Садист заля куче с разтопен асфалт

Малко улично куче е било залято с разтопен асфалт. На жестоката гледка се натъкнала вчера Любка М. в Сандански.

Обратно в новината

Коментари - Садист заля куче с разтопен асфалт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... набарам ли такъв изрод - много ше го мъча!

що за мекотело може да стори подобно нещо!май ще излезе вярна максимата че по големи зверове от нас хората няма!!!

Тоя явно е искал да види кво ши му се случи в ада..... Да е..а и изрода му..

link Дано успеете да отворите снимката да видите че кучето НЕ Е ЗАЛЯТО С АСФАЛТ, А АСФАЛТ ИМА САМО ПО КРАЧЕТАТА И КОРЕМА ОТ КОЕТО Е ВИДНО ЧЕ ТО САМОТО Е ГАЗИЛО ПО ТУКУ ЩО ПОЛОЖЕН АСФАЛТ Я ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА НЯКОЯ И ДРУГА ДУПКА ПО ПЪТИЩАТА НА САНДАНСКИ. ВИЖТЕ АКО БЕШЕ ЗАЛЯТО С АСФАЛТ ЩЕШЕ И ГЪРБЪТ И ОПАШКАТА И ГЛАВАТА ДА СА В АСФАЛТ. РАЗГЛЕДАЙТЕ ХУБАВО СНИМКАТО. ЖУРНАЛИСТИТЕ КАКТО ВИНАГИ ПРЕКАЛЯВАТ С ПИСАНИЯТА САМО И САМО ДА ИМ СЕ ЧЕТАТ НЕВЕРНИТЕ СЛУЧКИ И НАРОДА ДА СЕ ИЗПОКАРА ТУК.

Изверг поля куче с разтопен асфалт в Сандански ОТВОРЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ КУЧЕТО И МИ КАЖЕТЕ КОЕ Е ИСТИНАТА - СНИМКАТА ИЛИ НАПИСАНОТО В СТАТИЯТА. САМО ДЕТО СЛАГАТ ЛОШО ПЕТНО НА ЖИТЕЛИТЕ НА САНДАНСКИ.

Наблягай на кучетата, народе! Скоро те ще ни бранят от ердоган и местан!

На изрода, извършил това, децата му да бъдат залети и подпалени с асфалт.Смърт, гад долна за теб и всичките ти близки-мъчителна и бавна!!!

Сандански - София ,чак пък толкова, а биха ли натоварили някой пострадал при ПТП?????

На изрода, извършил това, децата му да бъдат залети и подпалени с асфалт.Смърт, гад долна за теб и всичките ти близки-мъчителна и бавна!!!

На такива и 3 години са им малко...

FuckTheEU

На тоя мястото му е в парламента при другите садисти, които вече 30 години се гаврят с българския народ!!!

Това само комунист-русофил може да го направи. За тях зверствата срещу хора и животни им е в кръвта. Примери много - и от БКП и КПСС

Luna0102

Психопат. На такива мястото им е да са заключени някъде докато умрат.

в голяма част, това са лайнари, които ги вършат тези неща. Уж ги правят, за да направят впечатление, обаче после дим да ги няма и се крият като мишки. Същата работа с палежите на коли....не че ще спечели от палежа на кола, или като убие животинче, а по-скоро ще се почуства силен, но всъщност въпросният човек е пълен комплексар и страхливец, шото не му стиска да каже, ей ме на, направих го това аз защото това безобразие с бездомни животни трябва да спре, или паркирането на коли по градинките трябва да се прекрати.....и това е моя протест....абе мижатурката си и е мижатурка

Изроди има навсякъде, но тука се множат безнаказано. Прокълната държава от Бога, хората и животните. Не питайте защо пияни шофьори прегазват и бягат, не питайте защо ако паднете на улицата никой няма да ви подаде ръка, не питайте защо мутрите се разпореждат. Всичко започва с отношението към по-слабите Каквото им дадете, такова е Бог ще ви въздаде по заслугите.

Човек който не обича животните, не може да обича и хората.

Престъпникът не се ражда,той се създава, в зависимост от социалната среда и възпитание.Днес, някое дете, ще убие жаба,утре котка, после куче и един ден,ще убие човек.Ето така се започва,отначало макар, че уж изглежда безобидна постъпката на даден келеш . Така постепенно той свиква с този род деяния и вече е оформен престъпник и садист навършил 18 ,когато вече стане пълнолетен. Онзи ден си пия кафето на терасата и наблюдавам едно момче и момиче около 10 годишни.Момчето държи една връв и се мъчат да хванат едно коте.Котето обикаляше около кофите за смет и побягна към нашият блок за да се скрие под някоя кола..Момичето се наведе и тъкмо да издърпа котето,аз се провикнах от терасата и ги питам ,какво възнамеряват да правят с това коте и защо държат тази връв?!Те не можаха да ми дадат смислен отговор и избягаха.Успях да спася котето, но утре няма да съм на терасата да гледам и да вардя, а ще съм на работа.............

Бе и ти като малък сигурно си убивал мравка или муха, ама още не си станал престъпник, надявам се.

Жена съм, на 29,хубавица съм............

ЗА КУЧЕНЦЕТО ЛИ ДА ПЛАЧА ИЛИ ЗА НАБИТАТА ЛЕКАРКА.АМИ МАЙ КУЧЕТО Е ПО ВАЖНО ПЪК И КАКЪВ ЗАКОН САМО ГО ПАЗИ НАЛИ Е ГРЪБНАЧНО НЕ Е ОХЛЮВ Я.ЗА ДОКТОРКАТА НЯМА ДА ПЛАЧА САМА СИ Е ВИНОВНА ДА Е СТАНАЛА ЗЪБОЛЕКЪРКА ИЛИ АПТЕКАРКА А ОЩЕ ПО ДОБРЕ БАРМАНКА.

И двете са важни!Всеки има душ и всеки го боли.Животните са безсловесни и беззащитни.Те търсят хората,доверяват се и чакат да им подхвърлиш някой залък.Ако му дадеш, ще се нахрани,ако ли не,ще яде ,ако намери нещо,но на никого нищо не прави дадено животно.Някой, ще каже ,че да отидат да ловят мишки ,че да се нахранят.ама къде мишки в градовете?Все едно да пратя някой да лови риба в язовир,където я има няма риба.

А защо трябва да си избираш за кого да плачеш??? Като се измъчват животните по-добре ли им става на хората? Мисля, че никога няма да се промени това примитивно мислене.

Добрите хора помагат и на хора и животни!!! Стига сте изкривявали човещината.....Животните разбират кой е добър....и той има сърце и хляб за всички! Малко е наказанието! Да се увеличи тройно и затвора и глобата!

Изрод безподобен, кой го знае какъв наркоман е тоя....

Режеш му ръцете, за да не прави повече така. Вместо това ще го пуснат с глоба. Аборигенска държава.

Изоставихме и забравихме хората и човещината, но пък станахме много грижовни към песовете! Отглеждаме все повече песове и по-малко дечица! Пита се: кому е изгодно това?

Абе ей БОКЛУК НЕЩАСТЕН,заради такива като тебе тая шибана държава ще си остане такава завинаги....да ти еба и манталитета и мисленето......бой и комунизъм за тебе...лекета

Сигурно! Имам две деца и куче... и не изоставям никой от тях. И мъж... забравих! Това са абсолютни глупости! Всеки има право сам да решава с или без деца ще протече живота му / по желание, или защото не може/, с или без куче или друго животинче, с деца или куче! С тази разлика, че ако имаш куче си по-добър, ако имаш деца и куче по-търпелив, ако имаш само деца.... е под въпрос какъв си / ...../, ако нямаш нито едното нито другото..... без коментар - така си избрал!

Типичен съвременен бугарин неандерталец - то няма асфалт две дупки да оправят, та за кучетата ли остана...

...днес на полянката видях едно улично куче,препичащо се на слънчице. Занесох му торбичка с храна. Взрях се в очите му-там имаше много,много недоверие и подозрителност.Беше опърпано и слабо. Май от човека не е видяло много добро. Трябваше да се отдръпна на 5 метра,за да отиде до храната. След това замляска с наслада. Животните също имат душа!И те знаят кое е хубаво, и те изпитват ужас и болка!!!Индийците имат една древна мъдрост - Бог се ражда в камъка, спи в животните и се събужда в човека. Не съм сигурен обаче, когато Бог се събуди в човека, дали не си мисли, че е сбъркал.....А извратенякът да знае - всичко се връща!Дано животното оздравее!

Ами да си го беше взел вкъщи

...а ти откъде знаеш, че си нямам домашен любимец?? Регресният ми въпрос към теб е - значи ли, че ако човек отглежда животно у дома, не трябва да бъде състрадателен към всички животни извън дома?? Всеки ден виждаме улични безпризорни кучета, котки, има много птички. Не виждам какво лошо има в това, човек да се радва и да бъде дружелюбен към животните?? Все-пак, не може да вземем всички животни при себе си, нЪл тЪй?? Но нищо не ни пречи да сме ДОБРИ. Успокоява ме, че такива като теб са много малко.Живуркай си животеца....

Въпроса е кво прави тва куче на улицата? Ако не искате разни индивиди да се забавляват, лишете ги от материал.

Какво прави - индивида го е изхвърлил като начало, като край другият се е постарал да го довърши, а трети му е помогнал......

В момента пияни, дрогирани шофьори убиват на пешеходни пътеки и по спирки и се разминават условно, тука по закон за да иде в затвор сигурно трябва да избиеш всички бездомни животни в един град наведнъж. Айде стига, в Бг живеем все пак, тук парите и беззаконието са силата.

Целият град го знае!

отношение към животните прави от една племенна сбирщина общество. съответно липсата на такова...

Къде е Зоо полицията? На кого се отчита за дейността си? Какво прави по въпроса? От колко камери са прегледани записите?.....

Дано да я хванат примитивната маймуна!!!

Любка М. ли?

не ни се иска да мислим! Да, някои големи породи кучета наистина са опасни и като съвестни граждани трябва да сигнализираме на сътветните инстанции да ги приберат! Но ако това е едно малко помиярче, което се храни от улицата и не е заплаха за никого, както не са заплаха и котките, защо проявяваме такава жестокост! Те даже почистват огризките и остатъците от храна, която ние безразборно изхвърляме!

Извинете, но ако съм 100кг. жена, а Вие 50кг. мъж - с повече прави ли сте от мен и обратното - АКО НА НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИТЕ, АКО ПРОСТО ЖИВЕЕТЕ....?!?!

добре де, има този текст за гръбначни животни и увреждането им, но мишките и плъховете също са такива. Това значи ли, че ако някой поиска да ме глоби за капан за мишки може да го направи или има отделен член, който описва че гризачите не се третират като гръбначни и следователно не подлежат на глоба?

Геле, оди си натопи куфарницата в кофа студена вода, барем поумнееш, демагогино загубен!

Divutu ku4e Dingo....ili Baskirvilskuto ku4e....ima oshte edno pupoliarno ku4e i tova e Rin-Tinn-Tinn... Az ma kefat Dadtki Dok i Sanbirnar.......

Това,че пишеш на латиница,може и да е ,защото нямаш кирилица на клавиатурата си,но това,че си безбрежно неграмотна ке вижда от самолет!Ако и ти си студентка,то аз съм Айнщайн!

Vie ne razbirate li, che tazi persona ima ogromna ob6ta kultura. I mene me drazne6e predi-no se uverih che ima bezgranichni poznaniq v mnogo oblasti.Navqrno e ot mujki pol.

Отстрел или казан за изродите, които убиват животни, деца и старци. Без значение от етноса или средството.

да не е в България, жалко за децата в бг... ос

Гнус,отврат! Уродливост до безсъзнание! Вулгарите са гадна и паразитна пасмина, която ще оредява с все по-бързи темпове. До броени часове ще има вулгалски мръвки по асфалта. Следете новините.

трай бе жмел!

Ти какъв си бе духач?Сигурно си резана бургия?Що плюеш нацията ми бе фес,гаден резняк!

Попрегледай си новините, включително тая статия, и ще се светнеш защо, глупаво първосигнално говедо такова.

Каква нация, чехъл... Какво е дала на света тази "нация"? Калните навуща на дядо ти?

Ето за това и гинат българи по пътищата - ПРОСТОТИЯТА - ВРАГ НОМЕР 1 на народа ни!

Има няколко племена, които спешно трябва да изчезнат от лицето на земята. Ясно е, че вулгаропитеците са сред тях!

ей журналята не подвеждайте селячеството с неверни текстове от Накзателния кодекс. Ето какво пише в НК Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева. ТОЕСТ само за причиняване на смърт на гръбначно няма санкция, а смъртта трябва да е жестока, същото и за увреждането. Слава богу все още за убийство на животно не се лежи. А защо не ловят селяните, които сега по празника изклаха хиляди агнета, някой виждал ли е как се мъчи едно агне докато го колят? Или прасе.... ми те и плъховете са гръбначни и като ги тровим ги мъчим яко, мрат по няколко дена, и за плъх ли ще се лежи, еййй селска държава сме и това е....

Жалко че за такива като тебе се лежи.

Ако не ги колеха вий гражданята по ВЕЛИКДЕН щяхте да пасете лапад и в най-добрия случяй да ядете х...уя на селяните!!! Има един разказ "печена тиква" не е лошо да го прочетеш!!! ако можеш де!!!

Хахаха, и тя, полицията ей сега ще го хване. Обикаля, гледа и като види на челото на някой, че пише "Заливам кучета с горещ асфалт" - ТОЙ Е!!!

100% са хора на ГЕРП само те асфалтират.....

Защо решихте, че някой умишлено го е залял с асфалт?

Как защо. защото Любка е казала така.

.... ей, как не се сетих! Ми то се е овъргаляло само!!!

Тоя, че е урод, урод е и трябва да си понесе последствията! Но и закона е интересен. Какво ще рече гръбначно животно??? Тия по кланиците трябва всички да са в затвора, в този ред на мисли. А за Гергьовден да не говорим...

Ужас! Що за извратен изрод - садист трябва да си,че да причиниш подобно нещо на живо същество,независимо животно или човек....Надявам се,да има възмездие и да се мъчи в същите мъки,в каквито е оставил нещастното животинче

кой знае с нея какво прави :)))

Най-новият продукт в борбата срещу кърлежите...

Ако случайно четеш изрод скапан. За това, което си направил, цял живот в мъки и страдания да живееш, а в ада да се пържиш всеки ден в катран. Екскремент в човешко тяло. Мамицата ти мръсна урод нещастен!!!!

С такъв народ , такова управление. Българинът е уникално прост ,злобен и завистлив.Това не се отнася за българите в чужбина.Тук/в България/ е останал каймака на простащината и злобата.

браво.

Хах, ей Ганьо. Отишал си в Европата и седнал да чете български сайтове и да тропа "злобните" сънародните, които са достатъчно тъпи да си седят в България. Само да ти кажа, че заради такива като нас има още България. Не сме си свили сърмите и да даваме разум, докато чистим кенефи в Германия или Белгия.

А къде я

Какъв садист, та това ще да е някакъв УРОД!! Какво ще попречи на някакъв такъв урод да залее някое дете с разтопен асфалт?! Това е някакъв урод, оскотял от злоба и мизерия! Излял е садизма си върху животното, защото сигурно е било в някой ъгъл и не е имало кой да види! До кога обществото ще толерира прикрити уроди да дебнат сред редиците?!

В един друг сайт имаше снимка на кутрето. Асфалта беше полепнал по краката и корема и понеже никой не е видял кой и как го е залял, не е ли възможно кучът сам да е влязъл, не където трябва?