Шведска телевизия: В камиона имало експлозиви

Шведска телевизия съобщи, че в камиона, с който бе извършен атентатът в Стокхолм, са били открити експлозиви. Полицията не коментира какво е конфискувала.

Обратно в новината

Коментари - Шведска телевизия: В камиона имало експлозиви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

80 % изтрито ...шо така бре ?

ТОЗИ АТЕНТАТ,ЦЕЛИ ДА СЕ ОТВЛЕЧЕ ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ ОТ ГАФА НА САЩ В СИРИЯ!!!

Български Хелзински Комитет остро осъжда действията на шведската полиция, която не е зачела изконното мултикултурно желание на муслито да изтрепе повече неверници /сиреч - шведи/.

Путлер аугбар! Не, ние събщихме, че гръмнаха.

Политиците от ЕС търсили имигранти с книжки за тежкотоварни МПС-та . Последният пишман шофьор се забил във витрина и не могъл да сгази поданиците им.

дира се страхува от истината за парите, с които е спонсориран. ердоган е вездесъщ!

абе интеграция на цензура да става!

ТАСС ТАСС, ТАСС, Самите шведи още не го знаят какво е това в кабината - българите : открити експлозиви! Всичко е още в процес на изседване, кво бързате като теле пред....

"турците", ако обичате ВЪН от европа! и обратно в анадола!!!

Тероризма е слаб и безпомощен, напълно импотентен! Хората пак ще се разхождат в парковете и по улиците! Хората пак ще пазаруват в МОЛ-овете, хората пак ще ходят в музеите и ще пътуват с метро! Само душите на терористите ще стават по-черни от въглища и по-миризливи от .............

Не ни пука викаш и животът продължава. Ама да са живи и здрави бомбите за всеки случай.

когато и да арестувате обама за атентатите в европа никога няма да е късно!

браво момче , но не пропускаи буш ... тои си събори близнаците и измисли тероризма , защото така може да атакува всяка една неудобна на него страна ... но да почнем от обама , защото тои е нобелов лауреат за мир !!!

негъра е нобелов лауреат за мир, защото Аз казах да е така! нещо против, а педи? той не заслужаваше. но трябваше да бъде окуражен за популизмите, които ръсеше предизборно, сега ясно ли ти е бе слабоумната? обама е поредният престъпник, който измами народите.

...доидеш у дома , разрушиш дома ми и убиеш децата ми , аз ще направя всичко възможно да гътна поне 10 като теб !!!

gonzales

защо трябва да гътваш 10 като него , а не самият него ? там ви е грешката на всичките "велики" , че не трепете този , който трябва , а този , който ви попадне.

момче !!! радвам се че си видял истината !!! дано бог помогне на слепците и им прости за невежеството !

каква наглост и цинизъм е ,политиците да изказват съболезнования на роднините на жертвите,при положение,че това,което се случва, е следствие на тяхната идиотска политика по света!!!всичките тези войни за петрол и суровини,под гръмкото име ,,борба за демокрация",създаването на ислямска държава ,жертвите в сирия и другите страни от региона,потоците от мигранти в европа,сблъсъка на религите и ценостите,жертвите в редица страни на европа от терористични нападения...и изпращане на съболезнователни телеграми...дали ще ме сгреят,ако моето дете е загинало при една такава атака...или,... след като ми е отнет смисълът на живота ,няма да кривна в противоположна посока...господа политици,за всичко лошо,което се случва по света,вие трябва да носите отговорността и да бъдете наказани.призивите от сорта ,,не на страха" звучат адски цинично от вашите уста-вие които сте се скрили под армии от гардове ,разузнавателни служби и полиция.вие ,които уж се борите против тероризма,коя терористична атака прредотвратихте след като увеличихте правомощията на службите--оооо,нееее,прах в очите-всичко тове е,за да контролирате масите-страх ,терор повсеместно...,дали хората най-сетне ще се осъзнаят...от мен, едва ли!!!

+!! Дано някой от тях някъде разбере и вникне в горе-написаното!!

Но те били шокирани...я питайте меркел дали е шокирана,всички манговци трябва да бъдат изгонени от целия ЕС който не желае,Растрел,няма как те да убиват а ние с нашите данъци да ги храним и заплати да получават без да работят,но ако стане въпрос за българи или румънци те били лоши хора а сега да ви видим тъпи наивни европейци

Говорителят на полицията Ларс Бистром пък каза, че няма практика полицията да коментира какво е конфискувала А да лапат камиларски пиш..и може щото иначе е дискриминация

Камион с експлозиви се движи необезпокоявано в центъра на Стокхолм и поема по търговската зона, къде е полицията, наскоро имаше друго произшествие, вече започвам да мисля, че го допускат нарочно.

да огледаш зоната преди да бълвочиш Ама си прав - всеки камион трябва да се претърсва от полицай. Дори да се назначи на всеки камион полицай и мед сестра

Пешеходната търговска зона трябва да се охранява от полиция и да не се допускат МПС там, а езикът е супер, браво.

Абе Кремъл беше ли вчера осветен в цветовете на Швеция или както обикновено - не :))) Ама да искат от германците нещо подобно е нормално... двуличници.

Кремъл все още е оцветен в цветовете на Сирия , погледни през прозореца и ще видиш или прочети съобщението на Държавния департамент.

Подарък от Путин до шведския народ,който се развива правилно,прави икономика въпреки пречките от русия

ако някой пикае в асансьора на кооперацията ви - и това е работа на Путин.

пии си препарата за вана дорогои . после е без значение къде ще пикаеш . както каза сам вовка путин - ето полное безобразие !!! и готово - мурзилките засияха . умен човек е вовката , бравос

Страшно правилно се развива Швеция! Погледни снимки - жени полицайки, мъже няма, май вече няма и хетеросексуални двойки. Супер прогрес!

Има си мъже достатъчно, нормално шведско семейство има миниум 3 деца.

едно билетче за метрото в Стокхолм е 3,5 евро. Ако и при нас ще е така и нашата икономика ще цъфти.

gonzales

ще цъфнат налъмите ти :-) икономиката не се крепи на билетчетата. да го знаеш. а ако у нас направят билетчето да струва колкото у шведско на първо време ще има доста закрити линии поради нерентабилност. пп. ти мислиш ли , че ако в Швеция направят билетчето да струва колкото е у нас те ще фалират ? или поне ще живеят в такъв "разкош" както и ние го правим ?

На пресконференция днеска Путин съобщи контра мерките за това че са руски граждани терористите в Швеция. Речицпрочната мярка е че терористите от Санкт Петербург са били шведски граждани ха ха ха ха

По времето на СССР и БКП религията беше забранена. Сега не е ли време да се забрани пак???? Искаш да живееш в Швеция или БГ например. Още на границата ти казват тук религията е забранена. Никакви бурки, шалвари, чалми и тем подобни. Тук се яде свинско и ако ти харесва оставай,ако не обратно в къщи.Религията и в къщи можеш да си я изповядваш. Какви средства се влагат да ги интегрираш, децата им получават специална храна в детския дом, специални часове по гимнастика и плуване. Средства от данъците на хората , а те ги убиват. Събуди се ЕВРОПА .

Не е проблемът в религията ... Или поне не е в християнската и мюсюлманската религия ...

Проблем е

Кого искат да заблудят след като дори да пръднеш или да се мръднеш всичко се регистрира- пък не видели по- рано какво било имало някъде си- пълни идиотщини.

замирисва на посрани кремълски гащи. Опит за отвличане на вниманието ни от геноцита на руснаците в Сирия. За тяхна жалост - не стана.

Терориста - руски гражданин.

нормално. има ги всякакви - общото е само ИСЛЯМЪТ. всъщност, за момента са най-много с афгански, пакистански и френски гражданства.

А тези дето пребиха момичето в метрото в Германия, не са ли Български граждани.Срамувай се де, скрий се някъде.

ти какъв си бе еничарю? руска подлога?

Само дето не се разбра как в камион за зареждане на магазини ''имало'' експлозиви и бил откраднат докато зареждал което направо прави джихадиста ''герой'' че откраднал и убил вместо да се ''взривят''докато зареждал...Смешните приказки на празноглави ама надупени за власт освен нещастия друго не носят за хората.. Единия не знаел а пък другия бил чул пък третия имало такава практика????Всеки иска да си бърши задника с Русия и не вижда че лай,,то е в неговите гащи