Визите за Канада отпадат частично от 1 май

От 1 май българите, които отговарят на изискванията, ще могат да подават молба за електронно разрешително за пътуване (eTA) вместо виза до Канада.

Обратно в новината

Коментари - Визите за Канада отпадат частично от 1 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за ФАЩ визите кога отпадаха?

България има нужда от канадски визи толкова, колкото има и нужда от канадски фирми и поставени от хамерикански такива да ровят и тровят земята ни!

Ех, Канада, ех, Канада, продадох старата си "Лада" за билет и виза....! Нали нещо такова пееха онези зевзеци преди време? Сега вече си оставаме само с ладите, няма визи. Ха частито! Сега като хукнат ония ми ти потоци от мургави сънароднички и други подобни труженици ната-ам....Ще запълнят девствените гори на север между мечките гризли, но пък реките им пълни със сьомга и хайвер! А може и хокей да поиграят я в Калгари Ойлендърс, я в Едмънтън Нитгуинс незнам кои си.

Малка забележка: еТА има срок на валидност един ден преди изтичането на международния паспорт. еТА се изисква от пътуващият, за да може да се качи на пътнически самолет. ;-)

Ех, ГМО, моята мечта Може в Канада да не отида, ама ще си хапвам сладко ГМО.

ОТ РОДИНАТА ПО-ХУБАВО НЯМА!!!

е то в канада е същото като в Сиберия, само оттатък протока

В Канада е тъпо и студено.

боже, при толкова избор на страни в западна европа, осбено англия - номер 1 в западна европа, по-близо от канада и по-топло и слънчево - чудя се за какво някои хора толкова напират да живеят там, ще останат разочаровани, скъп билет обратно, дълъг полет, сняг, студ.

по-слънчево? струва ми се не сте били в канада от коментара ви...

Отпадат визите за посетители, а не за тези тези, които искат да живеят в Канада постоянно. Туризмът не е задължителен. Който иска ще може да си купи самолетен билет, да отиде в Канада и след това хване самолета наобратно. За това става въпрос.

Елате и вижте! Ако търсите разочарование, ще го намерите навсякъде по света и разходка до Канада не Ви е нужна. Поздрави

Към мургавите "българи": След 1 декември няма смисъл да идвате. Канадците носят дебели якета и не можете да им откраднете портфейлите. Освен това е студено и в парка не може да се спи

След 2017 започва потъването на Канада и УСА, затова отпадат визите. Справка Ванга. Богатите ще бягат насам, а за бедните няма да има място в корабите, самолети ше е невъзможно да летят.

Чао нещастници :)

Чао глупако :)

абе какво злословите бе селяни, ако искате ходете ако не, си стойте в бг-то. аз съм канадец ама съм си в българия а вие сте тъпи и само псувате, много сте завистливи бе

jingiby

При бай Тошо много българи мечтаеха да избягат в Канада, но малцина успяваха. При неговия гадиборд - бай Хуей, мечтите им стават реалност...

Нека само да припомним срешу какво се отменят визите - подписвате и ратификация на СЕТА. Евтини продажници!

Някой може ли да ми каже какво и е лошото на Канада за живеене там имам предвид? Все съм си мислел, че е привлекателна страна, но четейки тук коментари получавам други впечатления. Моля, я споделете...

Комунизма които познавате при бай Тошо по 3. Ако падне бабка в метрото идва пожарна, хеликоптер и полицейска кола. Невероятна страна с много възмозйности. Има хора с частни замаци ... които са ги направли по същият начин или друг както тук се правят. Има двузначно законодателство, според колко пари кой ще плати повече. Всичко се купува с пари, даже и самочувствието. Спокоен живот заплати за вишисти започват от 68 000 - 96 000 стартово, има много работа! Проблема е жена ти да не взема повече (8000 +) защото те оставя и отива при ДжОН които има 2-3 къщи по 400 000 - 1 200 000 + 3-4 коли и е бояджия... Първото покоеление иммигранти са прецакани. Живота им ще свърши докато зацепят, но ... за децата има възможности които в Европа никога не са били даже налични! Огромна страна в която едната провинция /шуменска област...;)/ е голяма колкото европа :)) След 10 тата година там пенсията ти дори като на чистач ще е почти колкото заплатата на депутат... зависи от депутата!!! има с по 60 - 120 000/ месец... :) Ако хванеш частен бусинес .. с много труд .. можеш да докараш .. до 1 000 000 + на месец оборот/печалба - зависи..., Зависи с какво се занимаваш. Нищо общо с европа. Изглежда сиво и невзрачно но ... машината работи безупречно. Няма грешка! Там се порасва много .. като за 40 маже но и бързо се умира от напрежението...

Брех да му се не види! И какво точно произвежда Канада, освен дървен материал и малко нефт! Та цялата тази територия е населена с 30 млн. жители, 2/3 от които са емигранти от Китай, Индия, Африка, Близкия изток, Латинска Америка, а малкото останали от Източна Европа, Русия. В сферата на услугите да, но чак пък мащабна икономика.. Износ на ресурси за братчеда отдолу и това е

А бе малко си ги преувеличил нещата,... дори доста бих казал.

Гледах една канадско-американска комедия. Някакви американци бяха попаднали в Канада, не помня подробности, но май бяха някакви бандити, или във всеки случай бяха нередовни. Та бяха си закачили някакъв плакат с ругатни и псувни, не помня точно но примерно "Канадските полицаи са тъпи като галоши и кухи като тикви!" И не щеш ли, спират ги полицаи. Те треперят, викат си край, сега ще ни арестуват за обида! Обаче полицаите ги питат най-любезно: "Ама вие американци ли сте бе? Ами не знаете ли че Канада е двуезична страна? Френският е официален език наравно с английския! Редно е като сте написали това на английски, да добавите същото обаче написано и на френски!" Голям майтап! Няма такава култура, няма такава любезност, по-любезни ги изкараха и от французите! А иначе не знам, на бивш колега брат му живее там... смята да се връща, ама това от много време. Не се е върнал още в България.

Ами много добре ми звучи на мен. То идеално никъде няма, но това, което обяснявате си е рай. Европа пасти да яде.

Де е Канада? Де е Канада? Ще продам червената си Лада, Ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза!

Канадски хитринки.Тука има ,тука няма,както и визите за САЩ.В посолствата са и сиренето и ножа, а за измислените им смешни критерии за визите да не говорим.

Земи се скрий по-добре! Като намираш мани на Канада, иди в любимата ти Русия ако си мислиш че е по-лесно! Оди в Сибир!

Какво му се караш на човека бе? Ще ходи където си иска, ако иска и в Бразилия, в Сибир, в Чукотка, в Днепропавловск, в Гибралтар и Тамбукту. Егати и изпращачите...

Както големи части от територията на Канада, така и Сибир не след дълго ще останат най-чисти на земното кълбо и сигурно земята там ще бъде най-скъпа. Де да имах пари, веднага щях да си купя едно парцелче около Байкал.

Който е искал Канада вече е там. За останалите ползата от това решение е практически никаква.

Абсолютно точно , съгласен съм Вас.

Посолство на Канада в България никога не е имало и най-вероятно никога няма да има. Тази информация я пише на канадския правителствен сайт. Посолството, което отговаря за България, е в Румъния. Това посолство отговаря за Молдова, Румъния и България, а негов посланик е Кевин Хамилтън. Със същия успех канадското посолство в Китай може да отговаря за Южна Корея и Япония. В Румъния се намира и производството на повечето стоки, които се продават по "българските" магазини.

непознаването на собствената история води само към нейния край ! пиша го ,защото с всяка моя клетка усещам необходимост за национална мобилизация на всички хора,влюбени в България ,така както са били нашите национални герои ,жертвали собствения си живот ,пред които сме все още длъжници ! те биха заплюли всички,които изоставиха Родината ! а ,и тези,които храниха червената и синята бг и небългарска мафия с българската КРЪВ !

Хайде да видим кога Русия ще направи дори електронни визи зв българите! Точно никога. Дори при соца, за разлика от останалите страни в "лагера", Союз нерушимый искаше "приглашения" и визи с точно указан маршрут, който трябваше да бъде одобрен, да не би случайно да видим някоя деревня засипана с блага. И продължава да ги гони параноята.

За справка с Русия нямахме визи до влизането в ЕС. После ЕС наложи слагането на визи за Русия.

За справка - трябваха ни визи. Ходих в командировка през 2006-та и трябваше да си вадя виза. Получих "приглашение" от някаква търговска камара. Разликата е, че след влизането ни в ЕС имаме право на престой максимално 90 дни в 180-дневен период.

Като ти чета коментарите, ти май ще се окажеш първия истински русофил. Явно не си путинофил, както масово се наричат путинофилите "русофили". Та прочее, потвърждавам, така беше. Аз съм ходил както във "великия" Съветски Съюз, така и в САЩ. Е, мога да ви уверя, че да получа виза за САЩ беше много по-лесно отколкото за "братската" съветска страна. Бях чувал за такива приглашения, но не знаех откъде да ги взема и какво представляват. Баща ми беше изпратил някаква служебна бележка от работата където беше командирован там, че ни кани на гости. И трябваше да ходим в централното паспортно на МВР - до Лъвов Мост. Там ония милиционери едва не ни арестуваха с майка ми: "Аууу, какви са тия бележки, какви са тия фалшификати, трябва ви приглашение!" Ма викам добре де, ама никой не ни казва какво е това приглашение, кажете ни? Питахме баща ми по телефона, той питал началството там, никой не знае! Разгеле, добре че намери една рускиня която имаше връзки в тамошното МВР, съветската милиция, та уреди оттам да ни издадат прословутото приглашение - официален документ от съветската милиция! Абе ужас! А от САЩ получих само една заверена от нотариус частна покана и след 5 минутки разговор с посланика ми плесна визата в паспорта.

който много говори, се издава

да коментираме пак на 1-дек, когато/ако стане факт

само благодарение на "евроценностите",някои българи имат възможност да научат английски ,за да не умрат от глад или от комунистическия геноцид в родината си !

... добре дошли - ГЪЗОМИЯЧИ! ... от Канада с любов.

То ти си явно най-големият. Които сте отдавна знаем през какво сте минали, че така да освирепеете към сънародниците ди, които ще пътуват свободно без да правят трикове за виза.

Това ли е отпадането? Добре са го извъртели. Уж е отпаднало ама не баш.

Така е и за другите (с еТа). Примерно Франция и Германия също.

Поредния изход със зелен светофар от България. Май след 1 декември 2017 тук ще останат само измислените ни богаташи и бабите на доизживяване. Простотията и злоботията българска съвсем ще изгони хората от България.

Еми браво. Още една добра дестинация за обикновения българин по празниците. Тъкмо по-малко ще се чака по ГКПП-та :).

до тези ,които бързат за канада -върнете се с откраднатото ни българско злато !

на златодобива са толкова канадци, колкото аз съм патагонец.

евреин ли си ?

хайде ,РИБКИ,кълвете,кълвете бързо !

интелигентен, високо-технологичен народ. Разработили са най-добрият и надежден атомен реактор в света, който се ползва в Китай, Индия, Пакистан, Южна Корея, Аржентина, Румъния и който реактор е изключително подходящ за България, но туземната рашистки агентура с гнусна провокация ги изгони от конкурса за Белене.

ние няма да ползваме реактори вече ! Ако незнаеш така заповядаха то Канада и Фарнция в добавка по късно и от САЩ!

Сега реактори ли ще продавате на туземците, а чичин? CANDU-та, а? Аз пък знам, че една от най-крадливите компании дето изнасят златото на БГ е канадска, Дъндит-то прешъз!

КАКВО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ,ПРОСТО НЕ МОЖЕХ ДА СПЯ ОТ ТОЗИ ..."ФУНДАМЕНТАЛЕН И ЖИВОТОЗАВИСЕЩ" ПРОБЛЕМ ,благодаря ГЕРБ ,какво щях да правя без това право, от което зависи съдбата ми!!!!

пак се надупихме за нищо!!!!!!!!!

На вас руските ви господари ви го държат вътре постоянно бе надупен!

А за златото, дето изнасят от нашите недра вече толкова години, не смятат ли да си платят? Хайде да видим сега т.нар. патриоти дали ще имат дупе да прекратят концесията на Дънди Прешъс? Ако го направят, обещавам да гласувам за тях до края на живота си!

Дънди прешъс е на ДС, не се заблуждавайте, че някой ще даде златото на чужденци!

Дънди Прешъс е в по-голямата си част на Нед Гудман и семейството му.

Живял съм дълго в Канада и ще ви кажа следното: дори и ГМО-тата им са по-добри от нашите "природно чисти" продукти! Там поне технологиите се спзват стриктно! А тук пастета е пълех с рога и копита, каймата със соя и т. н. Само че тук това се прави без никаква технология, по най-любителския и безотговорен начин! Каквото и да вземете, например цигарите: ако опитате канадска цигара, след това нашите са като фъшкии! Хайде давайте с минусите, но за съжаление това е истината!

Може и да е така в Канада, но тук няма да дойдат онези продукти, които консумират те, а нещо съвсем различно. Скоро бях в Австрия и опитах с какво се хранят австрийците - няма нищо общо с вкуса на това, което ядем ние. А живеем на един и същи континент.

Орав си. Но тук се купуват само евтини неща. Не може хубава стока за жълти стотинки, нали?

Голям праз! ...Така или иначе, няма да ходя да цепя дърва там...;-)

Ако за теб е голям праз, за мен е добра новина!

Ами, нЕмаш грижи баЦе! Ако сакаш да цепиш дРЪва У Канада, бЕгай... Кой те спира?!

колко хора имат пари , за да заминат за КАНАДА. питам ви и отговор не желаем !

Не съди другите по тебе си!

Веднага ти отговарям - всеки, който има и желание. А без никакво затруднение имат 3-4 милиона българи.

Там работят , живеят, и от време на време посетяват България . Има и други дестинации , Великобритания преди отплаване например . Но пожелателно само с туристическа цел .

Направо да знаете българското мнозинство тръгва на там с радостни възгледи да празнува Гергьовден:))))Заради единици скръндзи да се бръкнат и да си платят визите като искат да ходят там се продаде българското производство за да се напълни страната и с канадските боклуци..

Да ги наводним и удавим с цигани!

нека циганите си живеят добре там,пък тука останалите малоумници да му мислят

Поправете си заглавието - падат визите и съответно контрола за ГМО-то. Да ви е сладко!!! От утре ще плащате още повече за канадски лекарства, за борба с рак и всички останали модификации на организма причинени от ГМО инженерите, които може и да са добри, но едва ли колкото майката природа.

За твоя информация, даже в Мексико - родината на царевицата се отглежда само ГМО царевица. Както и в България.

Границата със САЩ не се охранява? Охранява се, и то много сериозно, особено КПП тата.

По лошо от това да падне самолета ти в атлантика,е да кацне в канада и да останеш там завинаги-личен опит.Сега сме в Франция,а в канада може да ме закарате само вързан с белезници,ОК

Много французи вече бягат в Испания! Пак си се нахендрил у африканска държава

явно не си от оправните :)

и ти си го втасал като се чудиш къде да си намериш щастието,но ми се струва ,че си избрал неточното място в неточно време.всущност много мои прятели французи емигрираха в Kaнада!!!въпрос на ракета и космос

Каква радост ни споходила!

"Частично" - ще си отберем най-читавите - вие и без друго не ги цените.

Визите отпадат за да вкарват утрови на Бг пазар!Каква зделка само???Срам и мъка се крие зад това решение!

Не бой се. "Утровите" никой няма да ти ги дава на сила. За грамотни бугари като теб винаги ще си има български боклуци. Страходтна "Зделка" наистина... Аман от тъпанари.

Леле колко си неграмотен?!? Ти определено си за BG-то. Няма нужда да пътуваш и да ни излагаш.

Ще ни напълнят с утрови, вай-вай-вай-... ?

Пише се ОТРОВИ, а не Утрови ! За сведение канадците са с доста по-висока продължителност на живота от българите. И това , че там се произвежда и консумира лоша, предимно ГМО храна е пълна глупост и измишльотина на болни , най-вече БСП глави, които се чудят как да съберат почитатели за проруската си и проевразийска политика.

кво ги отваряш тия тъпаци остави ги да си живуркат

Къде се самонаучи да пишеш на български?

Аз се чудя с какво да си купя хляб. Те тръгнали за Канада да ми говорят. До Канада мога да стигна само ако гледам някой географски глобус.

Канада не ме интересува и нямам никакво намерение да ходя там! По-важна за всички нас е цената, на която отпадат тези визи - СЕТА, а тя е твърде висока за малкото, което ще получат шепа хора, надяващи се вероятно да заминат с еднопосочен билет натам. Светът върви в лоша посока, но повечето хора разбират пост фактум какво точно им се случва.

не е лесно да си прос

И каква е цената, която ще платиш?Да не би да нещо подобно на това, което плати на Виденовите милионери?Или Лукановите?Или на Цецо КТБ-то?Правилно ти е казал човекът.Не е лесно да си прост

Визите не отпадат, а им сменят името на "eTA".