15-годишната любов на един щъркел

Щъркелът Клепетан се върна в гнездото си в Източна Хърватия, за да е заедно с любимата си Малена. Щъркелите се завръщат и в България.

Обратно в новината

Коментари - 15-годишната любов на един щъркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

рядко нещо приятно за четене тук

A-a!?И други неща обичат да правят щъркелите!?Обичат например, да лежат в къщи на дивана, да гледат мач, да пият бира в същия момент и да замезват с пържени кюфтета!

животни и птици, да не забравяме, че сме хора и че обитаваме най красивата планета.

Каква мила и красива история! Ще ми се все такива статии да чета, мили и любящи. Обожавам животинките и току си земем некое. Сега имам котарак, но съм имала папагал, зайчофци, риПки, и като правило все котараци и мъШки пристигат при мене, не знам защо. Не помним да съм имала женЦко, също не знам защо. Бабите ми ме урочасаха, като малка все ми прехвърлеха некой животинче да го гледам и да се грижа, и аз една грижовна....що кученца, котета и кокошки съм отгледала! В момента пред мене зад оградата в задния ми двор има коне, едно пони, и нощем се прескачет неколко диви лисички, маса офчици (сега имат малки аганца), и птичета в изобилие. Пеят ми в този момент, когато пиша тоя постинг. Храним ги, особено в лютата зима не могат да си намерят храна както обикновено. Имаме хранилка за птичета в градината. Редовно хвърлем храна на лисичетата зад оградата, примерно ми остане храна от деня и айде зад оградата, и те нощем похапват, даже се посбиват ако им ареше храната... Оня ден си играх с едно мишле в градината....подадах му сух хлебец от един изсъхнал сандвич в раницата ми....леле това мишленце извика сички роднини и падна голем смех! Тук в Британцията животинките не се страхуват от хората, заото има строги закони за защитата им и общо взето хората се грижат за тех, а не ги избиват. Котарака ми направи миналата седмица гулем пердах за преятелката си, гиздава котарана от съседската къща, черна котарана с бели лапки, с дълга козина, расова. Флубил се нашия и тичка да ебе....и явно друг мераклия се е ядосал и го опердашил. Лечението ни струваше 600 паунда дотук и имах кошмари нощем че ветеринари ме съдят за пари....но чувека припка сега, след сложна операция на крачето и корема, беше направо изтърбушен. Ветеринаря каза, че сме щели да го загубим....без операцията.... И нашия, в момента на хапчета и обезболеващи, тичка при любовницата, преди 5 минути се прибра сънлив и изтощен с увиснала пишка, викам си дано е ебал, иначе за какво се охарчихме...

" не знам защо, не знам защо" -а сети се де, мойта кучка най обичаше да ми души к... и да го подлизва през панталоните, а на жена ми не обръщаше грам внимание, даже понякога подлайваше към нея.

Много красива история ! Доста от щъркелите вече са у дома. Хайде и останалите приятели да се прибират . Лек път към Родината , дългокрачковци :)))) И не само на вас ....... Със здраве !

Благодаря, Нати :-)

Животинки!

Гле'й ти какви пътешественици били нашите щъркели! А ние тука седим и махаме с ръце...

Къде скиташ бе, мърляч нееден .. не те е срам.. Простак с простаците ... трия яйца си ми направил ... като ще ти ги прасна от главата...някой СПИН ще ми довлечеш.

"Нашите щъркели, маркирани от "Зелени балкани", също са на път, съобщават от организацията. "-какъв път, та те от един месец вече са тук.

Е... някой топват чушката в движение и позакъсняват.

Защо щъркелите ходят в Африка ? - За да могат и негрите да имат деца.

Браво на нашите щъркели - те поне реализират мечтата на много българи - да обикалят света;))