Задържан е организатор на атентата в Петербург

Руската Федерална служба за сигурност съобщи за задържането на един от организаторите на терористичния акт в метрото на Санкт Петербург.

Обратно в новината

Коментари - Задържан е организатор на атентата в Петербург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следите водят на запад...

От Владивосток!

ако не успеят да го свържат с навални, значи напразно са го хванали!

Ей, лоши хора са това руснаците. Гледайте как му нарушават правата и то пред обектива...Какво ли е зад кадър, направо не знам. Ето така с лошо към тези, имат шанс да оцелеят, за разлика от изтръпналата от толерантност и оглупяла Европа

не ми работа но се пише предполагания оганизатор -съд не имало още

съд не Е имало още- словореда е руски

..."словоредА е руски" - написаното не е на български. Поне не на литературен и граматически издържан. Колкото до "съд не е имало още", това е напълно допустима и коректна конструкция в българския език, абсолютно равноправна с "още не е имало съд".

Да знаете колко бой е изял и ще изяде тоя! Просто не е истина

за да не умре от глад ли ?

Еее...няма да се научите!Коригирайте си заглавието,то е дезинформация.Трябва просто да се добави една дума - ...предполагаем...

Като в русия е пълно с имигранти като този, руснаците толерасти ли са.

Не ! Дават възможност на тези които не желаеха да са в една държава с тях , да им слугуват!

Отново задържаха атентатора от СПб.

защо хората изглеждат като от миналия век

ми защото от 1985г. все там си стоят

Бахти олито, сам си пишеш, сам си отговаряш!

Ти живеш в 18 век оше, карат ти хляб с каруцата и си топплиш дрипника с кюмюр и дърва, и това в "европейсака" Бьлгария!хахаха Европалячо си!

Сега ще има уволнения, че са задържали щатния сътрудник!

Шило

Никой не е застрахован. Нито руснаците, нито европейските държави. Нито САЩ. Да не говорим за Турция.

и 2 седмици и работата се върши по ноти, а организаторите на терора в Ница, Берлин, и други още са неизвестни. стигаме до извършителите и до там, работата е свършена, а кой стои зад това, е както винаги няма значение....

Шило

Айде сега- бой- свинска мас, бой- свинска мас! И аллах нума да му помогне.

Както върви ...Русия ще е мюсюлманска и вместо петолъчка на знамето ще има полумесец.Славяните остаряват и умират, мюсюлманите напротив, са млади и многодетни. През последните 15 години броят на мюсюлманите в Русия се е увеличил с 40 на сто. Седем от десет бременни рускини завършват бременността си с аборт, а мюсюлманките не абортират. И не мюсюлманите погубват своя живот в шишетата с водка. Сред младите жители на Русия мюсюлманите ще заемат все по-голям превес. От демографска гледна точка през 2050 г. Русия ще бъде предимно мюсюлманска страна. А през 2020 г. (след някакви си 3 години!), повечето от войниците в руската армия ще бъдат... мюсюлмани. Какви ще бъдат последствията от това? При една спокойна и мирна трансформация в рамките на мултикултурна обстановка, няма ли да се получи мюсюлманско общество? Или това ще доведе до една гражданска война по примера на босненската, само че в огромни мащаби? Или ще има ислямски държавен преврат? Или ще се стигне до нарастване на сепаратизма по примера на Чечения? Джохар Дудаев беше съветски генерал, летял на стратегически бомбардировачи, докато не осъзна, че е чеченец и мюсюлманин. Може би той е първият, но съвсем няма да е последният от руското командване, на когото може да му хрумне подобна мисъл. Така или иначе, към 2050 г. Русия ще се превърне преимуществено в ислямска страна, владеещо ядрено оръжие. Ако бях на мястото на руснаците, които обичат цивилизацията на Пушкин, Достоевски, Солженицин, аз бих се тревожил повече за бъдещото на страната си. Но в кръга на нещата, които предизвикват страх у мен за съдбата на Русия, не биха били западните противоракетни системи. В този списък аз бих включил съвсем други неща. През 1571 г. кримските татари-мюсюлмани са запалили Москва. Възможно е в навечерието на 500-годишнината от това събитие столицата на Русия да не бъде Москва, а Бахчесарай - някогашната столица на Кримското ханство. А Русия вече да не се нарича Русия.

Шило

айде, айде, не се мъчи толкова. И не ги мисли тях, гледай у нас какво става. Търси числата за България. Мюсюлманите там са малък процент за да са от някакво съществено демографско значение.

Шило

Само за сравнение- украинските гастарбайтери са два пъти повече от чеченците. И не мисли, че няма нови, смесени бракове.

Щерев, търсих в знамето на Русия петолъчка, или звиздата на Соломон, но такава няма. Има три цвята, бел, син и червен. Друго нещо е герба, но там също няма петолъчка, а двуглав орел, също както и герба на Източната Римска Империя. А сигурно , като възпитаник на СУ, не си чувал за гетите. Крим е една от гетските земи.

Прав е Щерев, на всяка страна може да се случи, особено както тези се множат като зайци!

Той Путин си ги развъжда тези. Пуста мегаломания. Построй им най-голямата джамия в Европа, за да са най-големите джихадисти и ислямисти. 20 милиона са в Русия, на 140 милиона население. В целия ЕС има по-малко мюсюлмани, на 500 милиона население!

Религия в Русия, 2013, изследване на РАН: Православни 79% духовни, но не религиозни 9% атеисти 7% мюсюлмани 4% други 1%

руские100 000 000 други 45 000 000

Тоя атентат си е дело на КГБ по заповед на Путялеон, за да отклони вниманието на рашките, които тръгнаха на стачки срещу власта. Тоя къде са го хванали, сигурно никога не е ползвал метрото, ама нали трябва да има някой, че да затрият следите към Жужака

Как ще се бори Москва с тероризма?!?!?! цитирам "Властта може например да реагира, като забрани временно публичните прояви по съображения за сигурност. В контекста на неотдавнашните опозиционни протести с младежко участие обаче подобри забрани може да предизвикат нови безредици." ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ САМИ!!!!

Я, канадеца от Факултето излезе из плъшата си дупка. Скоро ще те докопа руският котарак и ще те научи на ум. Тъп си се сродил, проЗ си станал.

да пита - Въй Аллах, що бе Акбар?

Само един пищоф е носил завалийката. Че по тази логика всеки трети азиатец там,ако не и втори трябва да арестуват. Няма азиатец дето не носи поне пищоф ,ако не и калашник или закачено оръдие за теглича на ладата.

Освен това е признал, че е таковал майка ти.

Казано по човешки: случайно арестуваният се е признал, че е организартор, че е слон и че е убил Юлий Цезар през 1-ви век преди Христа

а късокракия поръчител още ли е на свобода

...снимката е хубава !...интереснo ..те маи си нямат руски хелзински комитет ?!?

нямат си, ама там и жените ги бият...

..е и ?!?...ами нали "равни права с мажете трябвало да имат " ?!?...."феминистките " ?!?!...няма лошо тои боя е с васпитателна цел !...ако и у нас биеха така ни престапници ни jихадисти ни олигарси щеше да има ! т. живков го доказа на практика !