Ердоган: Борихме се със страни с ”манталитет на кръстоносци”

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че се е борил със страни с "манталитет на кръстоносци" по време на кампанията за референдума.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Борихме се със страни с ”манталитет на кръстоносци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега всички мюслита в Турция.Да целуват на ердоган р...ния.Кръстонасци какви кръстоносци бе ердоганю ,това са педе..си?Иначе ще ви търпят ли?

"Кръстоносците" кат ти въведат едни високи мита за внос в ЕС и кат си изтеглят фабриките на Мерцедес, Пежо и т.н. ше целуваш кръста и песен ше пееш.

туй животно човека колкото и години да населява планетата Земя никога няма да спре да се бие за пари и власт манипулирани от религиите...

Ще му спрат инвестициите и ще го закъса... Даже санкции няма да има. Но да му мислят тези, които му направиха заводи и индустрия и очакваха големите печалби.

ТОЯ МАНГАЛ ВЕЧЕ НЕ КРИЕ НАМЕРЕНИЯТА СИ И ОМРАЗАТА СИ...

Този умник много държи да скара християни и мюсюлмани!

Ей голем пехливан излезе! А какво става, ако Запада се хване на сериозно и друсне на Турция едни икономически санкции!? Запада без Турция ще преживее, но Турция без Запада - не знам ....

Обаче тези кръстоносци се по оляха.Кой ги хвана все ги изработи. САЩ,Канада подписване на противоречиви договори, Англия-останете си със здраве. Русия-Крим е Руски. Санкциите си ги заврете ... ,защото от тях страдате само вие. Сирия-Алчноста е лош съветник,всичко зависи от Кремъл,а там не са във възторг от ЕС. За сега само Украинските пучисти въртят опашка пред ЕС. 1-Адано,ама на дали-ЕС-Украйна-Мися невъзможна 2-Задава се гладомор-2 Въпреки че сега това също е невъзможно,но пък ще им излезе много,много скъпо. 3-Как да спасим правилните хора които ни обслужваха,по време на опита за налагане на бандеро-фашизъм.На хората им писна от демагогии,които с нищо не им помагат,а обслужват единствено Брюксел,и за това Ердоган ви поза че не става само да се репчиш,а като стане напечено,подвиваш опашка.Какво ще стане в Турция,само Господ знае,не мога да съм спокоен към съседна държава,превъзхождаща ни в почти във всичко.Но след като народа в Турция така е решил,трябва да се уважава това.Честно или не?Аз лично нямам никаква идея,но това е резултат представен пред света.

Путин и Ердоган са едни и същи боклуци.Жертват собствения си народ за властта.Хубавото е,че икономически потъват и скоро ще започнат да се свиват.

КОЙТО НЕ Е ЧУЛ НЕКА ЗНАЕ ЧЕ ЕРДОГАН НЯМА ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

да слага всички евролидери в джоба си,а от БОРИСОВ Е НАПРЕД СЪС СВЕТЛИНИ ГОДИНИ ,двамата нямат допирни точки ,ердоган е родолюбец ,а Борисов продажник

Този 'родолюбец ' ще направи държавата си ислямско блато.

така ще стане и в българия ако се въведе мажоритарен модел, постепенно ще се ликвидира опозицията и парламентаризма

Добросъседството и, преди всичко - държавният интерес на България изисква служебният премиер или бъдещият такъв да се обадят и поздравят Ердоан с изборната победа. България не губи нищо, освен няколко лафа по телефона на един чиновник, но би спечелила много! Ердоан ще бъде още дълги години лидер на една съседна 80-милионна държава. Но, за съжаление, нашите политици загряват бавно и трудно....

Ти що не направиш една екскурзйика и да му целунеш ръка по тоя случай?????

Дали на баба Меркел или на дядо Юнкер м харесва или не - няма значение. Важното е, че ТОВА е изборът на народа! Може ли някой да ми каже колко пъти е провеждан референдум( най-висшата форма на пряка демокрация) от турските военни или от затъналите в корупция предишни "светски" правителства на република Турция? Нито веднъж!

Местане, ти ли си бе джанам???

запада сгреши като не допусна агитацията и така един млн. турци от европа се консолидираха в полза на референдума, което беше решаващо за крайния резултат

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА МИСЛИ КАТО ТОЯ .... ЕДНАКВИ СА КАТО ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ - ВСЕ ЕДНО ЧЕ ЕДНА МАЙКА ТУРКИНЯ ГИ Е РАЖДАЛА ТИЯ ПРАСЕТА :)))

Откъдето и да го погледнеш - все простак! И няма да миряса скоро.

Страна с манталитет на османци се бори със страни с манталитет на кръстоносци!Само дето нашествието на османците се пада малко след нашествието на кръстоносците!

Наглед се създава една силна емоция около Ердоган,но по-важно е какви са действията му.Ако те засягаха само вътрешната политика на Р.Турция ,нямаше да има проблем,но те засягат цяла Европа и Б-я.Ердоган води настъпателна икономическа война,подчинение и обвързване с балканските страни.Неговата идея и мечта е чрез референдум да присъедини територии към Турция.Едно трябва да му се признае-преследва целите си последователно ,организирано и яростно, а балканските правителства спят или се свиват от страх.Аз не го виня-"Не е луд тоя дето яде баницата,а който му я дава ." Но,ако Европа даде санкции на Турция-тя ще клекне.Не харесвам Ердоган,но ме респектира с наглостта си.

Когато в някоя суверенна държава цялата власт бъде съсредоточена в ръцете на един човек САЩ и ЕС го обявяват за диктатор.Да видим сега ще направят ли същото с Ердоган или пак ще има двойни стандарти?

Ние=аз(?) ... или нищо не разбрах.

Турците още веднъж показаха,че са истински мъже. Не клекнаха и не си свалиха гащите пред заканите и шантажа на Брюксел. Винаги са били горди, свободни и независими. Ако бяха гласували с НЕ на референдума щяха да станат като нас роби. На Брюксел и Вашингтон. Обаче те никога не са били като нас българите роби на никого. И сега още веднъж го доказаха. А Ердоган се държи подобно на Тито в конфликта му ссъ Сталин. По същия начин и Турция е в НАТО и със Запада, но Ердоган не приема някой отвън да командва в Турция. Той гледа само националните интереси на турците. Прилича много и на генерал Дьо Гол от 60-те години и неговата независимост от Вашингтон и Лондон, което също много ги дразнеше по това време.

Проблема е, че ако референдума беше честен, то той щеше да отхвърли промените. Да не забравяме, че 49% (или повече реално) образовани хора гласуваха против, а 51% чалми гласуваха за. Аз познавам доста Турци и нито един образован човек не е гласувал за този палячо Ердоган.

Дори да беше палячо, той в никакъв случай не е диктатор> Кой диктатор по света и в историята е печелил референдуми само с 51-52 %? Диктаторите печелят с 90-95 % и повече. Резултатът от референдума категорично опровергава лъжата, че Ердоган е диктатор! А Ердоган няколко пъти повтори по телевизиите, че продължава делото на Ататюрк и се бори за силна и демократична Турция.

Ама кой ги е шантажирал турците, кой им е свалял гащите и кой е искал да ги направи роби?!? Не бъди демагог! Просто хората им казаха: Не ви искаме. Точка! А те най-нагло заявиха - "нищо, че не ни искате, ние искаме да дойдем при вас и ако не ни пуснете, вие ограничавате нашата свобода и затова ще ви наричме фашисти и ще ви мразим, защото сте хрисияни" Е?!? За такава гордост, свобода и независимост ли се борят?!? А?!? Че едва ли не и жертви се изкараха... Айде кафа от османска демагогия!

Поклон и едно мощно-емоционално "ашколсун, евалла и аферим" за тази величествена фигура на демокрацията и толерантността, на политическия гений и етническата заедност! Нека дарим световния енциккопедист г-н Ердоган с дълбок метан на признателност за героично-епичната му Борба с ксенофобско-бруталните страни с манталитет на кръстоносци!!! В момента крещя екзалтирана и упоена от от радост, щастие и небивала гордост! Белоснежно-бравурната ми кърпа за глава се вее в ритъма на неописуемите емоционално-завихрени пулсации, пронизващи чувствително-изстрадалите ми слабини като мощен електрически вибратор на Победата до разстърсващ духовен оргазъм, а тъмната ми бурчица, зад която се крие едно напъпило като пролетна фиданка тяло, трепти в такта на задъхано-метричните, чутовни удари на горещото ми сърчице! Турците гласуваха за една безкрайно харизматична личност, една обаятелна фигура, въплътила в юнашкото си тяло скромност, далноводност, демократично мислене, любов към ближния, а не на последно място - еротично-мъжества притегалност и пехливанска сила. Какво по-хубаво за една жена-домакиня, припкаща в широки шалвари цял жвот като млада сърничка из кухнята, от подканящо-настръхналите мустаци на Ердоган? Те са символ на МЪЖЕСТВЕННОСТА , БЛАГОДАТТА И ПЛОДОРОДИЕТО и женските европейки не могат да останат равнодушни. Златният заветна Ердоган кънти в умно-интелигентните ни глави, пълни с монументално количество сиво-пихтиеста мозъчност, като мощния рев на ходжата от най-високото монаре в света: "Нека тозчас всяка една туркиня от 15 години нагоре да роди в страните с манталитет на кръстоносци не 5, а 15 деца!" Не на отвратотелно-отровната гаргара на пропадналите страни с манталитет на кръстоносци! Не на брутално-кръстоносното менталното фелацио и словоблудство, целящо да отслаби най-силната, най-демократичната, най-толерантната и сияйна страна в света!!! Да на свободния избор на ужасно развития в културно, икономическо и социално отношение турски народ!

Здравей Мелиха! хахахааа.. благодаря ти. отдавна не се бях смял така... xD

Ела, аз ша та кача не на вибратор, а направо на моя боздуган да рипаш и хем ще подскачаш, хем ще оргазничиш, хем ще си вееш белата кърпа. А кат та обърна по турски на задна прашка и ....светкавици ша фърляш.

Рядко срещан интелигентен трол! Добър си и няма как да си жена с такъв тънък хумор

идеални условия за една цветна революцийка, та да се поизтрепат малко турчолята ?

ами не е точно така, защото хората, които са гласували против са гласували за парламентарна република, а не против ердоган. или поне частично, което пак не е малко.

аз, като свидетел на борбата мога да река, че тя изобщо не беше толкова тежка, както ердоган ни я описва. по-скоро това беше все едно да биеш шамарчета на вързан за/от ердоган, но пък здравата отвързан относно цензурата, медийните манипулации и грабежа на собствените си народи. защо ердоган загуби повече в турция? заради репресиите и пълните зандани. а защо спечели повече гласове в европа, въпреки заканите на лево-либерастите, че "техните" турци са против ердоган? заради обратните репресии. значи какво става на практика, докато европа затъва в диктатура по ердогански, над турция светва заревото на европейската демокрация. :-))) кой разбрал - разбрал.

Той е най-добрият поет с китара, а също и радиоводещ.

извинен сте.

Скоро някои от чуждите служби ще му видят сметката!

Момчето е бил Слаб Ученик по история.

вярно ли е,че губи в Истанбул и Анкара?

господарят на турската икономика е германия!какво е турция без германия?-нищо,кръгла нула ще фалира като държaва!

Путин и Ердоган са еднакво вредни за България!

Във всеки случай Путин повече го е грижа за Ердоган, отколкото за нас, а от друга страна Турция е в НАТО, така че и тоя съюз го не брой. С две думи - втасахме я!

ердган да спи спокоино, истинско християнство отдавна е почти умряло в европа, у нас го уби комунизма, в западна европа либерализма и атеизма, както и мултикултурата.

КОГАТО НИЕ ВИДИМ ЗАПИСАНО В ТУРСКИ ПАСПОРТИ, НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ ЩЕ ЗАПИШЕМ, НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН. Това бе последният български ръководител, всички след него са либерастични предатели на България. Извиняваха се и в Турция за възродителния процес с убити 3 души. В Батак са изклани 3 000 жени и деца, но никой от Турция, или турска партия от България не се извини. ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ !

..това ще бъде името записано,на надгробната плоча на свинята живков,възродителния процес е едно свинско злодеяние,което продължава и до ден днешен и за което все още българия не си е платила,но един ден непременно ще си отмъстим....нищо не е забравено и никому нщо не е простено

Където започва бозата, свършва демокрацията.

На 9 май свиквам Кръстоносен поход !

Когато в Европа е имало чума и глад, те са тръгвали под благороден предлог да обират Божи гроб и Византия.Това е причината да я превземат турците. Отслабват я. Само Калоян ги побеждава. След като откриват Новия свят започват да крадат и убиват там, та до момента. От времето на Калоян ние знаем че Европа е блудница и колонизатор. Поради това сме на сегашното си дередже

Алабала... ние колко века сме се мачкали с византийците и винаги сме ги нападали в гръб, когато са се разправяли с настъпващите мюсюлмани и персийци?

Кофти тип...и се разбират с Путин...не е добре за нас...

Това е целувката на смъртта! За ония самолет(и за други работи), Путин ще му сипе да яде, ама ще го чака добре да фтаса! Стой та гледай! Пък за нас... то никога не е било добре!

Като се замисли човек, България е също Султанат, но управлявана от султанчета. Едното султанче е в Бояна, другото в Банкя, третият е по-скоро Императорче и живее в Драгалевци. Имаме си и султанка , която е обгърната от идеята за червен султанат.

Султанат: защото е пълно е еничари!

пропусна дпс султаните в кърджали, те имат и паши и везири.

Кръстоносците не са били средновековни бандити за каквито ги мислят. Кръстоносците са били една добре функционираща машина. Защитници на християните, християнството и добротата, не са убивали туко така... Много заслуги и много победи над мюсюлманските диваци имат.

Калоян дали е мислил като теб?

Ами такива са били времената, а византийските християни колко пъти са предизвиквали българите? И българите са ги разгромявали многократно. Така, че като мерим за едните така трябва да мерим и за другите.

Калоян си е бил румънска мутра :)))

"Борихме се срещу светското бъдеще на Турция и с хиляди машинации се преборихме" :((( Този тарикат използва религията като всеки тарикат с власт, за да лъже бедните и зависими хорица, а всъщност ще ги вкара в страхотни простотии :((( Загубена работа !!!

ти що не прочетеш какво са правили тия кръстоносци из земите ни, и какво се е наложило да правим ни с тях?

турската зависи от германия и другите цивилизовани икономки и кутури ,където бягат турски милиони граждани от собствената си страна-турция!какво е турция без гастарбатерите при немските господари!

Да, ама именно тези гастарбайтери направиха така, че ердоган да стане султан! Ердоган печели с един милион гласа! Това са гласовете на уж по-цивилизованите турци, които са от две-три поколения вече на Запад! Какъв е извода?

не са ли такива турци,в по-голямата си част,каквито са и нашите цигани там

Абдула- бугдала!! 98% от избирателите ти са толкова прости и изолирани от всичко случващо се, че твоя избор е абсолютна манипулация дирижирана от вън (дали ръша и юса ще се разбере) манглска държава с манглски манталитет

В България какъв е резултата ...някой знае ли ?

повечето "не"

Витоша (Бистрица)- Септември 2 : 1

сега няма да напиша точчно, но около 78% гласуваха с "не" за сметка на това, Германия и Австрия - повечето "да". защо ли не се приберат сега в родината си и да не заживеят при татко?

... този изборен закон да се промени навсякъде. Хора, които не живеят в държавата, не може да участват в нейните избори. Защо трябва да решават дистанционно съдбата на народа ѝ? Нито живеят в нейните условия, нито плащат данъци на тази държава, а и доброволно са я напуснали. Да не говорим каква роля играят медиите и колко различно изглеждат нещата от разстояние...

Ердоган: Борихме се със страни с манталитет на кръстоносци Абе бяха с манталитет на кръстоносци сега другарю Ердоган теб нямаше да те има, а Турция щеше да си е светска страна. Трябва само да благодариш на Запада , че са с меки китки и "леворезбарски" уклони.

господа/ другари с образование , възпитание и казарма от соца, какви станахте, шефове на Лукойл ли? Социални мишки чакащи пиклива заплата или пенсия!

Султана ще баталяса Турция - тръгнал е. Ще им се случи същото като на Рашка-говняшка.Там Путьо се погрижи.

Бъркаш. Русия има милиарди тонове нефт, газ, въглища, уран, диаманти и каквото там се сесетиш от Менделеевата таблица. Като им свършат парите, просто си изкопват още малко, колкото им е нужно. Турците, от друга страна, имат само вълна по гъ*за. Инвеститорите избягаха, пазарите им затварят портите под носа, И да ги видим сега, как ще си връщат трилионите долари борчове.

тогава защо имат нисък стандарт?

е най-хубавото което можеше да се случи на Европа! Ак немците изритат и кра вата Меркел - хвърляйте шапка...

Султанът, жертва ли го раздава? :)))

Ердогане, кажи честно ,кой направи преврата в Турция. Питам и отговор не искам.

Турците се доказаха като господарски, имперски народ. Явката е 78%. Колко е нашата ?

Западът се заяде с Турция, че се нарушава конституцията и пр. и пр. Защо не посочат верния си приятел Арабия Сауди, където няма никаква конституция и убиват с камъни. А Кувейт. А Израел който е по талмуда и също няма конституция. Тук Ердоган е абсолютно прав. Фалшивата западна демокрация докара България до ликвидация и пълна разруха, вкл. на морал

то и в россия има конституция, но путин я промени, та да има още два мандата по 7 години!

Такъв пехливанин се пишеш, а само половината излъга...

Ей го на', новия Салахаддин, ще спира кръстоносците.:D Едно му признавам, умее да манипулира масите, добър оратор и знае какво иска да чуе публиката.

Ердоган - Аз слушам народа Борисов - аз слушам началниците в Брюксел и Вашингтон

Къв народ слуша тоя бе, хаха бахти наивника

Историята познава всякакви кръстоносци, които са коленичели пред наще султани, приемали са с радост исляма и са се сражавали в първите редици под знамето с полумесеца. Нищо ново

Дайте примери.

Това е провокаторче,а не турче.

Примерите са безкрайни и новоприелите исляма кръстоносци са милиони. Например битката при Никопол на 25.09.1396. Кръстоносците от цяла Европа са разбити и бягат панически.

Само Калоян е разбил кръстоносците, които са го излъгали, че няма да крадат и расипват, а попиляват Византия. Това е причината турците да я превземат. Та оттогава българите обичаме блудницата Европа.....

Да никаде не са добре дошли тези кръстоносци. Що не си стоят по църквите ами ходят да правят войни и убйства