Солта по асфалта замърсила над 300 езера в Северна Америка

Посипването на сол по пътищата през зимата е увеличило солеността на водата в езера в Северна Америка, сочи изследване, цитирано от Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Солта по асфалта замърсила над 300 езера в Северна Америка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така , за да спасим еко системата вместо сол трябва да се полива с чист спирт . Подчертавам чист , така смесено със водата от снеготопенето Рилските езера ще се напълнят с водка . Тогава да видите туристи , природозащитници , планинари , най-обикновени пияници дори и професионални алкохолици ще превземат пеша Рила !!!!!!!

....елате в Дания да видите кво става...ръсят нЕма прошка.

Естествено, че ще се засолят, все някъде отива тази сол, а и химикалите, които ръсят по пътищата зимата! Хората сами се унищожават!

НА ГРАНИЦАТА НИ С КАНАДА БАШ ДО ДЕТРОЙТА Е ГРАД УИНДЗЪР ТА МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ ПО БРЕГОВЕТЕ НА МИЧИГАНА И В УИНДЗЪР СОЛТА Е ПО КЪМ 90 МЕТРА ДЕБЕЛИ СЛОЕВЕ И Е НА ДЪЛБОЧИНА 250-300 М ПОД ЗЕМЯТА :))) .. ЕДНО ВРЕМЕ ВСИЧКО Е БИЛО МОРЕ :))

И нашите смотаняци взимат челен пример. Тази зима се скъсаха да ръсят не само сол но и всякакви химии. Така е - важно е днес да може да изгъзарееш с колата до вецето, а че след пет години ще имаме пустиня наоколо - на кого му пука - нали ще има фейсбук да се лайкваме хахаха

И нашият асфалт много солен.