Магнитни бури връхлитат по празниците

От 17 април ни връхлитат магнитни бури, които с малки изключения ще продължат до края на месеца.

Обратно в новината

Коментари - Магнитни бури връхлитат по празниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то в България делници няма!

Подава на паника, но и трябва да е наясно, че от доста време, и това ще продължи, земята е подложена на нарастващо въздействието на вълни от космическа радиация, с която отслабващото геомагнитно поле не може да се справи. Отделно са човешки предизвикани смущения от ЦЕРН и ХААРП. Резултатът в/у човека като цяло се изразява в главоболие, необяснима нервност и обърканост, склонност към агресия и избухливост. Разбира се тези симптоми се проявяват в индивидуални граници, но те трябва да се знаят, за да може човек да се владее по-добре и да взима мерки с/у тях.

човек не трябва да е толкова тъп, че да вярва на "смущения от ЦЕРН и ХААРП"

Сигурно е така. Но отричането на нещо не може да бъде аргумент с/у него. Нужно е повече да се образоваш и да мислиш, а не да реагфираш първосигнално, както правят повечето в този форум. Младостта е хубаво нещо, но не трябва да се пропилява.

Няма как да ни оставят и един ден без да ни зомбират с някоя подобна новина - или ще е глобалното затопляне или ще са апокалиптични студове или жеги или в случая понеже идват празници трябва да стресират хората с нещо негативно. недай си Боже да изкараме един празник нормално, без да бъдем нащрек за нещо лошо. И после същите тези медии тръбят за "хибридни заплахи, кибератаки,пропаганда и дезинформация". О времена, о глобалистични нрави,

Хе-хе. Отлично казано. Поздравления.

Не се прави на глупав. Точно на такива като теб разчитат.

Че точно празниците са най-манипулативното средство за отвличане на вниманието от това, което ни заобикаля и се случва. Животът в големия град вече е определено нездравословен. Но за жалост човек не може да живее в гората и отделно от другите хора. Индивидуалното решение на проблема, само доказва, че решение няма. Но от това не следва, че трябва да изпадаме в паника. А да се научим да живеем по-здравословно: физически и емоционално. На първо място свеждане шопинга до мин., гледане на тв също мин. и мин. зависимост (доколкото е възможно) ползване на техно- джадите, с чиито реклами ежедневно ни атакуват. С други думи да изчистим ума и душата от материални мисли и желания е първата и най-важна стъпка и услуга, която можем да напоравим на себе си.

колкото и здравосовно да живее човек, трябва да стане в 7 часа за работа, да се подготви, да пътува за работа, да работи 9-10 часа с почивките /с които се и удължава присъствието на работата/, да пътува обратно до вкъщи и да вечеря. Някъде там след събуждане са закуската и обяда. Дори и спи 1-2 часа след вечеря цялото това ежедневие е едно абсолютно нездравословно. Визирам присъствието на работа, където са повече от 90% от контактите и от активната част от живота на човек през денонощието. Тази среда е нездравословна като психология

Хм, sohowww spaceweather дава леко различна информация.

Лош период за зомбитата.

...Магнитни бури връхлитат по празниците.. --- европата със своите телефони и смартфони ни атакува вече 30 години... защо не пишат за това, а?

Кофа на главата помага.

Благодаря за полезната информация.

Само да дойде бай Дончо Тръмпев в България, ще го дебна с един голеееем магнит през една улица да му праа буря :))

БХ

ЯХ

Компас да не си в тия бурни времена. Заземил съм всичко в къщи, Тесла не може да прехвръкне.

Всеки ден сме с високо кръвно и изнервени от световната и българска политика!