Кораб-дискотека на южния плаж в Несебър е премахнат

Корабът "Капитан Джак", който години наред работеше незаконно като дискотека на южния плаж в Несебър, е премахнат, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кораб-дискотека на южния плаж в Несебър е премахнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, след многогодишен тормоз на хиляди почиващи случая най-после е разрешен? Ц-ц-ц-ц!

Че държавата не си е търсила парите и правата никой не е виновен.Че има продажни чиновници ,кой не го знае,но пак е неин проблем.Да неин,защото народа не е държавата а властимащите са собствениците ѝ.И все пак като гледам видеото ,честно казано много ,в пъти по красива гледка беше присъствието на кораба бар.Сега на какво прилича това място?Накажи виновниците,конфискувай го и направи нещо от което да има приход,ама то като няма закони как ще има приходи за държавата.

Ако аз живеех там -атракцията щеше да е пълна , с участието но много и безпомощни пожарникари!! няма ше са позволя тази ръждива съборетина да не ме оставя да спя-бензин дал Господ!!

В тази наша държава, накъдето и да се обърнеш - все незаконни деяния, при това дългогодишни! Кой ще бъде наказан за това? Нормално ли е да няма наказани? Всъщност само който е повръщал от пиянство там си го харесва!

"Култов" за мен това е култова простотия. Ръждясал кенеф.

"Корабът "Капитан Джак", който години наред работеше незаконно като дискотека" И какво да чакаме от тази държава? За рушвети - всеки е готов да продаде и майка си

...че е бил голям кич и безвкусица.

Е само като прочетеш това изречение: "Корабът "Капитан Джак", който години наред работеше незаконно като дискотека" - ИБАСИ ДЪРЖАВАТА!

А ти не си ли част от тая държава и не помагаш ли усърдно за нейната циганизация? При лошия комунизъм дето плюеш от сутрин до мрак дискотеки и незаконни обекти нямаше. Дойде демокрацията и държавата ни заприлича на бунище.

Пич, не бъркай демокрацията с мутренското самоуправство, което именно твоите комунисти ни докараха след себе си!!

...а можеше да бъде превърнат и в атракция

Както всичко със закъснения вилнеят си гадни мутри които си мислят че са привилегировани а институцийте спят май всичко в Б-Я се подържа с рушвети.

Заради този "кораб" кракът ми не е стъпвал в Несебър от години. Писах оплакване до хотела, до общината заради шума от него - нищо! Мутро-туризмът има дълбоки корени у нас. Но все пак това е добра новина, има надежда!

Напълно, Ви подкрепям ... проблемът е, че малоумните ни "бизнесмени" - не умеят да оценяват ... красотата и уникалността на подобни градове - паметници на световното изкуство.Те искат всичко, сега и наведнъж ... имам една незаконна, плаваща дискотека ... ама съм по- важен от собственика на Икеа, Феисбук, Гугъл ...

loyola

Споко, сега ще се върнат гербаджиите и всичко ще тръгне по старому

Явно никой не е ходил на мястото ... силната музика и чалгата идваха от "Чевермето" за което никъде в статията не пише ,че ще се премахва така,че спете си спокойно в Люлин, в Несебър няма да е тихо

Този шлеп е бил много красив :D

Явно мутрите в Несебър се хванаха за шиите! Сега няма кораб ила скелет от кораб!

Новият наемател бил решил - не трябваше ли отдавна да го реши собственикът на плажа, т.е. държавата?

Дано новия наемател не направи нова чалготека на мястото на старата старата.Иначе браво за премахването на тази незаконна чалготека.

браво ще взема 2 милиона от сцрап..па ти ще цукаш минуси

А шумът от Какао Бийч ????? Мишки такива ! Ще ми махат кораба , на умряла змия нож ...

Години наред този кораб е бил в нарушение, но едва сега го махат... Явно нашият човек, който го е държал, вече е престанал да е наш човек.

А може и да е емигрирал... в отвъдното.

Останаха само грозни развалини! Браво!!! Грозно и пусто....

Поне ще е тихо.Този чалгарник отдавна трябваше да го махнат.