Шестима обвиняеми за нападението над журналисти

Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на шестима мъже за нападението над екипа на Нова телевизия на магистрала "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Шестима обвиняеми за нападението над журналисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато ми присвяткат отзад, вадя писталета и го показвам от прозореца. Винаги помага.

То и ти си си за прокурор. Или поне да ти отнемат разрешителното ако не си от мъжлетата с газеняче.

са обвинени за това, че в съучастие са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е извършено при управление на моторно превозно средство, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. с такива смешни обвинения е ясно че няма да има никаква присъда комунистическата прокуратура е защитник на престъпниците

Този случай в САЩ ще им повдигнат и ще им бъдат издадени присъди поне за 7 и повечеотделни обвинения с различна тежест.А за да излязат до делото ще се наложи да се бръкнат сериозно.

Смъртни присади за извергите и техните шефове

В България 4 пъти ми се е случвало някое говедо да ми се залепи отзад и да ми присвятка с фарове. Винаги включвам аварийни и продължавам без да се съобразявам, като им давам път едва след като мога, при това се изнасям възможно най-бавно. Два пъти дори размахах среден пръст. Номерът винаги минава, засега поне - преследващата кола се отдръпва на нормална дистанция. Може да си изям боя някога, освен ако българските шофьори най-нарая не престанат да се кланят на мутри. Крайно време е и полицията да се намеси. В Германия ако това ми се случи, обаждам се по телефона на полицията и говедото ще отнесе солидна глоба без да ми искат доказателства. Интересно, че никъде в чужбина не се е случвало някой да ми присвятка. Никой не ме е изпреварвал отдясно, никога не съм видял някой да пресича на червено. Само веднъж за 8 години видях един селяндур в Гърция да мине на червено. Уникално е бездействието на българската полиция и прокуратура. Говедата като излязат навън, карат нормално. Значи - могат! България в сравнение с другите европейски страни вече направо е на друга планета. Още като пресечеш границата на влизане и вдигаш кръвното. Без демонстрации няма да стане, граждани! Ще си получават заплатите регулярно и ще продължават да не работят. В ЕС май няма по пъзлив народ от нас българите.

и на мен ми се беше случило да ми святкат от зад засякоха ме по същия начин и спряха движението случи се между бургас и созопол, не слязоха, бяха само 2ма, само гледаха лошо, но ако бяха 4-5 сигурно щях да ям бой ))

В истерията си жунрналистите вече губят контрол на мозъците си. Сега пък - намерили едното ауди и го иззели? Защо? Полицаите бандити и крадци ли са? Защо са "иззели" колата на хората?? Какво е законното основание на това изземване, с какво то се различава от кражба? И защо търсят колите? Нали те не са участници в престъплението.

Лягай да спиш.

Кажи нещо, покажи ум. Та, сега пък прокуратурата се напъва - как с две коли са препречили цялото движение. Магистралата има три ленти, а са спрели битите "извън аварийната лента" - което ще рече извън платното на магистралата. С двете коли трябва напряко да са застанали през трите ленти на платното, само за да извършат безсмислено препречване, като пък така няма начин да преградят пътя на "журналиста".

gonzales

на това му се казва веществено доказателство бе. ти чул ли си , че при убийство се търси с какво е извършено то - пищак , нож, свинска опашка... при автопроизшествие едно от веществените доказателства е автомобила, а не на баба ти фурката.

Р. Ч. е обявен за общодържавно издирване. Ни снимка има, ни име. Пък иначе е обявен за общодържавно издирване. Сиреч цялата държава го търси. Е как да стане?

хмм ( нерегистриран ) 17.04.2017 20:56 РАЗМИГ КЕРОПЕ ЧАКЪРЯН Казино Империал АД Director СЛАТИНА-КЪРА ЕАД Director ИНТЕРПРЕД-БГ АД Director Прогресив бизнес дивелъпмънт ЕООД Manager СЛАТИНА-БУЛГАРПЛОД АД Director ОП АСОЦИАЦИЯ НА ВНОСИТЕЛИТЕ И ДИСТРИБУТОРИТЕ НА ХРАНИ предполагаем баща проф. Керопе Чакърян ФМИ - Катедра "Алгебра" кандидат ма математическите науки, СУ "Св. Климент Охридски", 1979 Преподавателска дейност: Лекции по: "Линейна алгебра"

тие арменци, Чакърян, Каспарян, нема да ти станат миньори, я, математици са!

тия са били големи мъжлета 6-ма срещу 1 и една жена,боклуци!!!

Как мислиш, ако камионетка на жандармерията им беше спряла устрема на магистралата дали биха реагирали по съшия начин?

Нападение над "ЖУРНАЛИСТИ" . Нанесен побой над "ЖУРНАЛИСТИ". Акт на насилие над "ЖУРНАЛИСТИ". Така се поднася информацията от медиите, главно от "Нова телевизия", на останалата простосмъртна част от обществото. Така журналистическата гилдия се самопоставя в "привилегировано", "специално", "особено", "недосегаемо" положение, което е нахално и неприемливо.

"привилегировано", "специално", "особено", "недосегаемо" положение, нарушаващо правата на мутрите да бият наред? Мислиш ли като пишеш? И минава ли ти през тъпата глава колко ли побоя са нанесли тия говеда , ама на обикновенни хора и за това никой не е и чул за тях?

Ти тъпако нищо не си разбрал от поста ми. Не оправдавам побоя от страна на мутрите, но не съм съгласен,че е извършен над "ЖУРНАЛИСТИ" е извадено пред скоба

:)

"всички сме за пловдив" шестимата порнорежисьори в ролята на охранители и двойката порноактьори в ролята на журналисти:)

Боже, колко мъка има по този свят Боже! Всички, които твърдят, че най-лявата лента на автомагистралата е само за изпреварване не са стигнали в четенето на Закона и Правилника до глава "Движене по автомагистрала". Лошо Седларов, лошо...

Някой зададе ли си въпроса защо? Нямат рейтинг и за това са извършили този акт , поне хората да ги видят !

Пак удобно се крие обстоятелството, което е предизвикало боя. А то е най-вероятно хулиганско биене на спирачки в лявата лента, за да пречи на застигащите го автомобили. Според мен такава хулиганска постъпка е по-опасна за обществото отколкото боят който е отнесъл шофьорът-хулиган. Но в България няма начин да бъдат санкционирани подобни хулигани. А за биячите - няма да бъдат осъдени, поне не ефективно, то и няма много смисъл, все-пак наистина поведението на бития е било опасно, макар и да се прикрива тук. В съда няма да мине, нали затова има адвокати.

И аз това се опитвам да обясня от няколко дни, но гаьо не признава, за това гаменско поведение. Същото беше и с онзи от околовръстното , после се оказа че засичал, показвал пръсти абе мъж с една дума пък после реве като жена.

Аз изчаках няколко дена - точно защото 3 дни ни правят на идиоти и крият обстоятелството заради което е бит "колегата", стигам до извода че той се е държал гаменски на пътя. И драскачите по-долу доказват също че съм прав - колко смисъл има в "глупости", "идиот"... Горе-долу толкова умни са защитниците на справедливостта в България.

Конят е умно животно, разбери го това и престани да пишеш глупост след глупост!

Значи според теб да се определят нарушенията за които може да се бие виновният и за кои само да го псуваме?

си кон не е сигурно, но че си тъп катър е ясно. От къде си сигуерн че е натискал спирачки? Когато карам със 160 в най- лявата лента и ми свиркат и светкат това натискане на спирачки ли е? Но катърите не са нито коне нито магарета от де да знаят тези неща.

бегаи в конюшната да те яздят бе кон

Ако съумее мутренското (правосъдие) да осъди мутрите, това ще е голямо постижение!

Хайде да си го кажем - голяма част от шофьорите са комплексирани андрешковци. Те приемат за враг всеки, който иска да ги изпревари. Лентата се пази с цената на живота и всяка нейно освобождаване се приема за загуба от андрешко.

Е, "голяма част"?!? Да, срещат се такива, ама чак пък голяма част... Пък като ги видиш, просто лесно можеш да ги избегнеш. Виж, ако си заядлив, с нестабилен характер и бързо променяща се емоционалност... да, може да се стигне до конфликт. Уравновесен, добър човек никога не би инициирал такова малоумие!

защо не си продадем колите и да оставим пътищата на охранителите те сами ще се избият

Нова Телевизия е проклятието за България ! Купена от Герб тя маниполира изборите и ние пак получихме Герб и Тиквите на Сорос ! По-хубаво е да не гледаме нова и тя сама ще се закрие , както много други Телевизии ! Щом изгониха Васко , там няма какво истинско и честно да гледаме !

Каквато и да е НТ, това не променя факта, че биячите са престъпници. Освен това, пътувайки из страната, непрекъснато се натъква на подобни екземпляри, светкащи отзад и принуждаващи те да се изнесеш, за да им направиш път, намалявайки своята скорост, щото те не искат да чакат.

Тук не коментираме Нова Телевизия! Коментираме наглостта на престъпниците!

както всички престъпници и тези си имат чадър ЗАЩОТО ЗА МЕН ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ

Боклуци нещастни! Направо в дранголника, а на охранителните фирми да се отнеме лиценза - за назидание. Да се научат да не си вземат за персонал примати.

Виждам че говедата-биячи си имат приятели-говеда, цъкащи минуси.

Тези ГОВЕДА заслужават САМО едно-съд по бързата процедура и 10 год в ЗАТВОРА!!!!!!!

Според ЗДП - генерално погледнато крайната лява лента е за изпреварване и НЕ е за постоянно шофиране. Физически невъзможно е да те затапи някой пред теб в тази лента, ако я ползваш само за изпреварване! Защото основната ти скорост се урегулира от средната лента. Да те затапи някой става ЕДИНСТВЕНО, ако караш продължително в тази лента и с доста над допустимата скорост! Не мога да приема, че някой каращ с над 140 постоянно в крайна лявата лента трябва да има книжка! Заради такива умишлено нарушаващи закона стават катастрофите, а не от млади водачи!

много слаби тия бе 6 бият 1 и само го надраскали ,да не би журналиста да се ербапил че е от НОВА тв

Отнемете лиценза на преоблечените и дегизирани под охранителни фирми мутренски групировки.

Съд до дупка за тия нещастници! Мутрите превзеха държавата отдавна и ние не само не реагираме,но дори някои в коментарите си се опитват да оправдаят бруталните действия на тия престъпници!Трябва категорично и без заобикалки да заклеймим такива деяния, защото всеки от нас в даден момент може да се окаже на мястото на журналистите!Съд до дупка и дано не бъде по стара българска традиция"всяко чудо за три дни"!

При такъв случай на бабаизъм - закривате застрахователните дружества и това е. А тези мислещи се за над закона тройни и наказания за да знаят другите.

А някой запитали ли се къде са тръгнали репортерчетата не е по работа защото колкото и да са тъпи мутрите щяха да видят надпис на Нова тв.По скоро имат връзка и са тръгнали за някое хотелче да се повъртят малко,но мъжлето решило да се прави на тарикат

Е, това обстоятелство вече наистина няма връзка със случая. Може би да си задоволяваш нагона по такъв начин?

Какво пише в медицинското ? Какво е наказанието за ужулване ?

gonzales

Ожулване и Ужилване. ти за кое питаш ?

Това светкане само в България го има. Никъде другаде по света. Просто хората се изчакват. А такива светкащи типове аз най-мразим и ги наказвам като ги пренуждавам да изпитат същото неприятното усещане на техните огледа, като ги пусна да ме изпреварят им се качвана гърба светкайки им се нерват и опитват да излетят, но багане няма, защото не всичко опира до лъскава и мощна кола или джиб.

Лъскавата кола натиска и ти оставаш в прахта. Освен това на почти всички нови коли огледалата са електрохроматични и потъмняват когато има силна светлина отзад. Демек ти светкашно на мен ми е същото

И без огледала ще се депресираш.

А кво става ако този отпред рязко набие спирачка ?

Активира ABS-а..

Става катастрофа, и този от пред е участник в нея.

6-ма охранители от 4 охранителни дружества??!! Тези семинар ли са имали...?

gonzales

не бе. на мамините глезльовци не им стигат парите и бачкат на 4 раб.места. 6 човека се скъсват от работа на 4 места за да изкарат насъщния и да си плащат данъците.

Не са семинар а организирана престъпна групировка

Проблема е в магистралите!Нашите магистрали са т.н. скоростни пътища, не са никакви магистрали!Нашите имат три ленти-една аварийна, една основна, и една за изпреварване! Маса идиоти са решили , че лентата за изпреварване е нещо като скоростна лента и те просто си карат по нея...!А тя е САМО за изпреварване.В нея можеш да се движиш само със ляв или с десен мигач и то изпълнявайки условието според правилника, да извършиш бързо и безопасно изпреварване, а не да се движиш на ляв мигач от София до Бургас! И КАТ трябва да следи именно за това-ако видят ПОСТОЯННО движещ се в лявата лента-спират го (ако могат) и го глобяват! По този начин идиотите "приватизирали" лявата лента поне ще намалеят!

А как ще коментираш идиотите които се движат с 90 по МАГИСТРАЛАТА в дясна лента, сакън разхода да не скочи с 2-3 мл./100 км/ч. Същите тези идиоти карат с такава или по-висока скорост пи бул.България в София , по околовръстното и т.н. Същите тези идиоти отивайки в ляеа лента с цел изпреварване ускоряват ди 92-95 км /ч за да не амортизират и бездруго ръждясалата бънгия, обута с лети джанти задължително. Проблема не е магистралата, а в манталитета на ганьо , който го удря на чест че някой го изпреварва, като по този начин комплексирания гане се чувства по-ниско в социалната стълбица. Знам ме няма да ви хареса но това е се отнася за едно70-80% от шоферите......

А как ще коментираш, че дясната лента на новата магистрала е вече на морски вълни пропаднала и ще ти изпадат пломбите или може да разбие камъните в бъбреците ти ако караш само по нея.

gonzales

и щом лентата е на "вълни" трябва да спираш другите и да ги пребиваш от бой ли ? що не се изправят да бият поръчителите и изпълнителите на строежа на магистралите ?

За съжаление си написал глупости. Няма лента за изпреварване, хората си избират в коя лента да карат и го правят. Добро възпитание е да използват лявата само временно, точно за да пропускат по-бързите от тях. Но пък в дясната карат много каруцари, с ниска за магистрала скорост.

И твойта книжка купена. Само в града са разрешени всички ленти без бус лентата.

За хулиганска постъпка 4 дни издирване и задържане, 6 обвиняеми в ареста, един се издирва. Добре ли е, зле ли е?

двамата се явили доброволно в полицията....

Законите са за робовете . . .

на постановка за наивници.

Знам само, че некои не обичат светлото.

Писна ми от такива съобщения! Да,това не е новина, това си е едно голо съобщение.Заливат ни с подобнип ,но какво ни топлят! Създайте НОВИНА - арестувани са,осъдени са по бързата процедура ефективно и сега са в каменоломната.

gonzales

как да създадеш новина след като при подобни случаи осъдени по бърза процедура няма ? а такива случки има много и не трябва да се мълчи за тях. аз съм ЗА да им се дава гласност. иначе няма и да разберем ,че някои е пребит. от друга страна когато нещо се разгласи вероятността да има по-висока присъда е по-голяма. все пак дир-а няма правомощия да арестува и осъжда, а преди всичко да ни информира. как го правят е друг въпрос :-)

Само едно ми е чудно ако това се беше случило на обикновени хора които не са журналисти дали щеше да се вдигне такава врява ....имам предвид постоянно тръбене по телевизията и включване на спецслужби и прочие.....Мога да ви кажа че щеше да се спомене по телевизията а пък за някакви служби и дума да не става . Това е действителността ако си някой има закон ако не си- духаш супата...

Сега ще ви кажа: най-потърпевш е журналистчето. Нали знаете бой и еб.не не се връщат. Делата ще се водят в най-добрия случай по 3 год. На всяка инстанция по година. Ако реши да предяви граждански иск, може да търси до 1000 лв. Макс. Бабаитлъкът му е това и най-вече обидата че е бил наплескан. Каквото търсил с привокирането на мутрите, намерил го. Онези ще ги развозват като редки животни, ще платят някоя глоба, най-големия минус за тях е че се осветлиха, ошамарвайки онзи. Общо взето един ганьовец срещнал други ганьовци, в резултат на което вторите наплескали първия. И само не ми обясняеайте че онези просто така решили да бият някого, репортерчето бил първия срещнат и изял шамарите. Хора живейте си живота и не се занимавайте с провокации,с утрепки, с как щеми светка някой и т.н., защото сега и двете страни съжаляват но е късно.

Истински ще ми бъде интересна гледната точка на всички с минусите.

Ето ти мнение: Ти дори не си чел статията, а се изказваш. Иначе може би щеше да ти влезе в малкото мозъче. че журналистът не ги е Провокирал". кАКТО ПИШЕШ ТИ, А Е ЗАДМИНАВАЛ НЯКАКВА КОЛА. Дали с това е заел пътя и е "попречил" на бързащите по важни дела мутри - не знам. Но са се ядосали, че някой им се првчка на устрема. Сега разбра ли , главо гламава?

Непосредствено след това колите на шестимата спрели на пътното платно, като затворили движението в тази посока на магистралата за всички моторни превозни средства?!?!?!?!?!?! Тези прости селяни за кои се мислят??????

Жалби и оплаквания , при Фори Светулката !

по време на "демокрацията" бяха допуснати две основни грешки- разрешаването на частна охранителна дейност и частно изкупуване на скрап....И двете "дейности" генерират престъпност!

Особено второто. И за разлика от първото много лесно може да се спре. С прост текст на закона. Предаването на вторични суровини става задължение на гражданите, а общините са задължават да осигуряват места и транспорт. Както сметосъбирането. С един куршум два заека.

gonzales

на запад как е ? само държавата охранява и изкупува ли ? представям си как кралицата на Великобритания изкупува джелезо :-)

Някой каза ли все пак защо се е случила случката?! Все пак не е лошо да знаем какво да привим и какво да не правим на пътя - как например правилно да даваме път и предимство на мутрите...

Road rage е отвратително нещо и най-отвратителното е, че утре може да си ти, който да тръгне да раздава шамари по магистралата. Трябва да забранят светкането в лявата лента за освобождаване на път и също така да забранят карането на бавни коли в лява лента - и двете неща са супер дразнещи.

Особено второто и то умишлено

Какво стана с ония , биячите от околовръстното, за който случай също имаше "мощен обществен отзвук " за цели....3 дни....! Изобщо стигнаха ли до съд?

Точно това питах и аз в коментара си по-долу.

Не са в БГ

единият го осъдиха на две години затвор, но се оказа, че когато дойде време да лежи, той се запилял в Украйна!

Тази "новина" взе да се втръсва на аудиторията. Ако не бяха журналя, дали щеше да се вдигне толкова шум?

sawo

Престъпна група затваря АМ Тракия - това нещо нормално ли трябва да е? Аз не знам как ще затвориш магистрала и дори няма да ти повдигнат обвинение за което? Тези могат да им повдигнат поне още 10тина обвинения и да лежат на топло доста дълго време.

Напълно съм съгласен с вас. Освен от обвиненията ще се зарадвам повече когато прочета за ефективната присъда. Предните "охранители" които биха едно обикновенно момче - новината трая точно ден или два. Въпросът тук е друг - защо се продължава с това след като МВР знаят какви да "охранителите"

"при необходимост тяхната анонимност ще бъде запазена"... Да се разбира: вие дайте показания, пък после му мислете като ви набарат мутрите.

Напротив, ако всички свидетели дадат показания ще осъдят наглите мутри и ще покажат, че имаме гражданско общество, което не толерира и ще наказва всеки опит за саморазправа на такива изверги.

"Преклонена глава сабя не я сече" Уникална само и единствено българска поговорка.

Ти колко чужди езици знаеш и колко поговорки на тези езици? Напиши поне една