6-километров стълб пепел изхвърли вулкан в Камчатка

Вулканът Шивелуч на полуостров Камчатка е изхвърлил стълб пепел, достигнал до височина 6 километра.

Обратно в новината

Коментари - 6-километров стълб пепел изхвърли вулкан в Камчатка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна новиана! А с тва по-долу кво прайм??? Изтича 7-седмичния срок, в който може да се договорят по-добри условия с "Газпром", припомня реформаторът "Темата с уседналостта е фалшива, няма да има такова нещо, но тази фалшива новина е лансирана, за да измести истинския въпрос изтичат седемте седмици, в които България може да направи конкретни искания към "Газпром" в рамките на спора с Европейската комисия." Това пише на страницата си във Фейсбук бившият депутат Мартин Димитров. "Затова поискахме консултативен съвет по национална сигурност, но Радев избягва темата и заедно с Герджиков чакат да изтече срокът и да не направят нищо. Това е начинът за формиране на обща българска позиция. Пропуска се златна възможност за намаляване цената на газа с над 40%, ако ЕС започне да купува по единна цена. Тактиката на новите управляващи, но най-вече ГЕРБ, е да не повдигат темата, да изчакат сроковете за възможни действия да изтекат и накрая да кажат, че служебният кабинет е пропилял тази възможност. Ако България сама не поиска по-добри условия, няма кой да защити нашия интерес, ако ние си мълчим. Изглежда, че има съгласие да се правят на умряла лисица и накрая българските потребители ще продължат да плащат едни от най-високите цени на газа в ЕС.", завършва коментара си Димитров.

6-километров стълб пепел изхвърли вулкан в Камчатка Как може 6-километров стълб пепел да изхвърли вулкан? Правилно би било вулкана да изхвърли 6-километров стълб пепел. Винаги коня е пред каруцата а не обратно.

Ееее журналята най-после успяха да успеят да накарат пушека да метне вулкана у въздуха! Пустата ви алчност за новина и шок роди вече невероятна неграмотноС в словореда!

Както се казва-от страната на ватенките не чакайте нищо добро.

Самолетоносачът "Адмирал Кузнецов" има пушек на 7 километра..ха.ха

Ау! Колко е смешно!