Боен хеликоптер се разби на голф игрище, пилотът загина

Боен хеликоптер се разби вчера при тренировъчен полет в щата Мериленд. Загинал е пилотът, а двама души от екипажа са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Боен хеликоптер се разби на голф игрище, пилотът загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, мъртвило ... Ако фърчолета беше руски щеше да има минимум 700 коментара ....

щом е военен одобрявам.... даже поощрявам...

Атакувал игрище за голф, но един от играчите го свалил с топче за голф. Хммм и това е новина ?

Дрогираните пиндостански педери отново ни показаха че са просто въздух под налягане и плашило за лоялните и предвидими партньори като нашата държавица.

Американските лидери било то политици,икономисти и военни винаги са ви поставяли на мястото ви!Да си припомним канският рев и потока от лъжи които изсипа путопропагандата когато Томахавките предупредително удариха самолетите на касапина Асад!Старш руски бракми с които той и Путин трепят Сирийският народ!

Това само показва, че имат повече акъл от теб и от русия перчем. Едни хора умряха, уж ударени със ракета зарин от Асад( пък даже Т. Постол, професор в МИТ (Масачузетс, не Москва) е на мнение, че работата не е читава), перчема се трогна от сълзите на дъщеря си, реши, че още малко ако умрат, това ще оправи първите мъртви... Ти сега искаш пък Путин да беше поутрепал и той, че да се оправят нещата ... Верно сте овчи глави слънчасали ...

Еееей, ватенките. Много рано сте станали, бре.

Хамериканските бойни хеликоптери са несигурни и често катастрофират. За това американските летци предпочитат руски хеликоптери, най-вече Алигаторите. Така е например в Афганистан

По-голяма глупост не бях чел!

Не е глупост, малоумнико! Лудите говеда закупиха към 60 Mi-17, защото Ми-17 струва на половината на един Блек хоук, а носи два пъти повече товар, и освен това е брониран и може да носи купища въоръжение..Да не споменавам, че е в пъти по-надежден от краварските машини. И да, кравите предпочитат да летят на Ми-24/35 и Ми-17, защото са по надеждни, сигурни, добре бронирани и въоръжени!!!

Всяка машина се поврежда, но ако беше Руски ония (щерев,>>> и fatal erorr) щяха да бълват помия. Къде сте бре помияри??????

то същото ис сега от ваша страна

Аре ся, същото ... Няма и 50 коментара тук ... Ако беше руски фърчолета, щяха да са минимум 700, като половината от тях на Щерев, дада и още няколко ...

loyola

пилота е избрал непосилно за за него ниво на трудност...

в Афганистан американците ползваха руски хелита.

Свален е с топче за Голф.

Тия почнаха да падат още преди да стигнат Корея...

Какво ме интересува, че се е разбил някакъв вертолет в уса, че ми го пишете в новините? Ония промити мозъци там, си мислят, че България е марка кисело мляко, а журналята, пръдне ли някой там - веднага новина. Подлоги с подлогите.

а наште що не падат - щото не излитат !

Нашите не излитат защото ги утилизираха американците!

Причината е, че нашите не търсят новини. Нашите само превеждат чужди медии..

Ако си мислиш, че в Америка някой свързва България с киселото мляко си в голяма грешка. Просто никой не е чувал за България.

Това е бил руски хеликоптер дегизиран като американски.

Не това е бил български хеликоптер, на магарешка тяга, просто магарето се уморило и паднало.хахахах

пилотът е бил педал преди смяна на пола.Видял е на голф игрището как бившия се целува с бъдещия му,получил е ерекция и е объркал лостовете!! Това оправдава всичко.Ето на на 82 години герой-ветеран от иракската война стана мадама - колко мило !!

Да позволят руснацит, да ги научат как се пилотиран хеликоптери...

това е машина от виетнамската война!

Че ти от къде знаеш какви бяха хеликоптерите по времето на виетнамската война бе мухльо,та ти си бил ХАЙВЕР тогава!

Сигурно е било лошо времето или е имало силен дъжд.Те и нашите Кугъри кога вали не летят и дано врага да не ни напада кога вали ! А тези си падат като консервни кутии и без война !!!

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗАБРЕМЕНЯ ОТ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА .... КВИ СА ТИЯ СЕРСЕМЛЪЦИ ? - НОВИНИ ОТ САЩ ??

Не,това е фалшива новина,защото това нещо не може да се случи!Верно е,че Бойко отдавна си оножда Винкела,но той си е изцяло кух и ялов и не би могъл да хване!Винкела си е една ялова подлога.