Пенс към КНДР: Стратегическото търпение приключи

Американският вицепрезидент Майк Пенс предупреди днес Северна Корея, че "ерата на стратегическо търпение е приключила".

Обратно в новината

Коментари - Пенс към КНДР: Стратегическото търпение приключи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, намериха си нов пясъчник да си копаят и да си хвърлят пясък по главата! В Сирия не се получи добра игра ...

за корейците не знам, но ганьовците са предатели и в червата, личи си по коментарите

Та какво рече Пенис?Май дадохте заден ход.Ванчето нямали да каже нещо по въпроса,или тя вече се изходи на метеното.

Абе то и за Сирия бяха дали уж заден ход... ама я какво стана. И тук ще ги опукат ако Тръмп реши. Това не ви е Негъра-президент

симо

То остана ли място,което да НЕ сте ,,ОПУКАЛИ,,?????

Брей, много е лют тоя Пен(и)с. Само че насреща си има не по-малка откачалка от него и сайбията му. И кво прайм тогава?

Вчера руска ескадра ,начело с Варяг/който не е чувал да прочете/ е пристанала в Пусан,а китайска такава вече цамбурка в Японско море.Винсън от вчера кара с два възла!! Споко !

Този "Варяг" да не е случайно съименник на онзи "Варяг", който е отсрамил резила на руския флот по време на руско-японската война? Знаем каква е съдбата на стария "Варяг" - отишъл е на дъното потопен от собствения си екипаж. Та далече от скандинавските брегове (преведено от руски "Варяг" значи "Викинг") да не му се случи случка както на великия му съименник? Който отвори картата лесно може да види че всъщност за да с енападне Сев. корея не трябв ада вличаш в Китайско море - достатъчен ти е протока между Корея и Япония. Където японският флот има славни традиции. А руснаците само когато чуят името Цисима и им се дърпа фъшкията. И има защо. Много бой са яли там. И пак ще ядат. Всъщност Русия никога не е била морска нация. И няма и да бъде. То, добре че са били викингите та са ги направили държава. Иначе още да са в първобитно-общинния строй.

Я как се радват южнокорейците на руските моряци !! link/watch?v=83AqehXhn2Y

Пенс,кажете го по простичко. Ядрено оръжие трябва да имаме само НИЕ,за да налагаме дневният ред на света!!! Простако мръсен,Вашите демократични ядрени бомби нямат разлика от комунистическите такива на корейците!!

не знам защо тази държава носи това име КНДР - Корейска Народно Демократична Република. Име, което 75% е кръгла безмислица, да не кажем откровена лъжа. Нека първо да поразсъждаваме върху понятието "народно-демократична". Ако отворим един речник ще прочетем че "демос" на гръцки значи народ, така че народно-демократична означава "народно- народна", "два пъти народна", или може би "народна на квадрат". както беше казал един философ, добавянето на каквото и да било към понятията "народ" и "демокрация" ги прави по-малко народни и по-недемократични. Е, за Сев. Корея е бил напълно прав - там да се говори за демокрация е не само перверзно, но и опасно за живота. В прекия смисъл. Я да поразсъждаваме и за "републиката". Що е то република и има ли тя почва в Сев. Корея. Преди 105 години се е родил вожда и учителя на корейския народ - Ким-Първи. Той е основателят на династията. Зяащо династия ли? Ами само при династиите властта се наследява от синовете, внуците и т.н. Ама чакайте, то това е също като в монархиите, бе! А КНДР била република. Където властта се наследява. От баща на син - след смъртта на Ким- Първи властта се наследява от Ким-Втори, а след неговата смърт - от Ким-Трети. Също като в халифатите. Също като Япония. Апропо, също и като в Сирия - там Башар Асад наследи властта от баща си Хафез ел Асад. Също катов халифатите. Това е може би источическият принос на комунягите в републиканската идея. Е, поне може би наистина са корейци. Ама и това може да не е вярно - те комунягите нямат родина. Българските комундета са ярък пример за това - за тях родината започва от Москва и свършва в Кремъл.

Откога кагебистите станаха лингвисти. Разсъжденията ти, драги ,за етимологията на КНДР е семпла и глупава. Двусловието народно-демократична има повече политически отколкото граматически оттенък. Подчертано е че демократичността е народна,т.е. истинска, а не фалшименто както в "демократичния" свят. Колко е народно когато една държава се управлява от партия, спечелила 40% от гласовете на избиратели при 51% избирателна активност. Демек около 26% управляват 74%,при това най-"демократично".

Едно е сигурно - ако има война Южна Корея и Япония ще пострадат жестоко. Не мисля, че са щастливи от ставащото. Особено японците -имат опита от Хирушима и Нагасаки. Не ми се вярва да се тигне до там. САЩ поставиха противоракетна отбрана в Южна Корея и Китайците са бесни. Май това е целта на занятието.

Това е вярно. Но е само половината от истината. Ако Сев. Корея се осмели да пусне само една атомна бомба, където и да е, тя незабавно ще бъде унищожена. САЩ за много по-малко бомбардираха Сирия. Колко ядрени заряда има Сев. Корея? Пет, не повече са в готовност. Колко ракети-носители има (защото да нанесе удари със самолети няма никакъв шанс)? Пет, десет? Какъв опит има? Никакъв. Колко от тези ракети ( ако въобще стартират успешно) ще стигнат целите? най-вероятно нито една - там системата за ПВО с е сериозна. Е, какви са й шансовете на Сев. Корея срещу САЩ? Нула. Кръгла нула. Сев. Корея ще бъде съсипана за броени дни. Както Ирак на Саддам. И той се правеше на голям юнак. А после се криеше в канализацията. Оня, КимТрети е малко дебеличък (малко ли, да им падне на людоедите, такава курбан-чорба ще си сготвят) и не знам как ще се събере в тръбите - ще запуши канализацията чак до Ю. Корея. Търпението на САЩ се изчерпа. И вече е ясно че при първа провокация ще последва превантивен удар. Жесток и масиран. Без възможност за отговор

ПВО? Да ти припомня ли 9/11? ПВО кръгла нула. Само празно дрънкане.

И на мен търпението ми се изчерпа като те чета, ама нищо не мога да направя, та така и с твоите краварски кумири, ще се попъчат още малко и после в къщи

Спомнете си от историята за Корейската война през 1953 г. когато империята САЩ също се закани да употреби ядрено оръжие но беше разбита от северокорейците и китайските доброволци при помощта на СССР и сключи примирие вследствие на което се появи КНДР и Южна Корея окупирана от САЩ.

Спомняме си,че американците и силите на ООН разбиха китайските пълчища и съвветски ,,съветници" и Северна Корея се превърна в комунистическа робовладелска държава,а Южна Корея е сред най проспериращите държави в света!

Май нещо си чел накриво кой кого е разбил. Ама явно така ти се иска да е било. Като го казваш не става по-истина.

окупираната корея е една от водещите икономики в света,а победителите от северна корея правят бомби и гладуват.

не САЩ, а само един американски генерал, който любезно е помолен да сдаде поста на тихоокеанското командване от тогавашният президент.

В таз мръсна политика едно не ми е ясно, а не чувам и никой да пита по този въпрос: Хубаво, никой не поставя под съмнение че в КНДР има диктатура в най-лошият и вид. Но в този случай, както и в десетки други при военна намеса най-големия страдащ е този заради който се прави. Ако американците подпалят война губещия са е обикновените корейци ще дадът милиони жертви. Та имали морално основание да се избиват тези хора.

Пенс към КНДР: Стратегическото търпение на световния жандарм САЩ приключи

Или още не е? Защо обявявате желанията си като факти?

симо

Да ознаменуваме новия ,,,СТРАТЕГИЧЕСКИ ТЕРМИН,, с добро изпразване и интелектуално освобождаване.Както Иванка го прави.

От няколко дни чакам да кажете някой виц за "Килъри", за Мадона .. за Обама... Ама мълчите като дупета :)...

Веднага ще измислим ! Специално за теб е слединя виц. Хилъри Клинтън отишла посетила американската борса по труда. Там на гишето я посрещнала служителката на която Хилъри казала: - Изгубих изборите и сега по цял ден си седя в креслото в къщи и се напикавам, а желая да работя държавна работа !!! - А освен да се напикавате, друго можети ли да правите ??? п.п. Е получили се троле ???

симо

посипах си главата с пепел от томахоук.....ВИНОВЕН съм.Ако няма още ,ще почакам.

САЩ,ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯТ С ФАКТА,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СА СВЕТОВЕН ХЕГЕМОН И ЩЕ ТЪРПЯТ ТОЛКОВА,КОЛКОТО ИМ СЕ НАЛАГА!!!

Ха ха ха ахахахахахххххх. Изядохте ли 59 шамара Томахоук. Изядохте изядохте ушанке тъпа. И още много шамари ще има - Крим, Донбас, Грузия.Ще връщате и ще си платите за всичко. Ще има бой по тъпата евразийска каска.

Filip Vasilev

Тръмп изяде бахура, КНДР си направи теста, а пиндогейците гледаха като насрани...и нищо, му-ха-ха-ха!!!

е притеснително когато една ядрена държава иска да удари друга суверенна държава, защото другата също имала ядрена програма. И не ми говорете врели не кипели за режима в Корея, защото САЩ са единствената нация използвала ядрена сила по мирни жители и са последните които могат да правят забележка на някого за ядрени програми.

Подивялото правителство на "мирните жители" на Япония помля Пърл Харбър. Ти очакваш, понеже са САЩ, да си мълчат и да приемат покорно следващо покушение ли?! Естествено, че ще метнат най-силното оръжие, на което са способни! И естествено след като всички сме видели какви са последствията, никой не иска да го прави пак. Докато САЩ унищожиха два града с няколко стотин души и то като отговор на вероломно нападение, комунистическият социализъм и национал социализмът унищожиха над 100 милиона човешки живота без да ги е нападал някой друг! Ама защо сте такива идиоти?! Ма защо разсъждавате като идиоти?!

биоклук ... пърл харбър град с мирно население ли е бре ... и къде се намира бе идиот ... да не би да е в апроклетата ти америка бре ... изрод с изродите

Американците в отговор на вероломното българско нападение бомбиха и България.Много вероломни хора са всички освен американците.

Япония напада военна база П.Х. и американците са знаели, за нападението, готвели са за защитата, но просто са били победени. Не знам защо го наричат вероломно нападение, при положение,че не са нападнати мирни жители а въоръжена армия.

на всеки разумен човек му е ясно,че америка отдавна е фалирала, изкуствено поддържана страна.има толкова много дългове за изплащане,че ако кредиторите си поискат,дори и само 10% от тях,колапсът е неизбежен.но защо не си поискат парите-много просто,защото постоянно отпускат нови.някой от вас вярва ли,че държавата Америка печели нещо от постояните воени конфликти в който влиза-надявам се ,че-не.но защо постоянно търси конфликти,защото по този начин трупа огромни разходи,който покрива само с нови,и нови заеми.то е ясно ,че няма да нападне С Корея-тя не и трябва,дори и да спечели-нещо което дълбоко ме съмнява.но ,по този начин,ще поискаме от конгреса да одобри нов заем от 12,5 милиарда за военни разходи,с които да озаптим Пхенян.

кредиторите си ги искат, и получават всеки път когато има падеж

симо

Е.понякога НЕ става баш така..Особено ако ти имат зъб....Изведнъж се появяват,,,ОБСТОЯТЕЛСТВА,, поради което кредитите стават ,,срочно изискуеми,, или ,,поради завишен риск,, се вдига убийствено лихвата....СПЕКУЛАТИВНИТЕ игри отделно.

Петърчо, що не си пасеш козите ами си седнал с международна политика да се занимаваш, бе чоджум?:) Не ти е нито по акъла , нито по образованието! Не се напъвай! Вредно е за сфинктера:))) най-много да пръднеш...реално или словесно:)

Думите на Пенс струват точно един пенс.

следните думи на Пенс: - САЩ и техните съюзници ще постигнат своите цели с "мирни средства или най-накрая с каквото е нужно". Пенс що не си кажеш, че това нужното е война и то военна агресия над суверенна държава, а не отбранителна такава.

Световния терорист вече не се иопитва да се прикрие. Вече открито заявява, че всички трябва да му се подчиняват. Стрянното е, че все още има хора, които не го виждат.

симо

Корейците ПОМНЯТ какво им направиха Американците в Корейската война!!!!!Помнят призива,,ИЗБИЙ ЖЪЛТУРИТЕ,, как ТОЧНО го направиха заради НЕЛЕПИ обвинения....НИЕ не Знаем Ужаса.Но те помнят.И ЗНАЯТ , че е по-добре да са мъртви ,отколкото ТОВА да се върне....многократно усилено!!!

Пенс към КНДР: Стратегическото търпение приключи

Един въпрос към платените. Виждам, че изпдате във възторг, че САЩ за пореден път се явяват, като терористи. Да ви попитам. Подкрепятели това, че се месят навсякъде и налагат своите интереси без да се съобразяват с нокой?

В Пхенян са разбрали друго. Че ако нямаха въпросното ядрено оръжие,отдавна щяха да бъдат прегазени като Ирак,Либия,Сирия и кой ли още не. Американците трябва да се откажат от тая си политика да действуват по свое усмотрение независимо от ООН. Тоест да не се съобразяват с никой и нищо и постоянно да се месят във вътрешните работи на суверенни държави. Това,че САЩ най-безцеремонно се месят във вътрешните работи на страните от централна и източна Европа,го каза преди 2 години унгарския премиер Виктор Орбан,а не аз! А това дето щели да ударят Северна Корея не го вярвам. Те много добре знаят,че отговорът ще е мигновен. И то ядрен! Затова няма да посмеят. Искат се "здрави гащи " и много лудост за да го направят. Ще плащат дебело!

симо

...Гащите ги смениха с ,,памперс,,....А за ЛУДОСТТА не мислиш ли, че вече е НАЛИЦЕ????Спомни си как ИВАНКА определя ГЛОБАЛНАТА СТРАТЕГИЯ....ИВАНКА!!!!

и коя от прегазените държави е американска територия за разлика от братушките които като те освободят забравят да си тръгнат

Къде руснаците не са си тръгнали,в коя държава има руски войски? А в коя държава няма американски войски? Германия,Япония,Ю.корея,Афганистан ,Ирак ,Косово(Бондстийл),Полша Румъния ,България.......

Аре бе Тръмпи, налазвай ги гадните комуноиди най накрая

Той да налази,ама после ще се освобождава като самосвал!! Това ли го съветваш?

Време е Южна Кореа да се присъедини към Северна Кореа.

Това всички го искаме,ама като младоженеца или като булката да бъде не знам?

Браво. Демокрация в действие. Ако имаш нещо и го искам ( не искам да го притежаваш), особено ако то те пази от лоши съседи ще направя всичко, за да ти го отнема, ако трябва и ще те убия. Сга да попитам. Каво ще ти попречи да използваш всичко налично, за да се защитиш? И какво целят кръволоците, управляващи САЩ?

С.Корея граничи с Ю. Корея и с Китай. Значи всичките ядрени оръжия са за защита от Ю.Корея, така ли?

Точно така, Ю. Кореа е окупирана от американците страна, и е пълна с американски окупационни войски.

Наистина няколко китайски и руски кораби следват могъщата американска флотилия плаваща към Северна Корея!Лавров даже изръси обичайните си глупости в стил Дарт Вейдър само,че не хъркаше ами цвилеше!Нали ,,признателният руски народ "му вика лошадь(кон)!По всяка вероятност Ким си е скрил в някоя база на няколкостотин метра под земята а негови двойници ходят по мероприятия и вдигат ръка за поздрав! Съществуват опасения за старинните руски кораби строени през 50-60-е години на соца да не се потопят от само себе си и да се наложи американци и китайци да спасяват руските морячета!

Доста добре си осведомен...като сляп кърт

Спомнете си от историята за Корейската война през 1953 г. когато империята САЩ също се закани да употреби ядрено оръжие но беше разбита от северокорейците и китайските доброволци при помощта на СССР и сключи примирие вследствие на което се появи КНДР и Южна Корея окупирана от САЩ.

Аман от пияни каубои.

Пенс от Пенис ли идва???

и ще има ДЕБЕЛА ТОЯГА.

Глупави американски терористи какво ви пречи северна Корея - това е независима и суверенна държава. Не е нападнала като вас други държави , не предизвиква конфликти на територията на други държава.

Само дето изстрелва некви ракети към япония ,и прави ядрени опити. Колкото по - бързо бъдат смачкани - толкова по - добре за света

А САЩ шоколадови бонбони ли изстрелва? Я иди и попитай съседна Сърбия!

Тоз ахмак не е ли чувал че Северна Корея не им се полага.Ако пак се върнат там ще го ядат за пореден път!

един от противниците на тръмп води америка по следите на обама, клинтън и дори... сем бушови. може би трябва да очакваме нов "мишън акомплишд" с всички последици от това. някак си тръмп бе изместен от центъра на вниманието ни. само не мога да определя още кого пенс мрази повече. тръмп, ким или всички нас.. :-)))

симо

ПОСЛЕДНОТО!!!!Та те са АНГЛОСАКСОНЦИ!!!!!!!Всички мразят,ВСИЧКИ!!!!

симо

.....не ги мразят....ПРЕЗИРАТ ГИ!!!!!!

Колко диктатора се хвалеха и сега са в канала ? Садам, Милошевич, Кадафи ? Само Кастро излезе умен и сега народа му живее добре.

Кой народ живее добре???

САЩ не говорят за преговори а дават ултиматуми. Тъпо но американско. Но Тръмп е луд и опасен!!!

//link/armiya-severnoj-korei-vooruzhenie/

То е прозрачна история, американеца много му се иска да срине пазарите в Азия и така да подкрепи долара. Но незнам дали няма да го заболи и него от тая работа. Хората вече се усетиха, че последните 100 години америка живее на гърба на Света.

Това е заветната мечта на вашият къс вожд!Да срине пазарите!Да нанесе удар на САЩ!Но освен,че е къс той е и зъл,а следователно и интелигентен като средностатистичеси милицьонер!Доларът продължава да тегне над него със страшна сила!

много тъпичко,...не намирате ли по грамотни хора-тези не са и за жълти стотинки...

че защо и е на сащ да подкрепя долара и да пречи на износа си?

на спирането на ядреното въоръжаване в региона си махнете ядрените оръжия от Южна Корея и базите близо до нея. Така хем ще имате убедителни доводи пред Северна Корея че не е застрашена от ядрените ви оръжия, хем ще имате същите убедителни доводи и пред китайците и руснаците.

Руското дружеството 'Приятели на Тръмп' щяло да приеме нов член - Ким

Видяхме ви във Виетнам,джинките ви направиха за смях,с цялата ви"военна мощ"и кланета!Тръгнаха аслани,върнали се насрани!

Видяхме ги,но американците се изнесоха от Виетнам зароди общественото мнение в САЩ!И не са загубили войната нито са си разпаднали като СССР след Авганистан!А общественото мнение в абсолютна робовладелческа диктатура като С Корея не съществува!А пък в Русия се стремят да подтискат общественото мнение по всякакъв начин и да налагат шизофренична несъществуваща реалност!Че Русия е под обсада,Заобиколена е от врагове и всички се стремят да и завземат ресурсите!

Неграмотен малоумник!Над 10 години и ги направиха на дреб!

САЩ са един от най-големите инвеститори във Виетнам и никой там не си спомня за руснаците. Толкова !

симо

КОЛКО??????

Дали томахавките или майката на бомбите -това е опцията за Кимчо

Абе на Кимчето опциите са му прекалено много! Междуконтинентални ядрени ракети, 9,5 милионна армия, с желязна дисциплина, фаначтични високотренирани бойци, 27 милионен народ който мрази неистово американците и високотехнологично въоръжение! В допълнение ще получава безпрекословна подкрепа от Китай и Русия, които имат стратегически интереси да прогонят американският агресор от района! Япония е окупирана държава, която се гърчи под американския ботуш, аяпонците са нация мразеща САЩ, повече от всяка друга! Опциите на американците срещу Северна Корея са = "0" !!! Запомни го добре!

Америка е бита карта вече!Само една стара слава!

Супер добър имидж на вицето Пенс, чийто баща е ветеран от Корейската война!!!! Значи баща му един от главорезите, провеждали геноцид в Корея, избивали бременни и кърмачета, а сега синчето ще въдворява справедливост и човешки права?!!! Абе явно тия не са нормални след като анонсират тези факти! Корейците мразят и в червата си американците, които избиваха безнаказано техните семейства! Тоя жмульо сега се качил на подиума и ръси наглости?! очевидната истина е, че ако посмеят да заегнат КНДР пряко, Кимчето така ще им нарита задниците, та не ще се освестят следващите 50 години!!!

и въобще не умен трол!Американците защитиха Южна Корея и сега Южна Корея е с най високият стандарт на живот и една от най развитите икономики в света,а Севера е робско общество което се кланя на мъртви и живи жестоки диктатори и живее в изолация!Такава е съдбата на ,,освободените"от СССР народи!

Южна Корея е окупирана държава, народ със смазано самочувствие, робски обноски и мразещ дулбоко поробителите! Американските войски в Южна Корея вече 60 години безчинстват, имитират демокрация и грубо тъпчат националните интереси. А за фалшивото лустро и т.н. "висок" стандарт споменават само тъпаците! То същият "висок" стандарт е имало в Треблинка, Аушвиц, Бухенвалд и прочие хубави места, където трудът е правел хората свободни (Arbait macht frai).

симо

Понеже ДИРА се прави на нещо като КОРЕКТОР.пък теб те оставил да ръсиш КРАСОТИ ,само да добавя....би си майката бе боклук.....ЧЕРВЕН ,ЦИН,СИН,ПЕМБЯН БОКЛУК.

Тръмп молим те спаси и България от червените талибани

Знам , че си си продал дупенцето.

То Курнелката е човек на Иван Костов и мръсната пребоядисана комунистическа номенклатура, която продаде Бългрия!

Корейската народна армия е най-голямата военна структура в света с 9 495 000 военнослужещи 1 106 000 души редовна войска, 8 200 000 в резерв и 189 000 в полувоенни формирования.[80] Тя включва сухопътни войски, военноморски флот, военновъздушни сили, както и полувоенната работническо-селска червена гвардия. Всички те са под контрола на генералния щаб, който е подчинен на председателя на Държавната комисия по отбрана. Изключение прави само Бюрото за артилерийска навигация, което е директно под контрола на ДКО. Страната има масивна отбранителна мрежа, включваща над 11 000 подземни военни бази, от които 4000 са разположени в непосредствена близост до Демилитаризираната зона.[81] КНДР притежава най-многобройните специални сили в света (180 000 души), третият най-голям арсенал от химическо оръжие, най-гъстата мрежа за ПВО, над 1000 балистични ракети,[82] ядрени и биологични оръжия. Голяма част от военната техника е остаряла, поради което КНА прилага средства за асиметрична война като противорадарни покрития за наземно оборудване,[83] човешки торпеда,[84] противопехотни ослепяващи лазери,[85] заглушители на GPS-системи и електромагнитни импулсни бомби.[86] Северна Корея има и едни от най-способните военни хакери в света.[87] Според редица експерти и разузнавателни агенции, КНДР е напълно способна ядрена сила.[88] Страната разполага с обработен плутоний за около 10 оръжия,[89] но в края на 2010 се разбира за съществуването на свръхмодерна централа за обогатяване на уран с 2000 центрофуги, която може да бъде използвана за направата на уранови атомни бомби.[90]

Кимчо ще им разгони фамилията на янките, само ако решат да го барнат! Вече казаха, че ще използват превантивни ядрени удари, ще разбомбят Калифорния и базите на САЩ в южнокитайко море. Китай има силен интерес това да се случи и доволно потрива ръце в очакване!

Кравите плашат,плашат. Ами те като войни са пълна нула. Друго е когато американските гейдемократи пращат ббомби от 500 километра. До сега техния противник не разполагаше с адекватни оръжия. Примери бол Ирак,Сърбия,Либия даже Сирия. Ама сега нещо се дръпнаха. Джуджето Северна Корея притежава технология,която с, ,кеф" би изпарила коритото дето е пълно със самолети. И ако не дай си боже на корейците помогне и Китай за обора ще приключи излета! Пък ине директно РУСИЯ и Виетнам допълнително ще правяр проблем на перхидроления чичо Тръмп:) Абе голям у йй ги чака кравите:)

абе войната е пълна идиотщина. Дано няма.

Ако стане патакламата там предвиждам тези събития, Китай -Тайван Наш! Руснаците -Тайван ваш Крим и половин украйна наши! Япония-каквото е останало от кореите -нашо ! Американците -жертвите и парите наши и т.н

5-МИЛИОНЕН ИЗРАЕЛ ИМА ПРАВО ДА РАЗРАБОТВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ А 30-МИЛИОННА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЗАЩО ??? КЪДЕ ГО ПИШЕ В МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО?????

Евреите измислиха атомната бомба, откъде накъде жълтурките ще ни я крадат? КЪДЕ ГО ПИШЕ ТОВА В МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО????? Да си разработят електронна бомба!

Да, да ,то и неутронната бомба е запазена марка. :)

Машинен превод!!! Артър Динг, военен експерт на базата на Националната Chengchi университет на Тайван, заяви Северна Корея използва военен парад в събота, за да покаже на света, че "няма начин да обърне своя бомба и ракетната програма на предприятието, тъй като Индия и Пакистан, Северна Корея е де факто ядрена държава. " Г-н Дин заяви: "От политическа гледна точка донякъде предполага, че КНДР трябва да бъдат третирани справедливо - ако не в еднаква степен - с тази на другите ядрени държави."

Престъпните американски политици определят какво е право, кой да има ядрено оръжие, кой президент е добър и какво ли не. Чудя се само защо Европа изглупява та ги слуша...

Пенс е глупак! Но "Трамп наш, Трамп наш, Трамп наш", треперете соросоисни гниди!