Жена умря от студ, дъщерите й се борят за живот

42-годишна жена е починала от измръзване, а двете й дъщери са транспортирани в критично състояние в "Пирогов", съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Обратно в новината

Коментари - Жена умря от студ, дъщерите й се борят за живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"труженичките" от етноса труженичката корнелия от крушовица там ли е тогава

каквито и да са това са живи същества ПРЕДИ ВСИЧКО ХОРА

d4

"девойките" са на 16 и 19 години.

Поредната новина - тъпня.

напих са и ги забравих и гледай ти ква стана тя...

да спирате и да давате пари за свирка, че иначе заминават си...

d4

рисковете на "професията". поредната "трудова" злополука. с фатален край.

Един избирател по-малко. Пита се от кой контингент е бил: гроб, бсп, дпс/дост?

Демократизма затрива българите, благодарение на Боко, БГ е на първо място по смъртност в света.

Сигурен ли си? И за първото, и за второто? Щото аз мога да каже, че сме на първо място по ядене на киселец, ама дали това е така.

от па дък

Под вещото ръководство на БКП така става. Кой проведе прехода?

Лека и пръст на жената, но...какво са правили от Поморие на ботевградското околовръстно....и ....възможно ли е през април да се получи смъртоносно измръзване....не са ли се скрили някъде от студа, все пак са били три и се предполага , ако едната не е можела или не е била в състояние да прецени ситуацията, то поне другите две да сторят нещо

Ти чете ли коментарите или "Чукча писател"?

чета статията и пиша независим коментар

Не я ли е срам Надето да пише такива гнусни "новини"? Пропуснала е толкова много необходими обстоятелства, че написаното изглежда като некрофилска фантазия. Ровила се е из сводката на МВР и ето - личи си стила на полицай невежа, който е написал горните глупости.

Вчера имах подобма случка. Студ и вали като из ведро. Разхождам кучето в парк апри нас и гледам един човек седнал на един стол и пази един надуваем замък (защо ли?) викнах му че не се движеше дали всикчо е наред, никаква ракция. После се върнах без кучето да проверя пак, беше отъшъл на завет под един голям чадър и т.н. Т.е. нищо му нямаше, ама се притесних все пак.... За тези труженички обаче какво да се притеснявам... Те мангалите и без това само ни цицат държавата и нищо не дават...

ако от тези "новини" не изпитвате срам и угризения на съвестта ,вие нямате нищо българско,вашата душа принадлежи не на вас ,а на дявола .

Демагог от БСП си . Плюеш българите и хвалиш Русия.

да ,плюя всички безсърдечни двукраки ,независимо в коя държава се крият ,наричам ги юдеи,сатанисти . има ги и в русия ,но тук са много повече !

Много моля да не ме замесвате, уважаеми! С български души не се занимавам, че после три дни не успявам да се измия. А и няма нужда, българският казан сам се пази, че и сам се подгрява с любезното съдействие на Топлофикация - София.

И от какво трябва да изпитваме угризения на съвестта ли каза? Който е оживял е обгрижен в Пирогов, въпреки, че едва ли има осигуровки.

Защо пък аз /ние \ да изпитвам срам???

Ако са магистрални труженички употребили алкохол, дали някой ''равнодушен'' християнин би могъл да помогне, особено ако не му е потърсена помощ? Българите помагаме,много. Доказахме го с помощите за Хитрино , например ! Стига сте вменявали на хората вина. Подло е!

Не става дума за това. Прочети по-долу, каква неистова радост и подкрепа с плюсове, че една мизерна циганка е умряла от студ. Ще си прегърнем децата, ще им кажем да стоят по-далеч от цигането в клас, и ще пратим есемес за Българската Коледа.

От адвокат да слушаш морални поучения ми звучи особено цинично!

Дядото

Споко! Съвсем скоро тъмно зелените ще са мнозинство в България и тогава те ще ни казват как да живеем и какво да правят децата ни.

Ето за това говореше Нинова, ама кой да разбере.

Не драматизирайте излишно, преди да се разберат повече подробности.

Неспазването на трудовата дисциплина води до трудови злополуки. След като висят по цял ден на околовръстното за да задоволят някой клиент трябва да са облечени според сезона.

не рабрах,една дупетатка с двете си дъщери ли ?

що си толкоз про..ст?

Не бе, депутатката проституира на едро в парламента

Да, повече от ясно е, както какъв е етносът им, така и какъв е занаята - на околовръстното на Ботевград. Просто работното облекло не е съобразено с резките промени на времето за сезона! Сори!

били са в беда и никой не им е помогнал, не е нормално

при които, мними "жертви" имитират беда, за да примамват добронамерени граждани. Истинските жертви се оказват вторите... Но тогава друга песен пеете -"като си глупав, пада ти се!", нали?

Не бе, пич. Просто като видиш такива край пътя, особено три, трудно ще си помислиш, че са в беда, а просто, че не си заинтересуван от предлаганата "услуга". Не сме още толкоз оскотели, че от толкова преминаващи коли ни един да не спре, ако забележи гърчещи се в беда хора.

Тия какво, проституирали са до смърт ли?

До тия с минусите - в тоя район и точно до пътя посред април да замръзнат три здрави прави жени, да не мислите, че са висели там да изнасят концерт народни песни на преминаващите автомобили?

И чий то търсят 3 жени от Поморие на околовръстното на Ботевград? Майката на 42 и двете дъщери покриват широк възрастен диапазон на мераклиите. Обикновено сводникът седи в колата, труженичките са по плажно облекло. Нормално е да измръзнат, все пак не е лято.

всичко е ОК?

вчера на пътя пред десетки свидетели прибиха журналисти, днес равнодушни шофьори отминават умираща жена, какво ви става бе хора, още ли сте хора?

Хора, ама страхливи. Особено мъжете в днешно време... Десетина мъже щяха да направят граждански арест на бабаитите на пътя, ама ...Мале-е...страх" !

Като Динко с АТВ -то, нали?

На нЕкои плодове, от които се вари ракия или се продрискваш от тях, все мъжете са им виновни и все си мислят, че мъжете са им длъжни за нещо - от издръжката в живота до незаконни хайки, за които после да лежат. А иначе въпросните плодове не ги търси за нищо, щото те са златни.

Възмущението ти е нормално. И ние го изпитваме. Но, можеш ли честно да споделиш, ти, какво точно би направил(а), в случая с журналистите? Допускаме, че си наоколо. И не си безработен или пенсионер. Защото останалите знаем, че всяка намеса с посегателство, е престъпление, преследвано от закона. А ако случайно си каратистче или въоръжен, веднага попадаш и под казуса за несъразмерна защита. Да не говорим, че не си упълномощен от никого да "раздаваш правосъдие". Което прави живота ти доста по тежък занапред, отколкото на мутрите, предизвикали мелето. Такава си ни е държавата. Тя е наша, ние я обичаме и уважаваме законите й. Щом винаги невинните жертви са виновни, то по добре да сме виновни за отказ от включване в мелето, отколкото да нарушаваме законите на собствената си държава.

проблемът утре ще бъде ваш, преклонената главица остра сабя не сече, докато не и дойде редът

Да спреш и просто, за да си свидетел само пак е нещо. Да не говорим, че ако спрат две коли обикновено "големите мъжаги" се разбягват като мишки от райд. Но точно защото всеки си мисли: "Аз сам какво мога да направя?" сме стигнали дотук. Няма мъже с топки вече в тази държава и това се усеща. А винаги има какво да се направи, когато някой има нужда от помощ. При здраво гражданско общество много по-малко паразити виреят, отколкото в стадото с овцете.

Стабилност и видими резултати!

Ботевград стоят "труженичките" от етноса.

Всичко си е наред в Нема такава държава.

Няма ли да има край на тия битови драми и смърт която дебне отвсякъде.

Влади?!Защо така бе Горанов?!

три жени в беда на пътя, минали са стотици коли и никой не е спрял да помогне

Каква беда ти се присънва? Те са на работното си място.

Бог да я ПРОСТИ! А другите българи да четат, колко е нараснал доходът му и колко е спаднал разходът му.

На надморската височина на Ботевград, при положителни минимални температури, нормален, здрав човек на 42 години не може да умре от измръзване. И то преди децата си, които би трябвало да са с по-малка телесна маса. Вчера бабата на 82 години се върна жива и здрава след 15 часово лутане в планина при дъжд, мъгла и минусови температури. Нещо не е така!

Като са гладни и бездомни, нормално е да неиздържат. Бабата цял живот е живяла в несправедливия социализъм като докторка и затова ще изкара стотака, пък тези в несъществуващата утопична демокрация на България ей ги къде са свършили.

82 годишна пенсионирана докторка гарантирано получава по-малко пари от 42 годишна жена с две деца на социални грижи (дори да не е такава, каквато си мисля на околовръстното на Ботевград).

хехе, колко е щастлив целокупният български народ, че една клетница е умряла като куче.

това е много странна новина! нещо не е наред!

Каквито и да са, от какъвто и да е етнос, от каквато и да е прослойка това е млада жена с деца, които и да са на 18 пак са деца! Докато преяждат всички по празници, съвсем не християнски, макар да се кръстят по църквите, всъщност душите им лоясват! Стават все по безчувствени и грозни, а това не се спасява с ходене в църква и носене на Благодатния огън у дома!

На онези, които прибраха при себе си средствата за препитание на българите и ги лишиха от жизнената им перспектива. Но понеже знаеш, че те няма да те чуят, го дрънкаш пред нас, които сме на същия хал. Все още си мислите, че Вапцаров е обикновен драскач. Но не е. Някой ден, някои хора, ще го разберат. "Борбата е..." и т. н.

При Т.Ж. такива работи не ставаха.

Разбира се! Тогава хората изобщо не умираха в очакване на комунизЪма.

мръсниците ги пращаха в Белене, там да чакат

И ти не беше "антикомунист" тогава....

А бе теб да не би та е ебл циганин, че си толкова натопорчен срещу тях?

Етноса на жените какъв е?

Една циганка, една ромка и една от "Бъдеще за България".

пътнички. за оня свят. напреднали. пази боже. най-старата умряла на 117 години. ехей, колко живот има още у някой.

с чувство за добре свършена работа, за изпълнен дълг, ще си хапнеш, ще си пийнеш, ще се изс*ш и ще се имаш за достоен човек

Няма значение какъв е. Такъв кучешки край не заслужава никой. Както и онези брат и сестра, дето умряха от глад. А 240 хрантутника се готвят пак да крадат като за последно.