Затварят тунела ”Витиня”, пренасочват трафика

Движението в тунела "Витиня" на магистрала "Хемус" ще бъде спряно утре от 11 до 15 часа, съобщиха от АПИ.

Обратно в новината

Коментари - Затварят тунела ”Витиня”, пренасочват трафика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за толкова години никога не съм го нацелвал тоя маршарут да работи целия.... я през Златна Панега я през Ботевград...... буклуци крадливи сте вие господа депутати.... цяла винетка за 60 км магистрала....

Затварят тунела Витиня, пренасочват трафика Целта? Последващо тържествено откриване от новия-стар-по-стар премиер Боко Покорителят на асфалта

Защо последните години не се поддържа нищо??

Абе, серсеми такива, не можахте ли да спрете движението през нощта, ами го спирате в средата на деня?

На този тунел ремонта не спря от 20 години близо(от както минавам от там)! Може след още 20 и да стане!

моме Лиляно, назад към светлото минало, завърши поне строителен техникум, ако пак ти дадат тунелите, магистралите и топлоизолацията. Бойко ще реже лентичките при закриването им. Старият крими елит пак се подслони в НС, ще летим с дронове .

Айде бе - че той тунел Витиня е затворен отпреди Великден и в понеделник там беше ад.

Приспадайте парите за винетка и връщайте за затвореното време! Не съм си плащал да обикалям през обходни "първокласни" пътища! Аман от постоянни ремонти, затваряния и задръствания по прехвалените магистрали!

Така е .Сметката е вярна.При 90%крадене ,с 10%какво по напред.Идете в западна Гърция,вижте им тунелите спокойно изпреварваш в тунула,всякаква информация има на входа му,вижте им виадуктите и като се върнете в България единиственото усещане за вас ще е от това вече Държава не става не хранете надежди.А за Италия ,за техните магистрали и пътища въобще не можем даже и да помислим.Но там живеят честни хора,хора с достоенство ,там от векове всичко е запазено и съхранено,затова и ще ги уважават навсякъде.А на нас гледат като на хора втора ръка от тези дето 27г.ни крадат,дето всичко разрушиха и ние пак ги избираме ,кой ни е виновен.

Не знам само защо примерите за сравнение са все от гнилия капитализъм. Що не сравниш нашите пътища с тези в Румъния например?

и в Румъния са по добри пътищата! Еле па магистралите нямат нищо общо с нашите, а са си както си пише по всички дебели книги!

Обходен път :Враца-Плевен-Русе-Шумен-Бургас-Пловдив -Софияяяя. Защо не асфалтирате обходният път , Ботевград -Витиня , много е лош ???????????????

някой знае ли изобщо кога ще се отворят двата тунела? Коя година и кой век? питам сериозно Витиня на 15.06 коя година ечемишка - коя година поне да си знаеме

Затворете и държавата .

Ами държавата беше затворена в продължение на 45 години. Няма да има повече затваряне

и без това не става - обходен път: София, Белград, Букурещ, Русе

боцко уж строи с еврофондове, а другите нямаха пари за да строят с такъв размах и пак строеха приблизително колкото него!

започнаха го юли 2016 и още не могат да го направят! За това време нормалните страни правят няколко нови тунела. Що не си викнахме разбирачи да ни направят пътищата поне да има нещо и след като свършат да правят. Ама няма да има лапкане за дебелите

Е, това са "магистралите" на дебелото Лилянче и ГЕРБ!! Не могат да се плзват, все са в ремонт, само лентички режат през месец! Аман, писна ми от тази крадлива мафиотска държава! Винетките вдигнаха двойно, пътният данък също, акцизите за горивата са най- високи в Европа. Мръсна крадлива пасмина!

Имам родители, които живеят "отвъд" тунелите в северна България и пътувам често. Последните три години непрекъснато нещо се ремонтира и проходимостта е нулева в пиковите дни и часове. При предишните ремонти на виадуктите поне се правеха по две ленти в натоварената посока и една - в обратната, но при ремонта на тунелите това не се прави- винаги и двете посоки са в една лента. Алтернативата е през Витиня, но там също е доста натоварено, поне закърпиха дупките и се движиш, а не кибичиш като г..з.

Където пипне ГЕРП - всичко е далавера и кражби, рушащи се тунели, прокапали тавани след саниране, пропадащи нови пътища, но за сметка на това винетките и билетите за градски транспорт са по-скъпи. Не, че бсп са по-различни.

..не че нещо, ама за последно този тунел е пипан от БСП, дали поръчка на ДПС. Взели парите и не свършили нищо ;)) Ааа, излъгах! Герджика сложи осветление.

Не, че нещо, ама ГЕРБ къде си бърка, че не хване да оправи тия опасни части от тъй любимите на "народния ни вожд" магистрали???

Така е Данчо, защото останалите нищо не пипат и нищо не правят! Винаги контрата остава в този който се опитва нещо да направи. Ако искаш може да сметнем през годините на "демокрацията" колко години БСП са били във властова позиция и какво са свършили.

да видим дали можеш да смяташ

Не ми пука, аз съм с колело.

В България ще се строят по 65 километра нови магистрали и с това ще надминем дори Холандия, където се изграждат по 55 км на година, заяви премиерът Бойко Борисов. Опааа. Ей сега ги ударихме в земята холандците. Голямо обещание хвърли Бойко. Ама в Холандия вече има 2500 км магистрали на площ по-малка от България. У нас няма и 400 км. Тоест ако холандците развалят по 65 км магистрали годишно, а ние да строим по 65 км, след 20 години ЩЕ СЕ ИЗРАВНИМ.

Ще добавя, че има разлика дали строиш магистрали в равна Тракия или в Стара планина. Така че тези 65 км май трудно вече ще се достигнат.

Само каква магистрала с множество тунели е построила фалирала Гърция не е за вярване.На това се казва магистрала и приятно пътуване.А тука отвсякъде виждаш дългата и крадлива ръка на Мафията.

в Гърция не строил герб, а и герберастите не са минавали там за да видят какво е магистрала и си хвалят тукашните пътчета, набедени за магистрали.

Близо една година "ремонт" на тунелите... Сигурно е Световен рекорд по времетраене на ремонт на тунели! А кога ли ще приключи? По празниците техниката стоеше, никой не работеше и нямаше жива душа на ремонтираните участъци, но за това пък имаше километрични задръствания!

Ремонтът на тунела не е приключил ;) Говорите за неремонтирания, на който Герджиков премести осветлението от ремонтиращия се. Ама не дръжте на подробностите.

Стига си се правила на Куха.... В нормални страни тунели се ремонтират за не повече от месец при работа на денонощен режим с осветление!? Само в бг тунели се "ремонтират" с години и вечно са за "основен ремонт" и все някой е "неремонтиран"!? Когато минавам покрай "ремонтираните" тунели все никой не работи и най-много някой пазач да мерна да мята гащи....

поне ЕДНО нещо направено от герб и да е изкарало до края на гаранционния си период?!?

Май само те правят нещо!

КОЕ Е ТОВА НЕЩО!

Те един мандат не могат да изкарат докрая- ти питаш за края на гаранционен срок :)

данъка +винетката ми струват колкото една кола на старо и накрая карам по подобие на път, по зле от римските на по 20 века! Иначе на боце това му беше приоритета. Чеп за трици не става от теб боцко!

Всичко е Цензура,пример Васил Иванов,Бойко е купил и Нова и Бтв,и каквото каже,това става.

И БНТ и Фейсбук, но го крият ;)) Само Планета Пайнер остана независима медия, което обяснява интереса към нея ;))

Айде поредната тема за плюене. Мурзилкиииииии! Кво чакате че има 12 мнения все още?

ти само на магаре по полянки ли се возиш?!? не знам кой е мурзилка и кой не, но ти си пълен куку!

Къде го този камион, МВР още ли го издирва, или пак се опитвате да замажете нещата. Казват по телевизията "Има камион" и всички вярват , да ама не, искам да го видя.

Май ще се окаже, че е възможно при предната трагедия пак да се е случило същото.

напраи ни една нова магистрала , че от таа нищо не става! нали строите магистрали вече 2 мандата и сте се изпедепцали! е лиляна мома ше ги валира с едн минаване и бързо се се напраат!

Златният пръст,както го наричахте соросоидни платени тролове,се оказа сега много по златен във полза на мутрата от банкя а?нещо да кажете по въпроса за Фикуса,и Циганина със Прякор Винкела,който всяка вечер по СКАТ плюеше по Борисов,а сега управляват заедно,и защо му избягаха на Винкело В.Енчев,и циганина Байрактаров,

Първо да бяхте оправили Обходния маршрут ! А не да си чупим колите ! Крадци , мошеници и некадърници това в " държавния и общински " персонал !

Чисто теоретично: не затварят тунел а 2 седмици правят ремонт на обхода. През това време пак се стоварват ламбите и пребиват някой. Ти ли си виновен а? Не прочете ли? Затварят го за да огледат какво е станало след като турски тир се е надънил в стената и е изпокъсал кабели онзи ден.

Не ТИР бе Станишев е виновен

Изрод

Просто си представи че подържат и първокласните пътища с нашите пари А не ги крадат ! Само че знам че в България това е невъзможно !

умните хора поставят ограничители преди тунели и мостове.Ми ако се беше заклещил вътре?

пътуващите ги напраИха на маймуни!

Обходният маршрут е , дупка до дупка .

Лошо няма! Хората да си припомнят времето, когато ги нямаше скапаните гербери.

мен пък ми е кеф...да си карам с 10 км.ч. и да се наслаждавам отблизо на природата- там тя е красива..има си и монумент на Гунди...

За да обсъдим на спокойствие новата далавера около ремонта...пфф рибата се вмирисвала от към главата, ама в случая с нашата държава, рибата е ГМО и няма разваляне!!

..."Сефте"! Аз не знам вече, от колко години, НИТО веднъж не се е случило, да мина по участъка София-Ботевград и нещо по трасето да не е затворено... Абе, изобщо - "Бългерън кънтри мурафет, рииш ли!"

Аз съм на 32 пътувал съм с мама и татко, сега пътувам със моето семейство всяка седмица, аз не си спомням да е имало момент, в който да минем и да няма ремонт, отбивка или нещо друго, което да ти пречи на нормалното преминаване. Напоследък ограничиха скоростта на 120 км и навсякъде почти има знаци за нерваности.. С една дума.. порнография...

Алоо, АПИ ? Този обходен маршрут ще се използва много често , ШОСЕТО Е ДОСТА ШИРОКО , НО Е В УЖАСНО СЪСТОЯНИЕ , ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ !!!

Леле какво ви чака Пак се връщам на власт