КЕВР гласува по-скъпите парно и топла вода

На закрито заседание КЕВР прие по-високите цени за парно, топла вода и тока от когенерации. Утвърдените цени влизат в сила от 7 април 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР гласува по-скъпите парно и топла вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как точно правителството да "увеличи доходите на най-бедните"? Да си резне по някоя хилядарка от заплатите? Или да резне по 10-15 лева от "не-най-бедните" за да ги даде на най-бедните? Това само може да измисли тъпия комунист - да преразпределя. Правителството трябва да СЪЗДАДЕ СРЕДА, В КОЯТО ДА НЯМА РАБОТЕЩИ БЕДНИ. Това ства като се пресече корупцията и заработи съдебната система. ТОВА правителството МОЖЕ да го направи ако иска.

Лобито на енергийната мафия е опицетворено от КЕВР.

Защо толкова малко време отделяте за огромното увеличение,а сега какви ще станат цените за нас бедните и пенсионерите.Вие от телевизията си получавате супер заплати и изпълнявате всичко на тези които ви плащат,манипулатори

На всеки 3 месеца има увеличение на цените без никаква индексация на заплатите, защо не се каже истината, че независимо борда има ужасна хиперинфлация в БГ!?Вече няма не само работници, но и клиенти за т нат БГ бизнес. Защо нито един тъп партиен говнар на власт не анализира след 5г напр и още 10 такива ценови увеличения в условията на невиждан за света и все повече задълбочаващ се демографски срив в България, кой ще живее тука, ще има ли хора. Не е ли това война, толкова унищожителна, колкото жестокостта на джихадистите в Сирия!? Защо всички журналистически корви не канят обикновени българи да говорят пи проблеми в страната, а само серийните убийци от парламента да гаворят празни приказки за да заглушат виковете на масовите им убийства из страната....

Защо сме толкова глупави???????ТОЛКОВА ГОДИНИ С НАС СИ ПРАВЯТ КЪКВОТО СИ ИСКАТ,А НИЕ НЕ СМЕЕМ ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА.НЕВЕРОЯТНО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ В НЕК,ЕРП,ТОПЛОФИКАЦИЙТЕ,БУЛРГАРГАЗ И НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА КАК ТЪКА ВДИГАТ СИ ЗАПЛАТИТЕ ЗА НАША СМЕТКА.НЯМА ЛОШО ДА ИМА ГОЛЯМИ ЗАПЛАТИ ЗА ВСИЧКИ,АМА НЕ ЗА БЕДНИТЕ ВСЕ НЯМА ,А СМУЧАТ ТЯХНАТА КРЪВЧИЦА,Е ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е,,КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ,ДА ПУКНАТ ДАНО

Какви са тия прости дъртаци без акъл и прифесии в тая комисия, толкова ли няма инженери с идеи в тая държава?????

Новата цена на газа, наложена от беловласи плешиви гъзове в кевър, българия е 10 човешки живота за куб. метър....

Елате в София тука е най евтино хаха....

Такива са идиотите, провеждащи Ран ът, избийте майките си, бащите си и децата си до крак, разфасовайте всички заводи и ги продайте на части и после умрете и вие мръсни дебелогъзи попкръстьовци, за колко долара си продадохте душите на дявола, а като ви гледам старческите кевърски бели тъпи глави, чукате на вратите на гробищата... но алчността ви не отслабва, а се увеличава.....

Като си кипиш бойлер нали ще плащаш ооеече от увеличения ток бе, шамандуро, да не говорим колко ще ти се вдигнат ценитеи на храните и трснсоорта и всички услуги.... Тъп си до безсъзнание, ако смяташ че един бойлер е отгора на проблемите с робсъвото и олигархията в бг, а уж сме в ЕС

Термопомпения бойлер си е цифра, а и все още не са толкова ефективни колкото на рекламите/от личен опит го казвам/. Опитай се да обясниш на 70г баба с 300лв пенсия, че трябва да брои едни 1200-1500лв. За въпросния бойлер. А какво правим с отоплението на апартамента????

Ние Българите си заслужаваме съдбата. Само си говорим, недоволстваме, коментираме си вечер след втората ракия в колко лоша и корумпирана държава живеем и как ни скубят управниците, но нищо НЕ правим. Къде бяхме всички ние, когато днес имаше протест пред КЕВР ??? Къде бяхме ------ нямаше ни!!! Защо??? От репортажите по медиите се виждаха около 50-60човека само на протеста! Къде бяхме ние другите, питам още веднаж??? Ако беше концерт на Лепа Брена / примерно/ щяха да са няколко хиляди души и билетче ще си купим даже. Странно племе сме ние! Заслужаваме съдбата си !!!

Ходих да проверя колко ще ми излезе термопомпения бойлер със серпентина. Мисля да намаля енергията за подгряване на топлата вода с 80%. А вие си организирайте безумни протести. Следващия го направете срещу цената на златото на международните пазари. Има два варианта да си намалиш сметките - по-малко потребление или по-евтин ресурс. Първия вариант е активен - зависи от самия теб. Втория е пасивен - молиш се на някого за да ти продава нещо евтино. 50-60 души са избрали втория, останалите сме избрали първия.

Е то там е проблема, ама не го виждаш. Много хора по един или друг начин си намаляват потреблението - дали с термопомпен бойлер, допълнителна топлоизолация, дограми, енергоспестяващи крушки и т.н. Ама енергомафията не я интересува колко е продала, а колко е спечелила и като ти вдигне цената се оказва, че с намалено на 20% потребление пак плащаш като за 100%...

Да пукнат дано кевр

Честито на всички заспали българи! И потоп да дойде пак ще спим докато дишаме! Честито!

26000 лв месечно възнаграждение / не само заплата/ на шеф в НЕК много ли ви се вижда?

И каякво стана като отмениха винетките/цената им/ билетчето в София и какво ли не.Незаконната градска дебилност в София за синя и зелена зона.Некои да бръсне съда в тази държава и да изпълнява съдебни решения.НЕМА ТАКИВА ОРГАНИ.

Га изнасяхме чушки , домати и т.н. руснаците ни ги плащаха с долари във вид на петрол и газ.Ся кво изнасяме ,бе изчанчени европеиди?Кой е луд да ви дава газ и петрол без пари.Що не питате гърците.

Инвтересно къде ми калкулират задълженията на обществото към собствената ми личност.Държавата ми дължи за нервите,стреса,недописпиването, лекарствата , диабета,кръвното и всякакви заболявания които получих като гражданин на скапаната държава.Аз не дължа нищо на държавата освен основното ми ПРАВО САМО ДА ПЛАЩАМ ЗА ВСИЧКО ЗА ДА ИЗДЪРЖАМ РАЗНИ КЛАТИКУРЦИ И МУТРИ ПОЛИТИЦИ.ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ЕДНИ И СЪЩИ МУЦУНИ НАЧЕЛО С РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕНЕРАЛИ.Не сме народ е мърша.

Гледам, днес едни червени трета младост викали Генерал Радев, а дошъл Александър Симов (Швейк от БСП). И кой ги е спасил в края на краищата?

Явно няма смисъл да се прибирам в България...Много сериозно си мисля да продам апартамента и дотук, каквото било било..

Гадни, мазни, лакоми мутри, това е съставът на КЕВР! Особено отвратителен е заекващият лицемер, насаден на председателското място!

НЯКОГА МАЙКАТА БЕШЕ НАЙ - СВЯТОТО НЕЩО. КАКВИ МАЙКИ РОДИХА ТЕЗИ ИЗРОДИ,УБИЙЦИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД? КАКВО НАПРАВИХТЕ БЕ, ХОРА? КАК СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ В НАЦИЯ НА САМОУБИЙЦИ ? ДА ГЛАСУВАШ НА ИНАТ И ДА ЦЕЛУВАШ РЪЦЕТЕ НА УБИЙЦИТЕ СИ Е ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ГЕНЕТИЧНА УВРЕДЕНОСТ. КОШМАР.

Факт е,че богоизбраните мазници поддържат висок стандарт на живот и не могат да си позволят падение до нивото на обикновеният човекФакт е ,че колкото повече намаляваме, толкова повече ще задигат на глава от населението.Факт е,че докато не се установи правосъдие осъждащо крадците ,добър живот за обществото няма да има. Това е положението!

Ами чорбаджиите ,га ша вдигат заплатите?

Крайно време е да се осъзнае, че докато не се хванат тоягите няма да има край на грабежа. Високия стандарт в много страни от централна Европа е постиган с десетилетия стачки, сблъсъци и борба. Нещастни предатели като служителите на КЕВР и особено тази меко казано неприятна личност от снимката се купуват много лесно от монополистите и корпорациите. За тях е много по-вевтино да дадат рушвет на няколко продажника, а после да печелят милиони и милиарди на гърба на изпосталелия народ! Това явно е част от борбата с демографската криза!? Все-повече се съмнявам, че България ще оцелее.

В България да загряваш топла вода с газ през лятото е безумие. Особено за Пловдив. В северна Европа - Швеция, Финландия, Дания имат изградени централни топлофикации, които загряват вода от слънце. В СЕВЕРНА ЕВРОПА, КЪДЕТО СЛЪНЦЕТО ГРЕЕ СЛАБО. Обаче явно ние трябва да потребяваме газ. Не съм еколог екстремист - просто към практичен и аз лятото не плащам за енергия за подгряване на топлата вода, защото си я грея на слънце. Обаче ТЕЦ-овете на които инвестицията ще им излезе МНОГО ПО ЕВТИНО НА КИЛОВАТ ЧАС ЕНЕРГИЯ НЕ СИ И ПОМИСЛЯТ ДА ГО ПРАВЯТ. Не се и коментира такава идея. Ача изобщо. Дали защото партийните фирми могат само да зидат , копат и полагат асфалт. Дали защото при ползване на газ парите отиват на изток, а колекторите се правят с технологии, които се развиват на запад всеки сам да си реши.

Колкото повече българи напускат България,толкова повече ,ще вдигат цените гадовете,за да стрижат останалото население и да има за лапане за тях!

НЕ! ДОМЪТ МИ УМИРА, НО НЕМА ДА ПЛАЩАМ! Студувам и съм навъртел точно 5 /пет/ единици парно за сезона. пишем писма до управата на топлофикациес за закуска, разходите за гсм са до 2 лева на месец, само от НЕТА не можем да се лишим, че си общувам и е номер 1. АМА ДРУГИТЕ "УСЛЕГИ" СА ТОТАЛНО НАЗАД И НА ЗАГУБА ОТ МЕН - НАПРАО ГИ ДРАЗНИМ И ГИ ВОДИМ КЪМ ФАУИТ....

ЕЕЕ ЗАЩО УВЕЛИЧЕНИЕ САМО С 38 %, АЗ ИСКАМ 90 % .

Не плащайте два месеца и всичко ще са подреди .

Гербери ай честито :) ... не народ а мърша ...........

Руснаците си казаха думата, щом комунистите не спечелиха на изборите ,ще мачкаме.

ЗАЩО НА ЛИБЕРАСТИТЕ ВСЕ РУСИЯ, ИМ Е ВИНОВНА? НАВЯРНО ПУТИН Е ВИНОВЕН,КОГАТО СЪСЕДИТЕ ЧУКАТ МАЙКИТЕ ВИ?

КЗК!!!!

Не плащайте масово два месеца и нещата ще си дойдат на място !

От акъла си патят българите - ако не си бяха съсипали държавата преди 16 години с гласуването за тъпия цар, сега щяха да имат доходите на чехи и поляци, и изобщо нямаше да им дреме за 5 лева повече или по-малко.

Преди да протестирате и да се дразните би следвало да се запознаете с малко факти. Факт номер едно - не всички българи имат парно. Факт номер две - всички българи плащат добавка за произведената от ТЕЦ-овете, които служат основно за отопление и така реално субсидират хората, които имат парно. Факт номер три - не всички , които имат парно са бедни и се нуждаят от това друг да им плаща отоплението. Факт номер четири - ако си топлиш топлата вода с ток плаща към 40 лева на месец, ако имаш ТЕЦ в София цената на същото количество вода е 20 лева на месец -след увеличението става 24 лева на месец. Най-сбърканата работа е , че нормалното нещо в една държава е да се подпомагат бедните, а не да се подпомага даден вид енергия. Бих подкрепил енергийно подпомагане на бедни хора, но в никакъв случай не бих подкрепил протест, който ще увеличи субсидирането на всички , включително и на богатите. В момента нашите сънародници, които живеят в бедни райони реално през цената на тока подпомагат нас, богатите софиянци. Е нема такава държава. Левите кретени подклаждат протести за да може бедните да плащат за да ни е евтино ан по-богатите да се топлим. Отгоре на всичко тъй като сме по-богати сме си сменили дограмата, имаме изолация и харчим малко. Не ме разбирайте погрешно - и аз ще плащам повече, майка ми е на парно. Но има граници, които като се преминат и вече човек ако има малко съвест почва да се чувства зле.

"Благодаря" на КЕВР, че от първи април ми увеличиха цена на водата с 18 %, а от 7 април ми увеличиха цената на парното и топлата вода с 22,70% и на ел. енергията САМО с 1%. Работете все така в "защита на интересите на хората", чакам следващата порция увеличение на цените от 1 юли 2017. Време е да надминете постиженията си от началото на април. Днес само 22,70 % на юни да не пропуснете двойно!!!

Споко, ше стане!

Споко, ще стане!

Иване, Иванеее... кой къде те хванееее!

Няма друг европейски народ така мръсно и подло предаден и продаден. Така е било по време на турското робство; така е и сега, но понеже времената са други, се гърчат и чудят КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ, че да продължат унищожението на българите. В дясно достатъчните и депесетата, в средата продажните български партийки, в ляво партното и тока и за десерт, зловещите лъжи за имотите на царя и хазарта... Как се бори срещу всичко това??? ЕДНО СПАСЕНИЕ има от което горните бягат като дявол от тамян: Царство България. Когато сме били царство НИКОГА българинът не е гладувал; мнозинството са вярвали в Бога. А това е най-важното. По света увеличават такъв вид стока с 1 или 2 процента на десетина години веднъж. В България всичко може. Кой позволи и при какви условия КЕВР да се намеси в унищожението на българите. БОГ дава топлина и обич на българите; а на кевр и останалите това, което БЕЗСРАМНИТЕ и нагллите са заслужили. ..

Като пишеш тези глупости, не забравяй, че има хора които имат книгите от царско време и ясно може да се види в каква мизерия са тънели хората.Кобурготите не са български царе- не Фердинанд, не Борис, нито пък тази издънка Симеон.

Някой знае ли къде живеят тия уроди да им отидем нагости

По мои сметки от горната информация, поскъпването е около 4% (от около 35 до около 37 лв.).

В Русе това вече се случи - още от миналата година. Но при "видимите резултати на ГЕРБ-арите" градът скоростно "изпосталява" и вече ни е все едно, колко ще го "натътрузят" още ... тук е "теорията Изряден платец", но мисля, че тази теория скоро ще Приключи. Трябва да си Мазохист, за да ги избереш Пак. Друго обяснение НЯМА.

Елегантно, мазно решение за вдигане на цените на ток и парно. Направи го служебния кабинет , а аз съм чист като сълза и дори ме избират да управлявам. Сладичко.

Шепа психично болни тарикати са си внушили, че държавата им е бащиния, а народа слуги.... Не е ли време да им счупим главите, алчността не се лекува.... те са чумави... Да, заплюем и мизерните полицаи, пазещи гърбовете на тия психопати

Алоооооооу, оФСете, разбрахте ли, че касапите на чобанин от Банкя ви разфасоваха преди Гергьовден? Но, голяма работа! Важното е да си продължите щастливото блеене!

Голяма работа и двойно да го вдигнат, все ние е тая, ние ще го понесем. Не на ЮП, за нас е важно да напляскаме руснаците.:)

Разходи се из центъра да видиш 80годишни стари хора с треперещи ръце и обувки от кофите как просят, как може някой да живее така с тая нечовешка мъка на толкова много хора около него. Тия сграбчили властта и тоя дебел простак боридос ако са уроди, ние сме човеци бе... Как деца партизани са се борили за социална справедливост, а днес сме едни страхливци с телефони в джобовете

Успокой се, ирония знаеш ли какво е? Не виждаш ли усмивката в края на коментара?

Алооооу, оФСете! Тарикатите ви разфасоваха преди Гергьовден! Но, важното е, че баш чобанинът от Банкя няма нищо с това!

Пак ли руснаците са виновни, че няма политици в България? Ония предлагат, нашите се съгласяват без спор. Уж сме в ЕС, уж сме най-големи приятели с Брюксел и цяла Европа, уж сме част от големия пазар на руски стоки, съответно ако им пукаше на европейците за нас, щяха да наврат руснаците в кучи гъз. А не Германия да строи ВТОРА газова тръба от Русия, а на нас да ни казват да не строим, щото ще ни загробят, завладеят, изколят, фалират, ще обеднеем (тука наистина ли има балъци дето го повярваха, понеже явно може още) и т.н. Ония предлагат, като има балъци (български политици) да се съгласяват, ония що да не продават скъпо?

'Що така бе?! Нима не вярвате, че съществува универсална и изначална справедливост, без значение как ще я наречем?! Казано е в бълг. народна приказка: Кой каквото прави, на себе си го прави! Мислете за душата си; забравим ли за нея, тя ни наказва!