Германски социолог: Местните джамии са изборни секции на ПСР

Германски политици предлагат затягане на правилата за двойно гражданство след мощната подкрепа за Ердоган в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Германски социолог: Местните джамии са изборни секции на ПСР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е СЛЕДСТВИЕ НА ЛИБЕРАЛНИ ПРАКТИКИ, НИТО ЛИПСА НА СЕБЕУВАЖЕНИЕ !! ТОВА Е ЗАГОВОР В НАЙ-ИЗЧИСТЕН ВИД ! КОЙ Е ЗАГОВОРНИКЪТ ? ОБЯВИЛИТЕ СЕ ЗА БОГОИЗБРАНИ СА И ОТМЪСТИТЕЛНИ !!! ТОВА Е !

Липсата на себеуважение води до заколение.Либерализма, налаган жестоко и яростно от задкулисието и подкрепян овчедушно от демократи олигофрени цели точно това.Ако Европа не се събуди и смени кардинално посоката, заколението е сигурно.И то не за децата ни, а още за нас.

Е това трябва да се напише с големи и светещи букви!!!!!! Че дори и със звънтящи, белким се получи реакция!!!!!!!!!

Сетила се МАРА... .

Ами щом турците в Европа са гласували за Ердоган и възтановяване на османската империя - добре. В този случай визов режим на няколко нива, изселване на турците от Европа в Турция и там ако искат 1000 години да си правят халифат. Забравих да кажа за бетонна стена по българо-турската граница и възтановяване на българската армия.

разбраха за какво става вупрос.че с тя дивци интеграця не може и няма да има.отменете двоиното гражданство иначе няма отурване от тях. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наште турци ще излезат най-свестните. Всъщност разликата е че като са отраснали в България са третирани като всички и това и е родината, не са натресени като гастарбайтери отвън с презрително отношение към тях. Но и тук и в Германия проблема е не толкова във хората, а във финансираните от Турция и други арабски страни организации. Абе защо някой наш политик не натресе резултата на Меркел и не каже че и турци и цигани тук са по-кнтегрирани отколкото в Германия и не може да ни учат и трябва да ни оставят да се справяме както си знаем а не да дават тъпи съвети? Сега ни създават проблеми тези тъпи толеранси с неопределена религия.

Разликата е че повечето "Турци" в България са "Мюсюлмани" с Българско - светско самосъзнание! А и по-голямата част са точно толкова мюсюлмани, колкото повечето Българи са православни...

Къде ги сега либералните българонемци, дето ревнаха срещу предложението за уседналост? Ще реват ли сега срещу немско-белгийското предложение за отмяна на двойното гражданство? Или, щом са големите батковци, може? А иначе - отмяна на двойното гражданство е ЕДИНСТВЕНОТО спасение за Европа. И това го дудна от поне две години.

Оказва се, че нашият президент е доста наясно с политиката, тенденциите и нагласите. Какво ще кажат СЕГА неговите критици на местна почва за двойното гражданство и опасностите от неконтролирано чуждо влияние?

Да отменят двойното гражданство! Който е германец - в Германия. Който турчин - в Анадола!

и разни социолози, сега ли констатират това.Защо не са ни питали да им кажем.Ние българите,знаем всички хватки на тази мръсна,подла,жестока,кървава така наречена религия.Нека посърбат попората им-ред им е на всички западняци.Толкова са наивни горките,да ги ожалим.

германски паспорти да имат хората с германско самосъзнание и по този критерии турците трябва да върнат немските си паспорти и да си бъдат турци, временно пребиваващи в Германия. Същият критерии е добре да се приложи във всички страни на ЕС с една обща директива.

Има сериозен разнобой между делата на ЕС и приказките за демократични ценности.Тъкмо той ще капичм не Еврейо-банкерския Съюз. Аз например не съм турчин, но ще подкрепя с чиста съвест всеки който ще му помогне да се свлече в канализацията.

А какво стана с правата на мюсолуманите като малцинство? Едни мюсолумани (правилни) имат право да изнасилват момченца в басейните и да бъдат оправдавани защото "не разбирали езика" и не разбирали че момченцето им крещяло "не". Така де, може де, може да е пищяло от кеф, те откъде да знаят? Срещу други мюсолумани (неправилни) веднага ще се вземат мерки, защото гласували както на тях им се иска, (а не на ЕК) макар че същите от години живеят и работят в Германия.

то затова и се зимат мерки. щот се е мислело, че ше се подадът на немското влияние и ако и когато потребе: турци върсъс неправилни от немска гуедна точка турци. обаче, се оказа, че ислама върсъс неверниците е най-правилниа от техна гуедна точка избор. христианска германиа отиде у кереча.

тъй тъй ако не вървиш в крак ще те вкарат в крак. така е по демократично му... още не се е усетила НА СОБСТВЕН ГРЪБ разликата между германски/български турчин и афганистански афганистанец... но ще се усети.

тъпите немци си МИСЛЕХА, че предоставят една примамлива и притегляща ПИРАМИДА НА ВЛАСТТА. И ЧЕ СА ПЪЛНИ ГОСПОДАРИ над гражданите по целата си териториа. Сега виждат, че не е така. Интересно, кое ще се случи първо. кристалната нощ или ноща на дългите ножове.

най-накрая им светна на швабите. явно немските реотани загряват по-бавно и от руските

Ние коментираме за Германия, а не се виждаме нас себе си в какви л...а сме заседнали по точно същият ПРОБЛЕМ!!!!! Тях ги оценяваме и съдим, но за нашия заден двор отговорни няма и план за действие също..... Типично по български.....е за това сме на това положение...

О, планът за действие е от две точки: 1. Обезвреждане на "ПРОГРАМАТА СА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". 2. Блокиране на АГЕНТИТЕ на THE MATRIX - хазари, евреи, дьонмета, амиши и т. н., обединени с понятието ИЗТРЕБИТЕЛИ.

Май , Германия го е закъсала вече.... Чистата Арйиска раса + толерастие безкрай.... Дай Боже да се събудят навреме, докато не е вече късно.... Че нещо ще става е очевадно, въпроса е кога???

След като изтече ОКУПАЦИЯТА на 21 май 2099 година. Когато и германците се събудят, все ще са закъснели. Може светът да е приключил със съществуването си и да не ги е дочакал те да се вземат в ръце.

Както в Европа , така и в Германия си нямат и най-малко представа какво точно СЛЕДВА.... Май ограничените умове сега ще накарат народите си да плащат с кръв по-късно..... Ама кой кайвото си направи, нали...

На това българите му казват - след дъжд качулка.

Който няма германски паспорт го изритвайте веднага в Турция! Другите да избират, германски или турски паспорт ще запазят! Който избере турски паспорт го изритайте в Турция!! И така. И никакви визи повече.

Да самоче и сега почти всичките гаджали са само с германски паспорти но пак са горди анадолци даже родени в Германия която може да им предложи високи заплати и педаски паради такаче гаджалите пребират кинтите и плюят на германците! Аз съм гледал предаване по-немската телевизия дето местни турчета расказват че бият и ограбват германските деца в училище защото това е забавно а няколко стотин германчета търпят 5-6 турчета защото трябва да са толерантни!

Централна Европа -германия-Австрия-Белгия -холандия--отдавна не са икономическа инаучна сила която може да дава тон на конкурентни икономики за справка -Турция и Иран си произвеждат всичко сами --от самолетите -5 то поколение --до космическите спътници-- Дроновете -- танковете им а по добри от европейските --имат всичко и даже може да отворят Ес От къде на къде -Ес ще сепредставят за по горно ниво общество и хора ище карат другите да сакато тях ? О т къде на къде --намиги знаем какви са утрепки-пияндета дошло е време Турция да има силен Президент иго правят --то небяха заклинания -то не бе чудо! Еми ходят мусюлманите вджамия и вярват-- християните кой им пречи да ходят в църкви-- особено католическите--на запад никой не вярва в Бог --а свещенниците им са вече даже жени --и хомосексуални скандали--това еподигравка с природата вече

Я ми покажи турски или ирански самолет 5то поколение? Искат диктатор, не искат силен президент.

Ти си едно цигане, което се ползва от благините на европа, ама мрънка за циганията! Проследих те по постовете

Ти какъв историк си? Май никакъв, определено не български.

нито историк, нито географ, а обикновен глупак.

Не пречи на мюсюлманите да ходят в джамия! Но - в ТУРЦИЯ. Ние (и германците) сме с християнско вероизповедание и това е записано! Вярвай в каквото си искаш, но спазвай правилата на държавата, която те е приела!

Българка съм, но не мога да отрека силата и куража на турците. Не се поставят в позицията на роби, писна им да бъдат употребявани и показаха, че макар да е имало периоди на примирение и гастарбайтерство, те имат човешко достойнство.

Българка си,но руска рублажийка!Хайде ,хорото се разтуря!Знаем ги вашите мераци!Що не питаш другата половина на Турция какво искат?

тъпите шваби най-сетне разбраха за какво иде реч

Не, не разбраха.

на германците най-после да им "светне", че гастарбайтерите пет лири не дават за демократичните им ценности! А всячески си прокарват ислямистките идеологии!

Щото си мислеха,че това са турците на Ататюрк,но и тях Ердоган ги изработи!Кой знае какво им е обещавал,пък и много се репчеше на запада,но в крайна сметка успя да им повлияе!Те са немски граждани,дори и от турски произход,има и доста кюрди,та като цяло е странно,но е резултата е полза на диктатурата!

Да им е честито на Швабите - те си избраха Меркел все пак и на нея дължат това! Ако искат могат да повторят (т.е. потретят).

икономически зависи от Европа и саудитите, военно - от щатите

Шваби-и-и, гответе се да слагате чалмите и бурките, скапаняци!

носиш от 600 години -трай си по добре.

Те германците блажено си проспиват времето, в което могат да реагират. Тези лентяи, които са дошли да лежат в Германия и нищо да не правят, защо да не подкрепят Ердоган.... Назад към исляма- жените с фереджета, А мъжете по сокаците да си пият чая и на лаф мохабет. А пък нашите тъпи политици се надяват на "добри"отношения с Ердоган. Само ще кажа, че на това са залагали и болярите преди да бъдат поробени опт турската орда.... така че единствения изход за нас е да се готвим за война, ако искаме да живеем в мир и колкото по-рано го осъзнаем, толкова ще е по-добре, иначе после ще е късно за каквото и да е и изобщо да не се пишат съвременните политици за наследници на Ботев и Левски, защото не го заслужават с нищо!!!

Да ви сера на джамиите и чалмите, гнусни ислямски отрепки !

живеещи както в България , така и в Германия. Германците не са шокирани, а само разочаровани от лоялитета на младите БЕЗРАБОТНИ турчета. Имало и съвсем разумни и прилежни и успяли млади турци. Старите са си привърженици на Меркел, благодарни са.

Е, как да не гласуват младите турци за Ердоган? Някога Турция е била велика сила в Европа и света. Стигнали са чак до Виена, а сега в същата тая Виена мият чинии на немците и бачкат по строежите. Немците ги търсят като ратаи. домашни слуги и в строителството. Естествено това е голямо унижение за младите турци. И те гласуват за една велика Турция, която ще респектира Запада и турците няма да бъдат третирани като втора категория хора от западняците.

не позна - турците не мият чиниите на германците, нито работят на германците по строежите - събират се цялото село турско и си отварят дюнерджийница, пишат се, че всичките примерно 50 човека работят там - един турчин си отваря строителна фирма и си набира работници от турция да му работят - и не на последно място - турците са фанатици до дупка, дори и след 10 поколения в германия няма да имат позитивно развитие - всички са мързеливи, със средновековен манталитет и мразят християните

Турците , които са второ и трето поколение в Германия не мият чинии. Те отдавна са осъзнати . Немците не си дават сметка, че методите на превъзходство отдавна не са част от политическата им система. Твърдя, че турците са трудолюбиви и отговорни хора, но са горди и трябва да отстояват правата си.

1. Двойно гражданство в Европа само за чужди граждани от държави споделящи европейските ценности! 2. Имами в джамиите в Европа само - такива обучавани вРелигиозни Университети в Европа Тези две мерки ще са достатъчни да се пресече всякакъв екстремизъм на стария континент!

има и по-лесно - без джaмии...

Ако германските и останалите европейски политици искаха да прекратят ислямската инвазия и инфилтрацията на ердогановите хора в Европа, всичките свързани с мюсюлманското братство, нямаше да бръщолевят празни приказки като "затягане на правилата за двойно гражданство", а щяха отдавна да са го отменили. Вместо това, с Меркел и Сорос начело, те създадоха всички най-благоприятни условия за безпроблемното утвърждаване на султана, което е безпрецедентен успех за исляма и фактическа подготовка за установяване законите на шериата и на Стария континент, покрай т.нар. европейски "ценности".

който вече е факт ? "Бабо Меркел, где така?" "...На джамия с Мустафа!"

Шокирани?Това показва,че представа са нямали за турците в Германия.Само илюзии и либерастки простотии са им в главите.Шибнаха им шамар интегрираните турци.Сега ще разберат ли най-после какви ще бъдат новите немци от кол и въже.Нека нашите политици си направят изводи за двойното гражданство и гласуването на живеещите в чужбина.

ТИЯ САМО С БОЙ ЩЕ ГИ СПРЕМ ОТ ДОБРО НЕ РАЗБИРАТ .

С финес. С бой се спират животните.

Ердоган е най-великият турски държавник след Ататюрк. Той е прероденият Ататюрк Турците трябва да са щастливи, че ги управлява толкова добър политик и държавник като Реджеб Тайип.Той направи Турция десетата икономика в света и първата военна сила на Европа. Жалко, че и ние българите нямаме политик като Ердоган. Направо завиждам на комшиите. Не знам от какво са недоволни някои турци. Ами като не харесвате Ердоган, тогава да ви дадем нашия Плевналиев да ви управлява, а? :)

Местане, боли ли още?

християнин съм и не се казвам Местан.

Беше най,оттук нататък не се знае! развитата икономика и всичко останало ,свободата и прочие което беше ,а вече е минало ,точно в диктатура която следва и ясно се вижда няма да доведе до нищо добро!

Доналд Трмп и Владимир Путин поздравиха Ердоган с успеха на референдума. Така че Евросъюзът няма думата. "Кучетата си лаят, кервана си върви" както се казва. ЕС ми прилича на ония малки палета дето лаят по всеки срещнат, за да докажат на самите себе си колко са големи. А на Турция й трябва силна, здрава ръка. Те са 75-80 милиона. Ако не беше Ердоган държавата им щеше да се разпадне.

Турция е фира. Ще се дели на три. Всяка националистическа политика рано или късно води до загуба на територии

Повод да се замислим за про Българската и Национално отговорна позиция по въпроса на Президента Радев.

Румен Радев се оказа стратег!

Ще се сети Мара...

Подведе ги Ердоганов и ги удари по националното чувство!Иначе какво ,турците които живеят в Германия общо взето не ги засяга какво се случва в Турция ,защото нямат намерение да се връщат!Това с гласовете е за благодарност че Меркел откри най голямата джамия в Германия и как я издокараха!

Ами то и българите на Запад не ги интерсува какво става в България, ама драпат да гласуват. А сетне ние тук им сърбаме попарата на техния избор. Искали си правата. Не живеят тук и не искат да се върнат тук, обаче искат да ни командорят от чужбината кого да изберем и кой да ни управлява нас. а не тях.

Това сигурно е супер новина за Германия?!

Дойдоха на Радевия!

А, добро утро. Чак сега ли ви светна, ама то местните джамии са и координационни центрове на терористите, но и това скоро няма да го проумеете.

Да се премахне двойното гражданство. Кой създаде тази глупост. Крайно време е всеки да има едно гражданство,а не да експлоатира социалните придобивки на две държави и да тарикатее за сметка на другите.

Ако улавите западняци, вместо да се надлайват с Ердоган, бяха "намекнали" преди две седмици, че вот за еднолична власт НЕМИНУЕМО ще доведе до премахване на двойното гражданство, резултатът щеше да е друг. Все пак всичко не е изгубено - след две години има избори

Ахаааа ще дойдете на мненито по въпроса на Първия Дстоен Президент на България РАДЕВ.

Кой беше този?

ТОЗИ Е , КОЙТО ИЗВАДИ соросите ОТ ПОЗИЦИЯТА ДА ПРОПАГАНДИРАТ АНИТИБЪЛГАРСКИ И ПРОТУРСКИТЕ СИ МАНИПУЛАЦИИ.

Германците досега просто си затваряха очите,вероятно затова ,че инвестициите и собствеността на радикални ислямски държави като Саудитска Арабия и Катар в Германия са много големи.Вероятно са мислили,че системното унищожаване на християнските общности в близкия Изток не ги засяга,още повече ,че тези общности бяха близки до православието!?Сега в емблематични градове в Германия ислямът започва ярко да се откроява-Кьолн,Дуисбург,Хамбург,Франкфурт!?Накъде отива Германия?

Може би след 10-20 години цяла Европа ще приеме исляма. Като единствена религия на континента. Германците също ще станат правоверни и ще сменят немските си имена с мюсюлмански.

Ха ,доброутро!Сега ли разбрахте какво става в джамиите и сега ли разбрахте ,че имамите са командировани и на издръжка на турската държава с определена цел,не от вчера?То по принцип няма лошо да идват имами,ако не са против конституционния ред на приемащата държава ,но проблема е в недоглеждането,прекаленото доверие как се консумира демокрацията недемократично и постепенно подменя умереността със радикалните течения които меко казано са абсолютно недемократични и мътят главите за разделяне на обществото на основа религия,а не толерантност между всички религии и светско общество!

Ей -не се спряхте да се правите на защитници на световната цивилизация----Да ви кажа -нищо общо нямате с цивилизацията --мие сте едни страхлимци и мошенници Питам-- защо прехваления ЕС не иска смяна на държавното устройство на ИРАН --там е шиитски идлямизъм в най -автентична форма---начело е съвет ит ислямски духовници --в парламента седят по турски на пода--носят чалми --Но само се подмазвате на ИРАН --щото Иран има технологии недостижими заднешна Германиа--Австрия -въобще не я броя---Да да--ислямски Иран е върха на технологиите -и води войни за цяла Средна Азия На дойчовците им стигна силата да измамят бугарите и румъните -да напрят малко бизнес-- Абе вижте-не мога да уважавам нации-дето се отказват от езика икултурата си-справка Германия-срам ипозор Ердоган държи на своето и е за уважение

Какъв Иран, бе глупак непросветен. Иран беше държава при Мохамед Реза Пахлави. След този Хомейни и тем подобни, Иран стана една бедна пропаднала държава. Такава държава ще стане и Турция след този жаден да власт чалмалия...