Разбита е международна мрежа за детско порно

Полицията е разбила международна мрежа за разпространение на детско порно, съобщиха испанските власти.

Обратно в новината

Коментари - Разбита е международна мрежа за детско порно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е да гледаш порно съвсем друго детско порно . За такива изроди трябва доживотен затвор и да бъдат скопявани... В затвора да работят като евнуси.

А и да добавя, с натежало сърце започнах да чета новината, но като свърши ми олекна. Вече толкова пъти сме все с лошо споменавани, че за пръв се зарадвах от липсата на намесени българи, макар да става въпрос за изключителна изродщина и че знам как няма начин да няма подобни твари и на наша територия. Дано ги изловят всичките и да им платят подобаващо!

по темата - срамежливо премълчан в тази информация горе е фактът, че подобно порно е свързано с конкретни извършители, които сякаш само снимат и гледкат, така излиза, които някак липсват в тази тема., като беше квалифициран цитат за броя на пдф, заловени в една блага държава със съдействието на ФБР и други подобни служби. Честно казано не разбрах какъв е смисълът това инфо да се публикува тук, защото то по принцип на подлежи на коментар - толкова е отвратително. Аз съм за смъртна присъда за посегналите на дете - обаче като чета тук там присъдите са повече от хуманни напоследък. дир.бг - знам, че триете, но не разбирам в случая защо изтрихте конкретна нефейкова информация по въпроса. За залавянето на такива изроди, за наличието на големи мрежи (с 5500 потребители - според службите на една европейска държава), в които извратеняците си разменят въпросното порно? Като не ви интересува - защо изобщо засягате този въпрос? Какво друго освен да прокълнем тези дегенерати можем да направим? Това е ГАДНА, ГНУСНА материя и дано да престанете да ни засипвате с ужасии. Или разгърнете темата - обаче не ви стиска май да потърсите какво става при осиновяването в някои от случаите и т.н. То бива цензура, бива, обаче минахте всякакви граници.

Лоботомия - по-хуманно решение за такива още няма. Това не са хора, а душевни изроди. За съжаление - често разглезени и презадоволени деца на заможни и овластени родители стават такива. След като не нарадват на безброй афери с леки момичета, минат през хомосексуализъм и всякакви други перверзии и накрая стигат до домовете за сираци, с които могат да се гаврят, защото са беззащитни.

Бих ги рязала живи, докато им изтече кръвта мъчително... За жалост това прави и Ислямска Държава с децата, но светът мълчи за тези зверства, защото сатанистите там са отрочета на великата сила "САЩ" ... Гнуся се от американците, заради това което се случва в Сирия!

Едно си кака тролка знае, едно си бае:) Новина за разбита педофилска мрежа, ама тя за Сирия и САЩ дрънка пак:)))

Наречи го мъж и не го обиждай. Светът щеше да е песен без мъжете, те донасят цялото зло на земята.

вярно е, мъжкото е злото и отровата на планетата. Жени педофили няма, мъжете изнасилват, убиват и са най-големмите боклуци и егоцентрици.

е да ама не! я погледни колко дела има в щатите срещу жени спали с "деца". да - мъжете са по често насилниците. но това не означава че всички мъже са такива! а виде двете - сберете се, оженете се и оставете светът на мира. не се притеснвяайте -скоро Европа и у нас ще прокара еднополови бракове.

Сериозно ли? Жени има серийни убийци, включително изродки, които убиват собствените си деца заради застраховката. Жени има продаващи дъщерите си за проститутки, защото те вече започнали да не се котират. Изродщината е човешка черта и не е свързана с пол или възраст, затова просто трябва смъртна присъда. Може да е хуманна смърт, бърза и безболезнена, но това е начин все пак да се пречисти това общество.

WhatsApp, не WhatsUp

Татуирайте им на челата за какво са вкарани в затвора и бройте до 100 след като ги пуснете вътре....

едно българско момче на 14 години е убито в Дуисбург в Германия Баща му е също ранен - сигурно е семейна трагедия!

за връщане на смъртното наказание явно има. Както за производителите,така и за потребителите.

Натрошете и краката и ръцете.Да се влачат да се мъчат който се мъчи да им помага и на него.

Извратен и долен свят,без морал и скрупули.Свят в който парите,лъжата и измамата се издигат на пиедистал.Щом и на децата посегнаха няма спасение за човешкия свят-той върви към погибел.

По римско и по гръцко са посягали също. Най-вероятно и отпреди това.

наказателни групи за изродите ,ако оцелеят да ги съдят .