Първият ни луксозен дунавски кораб сваля българския флаг

Русенската "Дунав турс" е продала на чуждестранен купувач кораб "Русе", предаде БТА, цитирайки източник от компанията. Морският съд ще отплава днес.

Обратно в новината

Коментари - Първият ни луксозен дунавски кораб сваля българския флаг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах какво е виновна държавата, че за кораба няма туристи? При толкова туроператори, предлагащи екскурзии по дунавските държави би трябвало екскурзианти да не липсват. Лош мениджмънт.

Тя добави, че единствено постоянното обновяване и модернизиране на флота би позволило на фирмата да бъде конкурентоспособна и в бъдеще :::::::::::::: значи холандците са глупавите че купуват стари кораби така ли ?????

Хубаво нещо модернизацията и кога ще купят нов кораб или ще е само лодка ?

Типичен пример на нефелно некадърно комсомолско управление, продаваш луксозната къща на баща си за да можеш да си купиш нов мерцедес , който да паркираш пред кръчмата за да си мислят "ей този колко е проспериращ". Никакви наченки на идейност, позитивност и развитие, всичко се краде тайно, подмолно и през нощта , никой да не види , защото това е било държавна собственост, която е станала обект на пладнешки обир. Но рибата мирише от главата е казал народа, главата осигурява законност на паразитизма, но тялото бавно умира.

да не забравиш и половата шпага генаралът - пенсионер радев praznoglavski

Да живее халтурата и всичко онези, които продават културното наследство за финикийски знаци! Е, така ще си останем дупката на Европа!

Мутрите от ТИМ стъпиха на Дунав и всичко ще бъде съсипано.Жалка държава.Качвал съм са на този кораб.Уникален е.Не мислете ,че тези западняците не знаят какво купуват.

"единствено постоянното обновяване и модернизиране на флота би позволило на фирмата да бъде конкурентоспособна и в бъдеще", иска да каже човекот - като продаваме, а не като строим, ще вземем едни пари!

Плавателен съд на 33 години не е кораб ,а кошница .

... толкова голям идиот, или си е постоянното ти състояние?

По времето, на Историческия трети мандак, на Н.ПР. Бойко Ген. Борисов много флагове, и футбОлни гащета, ще бъдат свалени, и ще се появяват червен турски полумесец и шалвари

те продадоха държавата и зтриха популацията, та сеха за един кораб са се затюхкали!