ОП целят сближаване на минималната пенсия с прага на бедност

Обединени патриоти ще продължат политиката си за сближаването на минималната пенсия с официално признатия праг на бедност.

Обратно в новината

Коментари - ОП целят сближаване на минималната пенсия с прага на бедност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези децата си ли ще пращат ..да изпровождат.. бежанците .. или разчитат на натото?

.. после и на "самотните майки" по една минимална заплата на дете... стига да е записана да посещава детска градина !

Следващият път когато ще се върнат към тази тема е, когато наближат следващите избори.

И СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ Е БЕЗ РАЗНИ КАРАКАЧАНОВЦИ /агент Иван/ , ВАЛЕРИ СИМЕОНОВЦИ /Винкела/ и НИСКОКАЛИБРЕНИ СЪЩЕСТВА КАТО БОЛЕН СИДЕРОВ. ТЕЗИ ГИ ОЧАКВА УЧАСТА НА РЕФОРМАОРИТЕ.

Който е крил доходите или не е мислил за пенсията с неплащане на осигуровките си ОП ще му я повишава .Не на всеки според труда и осигуровките пенсия,а според минималните му нужди.Е това ако не е чист социализъм ,здраве му кажи.

Патриоти, ако не ликвидирате соросоидната комисия по досиетата на ДС и РУМНО, която се оказва предателска и антибългарска, не сте никакви патриоти! За каква сигурност говорим изобщо? Излезе доклад на ДАР, бившето НРС, за липса на кадри, липса на агентура и резултати. Ами как да стане това, като в България управляват антибългари и врагове на държавата. Веднага ликвидирайте продажната комисия и архивите в Банкя да станат за достъп на ограничен кръг хора, полагали клетва за вярност към България! Не може агентката на ЦРУ Бонева да се вре и предава всичко що е ценно за държавата! И един очилат и мустакат Антончо, несполучил за разузнавач, а сполучил за въртяща се фурнаджийска лопата, подложил се на мутрата, да ширтосва и вади каквото му се нареди. А тия нещастни служители днес, като не могат, да извикат ония чичовци и дедовци, които знаят как става тая работа. Откакто ликвидаторът на НРС един мръсен гяур свърши продажната си дейност, няма вече такава служба.

Има ли изравнени пенсии за пълен осигурителен стаж и пенсии без стаж.

Значи минималната менсия ще вдигнат до края на годината с 36 лв.Какъв подарък само? А тяхната заплата от раз порасна с 236 лв. Благодарим ви1 Много сте щедри. Но ако ми намалят заплатите на 1000лв. дали няма да се откажете от парламента хрантутници и лапачи такива?

Не, няма да се откажат от депутатството. Първо заплатите не са им кой знае колко големи и второ никой не става депутат заради заплатата, а става заради властта.

Всички пенсии могат да се вдигнат със 100лв. на месец ако се изпълни едно условие - държавните компании да носят нормална печалба, а да не се смятат за социални предприятия и да се радваме ако не са на загуба. Средната заплата може да стане 1500лв. при две условия: 1. Забравяме да следим нивата на безработица и да се гордеем ако са ниски. Високата заплата автоматично закрива определен брой постоянни работни места. Обаче е по-добре тези,които работят да знаят за какво работят и да се стараят. 2. Въвеждаме почасово плащане и махаме ограниченията за временно наемане на работа. Ако не можеш да си позволиш повече от 460 лв. на месец - просто ще ползваш човека по 2 часа дневно. То и без това средната производителност на такива позиции е там някъде, през другото време хората пребивават на работното място. НЕ ми давайте примери - на всеки ваш ще дам по 3 случая как за 10 часа седмична работа някой е назначен да бъде по 40 часа на работното място. Просто, защото сме решили, че ако някой е на работа трябва да кибичи на работното място дори и да няма такава. Та недейте да спорите - има как да стане и то не много трудно. Междудругото за да се вдига минималната заплата трябва да свикнете, че дали някой мете , дали подрежда нещо в склад или кара баничарка - взима минималната заплата. Разликата не е задължително да бъде в заплащането - може да е в това дали е мръсно или по-чисто. В страните в които има високи минимални заплати е така.

Ей това с чифутите няма оправия.На вас повечето родители са заработили добри пенсии с максималния стаж по-време на "мръсния" комунизъм .Тука става въпрос за минималната , а не за уравнивиловка бе чифути комунистически.

Ами смъкнете "границата" на бедност ...това го можете с успех да направите ...за друго не ви бива ....

Абе, верно ли е че Волен щели да го правят винистЕр на труда ?

Така се говори

Малко не по темата,ама...бе не мога да определя кой ми е по-противен/и визуално и като "политици"/-този Симеонов или оня новия Марешки!!! ХО ХО ХО

Кръстникът разреши на "ОП" да си натопят човките ( ако не го настъпват по опашката).

ТЕЗИ,КОИТО СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ! А ВИЕ,ДЕТО ГЛАСУВАХТЕ ЗА ГЕРБ И БСП/ДПС,СЕГА ЩЕ СИ ТРАЕТЕ,ЯСНО ЛИ Е?! ЩЕ ТРАЕТЕ И ЩЕ МЪЛЧИТЕ,ЗАЩОТО СТЕ ВИНОВНИ! ТИКВИ С ТИКВИ!

Този е толкова отблъскващ и противен гад,а се пише патриот.За него е написано"патриот е душа дава,но не своята душа братя,а душата на народа".Мисли ,че като е крал е постигнал много."Депутат"в България е обидна дума.Един честен няма там.Защо ?

Валерка, я кажи за КОЛКО те купи Тиквуня!

Браво бе:)))няма нужда да плащам осигуровки НАД мрз защото тъй или иначе винаги ще съм с пенсия от мрз:((((Лъжите на такива като този са докарали 50% да НЕ гласуват а другите 20% да се продават за жълти стотинки

Ще направим минималната пенсия 300 лева,ама друг път.Ще вдигнем минималната заплата на 650 лева и средната 1500 лева,ама друг път.Ще преборим демографската катастрофа,ама друг път.Ще спрем бежанците,ама друг път.Ще се противопоставим на новите цени на газ,парно,вода и ток,ама друг път.За сметка на това пък ще си напълним личните банкови сметки още този път. И между другото да кажа на господинчото Симеонов, за да стане средната заплата 1500 лева трябва България да се пръска по шевовете от тирове, които изнасят стока, а то какво- пари от чужбина и еврофондове!

да измерят теглото на Каракачанов и Симеонов днес и отново след 6 месеца. Да ги питат отново с колко пари живеят на месец? Така де, да видим, дали имат развитие? И да им предложат, да поживеят един месец с минималната и 1 месец със средната пенсия и пак да си измерят теглото - полезно и здравословно!

Продадохте се за паница леща, мизерници!

Що за народ сме? Гледай го мазния от снимката - депутат, отвратителна физиономия. Камък върху камък не е поставил в живота си. Само е крал и е вършил гадории. Но ние не, депута, народът го избра?! Странна държава, безнадежно е за нормалните и възпитани хора. Само за уроди-русофили!

Симеонов много се самопохвали, но реалността не е чак толкова розова. За оградата така и не стана ясно довършена ли е или не е. Задължителната военна служба на Каракачанов я замени някакво неясно патриотично възпитание, а цел да бъде изхвълянето на ДПС от НС е чисто "изхвърляне", няма как да стане и това е ясно за всеки, който умее да мисли. За пенсиите отстъпиха толкова много, че това, което отчитат като успех, всъщност е провал.

Морален урод и престъпник е Симеонов, какъв патриот? Дай му стари баби да блъска. Иначе е завършен простак, приятел на Русия.

ОП са група шмеке.и, които винаги се гледали личния си интерес. Разбира се на наш гръб.

На този и на физиономия му личи колко е гаден.Пък и май на всички ...

Цялата държава да спи,докато Симеонов и компания превръщат Националния осигурителен институт в Агенция за социално подпомагане?

Минимални пенсии взимат маргинали българи и ром с кола. Значи хората който са работили и са внасяли осигуровки,ще взимат наравно с тези дето цял живот са били на социал и сега пак. Този олигофрен е толкова тъп,че чак е плашето. Отвратихте хората с явната несправедливост и толкова сте тъпи,че не разбирате.Циганите ви изберат,но българите правят благата. Като мачкате българите,първо доказвате какви патриоти сте и второ да знаете,скоро няма да има кого да яздите и ще почнете да се карате с манговците кой от вас е по-тъп,но за сметка на това по-нахален и алчен. Валери Симеонов ти си срам за рода си.

Намалете некадърните специалисти в н е к и енергетиката

А с нови производства и откриване на работни места ще се занимавате ли? Че то, ако няма производство, няма и работеща икономика.

Един обяснява как за да се вдигнат пенсиите трябвало заеми...щели сме да станев като Гърция. Водещия Тотев му приглася. Една зрителка ги призовава да подадт оставка,ако не си изпълнят обещенията...

Обединени мафиоти и Герб =на лъжци и крадци.

Пенсионирах се с 41 години трудов стаж и какво тези без стаж ще сме наравно. Браво Валери толкова популизъм не бива.

Бедни срещу по-бедни.

Грижа за минималната, другите са богати. Ама са блъскали цял живот ?

Нещо много бързо клекнаха пред Герб. После ще се чудят с поне десет партии да се обединят на следващите избори за да съберат електорат.

разследване за този борец срещу баби?!? До кога ще се допускат нарушители на закона да заемат места в Парламента?!? Или там са събрани всякакви престъпници, за да се скрият зад имунитет?!?

Довечера, в кварталната кръчма, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

Валери Симеонов...говори вече единствено за минималните пенсии. Няма и дума за преизчисляване на останалите. Тия дето се обаждали в Скат на телефоните били от други партии и негодували...демек...избирателите на ОП били доволни и съгласни.

Ако аз съм политик, ще умра от срам само от заглавието на статията! СРАМ И ПОЗОР!

Вие пък,шегаджия-срам в български политик.!! Къде сте видял човек който гуши 6-7000 лева заплата да мисли за човек,вегетиращ с 200?

То да беше само заплатата, хммм

Да я сближите,колко да я сближите?-колкото 1/25 от вашата депутатска заплата.

се намери с утка маринкина! и сега ще падне едно ..управление......

Валерко чедо,да измамиш беззащитни пенсионери е тежък грях,запомни! А греховете се плащат,както на този свят,така и на онзи.

Защо не си гласувате по 200лв.заплата? Сигурно няма да ви стигнат за половин ден.Фантазьори и крадци сте всички и никой не милее за народа, който ги избра.

в нормалните страни отдавна са се преборили да няма бедност! А не да ми смятат реални и нереални прагове! Направете така ,че да има сериозни работни места и да има добри доходи, тогава ще има и пълни фондове за пенсии, идиотче! И стига сте раздавали помощи за щяло и нещяло! КОЙТО НЕ РАБОТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ! помощи само за деца без родители, за които се грижи държавата или за инвалиди . Реални, а не по документ!

Кабеларю, много сте сдухани на външен вид - ти, Сидеров, Каракачанов. За това няма да ви наричам "лебеди", вие сте лебедоци, пеещи от днес своята първа и последна - предсмъртна политическа песен. Вярно, докарвате го на само на квичене, но народът български вече е глух за гласовете ви.

М И З Е Р Н И Ц И!!!!!!

по нова и още продължава.... Концесиите на газ,газопреносната мрежа,А Валерка????? Кой ще е новия приватизатор в енергетиката?

Може би наистина в парламента, или по-скоро в конкретния случай, малоумниците ще преобладават в управлението , сами преценете : Този, който има 161 лева пенсия т.е. минимална ще има шанса да получи до края на годината 39 лева увеличение , а този който има 162 лева пенсия, която не е минимална - само 2-3% увеличение от 1 Юли или точно между 3,20 и 4,80 лева !! Що за тъпаци са тези, умът ми не го побира !! Но, като имам предвид , че подобни тъпаци са гласували за тях по-скоро ми се иска мажоритарен вот и тези да изчезнат ЗАВИНАГИ !!

При мажоритарен вот и тези ще останат ЗАВИНАГИ !!

завинаги!

Така е. Същото е и с простотията с коледните и великденските надбавки, с които толкова много се гордеят гаднярите ни политици. Щото ако човек взима 160 лв с две надбавки по 40 взема още 80 лв на година. В същото време, другият - със 161 лв, уж бил получавал по-голяма пенсия (реално 12 лв на година) и нямал нужда... А иначе - и единият идругият мизерстват.

СКОРО ЩЕ УСЕТИЕ НАРОДНИЯ ЧЕПИК В АНАЛА СИ!

уравниловка в пенсиите. Надявам се да бъдете изритани преди да унищожите пенсионната система.