ДПС: Преговорите за съставяне на кабинет са безпринципни

ДПС не може и няма да подкрепи каквото и да е присъствие на крайни национализми в управлението.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Преговорите за съставяне на кабинет са безпринципни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да се състави коалиция ще има правителство на герб в малцинство

мястото в опозицията, където ще бъдат оттук нататък.

Посланието е, че ОП са се продали за жълти стотинки и дори не се е стигнало до сондажно говорене с ДПС. Все пак най-открояващото в ДПС говоренето е тоталната липса дори на съмнение, че може да се стигне до съдебни дела и конфискации на разните менти, праси и ко.

Не е вярно другарю Карадайъ! На това поприще (политиката) винаги е действал принципа - "Пре-би другарче"! За жалост този път тези горните сте вие с БСП.

тия от ДЕП-сето разбирали от принципи?!

Да наистина,преговорите наистина са безпринципни,защото не са м/у ДПС и БСП.Турско - комунистически предатели и антибългари. Вън от Бг,марш в ПУТЛЕРОВА РАССИЯ.

И БЕЗ ДПС И ДОСТ ЩЕ ИМА КРАЙНИ НАЦИОНАЛИЗМИ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ИМАМЕ МИГРАНТИ КОИТО НИ ЗАЛИВАТ!

Мъдрия български народ наказа крадците да не се докосват до власт!

Потвърждавам една мисъл на прежде коментиращ. ДПС като политически субект предизвика крайните национализми. А като икономически, олигархичен, корупционен модел го направи изключително вреден за България. ДПС се възприема снизходително от останалите партии само като неприемлив партньор, засега. Тази политическа структура обаче съвсем не е толкова безобидна и е в основата на мафиотизирането на държавата, която е дадена на концесия на почетния председател на това движение. ДС го провъзгласи за гарант на етническия мир, с което му даде индулгенция за безнаказаност. Това не се разбира от обществото засега, обаче ще го израсте!

Че нали вие от ДПС-то ги подпадихте националистите да скачат по границата за да не гласуват за ДОСТ пристигащите от Турция.

А всички истински българи няма да подкрепят правитество с участието на която и да било етническа партия. ДПС и оная другата етнически партии да се забранят, да се разпуснат и да си ходят при тия дето им плащат - кой при Пеевски, кой в Русия, кой в Турция. Тук е България, говори се на Български, не се носят бурки, не сме религиозни фанатици, можем да мислим с главите си и не ни е страх от няколко ояли се от краждби дерибеи - гласуваме по съвест и разум. Който не му харесва - да хваща пътя.

Всяко правителство, в което не участва ДПС, е безпринципно правителство. Вижте, като има принципни коалиции, какви успехи имаме в хидрологията, раздаването на порции, обръчи от фирми и прочее. Разбира се, в принципите влизат и задължителни страстни целувки на Орлов мост, иначе не е добре.

"достойно място в евроатлантическите структури" Че то щатите и европа излизат най-НЕ евроатлантически. Те там как така си позволяват да я карат без дпс?! Ние май сме единствените и евро и атлантически. Доста се уля това дпс и взе да си мисли, че "конституционно". Кротувайте си, защото като ви дадът власт ставате доста лакоми и за власт и за пари и сами се изхвърлята на боклука.

Имат принципни и те са бес БСП и ДПС

като не участва сопола е така

Кара - дайъ срещу Кара - качанов! :)

Изречено от... Кара-бастун.

Национализми? Този Карадайъ, вместо в парламента, трябва да отиде на курсове по български език. Ма иначе голЕм патриот го раздава.

Тезата за обединението беше в основата и нашата предизборна кампания "Предателите нямат място сред нас, в политиката" Публикувано във факти.бг: Ние се конкурираме с ГЕРБ и БСП, защото те уж се наричат системни партии. Само че, ако им погледнем поведението, и те дойдоха и се задържат на повърхността с омразата и разделението

да знаеш. Направо врагове са.

с това крайни национализми кого ли фиксира? да не би доскорошният си партньор и мандатокрепител сидеров??

но ако ви дадат някое министерство,ще стане всичко принципно:)

Щом ДПС не участва в правителството -значи е без принципно. Влезат ли те и принципите влизат.

Като изключим че това е изявление на ДПС, кои са принципите на това правителство ? Кои ???

после да питаме и коментираме. Все пак следва да се отчете, че като намерения нещата на бъдещата коалиция звучат добре. И на 2/3 да го изпълнят, пак ще е много добре.

..."присъствие на крайни национализми в управлението." С носталгия се сещам за изящния наратив на Местан;) Абе, тия от ДПС - настоящи, бивши, все членове на кръжеца вита мисъл и полиглоти, бе...;)

Всичко е много просто. Ако нямаше ДПС, нямаше и за какво да има крайни национализми.