Нова тапа към Летище София

Придвижването по столичния бул. "Брюксел" към летище София ще бъде силно затруднено заради строежа на магистрален път до Терминал 2 и нова естакада.

Обратно в новината

Коментари - Нова тапа към Летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последни напъни в борбата с демографската криза...

Проблемът не е в пътя и строителството на инфраструктура, а на самото Летище София. Лесно е на властта, която ползва ВИП терминал, но ставащото на пътническите терминали е безумно. Не сме наивници - това са умишлено организирани ''тапи'', за да пропищят хората и оправдаят концесия или продажба с добрите намерения за инвестиции. Спрете безумието ставащо на Летище София!

Образуването на огромни опашки при смешното натоварване от сегашния брой пътници е организиран хаос, извратено забавление или тотална некадърност. Или да се поправят или да си ходят - мантрата, че е така, защото е държавно е глупост. За безумните безкрайни поляни поглъщащи хиляди за поддръжка и умишлено ограничаваните паркоместа не искам и да споменавам.

Хубаво е да се работи по инфраструктурата, особено когато е свързано с облекчаване на трафика в столицата, но пътят за летището наистина не е никак зле и в това си състояние и само се създава временно неудобство за пътуващите от и до там .. а в много случаи това временно неудобство трае в пъти по-дълго, отколкото се предполага, че една столица на европейска държава може да си позволи. Ако съм турист и пристигна в София, бих се отвратил от моментното й състояние. Целият център почти е в ламаринени ограждения заради строежа на метрото (Орлов мост, Витошка, Попа). По-миналата година пък бяха НДК и Руски паметник. И така вече четвърта година центъра на София е една грозна и мръсна строителна площадка. Все в един момент трябва да се удари черта и да се поспре с "пудренето" на града. Същото важи и за вечните ремонти по 90-километровата "магистрала" Хемус! Но да не се отклонявам от темата.

loyola

"Терминал2 - последният изход за българите"

Не това е последният изход на изчекярите, които се надявят някой, някъде да ги посрещне с пита и бъклица, да им даде едни пари и каже, ха стоите тука и си живейте без да работите, пък аз ще ви осигуря дом, пали и благосъстояние!!! Трябва да се работи , а не цял живот да се реве!!!

Строят Както по времето на правешкия цурвул за когреси и пленуми, този път не за СеСеРе, а на ЕСере

Към рампата управляващите да изградят и катапулт към ТЕРМИНАЛ 2 за по бърза напускане на БЪЛГАРИЯ.

А защо променят движението по " Пънчо Далаверов", какво общо има с летището?

абе тия да не би да строят звезден град.400 метра с злато да го постилат за месец ще е готово.що п за некъдърна работа е това.като на витиня и ечемишка същата мърлящина.

Научете се да пишете, спазвайки елементарен правопис и тогава се изказвайте. Много сте неприятен!

Преди два дни ходих до летището терминал 2. Задръстване то е ужасно чака се поне 30мин. Преди си беше нормално, за чий им трябва нова естакада. Май пак за да се усвоят едни пари. Отвратителна Фандъкова. Няма ли да спре...

Ще изградиме инфраструктура за милярди и после на концесия за 100г за безпари....

Абе от два дена само препечатвате едно и също и слагате за илюстрация някакви нищо незначещи снимки. Ми дайте една схема/карта със затворената част и алтернативните маршрути, толкоз ли е трудно???

догодина ще има председателство на ЕС и ще се поизлъскаме малко

Ами то и сега се стига до Терминал 2 достатъчно бързо. Какво значение има дали ще стигнеш до там 5-7 минути по-бързо?

Тапите са в главите на журналистите. А това е изграждане на ново съоръжение.

То тапа има, но дали някой я е запушил е съвсем отделен въпрос.