Почина бившият секретар на ЦК на БКП Сава Дълбоков

На 97-годишна възраст почина бившият секретар на ЦК на БКП Сава Дълбоков, съобщиха от Община Свищов.

Обратно в новината

Коментари - Почина бившият секретар на ЦК на БКП Сава Дълбоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сегашните управляващи не водят ли геноцид срещу българското население.Само лагери няма, но те не са нужни.Експлоатацията и натрупването на капитал чрез кражби, измами дори убийства е един неконтролируем процес!

опашка на гроба му ще има ли?

по вероятно пишещите като нас да измрем, но не и те. на работата са децата им-по затвори, чиновници, няма смисъл от коментари, нищо ново под слънцето, всички са едно. здраве да е, както казват комунистите-безпартийните сте нулаааа хорааааа НЕ КАЧЕСТВЕНИ по на 80 години и работят по секти и навсякъде са само те, но не и тези без връзки, душат се хехехе смешно е за преразказване или ПАК ТЕ ИДВАТ , А НЕ СА СИ ОТИШЛИ ОТ ВЛАСТ, ДИКТАТУРАТА още влага ни държи, а бяхме млади, Бойко нищо не помни, ама ние по наясно сме бре бате, нищо общо няма животът в тая насока със западните държави, ама нищо общо. дано не затварят границите, дано не премахнат двойното гражданство, дано, дано, дано имаше една песен на Богдана Карадочева...нищо старо не е забравено и нищо ново не се е случило в Бг.

наборе... наборе... почивай в мир

мършоядите се събраха, за тях смъртта е празник

АКО ЕДНА АДМИНИСТРАЦИЯ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ПИШЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ Е РЕДНО ТЯ ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО РАЗФОРМИРОВАНА, ВСИЧКИ УВОЛНЕНИ, А ШЕФОВЕТЕ ПОДВЕДЕНИ ПОД НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ! На 14 април той пое по своя вечен път, оставяйки след себе си дела за пример и достоен живот. Приносът му за Свищов, като смел българин и отговорен държавник, е част от историята на нашия град, с която всички се гордеем. Неговата любов към родината и смелост да отстоява нейния суверенитет са пример за поколения наред, заявиха от местната администрация.

Свищовлии и околията са доволни, защото за тях е направил все пак нещо съществено за разлика от сегашните "демократи", които разориха града!

Евала!! Много добри хора си заминаха преждевременно, но хора, които са убивали българи и са с три смъртни присъди живеят до 97 години!! А отделно и що народна пара е потрошил!

Да е жив и здрав! И децата му да са живи и здрави! И цялата му рода да е жива и здрава!

Ето защо няма да се оправим! Продължаваме да величаем бивши комунистически величия с по три смъртни присъди. Защо ни го навирате този в очите отново???? Айде у канала и толкова!!!!

Защото никога не е и имало промяна във властта....сега народа нали уж пак "избра" дечицата им да управляват:) та за това сме на таковата......

Дотук добре, а сега ще му искат отчет за всички престъпления!

Мрете комуняги!

едвам са сдържам...

пукни!