Съдят двама от ”Юлен” за смъртта на скиор на Банско

Двама служители на "Юлен" ще застанат на подсъдимата скамейка заради смъртта на 46-годишен скиор в Банско през 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Съдят двама от ”Юлен” за смъртта на скиор на Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, крайно време е да се носи вина и съдебна отговорност за всяко мръхлячество българско. Всеки ден, всяко действие, свързано с бизнис, вадене на документи, поръчка на стоки, ползване на транспорт, на куриерски услуги е пълен гаф. Няма почти случай, в който ЧОВЕШКИЯТ ФАКТОР, да не е причина за гаф. Грешки, грешки, грешки - от администраторки, служителки, шофьори, пласменти, склададжии, касиерки, магазинерки.... Б.Борисов, Станишев... даже и В. Левски да дойде НЕ МОГАТ да поправят безотговорността, а по-точно и вярно е ПОСРЕДСТВЕНОСТТА. Некомпетентност, МЪРЛЯЩИНА и МЪРЗЕЛ. Асега БЪЛГАРИ, отговорете КАК да ни растат заплатите като днес работим или по-точна не работим, заради грешките на разни каки, лелки и чичковци, допуснали ги вчера. И като прибавим 130 дни почивни в година от 365 дни за най-бедната страна в Европа.... и още колко неработни, поради грешки от ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР?????? А когато грешките на посредствените мърлячи са свързани с безопасност, костват ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, ЦЕНАТА Е СМЪРТ. Всеки ходи на работа, за да отбие номера, но сме потърпевши от РЕЗУЛТАТА. И НЕ ГО ОСЪЗНАВАМЕ. ЗЛОТО СЕ МНОЖИ ТУК, У НАС ВЕРИЖНО И ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА НИ, И НА ДЕЦАТА НИ. Стъпка напред, метър назад - това е формулата на работа в България. Затова сме бедни. Затова се задъхва бизнесът, изнемощял от грабителство, корупция, тромава система, пирамиди, банки и високи лихви...... и все не може да си плати данъците и кредитите.... и вси иска да вдигне заплати и пак назад, заради брак, човешки грешки, кризи, оставки, лихви, пирамиди, нестабилност..........

тия двамата ще го отнесат,защото са били на работа,а кой е разпоредил това оръдие да се сложи там,кой е разрешил цял сезон до март месец оръдието да не е обезопасено,и ако не се удари някой в оръдието,може да се удари в стълба до него...

Някой мърльо, отгледан от майка-мърла е разпоредил да се сложи там това съоръжение. Майка му го е научила да си хвърля боклука на улицата, пред блока, в реката.... да е тарикат, който не се меси в чужди конфликти, но да ги създава, защото с тарикатлък и интригантство може да успява. А християнството ли???... правилно ли чух???? .... благото на обществото ли????.... Трябва да си над комшиите, роднините, приятелите, като си безчувствен, но слухар за всяка възможност да се намърдаш в благина или далавера- така се живее.

На Чепеларе затвориха курорта и на практика фалираха собствениците на лифта (един от най-модерните у нас 2008 с междинна станция), а на еБанско ще го отнесат някакви дришльовци. Е това е двоен стандарт и после съжалявайте че няма частна инициатива. Е как да има като ако не ме изберете за кмет ББ ще ме направи областен управител и аз ще ви е ! А Цеко, а той е "пичага", плаща си няма да му взимаме такса за 60% от зоната, няма да го наказваме за резервата - нека си изкрава парите щом има и за нас!

цеко минетчията- затвор

Преди много години на Боровец загина един от най-перспективните скиори на България на Ястребец 1. Тогава искаха да я правят писта за спускане и той реши да се пробва.... и за съжаление излетя от пистата, заби се в едни борове и издъхна. Не знам дали е търсена вина тогава, но при ските всяко непредпазливо действие е с неизвестен край.

Нищо няма да им направят !

в началото да напишат името на жертвата, а после само инициалите. Или е копи-пейс отнякъде, защото журналята ги мързи да пишат.