Пхенян показа във видео как ракети изпепеляват САЩ

Северна Корея представи видеоклип, показващ как ракети изпепеляват САЩ на концерт за годишнина от рождението на основателя на страната Ким Ир-сен.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян показа във видео как ракети изпепеляват САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам тези двете държави какво всъщност делят?

На тези зомбита, униформите с медалите ли вървят?

Да му имам прическата на диктатора!!

Една диктатура може да те превърне в маймуна за цял живот

Те показваха във видео как кацат на слънцето и как печелят световната купа по футбол в Бразилия;)

Интересно, как трябва да се охарактеризира човек, вярващ само на това, което му спускат по медиите, при това такива, които доказано са излъгали за много други неща?

Инфатилна работа...

само Вашингтон и Беля дом ли са сринали или целия САЩ с 300 милиона жители са изравнили с земята?

добре,че са корейчетата да ни спасят от Европата и американците, щото Путин и руснаците нищо не правят! Четох, че последният им опит с ракета - обсег 260 км. тъкмо ще стигне до Русия и височина 60 км.

Един такъв ни трябва тука в БГ-то та да срита всички крадливи ''бизнесмени'' и айдуци...

Да го показват по панаирите ли?!

дали са верни тия неща или са чиста пропаганда?

като не сме ходили там могат да ни лъжат колкото си искат.

тролчета копейкаджи се възхищават на дебелото куку ким

Руски униформи, руски оръжия, а генералите нямат ордени само на задниците.

ИМАТ И ТАМ. ЧЕТВЪРТИТ...

Комунист е разбира се, както и 3 милиарден БРИКС, както и други комунистически държави.

Както се разбра ескадрата със самолетоносача Винсент си плува към Австралия и изобщо не е посмяла да припари към границите на Северна Корея. Цялото дрънкане по медиите, а и изхвърлянията на Пенс бяха нищо повече от един кьор фишек! Абе страх ги е янките от Кимчето, който като нищо ще ги подпука, та ще се чудяъ откъде им е дошло! Корейската народна армия с 9,5 милиона тренирани бойци и високотехнологично въоръжение за дни ще прегази Южна Корея и ще ликвидира американските бази там, вкл. тези в Япония и островите наоколо. Трумп знае това прекрасно и никога няма да посмее да изстреля даже един халосен патрон по посока КНДР!

Малко странно как ще изкараш от тази територия - почти като нас, половината народ армия?!? КАТО ЛЪЖЕШ КОНСУЛТИРАЙ СЕ С ШЕФА, уточни фактите и опорните точки1

Не те лъже, Северна Корея имат официално най голямата армия в света. 6 милиона активни военнослужещи, и още запасни. Като нищо ще излязат 9 милиона. Виж в гугъл.

North Korea's 1.2 million-member military is one of the world's largest.

Южна Корея имат Самсунг, а Северна... Просто нямам думи да опиша тези мизерници. Заслужават си пълната изолация.

Аз пиша на компютър произведен в комунистически Китай, ти също.

Ами хайде сега щатите да покажат "изстрелването", дето било през април, под носа им и за което обявиха с клетвени декларации агенциите на Южна Корея !?

ами седнал да плаши НАТО в български сайт. Пусти мурзилки, много допинг вземат.

на ракетите...

басирам се, че щатите ще си тръгнат като насрани от корейския полуостров, без да хвърлят и една томахавка ! Иначе и една ракета на кимчо да уцели, и бай бай америка ! А кимчо е много кибритлия, не му трябва много, като на кротките руснаци !

ТРИМИЛИАРДЕН БРИКС е комунистически, а има още много други държави, които не са в БРИКС, но са комунистически/социалистически. Днешните капиталисти са джуджета.

се появи един светия да ни светне що е брикс и що е комунизъм. Сякаш не му видяхме хаира.

Е, ние виждаме хаира и на демокрацията ни! Какъвто ни беше комунизмът, такава и тя! От което не могат да се правят изводи по аналогия за Китай, например!

Само да обясня Глупи е герой от един качествен фантастичен роман! Подобни филми се водят научно образователни или образователни и тяхната цел е да запознаят глупитата че с получаване на ядрена реакция- енергия шега не бива! Повече от 28 години на глупитата не им се обеснява що е то атомен зрив или ядрен и що е то радиационно замърсяване и що е то удърна, звукова, светлинна и радиационна вълна! Не се обяснява какво се случва след това за следващите 30 -40 години! Не гледайт японците те като цяло са мутанти без да знаят и също се крие колко народ измира всяка година от последствията на хвърлените атомни бомби през 1945г. Та ревете църкайте ви ести си глупита!

Едните фанатизирани, а другите олигофренизирани. Фащ сатези, които ръчкат кошера. Може и да е смешно, че Северна Корея правят такъв фон законцерт, но не по-малко смешно е, че хамериканците направиха подигравателен филм за Ун поредний. А най-тъжното е, че американофилите в този форум не могат да видят и помиришат насраните ни гащи, само като се отбележи визията на "семплият" концерт на "лошите".

мечти на малоумни комуняги, съвсем пощурели от паша и системен глад!!!

Браво! Пиндосите разбират само от езика на дебелата тояга. Питайте индианците. А може и виетнамците.

Русский! Научи български и тогава пиши в български форум. Заври си руския жаргон в жопата! 1/2 от американската армия са индианци :))))) Не верваш ли! Еми иди провери! Даже дъщерята на едно приятелско семейство се ожени за индианец и сега има три български индианчета :))))

ще си гаварю на какъвто си искам язик, панимал ?!

български индианчета - УЖАС !

Той Путин да вземе да си прибере двата идиота Ким и Асад в подмосковието да не го правят за резил в целия свят.То други комунисти не останаха....

То други комунисти не останаха....Е, има още малко в КНР, Виетнам, Куба, Венецуела и където се сетиш. Нагли, назначиха и Ленин президент на Еквадор!

Тъпчо, какъв Путин сънуваш? Статията е за Северна Корея.

ХА,ХА,ХА, ПУТИН КОМУНИСТ, да бе! Все едно БОКО патриот!

За да го вземат служител на "Лубянка" се е клел във вечна вярност на КПСС! Комунист си е! Може да се е отрекъл от Ленин и Маркс, но от останалите облаги на комунизъмъ не се е отрекъл - вечна власт и диктатура. И в Асадия и в Кимченуния няма комунизъм, но и двамата живеят по комунистически.

Ама то било много лесно.А пък аз мислех,че Щатите са световна сила.Що ли не вземат жълтурите да си направят по една прашка и бой по Америка,ами ще си хабят фоерверките дето хвърлят в океана.

И В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАМЕ НЯКОЛКО МАЛОУМНИ ФЕНА НА КИМ-ОВЕТЕ И СИСТЕМАТА ЧУХ-ЧЕ. ЧУДЯ СЕ КАКВО ТЪРСИТЕ В НАТОВСКА ДЪЖАВА И СЪЮЗНИК НА САЩ. ХАЙДЕ, СТЯГАЙТЕ МЕШКИТЕ И ЗАМИНАВАЙТЕ ЗА ПХЕНЯН! ТАМ МОЖЕ ДА СИ ЦВИЛИТЕ НА ВОЛЯ ВЪВ ВЪЗТОРГ ОТ ПОДВИЗИТЕ И ОБАЯНИЕТО НА ВЕЛИКОТО ДЕБЕЛО .....О.

Калитко ти гара разпределителна ли си? Не може ли ти да си вземеш макдоналса и маратонките адибас и чантичката армони и да си биеш камшика за Детройт града на автомобилостроенето :) при братята мангали?

ХА, ХА, ХА, ама то имало и държава, при това натовска, да бе!

пък ти предлагам да се разкараш възможно най бързо през терминал 2, а ние тук ще чакаме Путин да дойде.

ами те северно-корейците си имат филмо-производство - преди бяха направили тяхна версия на Титаник, сега имат своя версия на 'международното положение' ... ракетите им се оказаха виртуални, както много неща при тях казват били виртуални, дори и храната?

Не знам какво имат,но от холивудси патриотични БОЗИ вече ми се повръща.Или и това не е вярно?

Да не ти ги пускат всеки петък задължително по телевизията? Ми гледай Алфа или Раша Тудей. Избор имаш. :))

ял ли си им от виртуалната храна? Хаха мунчее западната пропаганда и за нас преди 1989г. разправяше из вселената че умираме от глад, болести и се обличаме с чували, ама май сега се обилчаме с боклуци и ядем боклуци!

Работата е там, че севернокорейците имат по-висок стандарт на живот от нас.

Хахахахаххахаха. Виж сега, като го написа това сериозно ли ти беше лицето? :))) Ти да си виждал северно кореец на живо? Защото български език можеш да чуеш навсякъде по света, ама корейски, ако чуеш, ще да са южно корейци. :)))

ДЕБЕЛОТО Е ПЪТНИК. ЗАЕДНО С ЧАСТ ОТ ЗОМБИТАТА ОКОЛО НЕГО.

Абе разбирач - дебелото е всеки втори хамериканец..така че не храни корейчетата!

браво!

pompai

където се намеси Америка ,става каша.

Съжалявам!! САЩ сами си търсят белята.

Много е "искрена" радостта от гробове, горящи знамена и запалени градове, макар и на кино. Очевидно не-радващите се са заплашени от смърт или лагер. Крайно време е Западът да признае, че никой нормален човек не иска да живее в диктатура и да спре да третира диктаторите и жертвите им като едно и също нещо. Вместо да се водят войни с диктаторските режими, едва ли е трудно да се елиминират най-главните във върхушката и да се унищожат военните им центрове. После малко образователна кампания на населението, за да влязат в час с реалността и готово.

Като в БГ ли??

Северна Корея-Образованието е безплатно и задължително.Отначало децата са в детска градина,4 години в начално училище,до 16 години получават средно образование,което е задължително.Родителите могат да запишат по желание децата в обикновено или специално училище,с акцент на определена дисциплина.Музика почти задължителна в образованието.Сериозно развит спорт, различен до популярните волейбол и футбол.Имат метро в Пхенян,построено 1973 год.-разказва кореспондент И.Питялев,посетил С.Корея с приложени снимки.Северна Корея никого не е нападала,но при нападение ще се отбранява.Така ,че заплахата идва от друго място.

Корейската война е конфликт между Северна Корея и Южна Корея, продължил от 25 юни 1950 до 27 юли 1953. Войната започва с нападение над Юга от страна на Ким Ир Сен, който се надява по военен път да обедини Корея в една държава, управлявана в духа на комунистическата диктатура. Общо жертви през войната 3-4 милиона. Деааа... тва невежество! Деа!!! Трааа се чете! Ама чукча писатель, не читатель!

Ае обясни защо в демократична бълхария хората бягат да берат портокали, чгоди, да мият чинии в чужбина и тн? Защо пенсиите са по 60 евро? Защо хората са неграмотни, защо има опашки за запизсване в детски градини и училища? Въпроса за корейската война е много по сложен, опитай да отговориш на по лесните въпроси :)

Arkadiy Andreev

И понеже си образован,пак кажи Северна Корея,кого е нападала?Кажи и Пиндосите,какво търсиха там по време на гражданската война на полу острова?Това не наложи ли намеса на СССР?Пиндоса генерал не искаше ли да използва атомна бомба?Северно корейците,обединени с китайските доброволци,ги смляха от бой.Заканата за използване на ядрено оръжие ги спаси.Без да ееа.и да си чел няма полза след като не си разбрал за какво иде реч.Или въртиш истината като Иванка дупето си.

Разбира се, иначе как ще маршируват толкова отдадени на великата идея!

Хубави ракети имат,ако можеха и да летят.Смешници.

НЕ ВЯРВАМ,ЧЕ МОГАТ ДА ОБСТРЕЛЯТ САЩ,НО СЪС СИГУРНОСТ МОГАТ ДА ИЗПЕПЕЛЯТ ВОЕННИТЕ БАЗИ НА САЩ В РЕГИОНА!!!

Със същия резултат могат да пуснат клип и как Северна Корея печели световното първенство по футбол, а целият корейски народ ликува. хахаха

ДА УДАРЯТ ПО САЩ,ВСЕ ОЩЕ ЩЕ ИМ Е ТРУДНО,НО СЪС СИГУРНОСТ МОГАТ ДА ИЗПЕПЕЛЯТ ЩАТСКИТЕ БАЗИ В РЕГИОНА!!!САЩ ДА ЛИ ЩЕ МОГАТ ДА ПОНЕСАТ ТЕЗИ ЖЕРТВИ???

Севрна Корея никого не е нападала .Но в случай на нападение ще се отбранява.Има и такова видео .Съвместно учение на Южна Корея със САЩ.Многобройни военни кораби в близост до Северна Корея.Това дразни Северна Корея.САЩ да си изтеглят базите от района,нещата ще се успокоят.Северна Корея и Южна Корея имат обща индустриална зона.Там работят хора и от 2- те страни.В Севрана Корея децата са на уважение-детски площадки,стадиони,много добри са в акробатиката.Залягат на спорта.Живеят в синхрон.Светът има какво да научи от тях,а не да ги напада.

Корейската война е конфликт между Северна Корея и Южна Корея, продължил от 25 юни 1950 до 27 юли 1953. Войната започва с нападение над Юга от страна на Ким Ир Сен, който се надява по военен път да обедини Корея в една държава, управлявана в духа на комунистическата диктатура. Общо жертви през войната 3-4 милиона. Деааа... тва невежество! Деа!!! Трааа се чете! Ама чукча писатель, не читатель!

Със сигурност някой ще настъпи мотиката. Въпросът е кога? Резултатът е т.нар. Сенегалски мурафет: Удар с копие в г..а, ама отблизо.

Да,но по лошо става когато големия бял брат е настъпи два пъти.Така казал Винету на Поразяващата ръка когато атакували една чужда къща.Пробвал индианеца и хоп настъпил мотиката,а тя чуло се туп,излиза Винету и притиска от болка лявото око.А Големия бял брат му присмял. -Ти не знаеш как,гледай и се учи! Наточил се белия,близа и отново се чува туп,туп.Излиза поразяващата ръка и се държи за двете очи.Тогава на Винету му светнало -Аха,разбрах моя бял брат настъпи два пъти мотиката. Нищо лошо но прочетох за мотиката и се сетих за вица.Ни и в живота е така грешка и ТУП,втора грешка и следва ТУПТУП.Хайде приятен ден!

Май, май американския самолетоносач е подвил опашка и се е насочил към Индонезия. И слава богу, защото у корейците страх няма и хич няма да им траят на американците.

На път за спасителния Индийски океан 50-годишното щатско корито Карл Винсен е развил невероятна и рекордна за годината му скорост!

то акъл няма , ти за страх говориш

Аре бе Тръмпи, налазвай гадните комуноиди

-Живее ми се, брато!

Въздух под налягане ( или гола H20 ) е СКорейският вожд. Нищо , ама от сърце. Няма никаква бомба. Нито атомна нито водородна. Има малко оръжеен уран и вероятно малко оръжеен плутоний. Вероятно е взривил едно лабораторно ядрено устройство. Но много вероятно да взривил един два пити огромно количество тротил. Руснацита са го правили, след забраната за опити с ядрено оръжие. СКорееца няма никакво ятомно оръжие, максимум едно лабораторно устройство. Несъвършенно при това. Носител - няма. Има само стари конвенционални оръжия, макар и много, но конвенционални. Вероятно всичко ще завърши така: пълна карантина ( китсайците ще ограничат пограничният черен бизнес ). След не много време - СКорейският народ ще се освободи сам. ким го чака съдбата на чаушеско.

ИМАТ,ИМАТ!!!

Те такива видеа редовни ни пускат примерно от НАСА. Все пак Холивуд да се замисли, да им даде Оскар, за най-добър чуждестранен филм. ;)

Тоя няма ли да получи някой масиран инфаркт в един момент? ...или инсулт, например?

Още за българското участие: Българската медицинска група е прикрепена към съветските диверсанти, които освен това са имали и задача да спасяват своите пилоти, свалени зад линията на фронта. Било е страшен глад, тъй като провизиите за нашите въобще не са достигали до тях. След това са изтеглени в Пекин, където живеят 6 месеца. Всички останали живи са наградени със съветски ордени, а един от докторите става професор и по късно и министър.

Моля ви се, кажете ми! Случайно ли ще да е, че на всички несретници, все САЩ им е виновен?

Сигурно са го пуснали след клипа как сев. корейския кораб каца през ноща на Слънцето! Фестивал на научната фантастика!