”Желязната лейди” на Турция може да спре Ердоган

Турция се подготвя за референдума в неделя за пакета конституционни реформи, който би трябвало да даде на президента Реджеп Таийп Ердоган огромни правомощия.

Обратно в новината

Коментари - ”Желязната лейди” на Турция може да спре Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция вече лети..... 10 века НАЗАД......

Тази кадъна е къде по-хубава с фередже!

Само така бейби сритай самозабравилото се диктаторче-султанче!

Да му разклати топките ли хортуваш?

martin

Имам един въпрос към пишешщите тук:матриахат ли настъпва?Защото във всички холивудски измишлиотини жените са по мъже от мъжете.И в новините също;

martin

Ганю си е ганю!!!Не разбрахте ли,че на югоисточната ни граница имаме едно бледо копие на Адолф Хитлер, което може да направи и по-големи поразии защото не е еволюирал за homo sapiens?!

Много сте простовати , бе хора, все глупости пишете, не ви ли е сТрам! а! Друго може да се каже - че ще подправят резултатите, това е най-вероятно, защото навсякъде управляващите държат ключовете към стаичките с бюлетините.

вярно, катинарите са от ширпотреба

А,дали не са комбина ? Това възможно ли е?

да е желязна, не се ли е допитала до Боко, пръв приятел на Ердоган, все тая.

Като и сложат фереджето ще стане "тенекиеното лейди"!

Като ги видя така така озъбени от аллчност са васт, направо почвам да повръщам !

Каква желязна Лейди,тя беше изгонена от Тансу Чилер за корупция.Тя вече е в трета партия с помоща на Сорос и фет Гюлен.Каква желязна Лейди от посл парл избори тя е имала помашко гласове от новаци.Спрете да правите реклама на тази мръсница,обиждате Турците

Ери ще и спретне едно ПТП,както си спретна самопреврат и въпросът е решен.

Вярвате ли, че диктаторът Ердоган, който обезглави армията и науката в Турция, се е свил уплашено под мощния взор на госпожа желязната? Ако имаше някаква опасност за него (за каквато се говори в статията), до сега госпожата щеше да е обявена за гюленистка и отдавна да е по занданите.

Ние може и да не вярваме, но манипулаторите са за това, да внушават лъжи и заблуди!

НАПРАВО СИ И Е ПРИЛИКА С ЖЕЛЯЗНАТА

Бе, тази не е неръждаема, макар и .желязна.. И нея мога ..да уема. . !?

КГБ измъкна Тато Ердоги от превратаджиите, но сега са оставили турският народ да реши. Ама краварите много яко напъват с тази кадъна нещо? Ама и булката си я бива..?

"же;язната лейди н атурция"може да оближе г-за на ердоган :) тъпи шматки

В неделя Тато Ердоги също ще възкликне.. - Днес е . Велик ден. ...

Западняците винаги могат да намерят една кадъра - предател. Знаят тее, че на Балканяка казваме - Всеко стадо си има и мърша.

Случайно ли референдумът съвпада с Великден?????

каква е тая, викаш? хахахаааа.. ердо вече е спечелил благодарение на ес и сащ! т.е. с помощта на ес. той как помогна на изборите в холандия... както се вика - едната ръка мие другата! хахахааа... но тогава не може едната ръка да е демократ, а другата диктатор.... ес с такивца "прависти", като хайко мас - социто е копие на диктатурата на ердо. сбъркана, юдейска работа е това. фарисеи.

до педерасите на сорос: колкото и да триете, фашизма на хайко ви маас си остава!

Всяка съпротива срещу Ердьо е добре дошла. Само дано не е поредното театро.

каква е тая, викаш? хахахаааа.. ердо вече е спечелил благодарение на ес и сащ! т.е. с помощта на ес. той как помогна на изборите в холандия... както се вика - едната ръка мие другата! хахахааа... но тогава не може едната ръка да е демократ, а другата диктатор.... ес с такивца "прависти", като хайко мас - социто е копие на диктатурата на ердо. сбъркана, юдейска работа е това. фарисеи.

нов анадолски сезонец от киностудио цру... +++

каква е тая, викаш? хахахаааа.. ердо вече е спечелил благодарение на ес и сащ! т.е. с помощта на ес. той как помогна на изборите в холандия... както се вика - едната ръка мие другата! хахахааа... но тогава не може едната ръка да е демократ, а другата диктатор.... ес с такивца "прависти", като хайко мас - социто е копие на диктатурата на ердо. сбъркана, юдейска работа е това. фарисеи.

мисири кат ердоган правят референдуми с вярата народа да ги подкрепи и винаги губят /исторически факт/

Извинявам се за глупостите, които съм написала по-горе. Няма никакви железа, чугуни и прочее такива жени в Турция. На Ерди победата му е вързана в кърпа, така че моля ви не четете моите нелепици.

в турция-та са имали преди една премиерка - Тансу Чилер, а дори и ние сме имали - Ренета Инджова.. това са разбира се изключения от правилото, защото простия избирател обикновено си избира баща, а не демократ или икономист

..Желязната лейди на Турция може да спре Ердоган.. --- Желязната лейди да хване железна кирка и железна лопапата и да ходи да копа Рова и с желзна мистрия да зида Стената! И с железна воля да угроби европата до виена и още по-добре до Лондон и до Лисабон!айте лейди окупурай европата и я почисти от западната зараза!

Света се промени. Въздигна се силен лидер Путин. Дойдоха изборите в Америка и всички дори пресата очакваше победа на Хилъри. Но спечели Тръпм. Защото срещу силния Путин,не могат да изправят Леля. Избраха МЪЖ. Дори със странна коса. В България между Радев и Цецка,на фона на сложната международна обстановка,хората избраха МЪЖ. НА изборите,Корделия беше 100 процента сигурна в победата. По същата причина спечели Борисов-МЪЖ. Ние сме съседи с Ердоган,света се тресе,Буля Корделия или която и да било Буля ли ще пратим насреща.Това са хилядолетни прийоми и наслагани исторически модели на поведение. В Турция на югоизток е война - с кюрдите. Бежанци,атентати. Разбира се,че ще спечели Ердоган-мъж и то леко диктатор. Тая буля,да готви и дондурка внуци. В тежки и страшни времена лустрото на цивилизацията пада и остават основните истинкти.А те са че мъжа бие ,убива плячката и я носи в пещерата или защитава от чужди племена а жената ражда и гледа поколението. А сега времената са смутни и доста страшни. Лелите са губещи по призумпция.

DO VÇERA TURSİTE Gİ NARİÇAHTE PLEME ,OTKIDE MİNAHTE NA ,,JELYAZNA LEYDİ,, DA NYAMA GREŞKA,TE ,,PİGVİNÇETA,,SA JELEZNİ A ERDOGAN DIRJİ ES NA PRİSEL PONEJE NE E OT ,,JELYAZO.

Хората щяха та те уважават, ако беше ползвал родния си български език.

може и да спре ридгепа. ако се надупи цадуната тои може и дада поспре за малко.като за ш0 годисна става да почерпи един пут.

Че то и на последните у нас избори имаше -желязна лейди--но българите си избират БОКО и Патриотите-последните щото обещавали силна -не знам ква Бг --Че защо карате тука турците даправят обратното на вас -а българи ? Не ме карайте да чета еди кво си-аз съм чел всичко по въпроса И сега нещо за размисъл--Ако Ердоган създаде голяма общност в Средна Азия и Близкия Изток с център -ИСТАНБУЛ --- то БГ нямали да епо близо да този център -Истанбул--отколкото Брюксел ? И като ходете в Брюксел --не учете ли английски навсяка цена -че идецата още от детските градини--англииски-та англииски Ако ходят в Истанбул--е ще научат и турски --така ебило 5-6 века -че идо сега А коя икономическа общнаст ще дръпне--дали Брюкселската или Инстанбулската --не се знае --така че не затваряйте вратите Как и било в миналото --Котленските кервани с стоки стигали все до Истанбул -не в Брюксел ---я се позамислете малко

......Днес казваме, че езиците на някои от бившите съветски републики приличат на турския, а всъщност е обратното - той прилича на тях. Партията на Ататюрк използва именно тези езици за основа на книжовния "турски език".

НАРОДНОСТТА НА АТАТЮРК Самият Баща на турците не е етнически турчин - понеже такъв етнос просто няма. В неговия произход се преплитат две линии: според едни той е български помак; според други е дьонме (евреин мюсюлманин). И за двете версии има данни. Дьонме: на запад "криптоюдеите" (прикритите юдеи) се наричат марани - евреи приели външно християнството, но запазили юдаизма; на изток те се наричат дьонмета - външно приели исляма и тайно изповядващи юдаизма. "Дьонме" е юдео-мюсюлманска секта, на която се приписва решаваща роля в основаването на Младотурската партия, в нейния преврат и в създаването на турската нация.