Манолова и КНСБ срещу ”модерното робство”

Омбудсманът Мая Манолова и шефът на КНСБ Пламен Димитров ще предложат пакет от законодателни промени, които да прекратят, т. нар. "модерно робство".

Обратно в новината

Коментари - Манолова и КНСБ срещу ”модерното робство” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ааааааааа ,щом тая мърша ще ви защитава ,нищо добро не очаквайте,заплати нанай

ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ.И ТУК ВСЯКА СЪБОТА СЕ РАБОТИ,НЕ НИ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ.МАЯ ИДВА ПРИ НАС,НО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧИ.НАШИ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ.ВСИЧКИ ЗАКОНИ СА В ПОЛЗА НА Т.Н.РАБОТОДАТЕЛИ. РАБОТНИКА НЯМА ПАРИ ДА ГИ СЪДИ И ТЪКА МНОГО ХОРА ОТ НАШИЯТ ГРАД НЕ СИ ПОЛУЧИХМЕ ПАРИТЕ ОТ АЛЧНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ.

ТИ ЛЪЖЕШ,ЧЕ ИМ ПЛАЩАШ,А ТЕ ТЕ ЛЪЖАТ,ЧЕ РАБОТЯТ.БЪДИ ЧЕСТЕН,ДАЙ ПОВЕЧЕ ПАРИ И ТОГАВА ИСКАЙ ЖЕЛЕЗНА ДИСЦИПЛИНА.ВСЕКИ ЩЕ СЕ СТРАХУВА ЗА ДОБРАТА СИ ЗАПЛАТА,И НЯМА ТОЛКОВА ДА ПУШИ.ЗА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ СИ ПРАВ,,БЕЗДУШНИ КАЛИНКИ,,.ЗА ДЪРЖАВАТА СЪЩО СИ ПРАВ ,ЩЕ ИЗВАДЯТ ДУШАТА ЗА ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА,МОЖЕ МНОГО НЕЩА ДА СЕ ОБЛЕКЧАТ

а кой ще защити работодтелите от държава, инспекции и проверки за щяло и нещяло. кой ще защити работодателите от работниците които: - взимат материали и инструменти да си вършат "частно" - които пушат по 1 кутия цигари на ден и по този начин ограбват работодателя си с минимум 1 час - работници които в офиса "джиткат" у фейсбук-а - от мързела на работниците - от некачествените услуги на работниците я си помислете колко пъти сте ходили на заведения, в общината за някакъв документ, в полиция и кат, кабелни оператори, телекоми и др. нали там работят сдлужители. колко пъти ви се искало да "убиете" някой от тези служители защото са идиоти. айде стига с това колко бил "насилван" българския работник. като си мислите че е толкова лесно що не станете вие едни работодатели и да плащате на служителите си 2000 евро заплата и да работят от 8 до 5. знаете ли колко е лесно.

Миньорите почти минималната заплата влизат,,живи,,в земята,,шивачи,обущари/гълтат ацетона/всяка събота работят около и по малко от минималната,текстилците и те мизерни,и там е всяка събота,а пък селското стопанство пълна мизерия,даже и фармацефтична промишленост гълтат отровите и сто лева над минималната. Друга икономика почти няма .Това е бъл робство и заплащане.ТЕЗИ ДЕТО ПРОВЕРЯВАТ СА С ПО ДОБРИ ЗАПЛАТИ И ТЕ В СЪБОТА ПОЧИВАТ И НЕ ВИЖДАТ,ЧЕ ВСЯКА СЪБОТА СЕ РАБОТИ. ДЪРЖАВА НЯМА,ВСИЧКО Е СЛЯПО И ГЛУХО,РОБОВЛАДЕТЕЛИТЕ ЗАБОГАТЯВА СУПЕР БЪРЗО,А РАБОТЕЩИТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ОБЕДНЯВАТ. НИЕ СИ МЪЛЧИМ,ЗАЩОТО ЩЕ ОСТАНЕМ И БЕЗ ТИЯ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

А къде са от ПОДКРЕПА

Много просто. Трябва да се криминализира кражбата на труд.

От какво има нужда народа? - От безплатно здравеопазване - широка потребителска кошница, която да гарантира нормален живот на хората - Безусловен Базов Доход .....

Тя е дългосрочен проект на БСП за президент. Сега вървят ПиаР акциите за покачване на рейтинга и излъскване на образа и в медийното пространство. Има да гледаме още много такива акции, широко отразени в медийното пространство. Това и предложиха от тесния партиен кръг на БСП за да не конкурира Нинова - тя се съгласи и го прие.

Ей! Не можем да надживеем жалкото си партийно мислене, а? Значи, върви погледни какви са правата на работниците на запад, че уж сме европейска страна, пък после ми говори. Може да погледнеш и колко от печалбата се заделя за модернизиране на производството и подобряване на условията на труд и пак да го сравниш с тук. И накрая да си помислиш, ако нещо е полезно има ли значение кой го предлага? Защото за мен това не е партийно дело, а нещо за което се бори Мая Манолова лично и изобщо не я асоциирам с крадливите мърши от сорта на Станиша.

Партийните дружки ще и дръпнат юздата, защото едрият капитал в България са точно нейните съпартийци. Крайно време е на всички да им стане ясно че БСП няма нищо общо с лявото освен фразеологията. Практически истинското дясно в България е БСП

Достатъчно е да криминализират неизплащането на заплати и осигуровки, защото това по същество е кражба,често пъти в големи размери.

Ха!Отдавна не бях се смял така! Блажени са верующите! Щели били да прекратявали модерното българско робство!Ха, ха!

Мая пое работата на импотентните синдикати, време е да поеме и мъжките задължения на българските мъже!Леваци!

Като омбудсман Мая Манолова намери своето призвание и кауза. Като депутат крякаше в парламентарното блато като всички... Ето един пример, че никога не е късно човек да се промени към по-добро.

деер

Ами, робство, само, че подкупните съдии променят законодателството! Няма никакъв смисъл от закони!

Малии, тая като Батман! Като беше толкова години в парламента - при това шеф на правни комисии нищо не виждаше, сега изведнъж ще защитава?! Ау, сега да не излезе, че не е била и от БСП/БКП?!

Сега това и е работата. В парламента е друго.

Ей, най-накрая омбудсман, който прави нещо реално!

И кво точно прави. Това съществува от началото на демокрацията в Булгаристана и никой нищо не прави и не може да направи.

И като никой нищо не прави дай и тя да не прави,а? Гумена тролска глава си ти!

И кой ще го гласува ? Нали всички депутати , имат безброй фирми и са РАБОТОДАТЕЛИ . ''СВОБОДАТА , ТОВА Е РОБСТВОТО''! ''ВОЙНАТА , ТОВА Е МИРЪТ ''! ''НЕГРАМОТНОСТТА , В НЕЯ Е СИЛАТА''.. Отдавна е измислено , в САЩ.

СА ИЗБРАНИ ОТ МОДЕРНИ РОБИ И НАГЛИ ХРАНТУТНИЦИ-ЦИГАНЬОРИ. УЖАСЯВАЩО !