Обвиняем в САЩ руски хакер призна вината си и се разкая

Гражданинът на Русия Роман Селезньов, обвиняем в САЩ за множество киберизмами, е подписал самопризнание и е поискал прошка за извършеното.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняем в САЩ руски хакер призна вината си и се разкая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дългото живеене - не .докарва. повече акъл! Ама и от главоболие не се оплакваш.

Хубавото за Русия е, че Путин няма син !?

Вие вярвате ли, че краварите ще допуснат до .банките и финансирането. Руснак който ..да им угроби 150-200 милиона? И къде ги е дянал. .. Трупа ги в кош от върбови пръчки ли??

Кажи му руснак и повече не го обиждай! ... патологични лъжци. мошеници и манипулатори.

Значи - за Русия може да се обобщи . Много земя и много ум?!

Дългото живеене - не .докарва. повече акъл!

Ей, кой лошо е да си руснак!!! По-хубаво му е да го изпъват черните в американските затвори, отколкото да се превива в Сибир от глад и студ!

Допусни, че той пък може .да избелва. чернилките там. ...като го забелва, бе.

Ватенките са най големите престъпници в света.

Що,бе? Да не са опънали майка ти?

Дира, да ви имам изречението: "...тъй по време следствието и процеса той е отказвал да сътрудничи..." Да не сте от турски произход?

Или пък : кражба на лични данни при отегчаващи вината обстоятелства. Някой наистина е от турски произход :)

Какъвто бащата,такъв и синът. Най вероятно сега ще рабати за службите на САЩ :}

четейки коментарите ,защитаващи един престъпник било той и депутатски син и осъждащи работеща правосъдна сиситема за която всеки нормален човек си мечтае ,стигам до извода че всеки народ си заслужава съдбата и че промяна у нас не е възможна с такъв повреден начин на мислене

Селезньов е нанесъл щети за 170 милиона долара. Остава да уточним колко милиона са щетите за България от "врътката" с Американските тецове. И колко годинки да лепнем на извършителите.

Толкова си прост, че няма смисъл да ти обяснявам. Може пък да имаме изгоди, но да не е нужно да го споделяме с путлер?

Тъжното е, че даже имаш последователи

и това не съеизмеримо и тъпият народ не го разбира

пак простия по американски - хакарите са както терористите нямат националност но този е руснак и затова е станал плячка на краварите ! едно е ясно проста сбищена на всякаква сволач като почнеш от убиииците на местното население до гейовете се нарича юсей- и тесми говорт за интелект

намали водката, че си губиш мисълта.

Той мисълта си я е загубил отдавна ванката от москва!

Иванушка глупака, пак се изака.

За измамата с иракските химически оръжия и избитите в последствие 800 000 мирни иракчани,кой да се отвлече,май Йелоустон.

ква измама бе тиквеник ? Що не ги пусна Саддам, да се уверят че нямаше,а? Изнесе ги Ирак...това е истината!

Изнесе ги ОТ Ирак

"кражба на лични данни при отегчаващи вината обстоятелства. " Явно човекът е бил много отегчен и затова е хакерствал. :))))))))))

loyola

Реципрочност: само си представете обратната картинка - наемници на алкаида/исис отвеждат някого на съд в завладяната от тях част на Сирия и го съдят (и екзекутират). Дали всички ще им ръкопляскат или ще ревнат срещу тях ?

Първо той ги хакнал, после те го хакнали за 30 години. Ако го хакнат и в панделата ще му е бонус.

Що пак руснак бе? Що не е някой японец, китец, муслиманин, булгар, германец или какъвто и да е, а то пак руснак??? Гена им ли е сбъркан, пристъпници ли се раждат? Путин ли ги прави пристъпници??? Алкохола ли ги уврежда? Все руснаци. И в Ислямска държава пак руснаци....Сбъркани хора.

Забогатявай с цената на всичко,това е девиза на съвременния руснак. Пък това за родину,за путину си е за балъците:)

Щото може. А и е взел на сериозно фразата, "земя на неограничените възможности" .

ми щото другите са тъпи както и ти

Чисто криминални деяния. Само дето баща му бил депутат. Не че няма такива по цял свят. Интересното е: "От островите в Индийския океан го закараха право в САЩ. Адвокатите на Селезньов нарекоха тази процедура отвличане и нарушаване на нормите на международното право." Което адвоката много правилно си го е казал. Има си процедура. Изисикване от местната власт за предаване. Там съда решава има ли достатъчни основания и така нататък. Ако директно са го отвели, си е точно отвличане. Американци!

Искаш да действат по български, а? Ако го правеха така, САЩ нямаше да са САЩ, а България. Или евентуално Русия... Или евентуално някоя друга забита страна.

а за ония престъпник щатски дето се крие в россията нещо да кажеш?

Тия добре ли са , какъв затвор - какви 5 лева? Тоя е готов за президент или поне вицепремиер , да успееш да откраднеш от най-големите крадци и бандити си е подвиг.

Специалните служби са били пътя да го вземат и явно са му направили предложение на което не е могъл да устои. Вече ще работи за тях. Пък бай Тръмп каза, че нямало да взимат вече чужди граждани на работа.

Със заплата $10К+ на месец к'во му пука? И аз при тия условия подписвам веднага 30-годишния договор...

Обвинението е изчислило, че Селезньов е нанесъл щети за 170 милиона долара. Мадоф нанесе щети за 50 милиарда долара!

и Мадоф си получи заслуженото, а Сечин и сие?

А Факоф? И той ли бере ядове?

В съседната колонка има заглавие: "US гиганти крият $1,6 трлн. в офшорки". На колко ли ще осъдят собствениците им, след като за 3 милиона $ дават 30 години затвор?

Руски хакер признал за вината си. ѝ кога ще признае за водката си?

Още една жертва на американския империализъм! Незаконно го отвличат, упояват го, и му приписват всички грехове на света! Защото е руснак.

Кога САЩ ще върнат в Русия някой избягал олигарх, ограбил от Русия милиони долари. Никога. Пазят ги като писани яйца.

Мда... би било като спецназ да отидат на плаж на Бахамите, нахлупят качулка и приберат Ходорковски в Русия, там да го съдят за новото дело за убийство, в което се оказа, че е замесен. Дали няма да ревнат тогава всички "демократични" медии, че не е "демократично" ?

Простено ти е!

ХАКЕРСТВО по целия свят: ЦРУ може, частни руски лица - не.

Едно хибридно копiле по-малко...

В България всички измамници са на свобода, а покровителите им са във властта.

Те от тия яйца мое излезе някой бъдещ водач на света ,който ще ни оправи;да ни оноде;

СТРАХОТНА НОВИНА!!! Ще ям лайнца до пръсване!!

Хапвай, хапвай и не оставяй за другите !!!

Смятайте там как се действа, а тук Боко го слушат директно как обещава да не закача Мишо бирата, как той си е избрал гл прокурор и какви ли не още абсурди - и резултата е 3-ти път премиер. :D Наистина няма такава държава като нашата.

"кражба на лични данни при отегчаващи вината обстоятелства." :) Много ми хареса - "отегчаващи вината обстоятелства", отива в запаса с лакмуси ;)

Присъдата от 30 години не му мърда.и не може да излезе от Русия почни никъде.би трябвало да го е страх.а ако иска да лежи достатъчно е да дойде на море в България или Турция,Гърция и е готов.нищо не може да го извади оттам.и не вярвам че се разкайва.клати си краката и яде чужди пари.

Какъвто бащата такова и синчето....

татко депутат в думата! и министерството се е застъпило за детето! тия иди..от наистина никога няма да еволюират до човек!

то и синчето на един вице-Байдън и той така -умря от наркотици в Покрайна ,а щеше шистов газ да им копае и пордава.Та и те такива

бе не знам за кражбите от кредитни карти на хакера, ама самите банки крадат и то без да нарушават закон. вдигнаха ми таксите и минималната неснижаема сума по сметката без мое съгласие!!

уж се самоопределяш като предприемач, пък какви глупости говориш. Я пробвай пак да си прочетеш договора за откриване на сметките да видим какво ще излезе.

Точно така трябва да се пипа. Нека сега учи на кибер атаки онези черничките, а те ще го учат на друго....

Интересно, какво ли щеше да стане ако охраната на Путин беше арестувала сина на Макейн на Бахамските острови за нещо си?

крушата не е паднала по далеч от дървото......сега ще разбере кон боб яде ли този "достоен" син на руския държавник като го сложат с ония черни маймунки които руснаците все питаха американците защо ги бият......нагледно ще разберат:)))))))))

Ще бъде разработен

Това момче е било добре осигурено заради баща си и е имало хубава професия, обаче пуста му алчност и ненаситност до какво доведоха. Мойте уважения към америкаците, тези са едни от най-големите хитреци и правосъдието почти никога не ги достига. Ясно е също, че татенцето ще направи всичко възможно да го отърве и я лежи пет години, я не.

Много добре са постъпли даже американците. Детенцето на руският депутат си е почивало на Малдивите с 1,7 милиона крадени карти в компютъра. На вас сигурно са ви обирали апартамент или вила, как се чувставхте тогава, няма занчение от каква националност е извършителя. Аз затова използвам дебитната си карта само за разплащания в Интернет и по сметката няма никакви наличности, когато искам да купя нещо си превеждам точно пари по нея и си държа сметката отворена на минимум.

Момченцето май се е насрало от страх?