В Москва пуснаха метро с Гагарин по случай 12 април (снимки)

На 12 април ежегодно се отбелязва Международният ден на първия полет на човек в космоса. Метро влак с Юрий Гагарин се движи в подземната железница в Москва.

Обратно в новината

Коментари - В Москва пуснаха метро с Гагарин по случай 12 април (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА РАЗЛИКА ОТ ЛЪЖЦИТЕ ОТ САЩ ОТНОСНО"ЛУННАТА ИМ СТЪПКА",БРАТУШКИТЕ ИМАТ ПЪЛНОТО ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С КОСМИЧЕСКИТЕ СИ ПОСТИЖЕНИЯ!!!

Ей значи, колко омраза в тези коментари...Преди да плюете, помислете(ако можете, разбира се) с какво вие сте допренесли за нещо по-добро...

говедари, колкото и да не ви харесва: това беше СССР!!!

С мизерията, опашките, промитите мозъци, терора и полицейщината..

И кой ги направи СССР космическа държава и ядрена също?Немски учени,инженери и конструктори!Това е истината товарищуткини такива!Все някога ще излезе наяве истината която се знае от всички умни хора на света!

loyola

То понеже в САЩ индианците развиват технологиите, като се почне от проекта Манхатан и се стигне до химическите им оръжия (и се мине през създаването на ЛСД-то)

няма ли да пуснат дъвка с лика на Джон Глен... Горкият Гагарин, нямал един фотоапарат да снима облаците отгоре. А тук, в двореца на пионерите в кръжока имахме на разположение Екзакта Варекс...

А първия човек стъпил на Марс,Путин ли е?..ха.ха.ха

Земля в илюминаторе, Земля в илюминаторе... Земляяяяяяяяааааааа!!!! Товарният кораб Прогрес най-сетне се скачи успешно с орбиталната станция Мир.

loyola

До промитите мозъци: факт е, че совалките се оказаха неефективни, факт е, че американските скафандри се оказаха по-калпави от съветските и след промените почнаха да ги копират (патентите не важали за космическите технологии) ...

Както е факт, че МКС е построена почти изцяло благодарение на "неефективните" космически совалки

МКС май основно е правен от руснаците. Все пак имат познанията от Мир и други космически станции. Наскора с техният модул и двигателите на него издигнаха по-нагоре станцията, за поготовка за скачване с 2 ракети Союз. Едната трябва да е минала на 10-ти, а другата бе примерно на 26 април с руски и американски космонавт.

Гагарин - една огромна лъжа! По-късно кгб катастрофира самолета на Гагарин за да заличи следите и! Екип, също ликвидиран от кгб в последствие на Мосфилм е заснел всичко и излъга целия свят!

А космическият апарат който пускаше сигнал от космоса преди това? За този не знам дали е правил същото. Но спътника са го слушали по света.

Майоре, как е времето в Наречен?

Хайде сега набързо да опишат как и защо го убиха!! И това не е първия човек в космоса, по точно това е първият ОЦЕЛЯЛ В БЕЗУМНИТЕ РУСКИ РАКЕТИ И ВЪРНАЛ СЕ ЖИВ НА ЗЕМЯТА!!ПРЕДИ НЕГО ДОСТА СА ИЗГОРЯЛИ В РУСКИТЕ РАКЕТИ В КОСМОСА И ПРЕД КОСМОСА, НО МАЖАТ, КРИЯТ И ЛЪЖАТ

с 12 човека преди него...

Съвсем друга история. Гагарин въобще не е бил пръв, а ако въобще е летял в Космоса, е първият ОФИЦИАЛНО направил това. Преди него са загинали няколко човека, а първият, осъществил полет, беше синът на един от конструкторите, не му помня името. Само че едно, че са го обявили за ненадежден политически екземпляр и второ, приземил се е в Китай, а не в СССР. По онова време Китай и СССР бяха в много лоши отношения и подобно нещо се е приело за провал на съветската космическа програма. Това си беше цял филм с документални кадри, включително как китайски военни вадят от капсулата въпросния космонавт.

че "се е приземил на две различни места" с разстояние километри...

Дори и комунистическата преса навремето спазваше някакви норми и не прекрачаше някои граници. Явно някои или са много отчаяни, или много са си повярвали и вече дори не правят опити да се прикриват. Гагарин е първия човек в космоса и това е факт, колкото и да не им се иска на някои. А дали нечий идоли са били на Луната, е много спорно. А за Щерев и останалите евродебили - има постоянен кастинг за актьори. Ще партнирате на симпатични афроамериканци. Запишете се, такива п*и като вас ще ги вземат с предимство!

Человек по имени Юрий Гагарин никогда не летал в космос. Все фото- и киноматериалы о Гагарине перед полетом и непосредственно относящиеся к полету есть достаточно грубо изготовленные фальшивки, о чем открыто говорит даже советская пропаганда, объясняя их изготовление секретностью проекта полета первого человека в космос. Утром 12 апреля 1961 г. был запущен автоматический беспилотный корабль Восток. Передаваемые с борта Восток сообщения были заранее записаны на магнитную ленту. Посадка первого космонавта была инсценирована путем сброса капсулы и самого космонавта на парашютах с транспортного самолета АН-12 на территорию секретной войсковой части Советской Армии в строго контролируемом районе. Вся легенда о Гагарине (как летчике, космонавте и человеке) была искусственно создана СМИ (книги, журналы, газеты, радио, телевидение) придворными советскими поэтами-композиторами-литераторами-журналистами и несколькими людьми, из так называемого, отряда космонавтов. Гагарина убили, чтобы он не рассказал правду о своём полете, а именно то, что он никуда не летал.

Я Вам верю, но фанатизированные коммунсты и их родня-никогда не поверят!! Ох, и сволочи же эти уродцы!!!

Аз пък помня, как първо тръгваха слухове, че ще се вдигат цените. После Работническо дело излизаше със статия, как в името на нарастване на благосъстоянието на народа под грижите на Партията, се извършва "корекция" (това беше думата - корекция, а не увеличение) на цените. Да ти пикам и на нормите, дето ги спазвала комунистическата пропаганда.

за подземния Гагарин-подземна железница. Ама за гинекологична болница най- ще подхожда името на Путин.

Космическата история започна с пускане на животни в космоса(кучета,маймуни,руснаци) и чак тогава полетя в космоса американски астронавт...ха..ха.ха а иначе днес всеки трети е космонавт като гагарин защото той е достигнал височина на пътническите самолети..ха.ха

Що за малоумен изрод си ти бе ?

височина пътнически самолет ли? Абе ти верно си вечно пиян.

ако е летял, е извършил суборбитален полет, ако това изобщо ти говори нещо.

Поредната савецка измама и фалшива новина, която датира от най-ранните дни на пропагандата. Всички знаем отлично, че пияните мужици не могат да направят абсолютно нищо. Те само пият и лежат на нефта, който други им добиват докато жените им проституират на запад. Следователно направата на нещо по-сложно от тиган е нещо непосилно за тях. Някой да има нещо руско в къщи?

горива,ел.енергия от атомна централа, софийското метро /мотрисите/и др.неща , но честно казано нищо от запад, Т.Н. запано е все китайско ,индийско и Тайванско.Но скоро от запад ще имаме внос-на талибани и чатаци поради липса на места в гетата им

Горива? Точно пък за това недей да говориш, че всеки път като зареждам, псувам Лукойл за отвратителното качество на горивата, но за сметка на това на високи цени.

Препоръчвам Ви: nozinan, rivotril и rohipnol! Всеки ден по 2 от 3-те!

Изкличително смотан коментар, на мухъл от класа.

На 10 април 1979 г. в орбита около Земята е изстрелян космическият кораб Съюз-33. В състава на екипажа е и българският военен пилот Георги Иванов. Полетът, продължил 1 ден, 23 часа и 1 минута, нарежда България сред първите шест космически държави в света, а Георги Иванов става първият българин летял в космоса.

То пък голямата гордост да се возиш на савецки таралясник. И аз вчера се возих на автобус. И кво?

Нещо повече: това е първият екипаж извършил балистично спускане. Претоварването е голямо и не всеки може да го издържи. Българинът запази пулс 70, а руснакът загуби съзнание.

И още нещо: Скачването с орбиталната станция беше провалено, но едно българско списание отпечата репортаж от успешното скачване - кой е отворил преходния люк, какво е казал, какво е отговорил другият, как са ги посрещнали в станцията и т.н.

дааа метрото е баш за Гагарин, влизаш сядаш, талибана натиска копчето и после полет- Земля в илюминаторе и милион алъх роз на входа станцията И свещи

И само да допълня към коментарите- скоро беше 10 април и никой никъде не спомена името на Георги Иванов , един от малкото поводи за гордост на България се подминава мълчешком !

Тоя дърт комунист и мръсен рубладжия си заслужава забвението най-малкото.

Нека не забравяме, че благодарение на сътрудничеството си със СССР, ние имаме двама космонавти, Георги Иванов и Александър Александров. 12 април е не просто празник на космонавтиката, той е празник на тържеството на вечно търсещия, неуморен човешки дух, преодолял земното привличане. А името на Юрий Гагарин е и винаги ще бъде начело в историята на триумфа на човешкото дръзновение.

Ех, какви времена бяха, а и какъв шоколад имаше тогава, от раз вдигаше самолета, а сегашният за нищо не го бива, а и слънцето как грееше - не като сегашното...