Медведев нарече Навални ”политически кариерист”

Руският премиер Дмитрий Медведев се отчете днес пред Думата. Той отказа да коментира филма на Навални, но говори пространно за ситуацията в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Медведев нарече Навални ”политически кариерист” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой пък беше Мьедведев? Ааа да, сетих се, едно момченце на служба при путик. Медведев, това ли измисли докато путик те гали по главичката? Извади си езика от зка на кгб-то и използвай мозъка най-накрая.

ПУТЕЛИЗЦИТЕ ЦЯЛ ДЕН ВЧЕРА ВЪЗХВАЛЯВАТ ОНЗИ СМЕШКО ВАСИЛ ИВАНОВ,САМО ЗАЩОТО ПРОИЗНЕСЪЛ ДУМИЧКАТА ЦЕНЗУРА,А ПО ТЕМАТА НАВАЛНИ МЪЛЧАТ КАТО ПУТ.И.

Кражбите и водката са най-значимите неща в Путиновата Рус.

'Hunting the KGB killers' на британския Chanel4. Димон е общо взето най-невинния от наглата шайка узурпирала Кремъл.

ЖУЖЕТО ПАК ПОРЪЧА ДА УБИЯТ руският журналист Николай Андрушенко, който е сочн от някои за голям критик на президента на Русия Владимир Путин и властта, е загинал след побой от неизвестни .73-годишният Андрушченко е бил нападнат преди шест седмици, но до днес е бил в кома, когато издъхва в Санкт Петербург. Той е съосновател на вестник "Новий Петербург" Нападаталите му все са в неизвестност, но един от редакторите на вестника - Денис Усов, свързва нападението с публикации в "Новий Петербург" за корупция в града. Андрушченко е бил член на градския съвет в Санкт Петербург от 1990 г. до 1993 г. Той дълга време пише за проблемите и престъпността на човешките права. А МЕДИИТЕ КОПЕЙКАДЖИИ МЪЛЧАТ...

Филмчето е разбиващо... като се замисля, че същото се случва и у нас... оставя горчив привкус за собствената ни незначителност (на обикновените хора)...

Алексей Анални, руска сороститутка.

Явно кенефа ти е развален, та дойде тука да сереш. Блядка!

Къде го намери тоя антибългарски аватар?

руснак,за разлика от други.Това се дължи на простата причина ,че родствената му линия е от последния руски Цар Николай. Ако сравните портретите на Медведев и Цар Николай,ще видите ,че приликата е поразителна. Установят ли се някога костите на последния руски цар и ДНК-то се сравни с това на Медведев,това ше се потвърди.

Напишете в търсачката "Дмитрий Медвесев возвращение царя"

Ама супер интелигентен. "Деньги нет, но вий там держитесь". Е как да има "деньги" след като половината пенсии на кримските пенсионери отидоха за имението му.

скълъпиха едно филмче господарите на навални и се помъчиха да го тиражират колкото се може повече , донякъде им се получи но не успяха да постигнат резултата които си бяха поставили и затова преминаха към план.б - да вкарат медведев в обяснителен режим , веднъж влезнеш ли в такъв режим винаги си губещ , те ще продължават да снимат "компромати" а ти всеки път трябва да се оправдаваш и винаги ще изглежда че си виновен , засега и това не им се получава така че наи вероятно ще има и продължение .

Ако Навални е политически кариерист, то що са Медведев и Путин? Те с гнус и нежелание, но с грижа на народа седят и заемат тия най-високи политически постове?!!! Тва е демагогия, наглост и лицемерие болшевико-милиционерско - брей! :))))))

бегеееец не виждашли колко си гнусна черна мутра

Руснаците им викат гниди.

олигофрени - нямали други теми та тая простотия пишете

Медведев нарече Навални политически кариерист Това го казва джуджето "ИДЕАЛИСТ".

Не е честно, защото няма дебат между двамата - публично. Сега единия казва, другия казва, а парите ги няма - хахахахахахах

Демокрация по руски.

E, не е като европейската или българската в частност. А Навални си е соросоидче, както е добре известно.

На кого е добре известно бе пиле шарено и кого лъжеш? Вие руските тролове вече ставате досадни. В началото бяхте забавни, но вече наистина лазите по нервите на нормалните хора.

Ти какво препоръчваш, французка или южно-корейска "демокрация".....Да, виждаме ги!!! А колкото до навални, това не е никакъв кариерист, това си е ЧИСТ Б.О.К.Л.У.К!!!!

резана крастъвица си бегееец