Цветанов: ГЕРБ влиза в НС за 4-годишен мандат

ГЕРБ влиза в 44-ото Народно събрание със заявка за 4-годишен мандат, заяви зам.-председателят на партията Цветан Цветанов от трибуната на парламента.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: ГЕРБ влиза в НС за 4-годишен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

екзалтация и безгранична всенародна любов

Този плужек май си е повярвал

Оформя се поредният нов БЪРДАК със старите ни К,,,,,,,,,,,ви

То и предните два пъти влязохте със същата заявка("заявка за 4-годишен мандат"), ама и ДВАТА ПЪТИ ДЕЗЕРТИРАХТЕ! И на горе(към "началника") да гледаш, чака те трети също позорен път, защото ТОЙ не помага на помияри и безродници!(предполагам - си го проумял) Любопитен съм - до къде ще се омажете третия път?

Грешка! До октомври! Максимум ноември. Няма кой да ви търпи повече!

до първите сметки за парното

4 години искат да крадат, ноне се получава напоследък. Ако не е Цв Цв, никога няма да спечелят избори, но подкрепата е огромна за ГЕРБ, както и за Ердоган!!!! Обаче при честни избори дали ще е така???

Мандатът на всяко НС е четиригодишен, така че всички влизат за такъв срок. Обаче напоследък излизат по-рано. И сега ще е така - просто обективните условия го предопределят.

Тоя път са решили да изкарат докато ЕС дава безвъзмездни пари!

Те винаги влизат с 4-годишен мандат, а не изкарват дори и 2 год.

Тая няма да го коментирам защото ще излезе като комплимент на простотията - хахахахххх

Определено в България са останали само кретени. Хора събудете се. Неееееее Искахте демокрация Аиде сега да ви е честито.

"Сиреч, кокала ще бъде захапан до последно." Б.Б.

то и предишните "влизания" бяха за по 4 години, а накрая...наполовина.

4 год. наши, ваши, бедни, богати, Разделяй и владей.

Абе цецко ти си готин пич!Готин костюм бате-Версаче или Армани ???

Не е нито на Версаче, нито на Армани. Лично негов си е!

Не позна! Подарък от тъщата! Като 6-те апартамента...

Цървула и лачен да е, пак е цървул и смърди на войнишка партенка!

Най-наглия политик,беше млъкнал ,когато беше подсъдим сега се наема.

Ама какво мисли Винету и да ли мисли, а може ли да мисли въобще?!?

Ето това вече е новина! А дали ще е (за пръв път) пълен мандат, времето ще покаже.

УМНИТЕ СМЯТАТ ЗА ЛУДИ Е КАЗАЛ ПОЕТА... НАПЪЛНО ПРАВ Е

Се надяваше , Цвъки.

Г-н Флорианов, кажете след колко време ще излезете а това че ви се иска 4 години е ясно ...

И така за 3-ти път! След година, за четвърти път....:)

Веднага да си намалят заплатите, за тях има, а за пенсионерите и образованието,здравеопазването все няма. Но депутатите трябва да получават по една минимална заплата, за да може да мислят по рационално, а не като някой манекенки женската част да се разхожда като на подиуми за модно ревю. Една сериозна политическа дама би трябвало да изглежда като политик, не като к...а

Много си сигурен????? И кой ще ти го крепи.............бе Цвъки

Станишев пасти да яде .

Ама само Цветанов си мисли ...

Да ,но в затвора.

Голямото семейство-роднини, бащи, деца. в този смисъл ще има сплотеност???? свикнали сме с всичко това.

Ади бе да вярваме ли/

"ГЕРБ влиза в 44-ото Народно събрание със заявка за 4-годишен мандат, заяви зам.-председателят на партията Цветан Цветанов" Типичен пример на желателно мислене.

Народа няма друг избор , всички са боклуци .

Дано да иСкара поне 8 месеца .

Тоя глупак пак се изказал , но.....пак нищо не каза!

Как не ги е срам, бе, от първия ден си увеличиха заплатите. Наглеци! Честито на баламурниците-избиратели!

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

РАПОНИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.

Уважаеми мечтателю и кандидат-затворнико, ако изкарате 4 месеца трябва да организирате всенародни тържества. А има вариант да не изкарате и 4 седмици. Поздрави!

Няма да стане тая работа. Погълнал си голямо количество "Red bull дава крила-а-а".

Освен, ако оня шизофреник Борисов не реши пак да си прави експериметни и да поставя сигурността на страната на картата на болните си амбиции!

Бат Боко не каза ли нещо?!

букмейкърите вече залагат кога Боко ще си хвърли оставката. /За отговор "когато стане напечено" коефициентът е 1.

Да мине българското председателство на Съвета на ЕС, пък тогава вече ще видим дали камилата или камиларят.

Чакай да видиш от 1-ви юли още един ценови шок с газа , парното , тока , топлата и студената вода и на есен като дойдат първите сметки от новия отоплителен сезон да видиш как хората няма да чакат председателството на ЕС ами ще подкарат Буда и Тримата Тенори още през ноември , декември. Начело с Горанов няма аванта за народа , зад Горанчето стои като Белинската стена Вожда а в разрез с розовите очила на НСИ голяма част от народа живее в лишения и бедност. Както казват в медицината има неща които са несъвместими с живота. Тримата Тенори излъгаха пенсионерите за да докопат кокала на властта , Вожда излъга останалата част от народа с 650 МРЗ което няма как да се случи въпреки измамното и меко казано странно съгласие на бизнеса (онзи бизнес който преди 506 месеца даваше 460 МРЗ на СЪД), Вожда няма да и да вдигне средната заплата в Бустаня на 1565 лв. (освен ако не е имал предвив онези на държавна хранилка) , защото ще има области в страната където увеличението на средната заплата ще е над 100% което прави нещата по съвместими с М/узвездни войни отколкото с реалността. Старият Цирк , старите Герои , с предизвестена развръзка... Made in Бустаня

КОЙ ДА ГИ ЧАКА, ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ИМА МАЙДАН.

Мачкай Бойко,мачкай!!!

Да Баце наистина смачка, но смачка България, никакви реформи, все повече затъваме, овладял е всички власти, нали помним " Ти си го избра / Цацаров / във всяка нормална държава, този човек никога не би бил Премиер на България, но народа прост, пък и кой да разследва такива записи, дали били законни, а съдържанието им не бе оспорено, даже имаше оставка...

ДА ВИ Е ЗА ПОСЛЕДНО О ВЕКИ ВЕКОВ!!!!!!!!

Обещаваме да намалим стойността на един човеколеглохраноден с 0.02 стотинки. (Обещание в почивна станция) Събличай се бързо, и други чакат след теб! Във всеки дом добитък. (Плакат, издаден от "Наука и изкуство") Другарю, помни, че всяка изгубена минута струва 0.05 стотинки. Човекът е главна фигура в животновъдството. Да строим социализма с подръчни средства! След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация. Цехът за бързи услуги е дело на партията. Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас. (Лозунг в студентски стол) Граждани, гответе се за отпадъци! (Лозунг на кампания за събиране на вторични суровини) Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ! (Лозунг от социалистическа болница)

Заявката е едно, изпълнението е друго! Досега Боко с ГРОБ не са завършили нито 1 мандат, просто като стане по-напечено фърля устафкътъ и бега...

"...Ние знаем, че в масовите представи на българите именно ГЕРБ е партията, която се ползва с най-голяма подкрепа и доверие, когато става дума за отстояване на националния суверенитет, каза Цветанов, цитиран от "Фокус". ..." А бе Цеци Гуменката много нагъл до дава нещо ?! от толкова напъни на Цеци ще вземе да му поникне коса накрая :) Какви масови представи като имате малко над 1 млн гласоподаватели а общо с тримата тенови имате 1,3-,14 млн което е 1/4 от населението на Бустаня ! какви масо представи , какви грандиозни изборни победи , кви 5 лева бе Цеци ? Тоя пич или е прекалил с спирта или са му объркали хапчетата докторите. Трудно е да се повярва че човек който от години е изтривалка на Буда може да допусне подобна издънка

Това им е последния шанс, ако не, ми се струва че след 3-тия път ще има бой с камъни!

всъщност това е ГЕРБ печелят за 4ти път избори! Е може пък четвъртия път да им е на късмет и изкарат мандат докрай!