Северна Корея отново плаши със световна война

Северна Корея ще продължи редовно да извършва ракетни изпитания и всяко военно действие срещу нея от страна на САЩ ще предизвика "световна война".

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея отново плаши със световна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ким Чен Ин ли е по- болен мозък от Капутин?! Или Капутин е по- голям капут от Кимчо... Да плашиш с война света, а в същото време да се обявяваш за мир... Типично по комунистически. А вие- тъпаците, които нямате идеята що е то ВОЙНА, спрете да злорадствате, защото ядрената война е онова, което ще махне празните ви глави от раз! Здравомислещият човек не би и помислял думата война, камо ли да плаши с такава... Света...

Пак си прекалил с дрогата! САЩ, ЕС и НАТО плашат с война поредна държава! Опоскаха земното кълбо като скакалци! Няколко пъти вече! Ненаситна алчност! Един свят не им стига! Изтребиха изцяло населението на 3 континента и частично на още 4!

Супер му го каза на тоя тъпанар!

След ВСВ САМО четири държави можеха да произвеждат, притежават и да базират най-вече външната си политика като на членове на атомния клуб със заплахата да превърнат ЗЕМЯТА в късове метеорити. На това се възпротивиха МНОГО читави, малки, високо развити демократични общества в западна Европа и по света. За съжаление беше мерено с различни аршини и да въпросно оръжие освен СССР, Китай, САЩ и Франция се добраха освен Израел, Пакистан, Иран, Северна Корея и др. Към днешна дата се вижда, че това е била престъпно недалновидна, вредна и опасна за цивилизацията политика и овладяването на болните амбиции на такива комунистически лидери е задача с изключителна трудност, трудно овладяема и предизвикваща безпокойство и страх хиляди пъти но-голяма от всички терористични изяви!!

Много думи и...нищо! Досущ като соросоидна куха лейка с гугъл преводач!

Айде няма ли да гръмне най-накрая поне да се знае какво става! Стига игрички, бъдете мъже!! :Д

НАЙ-ОПАСНИЯТ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА Е ДОНАЛД ТРЪМП!!!СЪЩАТА ОТКАЧАЛКА КАТО ХИТЛЕР!!!

95 процента се виждат разсеяни физиономии, спящи физиономии, никаква сериозност, никаква съсредоточеност по въпроса за предстоящите велики ракетни изпитания. И тези тръгнали да плашат....гаргите. Смях.

а бе малоумник ти не виждаш ли че повечето гледат към небето по прелитащ самолет ... за разлика от нас имат армя и са готови да се опънат на шибаната ти америка ... а нас ни е страх от македонците , за турците изобщо не става въпрос ...

САЩ се готвят да нападат Северна Корея,а на нас ни се поднася заглавие,че корейците искали световна война да почват.

Немкиня пуска жалба, че е била изнасилена по време на Вайнахта- обвинена е, че използва език на омразата. Едно и също, навсякъде...

СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕДИЗВИКВА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕ Е КОРЕКТНО ДА СЕ ОБВИНЯВА В ТАКИВА НАМЕРЕНИЯ!!!ЕДИНСТВЕНО САЩ МОГАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ТАКОВА ЧУДОВИЩНО ДЕЯНИЕ,НО СЪС СИГУРНОСТ БРАТУШКИТЕ ЩЕ ГО ДОВЪРШАТ!!!САЩ,БЕЗНАКАЗАНО,НЕ МОГАТ ДА СИ СТРЕЛЯТ ИЗ СВЕТА!!!

Това племе ако се обедини там ,ще стане една силна и стабилна държава,дето и Китай ,а и Русия няма да може да им се зъби! На севера атомните бомби и ракети,които разбира се ще се усъвременят,на юга индустриалните гиганти автомобилостроенето и електрониката.

Японците са против. Те също го виждат това и правят всичко възможно да не стане. Добре им е така - Южна Корея да им работи. 90% от капиталите там са техни. От корейците - да си вадят очите над микроскопите за монтаж на електроника.

Много анализатори твърдяха, че на Сащ им трябва голям конфликт, било то за зануляване на дългове или безконтролно ограбване на другата част от населението. И тука идва интересната игра на думи дето изтърси Пенс стратегическо търпение. Стратегия за какво? .... пазили са Сев. Кореа за нещо като план Б , когато им потрябва конфликт. Досега ги търпели, сега не могат. Цирка е пълен, Ким и той един скъпо платен актьор.., и за златна малинка ще се издъни. Нищо случайно няма, случайноста е ако банкерските ционистки семейства не съвпадат гледните точки, но лидерите са подставени лица, включая и Тръмп и Путин.

Уважаеми г-н анализатор. Стратегическито търпение беше на предната администрация в САЩ, те искаха да укротят един луд с политически следва, е не успяха!!! Сега тази администрация действа по друг начин с тояга и морков!!!

Уважаеми Господин 1970, Виждате ми се пълнолетен а още вярвате в Дядо Мраз и Горската Фея. Никакви демиокрации и търпения няма. Има желание да се изтърбуши Азия за да може да американците да си върнат пазара и парите които са там. Тръмп много ясно си го каза че 1-во ще върне производството в щатите, 2-ро инвестициите и 3-то страните с които щатите са на дефицит ще се гледат под лупа. То, лошо няма..ама защо с такива мутренски методи? та така за 'демокрацията' и прочие американски алабализми

Ти сериозно ли? Откак се помня династия Ким ще унищожава щатите, а те лай си не ми пречиш. Иначе Кадафи, Садам, Асад страшно много пречеха, заплашваха да унищожат Слънчевата система . Явно си фен на сапунките, пускай бтв лейди и освободи напрежението.

До Тя: Против Съединението е била преди всичко Русия!!! Даже е изтеглила офицерите си от Българската армия!!! Ама писането на лъжи е патент на комунистите русофили, които мразят Майка България!!!

а бе момче , защооще бълнуваш за комунизъм бре ... събуди се и виж че го няма вече , има само интереси , а българя е мнооого далече от тях и за това сме все на загуба ... нали сме свободни 27 години , и какво стана ... в дърявата останаха само цигани , старци ,мутри и правителство продажно ...

Хич не бълнува - ние живеем в условията на комунизъм вече близо 73 години. Вярно, през това време комунизмът се променяше, Партията си сменяше името многократно, но си оставаше все същата, комунистическа Партия (с главно "П"). При Тодор Живков също бяхме "свободни", както и сега сме "свободни", само че по друг начин. Днешните мутри какви мислиш че са? Мутрата от Иппон още си пази червената партийна книжка в къщата си в Банкя.

Против Съединението застават Англия, Германия, Австро-унгария! Последната директно заповядва нападението на подвластната им тогава Сърбия над България! А първите две, за да парират намеса на Русия в защита на България я заплашват с война и нова интервенция в руския Крим! През това време малобройната българска армия, въоръжена, организирана и обучена от Русия е на турската ни граница...а тогавашния ЕС ни напада в гръб! ...

В главата ти е някаква смесица от полуистини и лъжи, натрапвани ни през периода 1944-1989!!! Вземи и прочети някоя книга писана преди 1944 или след 1989!!!

Англия е била ЗА Съединението. Против са били Австроунгария и Сърбия. Това е причина и за Сръбско-българската война от 1885 г.

а бе келеш еврогеиски , ти слагал ли си някога противогаз бе изрод ? а да си бягал с него до хоризонта и обратно ? ти освен патки друго не си си слагал... лаино миризливио,при това рядко !

Случвало ми се е!!! Ама бягането до хоризонта е тъпа фатмашка изцепка на член на БКП!!! Всички офицери и старшини в БНА задължително бяха и членове на БКП!!! Правете си изводите колко са умни и каква армия сме имали, защото след 2 часа дихателите на противогаза са вече негодни за употреба, а не се подменяха с нови, защото нямаше пари!!!

Искам да те предупредя, макар да не знам откъде ти се привиждат "келеши" и други подобни неугодни на тебе същества, не знам те дали са слагали противогаз но аз съм слагал противогаз и не само. Както виждам от обидите ти и ругатните, Западна Европа не ти харесва, тогава бягай в Азия, Русия, Сибир. Омръзна ми да повтарям едно и също на очевидни тролчета, които не реагират. Като черни радиостанции са - колкото и да им говориш, те едно си знаят "еврогейските ценности" били лоши, а путиноидните ценности били хубави. Хич и не се опитвай да ни ги налагаш - щом са хубави, бягай при Путин! И с противогаз съм бягал, и с Калашников съм стрелял, и после съм му чистил дулото от нагара след стрелби, бил съм и на свързочна радиокола Р-140, те сега вече са ги пенсионирали, защото САЩ използват електронни телекомуникационни сателити, цифрови комуникации, софтуерно криптиране и IP.

Северна Корея значи, плаши със световна война! Ама така е, щом са се установили край бреговете на САЩ с бойния си флот, няма съмнение! Пък и да не забравяме и предишните севернокорейски агресии: Хирошима и Нагасаки, Виетнам, Югославия, Ирак, Либия, Сирия...и къде ли не още?! Бах тия севернокорейци!

Ким да не се ежи много, защото в туба има признания на руски военни експерти, че великата и несравнима, безаналогова С400 е безсилна пред хамериканските Ф35!!! Даже не ги и усеща как минават над радарите!!!

Ей тия холивудски аматьори бе...то не бяха ислямски терористи облечени като "бели каски", имагинерни атомни и химически оръжия в цяла Африка и Азия... ся и "руснаци" били били казали.... Затова ли Ви беше кастинга за рускоговорящи - да снимате поредната измислица?

Провери в Youtube!!! Российская система C-400 оказалась бессильна перед F-35!!!

защо не ги изпробват бе тъпанар ... а я си спомни как сърбите свалиха невидимят самолет :)))

Самите сърби си го признаха, че е станало случайно. Свален е визуално, без разни радари. По-точно, по него са стреляли и са го повредили. Пилота е катапултирал и след това е спасен.

А пък CNN писаха, че севрнокорейците и без руснаците ще се справят с краварите: "Тръмп срещу Ким: Битка, в която US президентът не може да победи" ("Trump vs. Kim: A fight the US President can't win", By Jonathan Cristol, April 13, 2017, CNN).

Не са писали това ама толкова ти отбира чутурата от английски. И що си губиш времето със СНН- за тебе Киселев и ТВЗвезда няма ли?

Ако враждебна на България армия доближи границите ни , ние ли плашим тях или те нас?!

а ми, когато враждебната нам съветска армия доближи границите на България, и ги премина, ние я обявихме за освободителка!

Да, освободи ни от фашистко правителство и нацистка окупация! А преди това - от 500 години Турско Робство! Че като си тръгваха тогава обратно за Русия ни оставиха въоръжението си и ни направиха държава! И с това въоръжение и Българско опълчение затвърдихме свободата си пред несъгласните със съществуването на България Западни Сили - Англия, Германия, Австро-Унгария, Франция и папска Италия! Факт!

Около Оня с дръпнатите очи сигурно вече е много хлъзгаво и мирише на клозет. САЩ имат възможност да ги съсипят тотално само за 2 часа без да стъпват на земята им и без да прибягват до ядрено оръжие. И не само тях. Разбира се, ако не лигавят както с 59-те ракети по Сирия - само 23 са долетяли и най-голямото разрушение е столовата на персонала на летището. Но какво всъщност търсят там? Кой кого заплашва всъщност и с какво право? Корейците са си там където са били винаги, а хамериканците са им дошли от другия край на света и се дървят!

Американските Томахавки долетяха до целта и унищожиха 1/3 от руските бракми на касапина Асад!За разлика от ,,безаналоговите" Калибри които не достигат целите си!А иначе е повече от сигурно,че американците ще ударят северокорейски обекти само от въздуха!Защото имат най доброто разузнаване на света!

Тия закани ги знаем! Нека опитат. Конфликтът ще е ядрен,а не с конвенционални оръжия. Под удар са Корея и Япония. И в двете страни има много американски бази и ядрени реактори. Не знам дали си даваш сметка за размерите на катастрофата.

А от КНДР и КНР какво ще остане??? Пък и Русията и тя ще намаже яко от към далечния изток!!!

Не знам твоите руски началници дават ли си сметка,че САЩ съсредоточават токава бойна мощ за да попречат на дебелият шизофреничен шишко да изнудва съседите си и света с атомно оръжие?!Обаче като ви чета простащините тип ,,соцреализм тридцатих лет" ми става ясно,че сте рруски троля с нисък интелект!

Имам дълбоко отвращение към режима в Северна Корея, но защо се твърди, че "Северна Корея отново плаши със световна война". Не ги ли заплашват първо тях с военни удари? А на аргумента, че видите ли, те имали "възможност" да застрашават САЩ, ами например аз имам възможност да набия съседката ми (която е доста неприятна личност също) но никога няма да го направя! възможност

Нямам възможност да оправя съседката (много е доста красива, ама много я пазят), а много ми се иска....!

Предпочитам твоята ситуация!!!

Ами те и китайците имат ядрено оръжие и възможности да нанесат удар по територията на САЩ,ноооо не го правят и не дрънкат че ще го напраят. Нали така. САЩ заплашват ли Китай с война и тем подобни глупости? Не нали. Е тогава това мъничко дебеличко тъпо северно корейче що постоянно заплашва, че ще изтреля ядрени ракети към САЩ. Ами писна им на кура на американците и ще го ошамарят яко тоя бидон.

САЩ не били заплашвали с война!? Ти кукуригу ли си? Зем поне прочети някой днешен вестник да видиш как Америка щяла да се бори за Мира... Не, не като манекенките! С Война! То не остана някой ненападнат от тия разпищолили се кравари!

Съжалявам само Японците които заради съюза с Германия са обезглавени пребити и изнасилени с ядрено оръжие. От кланяне са им се схванали вратовете и кръста. Русия може да преговаря за о-в Кунашир(10км от Хокайдо) в замяна на какво обаче. Америка не преговаря а действа като разгонен бик и плаши с пазара си азиатците.Не е ли срамно една супер развита държава като Япония да търпи амерканските бази и да козирува всеки път.Тя може да има собствена армия доста по страшна от Корейската.

В тотална грешка си по въпроса за японците. Ако научиш по-подробно какви са ги дробили в Югоизточна Азия през ВСВ, веднага мисълта ти ще е "Какво! На тия им се е разминало само с две атомни бомби!? Напама не е ли бил открит, да ги довършат като тифозни въшки? " И за руснаците ще ти дойдат разни мисли, дето са спрели на Кунашир, а не са продължили по Хокайдо. На японците нищо по-опасно от самобръсначка или нокторезачка не трябва да им се дава в ръцете без надзор от някой цивилизован народ.

Към Той. Хайде вземете и се разберете с Тръмп, ще шамарите ли Ким или не, че той друго казваше. . той ( нерегистриран ) 18.04.2017 11:17 . искам да кажа, каквото съм казал! флота на сащ е на брега на южна корея! а какво прави южна корея на собственият си бряг не е работа на кимченурия! понял да?! "

Погледни реално!Ако ти си скаран със съседа си и той вземе та почне да събира в двора си разни бабаити, с наточени ножове,които ти подвикват, че малко ти остава, кажи честно, няма ли да се обезпокоиш и да ти се развали съня??!

Чак световна война няма да избухне, защото на практика никой няма да застане на страната на Северна Корея!И Русия , и Китай ще се дръпнат...! Така че най-много наистина да избумкат няколко термоядрени бомби, колкото да се изплашат всички страни и тогава да седнат на масата за преговори! И пак зависи къде ще ударят и какво ще се зарази?! Пази Боже от малоумни политици, имам предвид всички страни!

Бе носят се слухове,че догодина ще има КАЛ екзит! Референдум щели да правят в Калифорния за излизане от федерацията на съединените щати.

Теа унчовците гоулем го вадат но гоулем че го поемат май! Празни кратуни са, почти като нашите сидеровци!

За 240г съществуване само 19г сащ не са били във война. СК не е нападнала никой. Кой е агресора? Последната демократизация на сащ в Либия завърши с това че в момента там има пазар на роби за по 200 долара парчето, ООН е сезиран и мълчи. Аман от тез американски изроди. И е крайно време да каже някой ясно че не СК е проблема на американските изроди а търговското салдо и загубата на пазари от Япония, Китай и Южна Корея. Азиатците им взеха и пазара и инвестициите и затова изродите искат да запалят региона, за да може да ликвидират конкуренцията. България няма място в такава организирана престъпна група наречена НАТО и катъо съюзник на тез уроди. Те ще настъпят мотиката най-скоро а ние ако не се махнем от тях за сетен път ще се окажем на страната на губещите. Да не говорим и че не е морално да сме в една компания със световни убийци.

Ти май много не си в час...севернокорейската армия почти достигна до Сеул по време на корейската война а провокациите срещу Ю.Корея са ежедневие от както съществуват Северна и Южна Корея. Над 100 са случаите в които севернокорейската армия е обстрелвала с далекобойна артилерия острови които принадлежат на Ю.Корея.

За кое не съм в час? Че в Либия има пазар на роби или че сащисаните воюват като разпрани? Или че в ЮК има американска база с 30к персонал ама това викаш не е провокация , а? Или че тренират ежегодно под носа на Северна Корея завладяване на Пхенян и морски десант ама и това не е провокация викаш? Обаче изстреляни снаряди за предупреждение да не си навират носа, викаш е провокация? Ще говориш по същество и с конкретика, тез плоски клишета ги разправяй на жена си. А ако 2-те Кореи са воювали помежду си не виждам как това е агресия към външна държава? Прилича ми на гражданска война , например. Нямат работа американците никъде другаде извън тяхната кочина! Да си стоят на задника и да спрат с тез войни. А още повече в момента целта не е СК а да попилеят Азия щот им е икономически конкурент

Тъй като няма мирно споразумение между КНДР и РК, реално КНДР през цялото си съществуване е във война, освен това е агресор, защото напада южният си съсед!!!

Америка нападна Корея! Ако не знаеш - да знаеш, след като руснаците разгромиха дивашката манджурска армия на Япония - свободата си получиха Китай, Монголия и... Корея! Да, ама англо-саксите свободни от тях хора не могат да понасят, затова - юруш нападнаха независима Корея! Почти я бяха прилапали като японците преди това, но се намесиха Китай и Русия и.... НАТО беше понабито и отвърлено на юг, а в името на мира всички се съгласиха да спрат на прословутия паралел... Ти въобще посещавал ли си някога училище,чел ли си нормална книга? Много си бос! Направо нагуглен идиот!

на всички русолюбски защитници на ким чен ун, препоръчвам отново: пуснете си от тубата русският анализ на стуацията в кимченуния! пишеш :китай заявил что вступает в бой.япония в страхе. кндр. пишеш, пускаш, гледаш, слушаш! и вероятно ще разберете какво става там! надявам се знаете прилично езика на държавата що любите тъй страстно!русски

Ти за тъпи ли ни вземаш-руски анализ ,защото е на руски. Пич тея похвати на пропагандата са от преди 100 г

аа, не е само щото е на русский, мурзилке! не е !там има доста от любимите ви русские , виждат се, мърдат, и обясняват! все любими ваши дружки!

Че вие сте си тъпи бе!Човека е писал всички русолюбци. имал е предвид тъпаците които обичат чужда държава! а ти явно си най тъп щото пръв се обади!

Боже, колко наивност има по тоя свят,Боже!

Дир.бг отново плаши с пропагандни заглавия, тип "крадеца вика дръжте крадеца". И не отново, а пак, както впрочем им е всекидневната практика. За целият свят, с изключение на зомбираната биомаса на соросоидите, е пределно ясно кой кого заплашва и кой през девет морета в десето струпва армади и флотилии. Не защитавам в никакъв случай системата в КДНР, само констатирам че това, което става там е отговор на на проявена спрямо нея враждебност, а не опит от нейна страна да заплашва някого!

мало.умник, китай ще прегази ким! китай! а щатите само ще пазят южна корея и япония! китаи вече разположи армията си на границата, и спря помощите за ким! защо куонуидите винаги бъркате реалността с това що вие желаете? зад щатите е целият свят, а корея даже путин на я подкрепя, щото тоя откач.алник ким ще гръмне по скоро владивосток или терней а не калифорния!

Малоумник в случая си ти. Китай воюва на страната на Корейците в корейската война, чети история. И 2-ро не им е спрял помощите а спря покупката на въглища официално заради ядрените опити а неофициално защото СК не води про-китайска политика. И 3-то, войската там е за да гарантира тила на Корейците и ако стане напечено да се намеси в тяхна полза както стана в миналата война. Викаш Китай ще се бие с Корейците за да си поломи сама икономиката и да даде на тепсия таз територия на америкаците и да им цъфнат с бази на границата? Знам че всички американски симпатизанти сте тъпи като дъски щот нормален човек не може да им симпатизира, но не е зле да четеш история и да се интересуваш от кой какво внася и изнася и география на света все пак.

Северна Корея не е тръгнала на никъда . Стои си в рамките на границите и се самоотбранява ,както може . Други са тръгнали със самолетоносачи да изнасят "демокрация" Те ще разпалята нова война ако не се откажат от доктрината си ,че всяка точка на земното кълбо е обект на техните нациолни интереси .

а хората там дето измират от глад...дето работят за купа ориз на ден..къде ги забравяш????

И затова да ги изпепелим, нали?

Американците станаха такива филантропи? След като изтребиха индианците ли?

Да изпратят Звездоклкото полу-божество, Бащицата на народа да разпореди на всички да се кротнат.

Това заглавие не е правилно! Не Северна Корея плаши със световна война, а Щатите провокират такава, като малките деца в НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, дето не знаят с кво да си играят и ходят да дърпат пишките на другите дечица, и да се заяждат с тях.

Към Той, Искаш да кажеш, че ако Русия струпат подводници и крайцери до бреговете на САЩ, Тръмп даже и на въпрос няма да го направи? Вярваш ли си?

Мнението ми беше в отговор на това. той ( нерегистриран ) 18.04.2017 09:16 . а всъщност струпват край бреговете на южна корея!

САЩ не плашат съседите си с война, нито Канада, нито Мексико са заплашени, а търгуват!!! Ким всеки ден плащи Ю Корея с едничката цел да му отпуснат храна за гладното население!!!!

Не, изобщо. Те съседите им са умрели мишки на САЩ, що да ги плашат с война. САЩ не плашат с войни, те направо ги правят там, където им е изгодно. Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Сърбия...неее, изобщо, те САЩ са едни такива миролюбиви...рози, мед и масло там отдето минат... Да се смее ли, да плаче ли човек на промитите ви мозъци...

искам да кажа, каквото съм казал! флота на сащ е на брега на южна корея! а какво прави южна корея на собственият си бряг не е работа на кимченурия! понял да?!

Я не се карайте, ами помислете добре и вижте кои даде ядрено оръжие на Северна Корея.

Е как кой, Русия, Китай, Иран!!!

E? и? А сега да погледнем КОЙ наистина е използвал ядерно оръжие? Ами великите демократизатори САЩ. Обикновено след тяхното демократизиране местно население измира. Ама карай.

Кой ли даде ЯО на Израел и кой ги е упълномощил тях да са ядрена сила? Кога и с коя резолюция на ООН? Откъде имат около 200 ядрени бойни глави? "Прасета на може, а кучета и котки може...?" Тия двойни "демократични" стандарти ги виждаме всеки ден накъде водят света...

От положителна гледна точка, ако стане война ще е кратка. Около час, може би два. После 300 г. радиация, но все пак.

Облака ще обиколи целия свят няколко пъти и ще изтрепе всичко на ред!!! Най-ще пострада обаче Азия и по точно Кореите и Китай!!!

Заглавието е некоректно и манипулиращо!Не Северна Корея , а САЩ и Тръмп плашат с ликвидиране на Северна Корея !Когато ножа е опрян до гърлото ти , можеш да се мобилизираш и да нанесеш отчаян ядрен удар!САЩ отново си играят с огъня , но да не се опарят!

САЩ не се занимават с Корея, а с едно прасе и прасенцата му, които искат всичко, а за хората има само силаж!!!

В момента обрисува кукловодите в САЩ

Не разбирам хората,които защитават севернокорейския тиранин,който изби цялата си рода по най брутален начин за да запази властта,който изби още хиляди невинни просто така за всеки случай,да неби някой да го свали от така желаната власт??!?!? Рано или късно този урод трябва да си получи заслуженото!

Нали, С цената на милиони жертви. А същото не се ли отнася и за кукловодите в САЩ?

Добре де. Слагате минус, а не можете да вържете едно изречение, за да го подкрепите. Страшно много мъка има по този свят.

САЩ са кретени. Извадиха пищова. Сега какво? Трябва да са готови да гърмят. Първо правило - извадиш ли пищова трябва да си готов да го ползваш. Те готови ли са да подпалят война до границата на Китай? Каква им е стратегията? Изобщо имат ли такава или от алчност на побърканите кукловоди съвсем изтрещяха? Какво ще правят, ако при удар СК почне масирани удари по ЮК? Милиони невинни хора са заложени там на карта? Ами Япония? До САЩ СК може и да не хвърля, но до Япония е показала, че може. Ами ако им потопят самолетоносач? СК има около 100 подводници, с какво ще го опазят тоя самолетоносач? Че на камикадзеда ги обърнат все някои ще пробият охраната и ще го потопят. Тогава? Какви са им ходовете? Тъпаци, обезумели от алчност.

Колко жалко, че най-големият стратег се подвизава във форума на дир.бг... :)

добре е че си се загрижил за сащ! а прекият ти ръководител дали ще е доволен от този факт?

Изобщо не ми дреме за САЩ, а за света като цяло и за невинните хора, които ще бъдат пожертвани. Иначе, колкото до стратегията, не е нужно да си кой зане какъв стратег, нужна е малко логика. "Големите стратези", подвизаващо се по етажите на властта на света - виждаме ги докъде я докарват...

Прочети в данните за въоръженията им - 80 бройки човешки торпеда, т.е. торпеда управлявани от хора в тях или още наричани камикадзета!

Изпратете палячото Денис Родмън като миротворец.Ще изпуши лулата на мира с корпулентния Ким и готово

Ще е жалко да отупат дебелака :) Трябва да има няколко държави по света, като Северна Корея и Венецуела, че на много хора паметта им е къса.

Какво за Венецуела бе малоумник?!Аааа,да,национализирала е нефтената индустрия,а не като у нас,2% концесия на дънди прешъс металс.

Им изкълваха зърното и няма какво,да ядат!

Гледкайте 2016's TORCHBEARER

А ГАДНИЯ САЩ КЪДЕ Е ТОЙ МИЛИЧКИЯ ДА ГО ОЖАЛИШ! ДЕТО Е СА СТЪПНАЛИ МРЪСНИТЕ ЯНКИ ТРЕВА НЕ НИКНЕ СЛЕД ТЯХ! ХАХА ПРОПАГАНДА !

ми те , янките де, стъпиха в южна корея доста отдавна, и разликата между южна и северна е видна и за кьорав комуняга дори! още никой от юга не е прескочил оградата и да избяга в северна корея!

обясни ми ? В едната държава има капитализъм и ако си без работа мреш!

Тръмп няма друг шанс да оползотвори 4 годишния си мандат като президент освен да заличи севернокорейския режим.

ще възтържествува правдата на Земята! Смешна работа!

не трябва да се изпуска духа от бутилката, защото няма връщане назад, за атомната война говоря! А иначе,като всяко нещо на тоя свят и той си има край, но защо сами да си го причиним?

КЕФЯТ МЕ ТЕЗИ "ЩАСТЛИВИ" ЛИЦА ОТ СНИМКАТА И КАК ВСИЧКИ ГЛЕДАТ В РАЗЛИЧНИ ПОСОКИ.ХАХАХА

Там направо виждаш палячовщината или палячовците на Булгаристан!

С.Корея не плаши със световна война, защото те ясно казват против кой ще водят тази война, и това е единствено престъпната държава САЩ, която я заплашва. Така че този, който си играе със световния мир са престъпниците от САЩ и техния престъпен режим. Това между другото не е нещо ново, а е факт от десетилетия.

Война няма да има. Краварите ще подрънкат малко с оръжия, че се ерчат, всичко за да продадат скапаните си Ф35 на Япония и ще се кротнат, когато ВПК-то им глътне няколко милярда в нови поръчки.

ВОЙНА НЯМА ДА ИМА,ПРОСТО КРАВАРИТЕ КАТО СИ ТРЪГНАТ И СЕВЕРНА КОРЕЯ НЯМА ДА Я ИМА;)

и някой ще им прости ей така да се размотават както в Либия или Сирия!

краварите са спечелили до сега всички войни които са почнали,a F-35 няма нужда от реклама.Всички ънаят,че единствените изтребители 5 поколение са на американците и са най добрите.Вероятно при конфликт с Северна Корея ще участват и ще демонстрират своята мощ!Ъа да може и тъпанарите от Кремъл да видят колко са изостанали

Всички? Корейската и виетнамската кога успяха да ги спечелят?

така така хахахах с радост да си пийнеш кайвето и да кажеш майко мила що си ме родила българин!

Освен ако в тази следваща "световна война" не става въпрос за Северна Корея срещу целия останал свят, не схващам какво имат предвид ... Просто няма кой да застане зад СК в евентуална война със САЩ! Ако някой си мисли Китай, жестоко се лъже! Ако на Китай им се постави избора САЩ или СК, без секунда съмнение ще застанат зад САЩ, че дори ще изпълни военната операция вместо САЩ и ще си анексира СК с огромно удоволствие.

Де така лесно да се решаваха въпросите със съвети от босите,,,?

Какво стана, САЩ спечелиха ли в Мосул? Ако само там воюват и не могат, как ще спечелят, като отворят нова война?

Във Мосул печелят иракските войски без да се налага да избиват жените и децата и да сриват със земята целият град!Както в Алепу правеха руснаците и асад

Да, бе! Сирийският център за продажба на дюнери в Ковънтри друго твърди за Мосул. Същия център, който ТИ цитираш за жертвите в Алепо и Идлиб.