Пуснаха първия трейлър на новия епизод на Star Wars

Хиляди почитатели на "Междузвездни войни" се събраха на конференция в Орландо, Флорида, по повод 40-ата годишнина от появата на първия епизод от сагата.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха първия трейлър на новия епизод на Star Wars | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бозата продължава, така ли?

пардон, "Сагата" продължава, така ли?! )))))

Слаба стандартна работа. Нищо креативно. Всичко се уеднакви.

За ролите предлагам: Върховният Сит:Вери Дарт Местан За последният учител джедай: Слави Трифонов Лидер на неутрална там някаква си крадлива група, присъсътваща във всеки епизод (като Джаба Хатянина, наример): Бойко Борисов Значи Холивуд не знаят какво изпускат!

Като продадеш SW на Дисни, можеш да ходиш на кино само заради пуканките!

FuckTheEU

Предната част беше тотален фарс, един редник - клозетен хигиенист и една клошарка толкова лошо да набият един сит(х), направо не е истина.... И какво се оказа, във филма убиха Соло, а в живота почина Кери Фишър - лека и пръст, добре че си била заснела сцените преди това... И уж не съм расист, но мамка му, няма да ми е приятно да гледам още един епизод това вечно запъхтяно мазно потно черно лице!

Ами, не го гледай... никой не те кара насила...

Трети епизод много го подценяват. Наистина е добър, но с един много слаб момент - преминаването към тъмната страна. Той е и сложен де. Първи (по-новият) бе твърде детски. Вторият от половината нататък само екшън. От старите Империята отвръща на удара е най-добър. Седми епизод е тотален провал, а не просто провал. Може би човек който не е гледал или помни предните няма да му направи такова впечатление чак. Целият е повторения съчетани с глупости. За глупостите например животно с броня в пустиня. Друго чука с клюн метал. Онази с очилата (Маз май) се провиква в бара, така че цялата галактика знае къзе са. Онзи тъп меч със страничните, дето сам ще се орежеш с тях, докато го размахваш. И други. За повторенията накрая ми идваше да извикам, абе как не може да измислят нещо ново! Който не разбира какво говоря, да търси в Ютубе: star wars comparison force awakens . Например (слепете го): youtube . com /watch ?v=hlHlqFNnhIE Честно казано бих забранил в следващите 25 филма да споменават дори Звезда на смърта. ;) Да бяха направили филм тип KOTOR, щеше да е по-добър. Тук в трейлъра първия кадър е като от такива игри (KOTOR, SWTOR), а и пети епизод. При предната излагация какмо ли да очакваме. Пак да изкопират разни неща.

След бездарния епизод 7, ще трябва чудо, за да се върне изнтереса на зрителите.

Новите герои са банални, а актьорите нямат никаква харизма. Опитват се да изсмучат от пръсти някакво продължение на историята, която обаче си е напълно завършена. Обаче отново имаме някакво подобие на императора, имитация на Дарт Вейдър, съпротива и въобще се върнахме там, откъдето започнахме.

А субтитри има ли вече :)

само негри и спец ефекти

За да гледам филмите на Холивуд трябва да ми се плаща за загубено време.

Епизод 3 беше най-добрата от всички части! По-добър дори и от старите епизоди. Сюжет, мащаб, динамика, персонажи! Само си спомнете генерал Гривъс и вулканичната планета ... Последният епизод беше тотална излагация. Дано новият да е по-добре.

защо не пишете какво се е случило в Ерусалим ,или вече спите?!

Какво се е случило?

FuckTheEU

Слезе благодатният огън ли?

Това ще е по голяма боза и от предната част, ако изобщо можем да ги броим за част от иначе брилянтната хексалогия. Лукас не трябваше да дава правата на Дрисни, да го превърната в поредната си политкорект, мулти-култи помия.

"брилянтната хексалогия" - кое е брилятното на Епизод 1 и 2? Джар-Джар или "динамиката"?

Trailer kaput is

баси бозата стана, изобщо няма очарованието на първите три серии

ти па много знаеш кои са първите 3 серии.

остави го бе. гледал 4, 5 и 6 серия на времето като дете и си мисли, че гледал първите 3 серии.

Гуедахме го вече браточка.. :))) хихихи