Нова телевизия отговори на Васил Иванов

Нова Броудкастинг груп излезе с официална позиция по повод изявлението на разследващия журналист Васил Иванов, че напуска заради системна цензура.

Обратно в новината

Коментари - Нова телевизия отговори на Васил Иванов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е позицията?

Коя беше,тая Нова ТВ?

NOVA благодари на Васил и му пожелава успех в бъдещите му начинания. Браво НОВА. Принуждавате неудобните, да напуснат и им благодарите за това. У Вас видяхме една усложлива ТВ за мутрите.

Това изказване го е направил някой дърт комунист.

Много културно са му отговорили, кво:))

Как елегантно са си измили ръцете да не навлизат навътре кой, защо, как...... Да си троши сам главата, като не слуша. палиха го, биха го - той пак луд да иска правда!!! Не се ли научи това момче на 44 г.- вече, че друг поръчва музиката за гайдата?Така беше след вътрешни скандали и конкуренция с оная дебелата, забравих й името - само си менкат телевизиите, като ги изфъчкат от едната, се нацупват и обидено отиват в другата, макар доскоро да са я плюли. Те друго и не могат да работят, много им е ограничен интелектуалният капацитет.

A za Marina Tsekova ot bojia narod? Mali e shef v novinite pro NOVA. Tito I krotko e pas, stigma da se slushkat bratchedite of Tel Aviv

с две думи казали са му елегантно да го д.... под вода да не се вдига прах.

Ако може с две думи и защо.

на мен например,а обяснения не смятам да ти давам!

Да живее свободата на словото и бозата сервирана ни от БТВ и НТВ. Кисела е на вкус но пък ни я сервират хора които получават няколко десетки хиляди лева месечно и са се самозабравили но пък се наричат журналисти. Интересно ми е какво ще стане, ако хората просто спрат да ги гледат, а като няма зрители няма реклама, няма поръчкови материали и няма парички за поръчковите журналисти.

Ей, че сте мечтател! Ама как ще спрат хората да гледат телевизия! Че телевизията осмисля живота на българина! Аз, самият, не гледам телевизия, но аз съм от черните овци. Неуправляем. Само фактът, че държавата се загрижи за бедните и им осигури конвертори към аналоговите телевизори, потвърди мнението ми, че телевизията се използва за водене на народа за носа. Хубаво, ама без мен. Тя пък една телевизия, да ти умре х.я.

Защо Славчо го няма в ефира . Пак повториние?

Защото тези се самозабравиха от БТВ и НТВ. Говорят за корупция но само когато материала им е поръчан от някого и заплатен разбира се.

Славчо го резнаха, защото Васил Иванов щеше да му е на гости.

Не щеше, а беше. Говорили са си мръсотийки, които не са за ефир. Затова записът не е излъчен. Славчо като не слуша го бият по врата, а и пари губи.

Крайно време беше Слави и шоумените му да бъдат отстранени от националния ефир. Такава гадост за младото поколение 27г от ефира е престъпно деяние спрямо нацията.

пишеш пълни глупости,драги/а

НОВА ТВ , Е СОБСТВЕНОСТ НА СОРОС , И ТРЯБВА НЕМЕДЛЕНО ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ОПАСНА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, КАК СЕ ДАВА НАЦОНАЛЕН ЛИЦЕНЗ НА ШВЕДСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА МАНИПУЛИРА И ПОДИГРАВА ПРАВОСЛАВНОХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ?????

Сорос знае ли?

Нова телевизия,тя ги довежда до полюция със соросоидните си изцепки..

Какво ви новото ? Най-големите мишоци. Манипуланти и смешници. Едно разследвсне не сте докарали до края. Само ровите говната и търсите сензация. Пък с вечерните си предавания с едни и същи клоуни и простотии сте направо като две капки пикня с БТВ .

Спомням си,че през 2007 г. този разследващ журналист разкри зулумите на директора на софийската Спешна помощ - Георги Гелев. И какво мислите,че стана? Ако не бъркам тогавашната шефка на телевизията -Зурлева го наказа с понижение,взе му служебната кола и екип. Оказа се,че е близка с далавераджията Гелев. Е,как да работи човека,да се бие със системата от престъпници?

Ама верно ли така стана? Можеш ли да го повториш в съда?

А съда знаем на КОй е.

ами марина цекова шеф на новините, оt божiя народ?

МЪЖКА ПОСТЪПКА! КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИХА СРЕЩУ НЕГО?! КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА ГО ПОДКРЕПИ?! КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА, ЗА ДА СЕ САМОСЕЗИРА?! КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОДАЖНИ НИЩОЖЕСТВА МЪЛЧАТ!

Kak стигна пак до комунизма не разбирам. Всеки вижда, че има брутална цензура и тя е всичко друго, но не и комунистическа. По-скоро с обратен знак.

Тя цензурата е измислена при капитализма първо!

Комунистическа е! Тук са, само са си сменили името. А смяната на името, както показва историята, не променя носителя!

Тази телевизия когато съм я гледал съм останал с впечатлението, че за всичко сме виновни Българите. вменяват ни вина без да сме виновни. Опитват се да смачкат самочувствието на Българина.

Като ги прочета или чуя от сорта на /NOVA благодари..../, /ръководството (смята, каза, реши....)/ и все други такива безименни и без-образни мъгли и ми се изяснява работата.

Също така се сещаме на кои се подмазват видимо без срам. Телевизията е на тиквата.

Когато напишете Дидие Щосел в нета излиза, че е назначен за изпълнителен директор на нова тв. Не никакъв собственик. Но май всички се сещаме кои е собственика на тази медия.

НАИ ГНУСНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ

Нова телевизия е СЛУГИНЯ НА СОРОС и неговото ибриче- прокопиев

Значи освен с цензура, са и нагли.

смешници смешни.Пленена държава.За имават ни с глупости а за грандиозната корупция се мълчи.Всички са полегнали на тандема Боко-Пееф.

Колко удобно-излизаш в опозиция на старите собственици малко преди да дойдат новите.После-пръв дисидент.

Ако всичко това,което сте написали по-долу е вярно ,то тогава това не е демокрация,а анархия.

симо

НЕее,това е то демокрацията/представителна,ограничена,на малцинствата-сексуални,БОГАТИ,религиозни,музикални,протестни,НПО,тролове.....ВСИЧКИ боклуци ИМАТ ПРАВА!!!!!А ЗАДЪЛЖЕНИЯ??????

Нова ще имате основание да се хвалите ако бяхте подпукали санирането боково, магистралите бокови и все едни ий таквиз негови работи дето няма как да ги разследвате защото не ви стиска, не ви се губят парички и служби..Дали си вярвате че хората са глупави и ви вярват на великите рейтинги дето ги отбелязвате????15

си има Нинова, а напоследък и Герджиков. Ама май нищо не излезе от тия работи.

От доста време насам НТВ стана поръчкова телевизия, с тази разлика, че липсва надписа платен репортаж или предаване. От години шефовете и се слагат на власт имащите и олигарсите но в същото време ни говорят за "обективна" журналистика, т.е. пито - платено.

Това което не ми харесва на Нова TV е непрекъснатите турски фирми. С това те подронват България, гризат я като чврвей в ябълка. Вероятно получават пари от Ердоган.

не само Нова ами всички телевизии са зависими и цензурирани , най малкото защо никой не пише за картела Теленор Мтел Виваком - или за някоя от тях по отделно - защото са им основни рекламодатели

"От Нова телевизия съобщиха, че имат пълно доверие в редакционната политика" (на Сорос).

Вече и на Трамп-наш!

Ами който дава парите, той поръчва музиката. Плащат му заплатата и му казват какво да разследва и какво не. Пазарна икономика...

Това , което описваш обаче, не му се вика журналистика.Може да му викаш платени манипулации,поръчково изследване или нещо друго.

Нова ТВ не цели да показва истината и фактите, не цели балансирана дискусия. Като се започне от сутрешния блок, та до развлекателните предавания всичко е шоу, гонят се рейтинги, а не качество. бТВ са същите. Частни медии, собственост на офшорки! Демокрация, крепяща се на частни медии! Клептокрация, здраво стегната в лапите на олигарси, цензури и НЕрегламентирано купуване на журналисти от олигарси и политици. Това ли искахме? И да не сме искали това, никой не ни е питал! Важното е Сорос да е доволен!

Дарина Сарелска от бТВ поема новините на Нова ТВ

Като е толкова добра политиката на НОВА, защо я продават собствениците й? И защо НОВА изпълнява само от ГЕРБ поръчки за разследаща "журналистика" ?

За да замитат краденото и насраното. Ама няма как!

КОГАТО КЛАСИРАХА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА НА ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО СА ИМАЛИ ВПРЕДВИД ТОЧНО СЕРВИЛНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КАТО НОВА , БТВ, .....В ОБЩИ ЛИНИИ ....КОЯ ЛИ НЕ!!!!!??

най-простото момче в НОВА.. тотално неграмотен.. говори само в ПЪЛЕН ЧЛЕН.. дано не го вземат в БТВ..

бТВ и НОВА - най-поръчковите и предплатени телевизии в Европа!

Полюбопитствувах, слагайки името й в гуглето да й вида физиономията. Рядко грозна жена. Евала на мъжа до нея. Това не всеки го може.

Пумияри!

Кадърно и честно момче е Васил Иванов,шапка му свалям! Ама стори грешка - направи само с две изречения Дарина Сарелска толкова известна,че й циментира мястото като шеф.Новата гордост на НОВА - честито!

Тази Сарелска е известна отдавна. Платен слугинаж. Добре си заработва сребърниците.

Пич , задкулисието действа! Дреме им на оная работа че напускаш, важното е да контролират какво се излъчва и разследва . Желая ти успех!

Даринчето сгазило лука и се изнизало като пръдня из гащи. по терлици.

Крайно разочароващ отговор. Аз си викам "Айде, сега стана сеира... а то какво?!?"

Стига плюхте бе, имате по минимум 100 канала +, кой ви кара да гледате НТВ... ей, нема угодия

Нова телевизия не я гледаме, гледат я можеби някои "читатели" като тебе.

Нека каже нещо конретно, което не са му дали да разследва, нека се потвърди, пък тогава да имаме някакво мнение. На такива общи приказки как да реагираме?

То си го пише " подробности гледайте довечера в Шоуто на Слави" ама кой да чете? Главоча ли?

дарина сарелска или дарина еврейска ?