Музей позволи посетители да драскат кола за $170 000 (видео)

Музеят на изящните изкуства в датския град Орхус позволи на посетителите да нацапат и издраскат с надписи чисто нова спортна кола за 170 000 долара.

Обратно в новината

Коментари - Музей позволи посетители да драскат кола за $170 000 (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да им пикам на изкуството, пе.....ли

До къде ли може да деградира т. нар. изкуство.Започваш от Леонардо и Микеланджело , през Ван Гог и Пикасо до днешните олигофрени. Впрочем и това направено от Пикасо трудно бих нарекъл изкуство.Съжалявам , ако има обидени , но да редиш тоалетни чинии , празни консервни кутии и пр. изразявайки себе си по този начин не е изкуство.

Видеото не показва задната част на автомобила.Може да е съкратена тази част за да се цензурира надпис който бие на очи.Там е изписано четливо и ясно ХЙУ.Явно някой Българин или Руснак е минал и оставил автограф.

Нищо"арт"не видях в поредната извратенящина. 170К долара,дарени на деца в Африка,биха спасили няколко стотин живота.Разгулът,глезотията и пренасищането,вече се превръщат в гавра.Защо ли съм си мислил,че датчаните са цивилизовани!?

Да ви имам и изкуството льольовци. Хората гладуват те се правят на хулигани за €170к Болно общество!!

бг държавно-сигурници наречени бизнесмени за такова нещо ни експлоатират цяла година

И още една простотия на тия "хора" - защо цената на европейски автомобил, упомената в българска медия е в щатски долари?

Благо как не се е отбил и там...

на тази кола бих написал "самоходна прахосмука4ка".

Не ми е ясно какъв е "арта" в цялата работа, но има хора с много излишни пари. Така де, вместо да нахранят гладни, да платят лечението на болно дете ...

Само Долф Лундгрен може да направи такова нещо.

Колко мило!

Ако не пише Х*Й на Ламборгжинито, българин не е ходил там.

Значи, ако не го пише, не е истински арт и са пари хвърлени на вятъра.

В България това изкуство отдавна е на мода сред дребните бедни комплексари, с ключ под ръка

Някой ще отиде до правилно паркираната ти кола и ще я надраска или някой, който трябва да се провре около колата ти ще го направи? Питам, защото не си представям българина да се разходи 3 метра (по 1.5 във всяка посока) в повече само, за да ти надраска колата. :))

тотално е завладяла Европа! Утре всеки сульо ще драска по всяка кола и ще твърди, че е творец и създава изкуство! Как пък няма никога нищо градивно да покажете ...

Като я обявят на търг колко ли по 170000 ще и вземат А? Тоя е голям хитрец.

То само с драскане ли е минало. Съвременните арт-художници могат да измислят и заплескване на тапицерията с телесни течности, хахаха. Е това се казва иВскуВство.

Тъпо!

Пропуснали сте най-важното, какво пише на багажника отзад, точно БГ посланникът е успял!!! Вижте на други медии я има снимката!

Излишно е да гледаме, явно е едно трибуквено :))