ЕС призова за „прозрачно разследване“ на турския референдум

На 18 април ЕС призова Турция да предприеме „прозрачно разследване“ на предполагаемите нарушения, извършени на референдума за конституционни промени.

Обратно в новината

Коментари - ЕС призова за „прозрачно разследване“ на турския референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо "прозрачно" не разследваха фалшификациите при БРЕКЗИТА! Защо се бъркат във вътрешните работи на Турция! Като я приемат в ЕС, тогава ще ги песнат да разследват, иначе да си духат таратора в Брюксел!

Много са тъпи тия в Брюксел щом си въобразяват,че някой ще ги пусне да разследват в Турция.

Защо се занимавате с ердоган?нека се заорава в диктатурата си.европейската комисия трябва да свърши някаква работа но Турция е много далеч от Европа.по правилно би било да се прекрати процеса на присъединяване-безмислено е.турция си е Турция и няма да стане Европа скоро.а и не е нужно.

Трябва ли преди да се оженя да питам ЕС ??

Турският 10-ноеври не успя лятото и сега западняците и те му търсят колая.

Доколкото пише в Гугъл, население на Истанбул е над 14 милиона, на фона на това 5/6 хиляди протестиращи са под 1%. Май Ердоган е прав, за кръстоносния поход. Може би Европа се уплаши, че Турция не иска да е в ЕС и сега се опитва всячески да спре Ердоган.

Тъп си, Гоше..

ЕС много се загрижил за референдума в Турция! Защо ЕС не вземе, вместо да се главоболи за референдума, да забрани двойното гражданство? Защо ЕС не излезе с ясна позиция по отношение меркеловата покана към всички африкански и арабски имигранти? Защо ЕС не излезе с ясна позиция как ще прекрати отдръпването на вишеградската четворка от съюза? Туй ЕС умре да си вре носа в чуждите нечистотии.

все едно комшиката да дойде да ми изследва лайното дето изкъках сутринта.....

На онзи референдум в България правилно ли броиха проверяващите. Хаймани, да преброите отново и по-точно, да не ви пращам аз преброители!

ЕС се опитва да се цепи от колектива! Тръмп вече поздрави Ердоган.

След като Турция дори не е приета за член какво право има да се меси ЕС във вътрешен референдум? Може ли Ердоган да иска разследвания в Австрия, Германия или Франция? Тези съвсем са си загубили мозъка. Само и само да не личат очевадните вътрешни проблеми на съюза са готови да ни вкарат във война ако трябва. Това го научиха от Американците. Сега големият проблем на Европа е дали Ердоган е 'султан' (или популярната модерна дума 'диктатор')! Първо - избори за президенти ще има, следователно той не е диктатор. Второ с централизирането на власт в една държава, обикновено се засилва държавата, тея години срещу модерна колонизация. Вижте България за пример - тук дори Васил Левски да спечели изборите с 99% - нищо не може да направи. Защото нещата са така разпределени вече, че революцията му да умре в администрацията и до края на съдебният процес да е обявена за 'антибългарска' и 'нелегална'. С други думи турците гласуваха да имат глас. Просто. Разбира се че има и много 'модерни', 'евро-Стамбулски' турчиля, които се пишат по-европейци от европейците и те гласуваха да ги управляват от Брюксел (ако турските партии също влязат в семейството на европейските). Хасан вече 'хас уон'.

Е, за Австрия - може, а би трябвало!?

по време на извънредно военно положение?!? И след резултатите извънредното положение се удължава за да може да се въведат в действие султанските права на RDogan. А ЕС иска прозрачност?!? Прозрачност за кого? Султанът ви го каза: Нито ще ви четем докладите, нито ни интересува вашето мнение, ние ще си правим каквото искаме (това е то демокрация). Кучето си лае, керванът си върви. Кака се ожени...

Какво разследване - нали не ги искаме в ЕС ?

Брюкселските чиновници, трябва и в турските работи да си наврат гагата, как иначе ще оправдаят тлъстите си заплати.

прозрачно разследване Според ЕС, референдумът в Турция е престъпление, така ли?

ЕС на обиден ли го раздава. Не разбра ли, че Турция пет пари не дава за подобен съюз, а Ердоган ще си го премести в другия крачол от умиление за нейните призиви.

Сега турците ще видят какво е турско робство. :)))

Tурците имат една известна поговорка: яхналият кон отдавна мина юскюдар (анадолски квартал на истанбул),т.е. всичко приключи ,Eрдоган спечели ,антиердоановото европейско лоби загуби.

Пиндосите са ударили джамия в Сирия по време на молитва, 100 цивилни са убити. Не че някой е изненадан, но СМРАД мълчи.

Колкото имаше прозрачност при ареста на няколко стотин хиляди интелектуалци, толкова ще има и сега.

ФАЩ са доволни от резултата, щом си имат там бази, Германия и тя има армия там.

ЕС са свикнали да диктуват условията на играта и сега един източен човек, който се мисли за султан, предизвиква европейското превъзходство. Какво ще излезе от това не е ясно, но за нещастие ще се окаже, че европейските ценности хич не са универсални, а са се смалили териториално

Това си е проблем на Турция, нека тя сама решава. По скоро , ЕС да мисли за колективна сигурност на страните членки, за икономическите въпроси в съюза, за нашествието от скакалци, за химическото отравяне на въздуха от "приятелски самолети" / а не от предполагаеми такива от Башар Асад/....

Евроатлантическите турци от Холандия и Германия гласуваха ЗА Ердогана. В Истанбул против.

Това руските тролове много бранят султана!!! Нещо май са получили директиви от пос рано 20, Султана наш човек, ще го браните и с дир ница , ако е необходимо!!!

на конгреса на ердогановата партия, гости и участници в работата му бяха .... От Позитано ли накараха ББ да се целува с Ердоган? Бива профанщина и тъпотия, но вече ни идва в повече.

тоя лудия докога ще го търпят да се преподава. Колкото по дълго му търпят простотиите, толкова повече се утвърждава властта му

Ми, бегай го сурни бе!

ChatGPT

И на мен не ми харесва избора на Турция, но той си е техен! ЕС нямат правото да изискват каквото и да било... утре ще скочат да се месят и в нашите референдуми и избори

Ти от Марс ли падаш? Как не си забелязал намесата на европейците в нашите парламентарни избори?

Ти от Марс ли падаш? Как не си забелязал намесата на европейците в нашите парламентарни избори?

И кои са ЕС ? ШЪ МЪ ФАНЕТЕ , ЗА ШЛИФЕРА.

А бе едни санкции да ти треснат, ама истински, а не като тези на Мамашистан и за 3 месеца ще се хванеш за палците!!!

Аман от разбирачи!

ЕС прозрачно да разследва комисионните на комисарите. Целият свят знае за тези корупционери.....

ЕС да разследва войната срещу Сърбия на Великден и убийството на 2800 невинни хора, от които 480 деца извършена от натовските агресори. Да разследва войната срещу Ирак на основата на фалшива информация от мръсното ЦРУ.Срещу Либия ипр. и пр.

Вальо, ЕС трябва да разследва причините, поводите или резултатите от войните?

ЕС управниците търсят благовидни вратички да признаят референдума който и за кьоравия е видно че е манипулиран!

ДА ПРЕДПРИЕМЕ ПРОЗРАЧНО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВАЛИДНОСТТА НА РЕФЕРЕНДУМА !!!!!!!!!!!!! ЕС ДОКАЗВАТ ЕЖЕМИНУТНО, ЧЕ СА НЕАДЕКВАТНИ !!!