Топлоенергията в София няма да поскъпне от юли

Няма да има увеличение на цената на топлоенергията от 1 юли, но ще има спиране на топлата вода на абонати заради ремонт, съобщиха от "Топлофикация - София".

Обратно в новината

Коментари - Топлоенергията в София няма да поскъпне от юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фалит, одит, съд !!!

И тези ремонти ще са некачествени както и предишните

Пропуснах да се похваля ,че топлофикиция ни върна 2лв. за три дни без вода и парно ,понякакъв неясен начин сведени до 1 ден. Е това е реалноста,хем на студено,хем без вода ,но и с печалба за ттоплофикация!

Ако беше ползвал 1 ден, той щеше да се разшири до 30 дни и щеше да платиш 200 лв.

И пак ще се върнем с години назад към режима с профилактиката!Ура!!Младост отново ще мирише !! Преди двадесет години, когато се роди детето три лета бяхме без топла вода /сменяха централни топлопроводи и ужким правиха ремонти/,след това пак нямахме вода по един месец ,защото сменяваха тръбите от централните до входовете ни и накрая казаха ,че вече няма да се спира водата и вичко е решено .Питам сега защо в 21 век ,ще стоя без вода ?А може би това е уговорка с магазините и фирмите свързани с производството и продажбата на бойлери.Или просто всички ще излязат в годишни отпуски? А след като няма да има потребление и няма да имат приходи как ТЕЦ-Изток ще си получат заплатите?

Умното да пусне реакторчето където загроби 1,5милярда Евро. Едно Беленско реакторче за 20милярда решава безплатен ток за 50-години. За сравнение с 1милярд лв. 10 блока с рухнало саниране за 0,5-година.

"безплатен ток"!!!??? От "беленско реакторче"???!!! хахахахахахах Хубав виц , ама тъжен! От "беленско реакторче" тока не само, че няма да е 'безплатен" ами ще е изключително, ама изключително скъп ! Сегашната цена на тока ще ти се види "без пари"!:) Големи разбирачи и енергийни експерти се навъдихте в средите на комунистическо-путиноидната шайка бре! Залъгвате простия народ с "безплатен" ток и други подобни малоумия, а цялата работа е, че 10-15 човека около Р.Овч. ще изцоцат едни 10 милиарда, а за народонаселението ще остане да плаща свръхвисоката цена на тока от този проект поне едно 40-50 години напред. Хитро, а?:) Ама и доста вредно:)

От мариците, перките и соларите е далеч по-евтин ;)

А "обезщетенията" ще си ги вземат обратно с лихвата от новите значително увеличени цени.

Цените на Топлофикация се определят от Парламента. Български Патент. Същото е и с Тока. Всички външни Комисии и Дружества са част от разигравания Театър.

Така трябва, защото ги плаща цяла България.

"...но на който хули Св. Топлофикация, няма да му се прости." Исус Христос в "Евангелие от топлофикатора".

Обезщетение значи реципрочност. Щом Топлофикация срещу дълг от 20 стотинки е получавала 600 лева, сега трябва да обезщетява по същия начин.

Давайте братя, да купуваме бойлери и климатици, крадците от топлото да правят като вятъра!!!

Как да поскъпне това, което няма да го има 20 дни?

Няма да е от юли, от август ще е , че е по-топло:)

от 1 юли...Това пишете че се подвеждат хората.

OmPoBeH

И аз да ви..

За тези дни без вода, една седмица ми върнахте 6 ЛЕВА САМО в младост!!!!К.. за вас изроди!

Е колко да ти върнат бе, 7 лева ли?

Смятай, за 4дни компенсация -6 лева, но 30дни не струват 30лв. Етова ако не грабеж?

Ако пък беше ползвал, щяха да ти вземат 60 лв.

А къде бяхте ндо сега като ровите всяка година и оставяте без топла вода хората та не ги направихте тези работи??Какви са ви тогаз инвестициите с които се жалвате че много пари отиват когато дев факто нищо практично реално правилно не сте направили???

да ви ....