Васил Иванов изнесе скандални данни за шефката си

Разследващият журналист Васил Иванов изнесе скандални данни на брифинг заедно със Слави Трифонов, след като снощи bTV спря излъчването на "Шоуто на Слави".

Обратно в новината

Коментари - Васил Иванов изнесе скандални данни за шефката си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЕЛ БЪЛГАРИН! БОРЕЩ СЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА КАУЗА, ПОДЛАГАЙКИ СЕБЕ СИ В ЖЕРТВА НА НОМЕНКЛАТУРНИ КОРУПЦИОННИ ВЕРИГИ!!!!!!!!!!!!!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЗА СМЕЛОСТТА СИ! И поколенията му ще имат живот и успехи, защото е служил на народа си и правдата, и правдата Христова! ТЕЖКО НА ПРЕДАТЕЛИТЕ, ПРОДАВАЩИ България за 30 СРЕБЪРНИКА! ВЪН! ВЪН! ВЪН на тая ПОМИЯ от ТЕЛЕВИЗИЯТА, събираща ТАКСИ от БГ-НАРОДА!!!! КЪДЕ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! КЪДЕ Е ОНБОДСМАНА в тоя конфликт корупционен, КЪДЕ е СЕМ???? ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЯВНО СЛУЖАТ НА кръгове връзкарски и подкупни! ДОКОЗОТЕЛСТВОТО: потурчването на българския народ чрез турски филми, изпълнени с мъст, убийства, клюки, интриги вътре в семейството и фамилията, приближаване на мисленето ни към ЕВЕНТУАЛНИ БЪДЕЩИ ПОРОБИТЕЛИ!!! СРАМММММ!! ГНЯВВВВВВ БЪЛГАРСКИИИИИ!!!!!!

Мен, данъкоплатецът и платецът на тия антибългарски, антинародни телевизии????? Обслужващи чужди интереси и доближаващи чужди разлагащи култури до ВЪЗПИТАНИЕТО на народа и децата ни???? ЧУЖДИ КУЛТУРИ, ПРИЗНАЛИ ВЕЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, КУЛТУРА И ПРИЗНАЛИ СЪВРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРИ! Акакво правят нашите национални телевизии, на които СЕМ им е дал статута "национални"???

Всички са крадливи и лъжливи лайна!

Рядко ла...но без лично достойнство!!!

боко тъпата тиква с парсата от рекета почнал да оножда цвъцвъковата тъща, любопитния цвъцвъ ги хванал на калъп и му дали част от парсата за да си трае - та затова казва че парите за шеста апартамента са от тъщата :)

слушах при Трифонов - Васил е само и единствено против шефката си - спирала му, материалите, може би поради девера си, май депутат от ГЕРБ. Но каза, че харесва Борисов, и гласувал за ГЕРБ даже и в последните избори! Това е, а вие ще го изкарате , че любил Корнелия - не каза това!

нещо бъркаш - Василчо сам си каза, чух го - бил ГЕРБАДЖИЯ, уважавал Борисов дори и за него гласувал в последните избори - не за БСП! Вземи и го заплюй! Само искал да отвори очите на същия Борисов, той сигурно не знаел за золумите на своите кметове. И сега гербаджиите го плюят, а бесепарите - хвалят. Объркан свят!

точно като при комунизма, сталинизма, татковизма. Давайте да се записваме - сега лесно с телефоните, ами казал си го - независимо от какви подбуди - пиян ли си бил, от неудобство ли си се съгласявал с колегата, КАЗАЛ СИ ГО. верно и тук пасва точно поговорката КАЗАНА ДУМА - ХВЪРЛН КАМЪТ.

Васил Иванов е достоен Българин, който се опълчи на олигархията и мутрите от герб, за да публикува истината за мутренско-милиционерската им диктатура ! С повече хора като него България има шанс да стане свободна и независима Европейска държава !

абе вие се ежите тук, плюете телевизии, ама на тях им пука, имат толкова пари - от тук до края на света както се казваше в един филм. Четете бе, вслушвайте се в старите български поговорки като напр. "Каквото си направиш сам, друг не може да ти го направи".

Когато работиш в една фирма 4-5 години, вече навлизаш в кухнята на нещата. Започваш да виждаш и мръсотията, далаверите ... и имаш 2 възможности: 1. Напускаш и си търсиш друго място 2. Разравяш всички "лайна", но няма как да не се изцапаш. Всеки сам избира какво да направи. Лично аз НИКОГА не плюя там, където си вадя хляба, дори след като съм напуснала.

За атентата в Париж нищо,а вече минаха 2 часа ???

Има хора, при които един поглед към лицето ми е достатъчен за да си изградя отрицателно мнение. При това без да съм комуникирал и без да зная нищо за тях. Не знам как се получава, но е факт. Лицето на тази г-жа Дарина Сарелска предизвиква точно такива неприятни чувства. При вас така ли е?

Абсолютно същото усещане!

При мен го няма, макар също предварително да решавам значението на човека за мен. Нормал на ми изглежда.

Като ти гледа човек правописа и плавната мисъл не се учудва, че при теб "го няма" и ти изглежда "Нормал на".

Кви толкоз факти, би баба ?.. Става за ибанье, гат нема друго и ...толкоз!

Разгонне съм..! Ама ще си помисля сериозно...

То, тя цялата Нова тел.. си е за яко .таковнье. !

е когато нямаш гръб, се вземеш на сериозно. Сега всички плюят НОВА. Да бе да - голям разследващ журналист - ама Господарите вършат по-значима работа. Да се самоизядат - аз ще си гледам турсите сериали - ха-ха. Аз се питам - къде остана Крум Савов - това беше класен репортер - с възпитание, полиглот. Лично аз не съм чул лоша дума от него. Къде е?

Ти, е беш ли съ?

обиден журналист реши да съсипва медията която го създаде посредством конкурентни медии. Така не се прави - има прокуратура, има ДАНС, лични блогове и пр. Той плюе цялата НОВА, не неговата шефка, за която чухме от него. Нова ще се гледа докато продуцира български сериали, предавания като Гласът на България. Как с една необмислена постъпка може да съсипеш цялата си досега успешна кариера. Имаше и една политичка , но тя не го направи нарочно.

Няма прокурори, няма Данс.. Герб държат всички и си правят каквото искат!

Васко, за съжаление ти повече работа в голяма медия едва ли ще успееш да си намериш. Такава е съдбата на черните овци в стадото. Но евала за смелостта и лудостта да кажеш всичко! Знам за колко арогантни, прости, селски парчета става въпрос. Ти им показа, че всеки някога си намира майстора. Сега каквото и да кажат, винаги ще имаме едно наум за тях. Както за приятелката на твоята бивша шефка. К-ба Бенатова.

ама ти сериозно ли сравняваш и аз не знам кой - Никсън с Василчо или Никсън с подслушваните журналисти.

естествено ще го защитават червените тролвете, верно - той гласувал за ГЕРБ, ама кво да прави като е защитник на правдата. Заля се сам с помия, като показа тайните записи правени на нищо неподозиращи колеги. Василчо, до тука беше с твоята журналистика. Освен ако не се включиш в интелектуалният екип - юнак до юнака, грозник до грозника на Славито.

по-голяма подлост от това да записваш и използаш записи без ответната страна да знае - НЯМА. И това ми било журналист и при това разследващ.

Ама разбира се! ДАНС и МВР като слушат винаги уведомяват писмено подслушвания, за да не ги обвинят в подлост... :)))

АМА ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ разследващата затова е разследваща навсякъде - тук в Америка - който не знае да си намери в нета как навремето е сменен президент Никсън в Щатите с методи по ръба на закона и етиката да показва на хората ИСТИНИ, КОИТО СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА ИЛИ МОРАЛА

Срещу мен имаше доноси за незаконно строителство. Разследваха ме, но не ми дадоха копие от доноса.Констатираха , че няма незаконно строителство, но така и не разбрах какво е писано.

Нарушние на конституцията е. А за писача от Америка - там се подслушва служебно лице на държавна длъжност. Тук не, подслушва се колега в частно предприятие. Абсолютно забранено, но безнаказано в България действие. И морално даже се смята - пълна гавра с Конституцията на страната.

Не гледах т.н. пресконференция на Васил и Слави повече от минута-две! Само като започна със запис на колега, който мрънка като ученичка като доказателство за тезата си, спрях да го гледам! Гнусна работа! А че цензура има за никого не е тайна! Иначе защо и тука ще махат и трият мнения на хора с неясни и обтекаеми мотиви на некакви насрани редакторчета?

истината на никого не се харесва... благодаря на Господ, че има и честни хора. този човек е за държавен орден, а не дрисльовците, дето ни крадат и управляват

Благодарение на репортажите, които постоянно лъскат имиджа на Борисов, тази проста мутра успява да печели избори!

От първите дни на управлението на ГЕРБ 1 се разбра, че обществените поръчки са основен канал за пълненето на касичката на ГЕРБ. Малко след това се разбра и че подаването на сигнали към прокуратура, полиция и ДАНС по този въпрос са загуба на време. Просто се пренасочваха част от парите към разследващите органи. Мафията си има държава!

Верно си зелле! Ти сега откри топлата вода. Обществени поръчки е имало още от време оно! И ако мислиш че от началото на Борисовото управление е започнало всичко, ти си една заблудена овца....!!! Нещо за обръчите от фирми на Доган, а преди това / пък и сега/ за фирмите приближени на БСП/БКП???

Когато шефката е предопредена отгоре да не се излъчват компромати срещу техни кметове и може би тя е предупредила Васил,че иначе и нея ще я свалят,човекът решил да действа на своя глава и затова са го свалили.Кой и в коя служба ако прескочи разпоредбите на шефа си ще остане на работа???

...значи одобряваш безобразието, наречено политическа цензура и репресия срещу свободата на словото, така ли?!... Особено, щом идва от към ГЕРБ, няма проблем, така ли бе, ЦЪРВУЛ?!

Какво още чакаме да чуем/разберем за мутрата и шайката му от ГЕРБ??? То не беше "Мишо Бирата, Кокинов, записите му по телефона, Тефтерчето на златанов, топлата му връзка с Пеевски и фалита на КТБ, сега и това в Нова телевизия??? ОСТАВКА! СЪД! РАЗСТРЕЛ!

Видя се че НОВА са продажници - Ани Салич (жена на мутра) да води новините.............. смятай!

защо не са взели мерки срещу къртицата?

Кой да ги вземе, кои са "силните на деня" в момента? Вие сякаш от Луната падате.

ПРОГРАМКИТЕ за запис са безплатни (повечето) за изтегляне на смартфона. А някои телефони си имат и фабрично бутон "запис".

Когато се вземеш на сериозно и се набъркаш между шамарите, не очаквай да те галят с пауново перце. В някои телевизии няма нито визии, нито нищо, само телетата останали.

Не са само Нова. Един познат се бори с друг кмет от герб, стигна до ьТВ, заснеха материал и не го излъчиха. Опита с позната журналистка от 24 часа и тя директно му казала, че има негласно споразумение да не се пише нищо лошо за управляващите (тогава още бяха на власт). Така че напълно му вярвам на този журналист. Въпросът е защо се допускат "роднина - милиционер" да колят и бесят в медиите?

Дарина е трябвало да я кръстят не Сарелска,а Комунист-селска.Вероятно е наследница на някой,който е работил в отдел "Пропаганда и агитация" на ЦК на БКП и от малка са я научили как се прави цензура.

Тези,които не му вярват,могат да направят справка на кое място в света сме по свобода на словото.Пред България се нареждат дори някои африкански държави.

защото почти всички медии в България са собственост на комунисти и руски слуги(между които разлика кажи-речи няма).

Абе... не знам

Нямаш физиономийка. Василчо.. С чичо ти Слави може и да ви вземат в ТЯНКОВ TV

тоя няма физиономия. А да не би Зурлева да има? И откъде токова им е "пораснало" самочувствието? От това ли, че са смели разследващи журналя и с възможности да подслушват частни разговори и да им снасят "информация" за къртици? И в края на краищата ВСИЧКО се свежда до "НЕ МИ ДАВАТ ДА РАБОТЯ"....както аз си знам. Тъпак!

Койче, турни една снимка, че да видим твойта физиономия, а? Журналистът поне излиза с лицето и името си, не се крие като мен и теб зад "анонимността" в нета.

никой няма и пръста си да мръдне, човекът е прав но дори хитрецът слави само го използва да съживява полу умрялото си шоу. Средата е робска или невероятно наивна до глупост - само измамените бабички пребройте, дето си хвърлят парите и нещата са безнадеждни.

като ВАсил могат да изкарат България от блатото. Гледайте в ютуб записа от пресконференцията днес на Слави и Васил. Ще видите нагледно връзката между олигархия, депутати, медии, обществени поръчки и съд. Ще видите как при най-малкия репортаж за този октопод, се налага цензура. Разликата между Румъния и България е именно потъпкването на хора като Васил. Е за това ще си останем вечно в калта, в държавата на мафията.

Стига с този "Слави". Той самият е галеник на тези, срещу които сега рипа ли рипа.

Каквито и да са Слави или Васил, една национална телевизия НЯМА право да спира разследване на свой журналист. Това не е разследване на комшията, а на доказал се разследващ журналист. Ако бяхме в Швейцария, сега народа щеше да е пред телевизията, но ние сме МЪРШИ, стоим и плюем около себе и изпитваме удоволствие да сме помияри, мислещи се умни и смели.

Господине, ако това беше Швейцария а се стремим да бъдем швейцарци, хората щяха да го приемат нормално или просто нямаше да му обръщат внимание, защото това няма нищо общо с нормалния начин на живот. Един обиден журналист си плюе работадотелите, които спазват нормалните норми на живот се оплаква на друг ненормалник и подемат кампания за да въвлекат в нея наивни субекти като тебе да викат " Разпни го "

Един ОБИДЕН журналист се пише ГЕРОЙ и онеправдан, като в същото време си служи с...мръсни номера към тези, с които работи. Ако всеки имаше ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ /за коя се досещате - техника и знания да престъпва закона/, то много лесно ЩЯХМЕ не само да си разчистваме лични сметки, но и да си постигаме целите...въпроса е!? Когато не си оторизиран, когато нямаш ВЪЗМОЖНОСТ да подслушваш, пак да ти се ЧУВА ГЛАСА....а не да хленчиш и да си обърсваш сополите.

Една национална телевизия трябва да следи какво се излъчва и както в случая рябва да спре псевдо информацията. Журналиста замеси в случая и ДАНС. Естествено е Данс(националната сигурност) да се заеме със случая а не телевизията.

ПОМАШКИТЕ ДАЛАВЕРИ ВОДЯТ ДИРЕКТНО ТО ЦЕЦО ВИФАДЖИЯТА - ДЕСНИЯ ТАШАК НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :)))

Учиндолския селянин защо се е намръщил, каква роля играе?

Останалите журналисти от Нова телевизия ако са на място и са истински журналисти ще подкрепят колегата си Васил Иванов, защото утре може да дойде и техния ред.

В България има 3 голечи телевизии. bTV, Нова и БНТ. Ако Слави Трифонов се махне от първата, не може да отиде във втората, защото в момента я нас*ра. През годините толкова е е плюл по БНТ, че няма да има очи да отиде там. Ето за това Слави Трифонов се натиска в bTV

Невероятен професионалист и човек!Ако бяхме народ да сме пред централата на нова тв и да ги къртим с камъни и дърве!Ама сме овци!Направо ме е срам!

Истинския професионалист зашитава тезите си професионално без да се продава...особено в днешно време, като например пускаш материала по каналите в интернет, а не отиваш в шоу за което ти плащат да си представиш материала

И какъв професионалист е щом пуска безплатно, а не продава?

нА ТАЯ ПРОСТОТИЯ ДАЖЕ НЕ ЗНАМ КАКВО НАПИША!ША СА НАПИЯ

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Шефката на Васил е много яка. Има много хубаво и стегнато тяло, дълги крака . Супер е .Просто не знам какво не и харесва.

Явно има и доста еластичен свинктер!Така се прави кариера!Хвала!

Герберастката демокрация,е най-демократичната демокрация!

Стига си занимавал хората с тъпото си предаване! Какви разследвания, какви скандали, бе смешнико Слави, я си бегай при прокопиевците и се мисли там за курника

Защо ги избрахте пак бе хора!!?? Сега чуйте какво ще обяснява Бойко,виновни за това са Орешарски,Радев и Путин дори!!!

браво на момчето,поне е решило да каже истината за разлика от много други,дано да има повече като него в бедната ни корумпирана дЪржавица!

Е то само глупаците не знаят, че новатв е една от телевизиите на мутрата, в която е забранено да се говори, каквото и да е било против мутрата и партията му!

Значи тази директорка от Нова ТВ прикрива далавери на кмет и депутат ?

...браво Bасиле , а Cлави кога ще го разследваш !?.....там колко матерiaл има около мутро -чалгаджiята .....

Всички са свински черна.Ако си млад моли се да им видиш некролозите по дърветата и да плюем по тях!!!При липса на култура нищо не може да се очаква .