Опасност от сблъсък между Русия и САЩ?

След въздушния удар на САЩ съществува реалната опасност съвсем скоро на бойното поле в Сирия да се срещнат американски и руски войници.

Обратно в новината

Коментари - Опасност от сблъсък между Русия и САЩ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснака е пияндурник, а на пияна глава нито можеш да еб еш, нито се биеш. Американците ще ги смажат.

Да, напрежението се натрупва и расте, но нека не забравяме, че и Тръмп и Путин са пешки на едни други всевавластни, които не искат да живеят в подземните им градове след Апокалипсиса на една трета термоядрена война !! Те така нагласят нещата, че да ни тровят чрез масивни световни кризи !! Това е истината !!

Много напрежение се натрупа, време е да деескалират малко. 6 години конфронтация в Сирия, 3 в Украйна. Всичко това е напълно безсмислено. Идеологическия конфликт през 30-те години липсва. За какъв х*й се борят? В края на краищата всички сме хора. Ядем, спим и си гледаме децата. Не ни трябват нито изрусени спасители, нито руси спасители.

Турция, Гърция и Англия , на чия страна ще бъдат ?

Крайно време е за 3-та СВ , много остаряха ядрените муниции , трябва да се пускат в действие .

БОЙ ПО КРАВАРСКИТЕ У.РУСПИИ САМО ОТ БОЙ РАЗБИРАТ МЕКЕРЕТАТА ДОЛНИ

получаваш една торба с копейки

Явно човекът се опитва да анализира и нанизва по логичен път събития и факти... ОК, доколко успява е друг въпрос. Но ми изникна следния риторичен въпрос на база на прочетеното: Ако външната политика на Русия може да се квалифицира като "имперска", както се посочва в статията, то като каква следва да бъде определена и описана външната политика на САЩ?!... Ето лек и закачлив материал за следобеден размисъл ;-)

май ще трябва и на Тръмп да му дават Нобел за Мир!

Тоя смешник съветва правителството? Стига бе!... Типичен пример на антиамерикански левичар, при това любител на арабите. нищо чудно някоя резана бургия за го врътка...

Каква война, бе. Плашат гаргите. И който им се върже.

на хоризонта като се оформи габата друга песен ще запееш>>>ще те скря вав клозета ъ дома не се притесняваи селскя ми нъгник ще баде твоят бункер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Война между САЩ и колхоза е с предисвестен край още преди да е започнала. Колхоза е изключително допотопна империя, която винаги е произвеждала на количество, но никога на качество. Затова е толкова зле икономиката им, затова продуктите им са синоним на некадърност, затова им се разпадна безаналоговия танк насред маскву, а половината СКЪД ракети с които навремето Саддам обстрелваше Израел не можеха да запалят, другата падна в морето. Колхоза няма никакъв шанс в ядрен конфликт, но разбира се - би могъл да направи някакви щети с безогледното падане на ядрени ракети, предимно в собствената си клоака. Хипофизния ботокс знае това и ще си лае, но едва ли ще посмее да хапе.

предизвестен

То и във Вашингтон има глупаци, които мислят като теб, но на тези около тях много им се живее, та за това ракетите не са целили полосата за излитане , а магарешките бодили около нея.

Да не става дума за руските крилати ракети КЛИТОР дето изпопадаха повече от половината в приятелски Иран

Това е ясно. Иначе още СССР щеше да започне войната навремето, но знаеха какво ги чака. Сега руските свине ще поквичат и ще млъкнат. Но се вижда, че внимават да не квичат прекалено силно, защото руската кочина е пред разруха и им трябват пари. А за часове ще им срутят рублата и ще им свалят цените на петрола ако станат прекалено нагли.

Ясно е само, че нищо не ти е ясно и че изобщо не си в час... Но, то си е единствено и само за твоя сметка.

Така е - друго си е да си на палубата на "Доналд Кук" например.

слушаи 27 - преди време двама идиота като тебе - наполеон и хитлер са мислели така за русия и знаеш как завършва всичко нали ! които подценява русия после рано или късно яде тоягата !

И други глупаци, като теб, в миналото предвещаваха победата на Третия Райх, смятайки Русия за няк'ва мизерна територия, населявана от туземци, изпълзели от каменната ера... Е, ОБАЧЕ, резултатът ГИ изненада всички до един, по бели гащи... Явно ТИ си се пръкнал скоро и идваш от някоя друга планета, иначе нямаше да плещиш такива тъпотии...

Да ааа ! Биха Наполеон и Хитлир и още са в каменната ера !

Много слабо изказване. Освен епитети и квалификации друго не прочетох. Аргументите относно качеството на руската оръжейна продукция са смехотворни. Конкретно, "Армата" е признат за най-високотехнологичния танк в момента дори и от Бундесвера. А относно фаловете в продукцията - има ги навсякъде. Добър пример в това отношение е един щатски разрушител за около 3 млрд. долара, който наскоро го теглиха на буксир...

Платените писачи се захванали с руските танкове, а за проблемите с мерцедесите и фолксвагените не се сещат. Хубаво е да живееш в приказките, ама вече нищо не е такова, каквото е било преди - нито Русия е СССР, нито Германия е райх, нито Щатите са пример за свобода и демокрация. Ама кой да мисли, като главите им са само за да ядат с тях.

Немски лизач на колхозни задници, какво по-жалко от това? Колхоза е допотопна, агресивна, изостанала, алкохолизирана с бояришник, нищо качествено не произвеждаща и паразитираща около газа и петрола си имперска кочина без един свободен ден в срамната си история, и трябва да бъде поставен в ъгъла, докато на съществата които го населяват не им дойде акъла в кухите колхозни главици, и не оставят съседите си и хората по света на мира.

Смени плочата. Или нещо по-умно не можеш да измислиш?

тъп германец ама политолог го раздава. а още са по-тъпи тия които го питат за менението му.

МНОГО ТОЧЕН АНАЛИЗ!!!

И на Запад има хора,които трезво анализират и преценяват международната обстановка.

То на Запад има и за това Западът е там където е !Но в Русия няма такива хора да преценяват и да взимат правилни решения!

симо

В Русия точно РАЗУМНИТЕ са на власт,на запад идиотите са на власт а РАЗУМНИТЕ пишат статии,които тъпаци като теб плюят.

Проблемът на Америка е че не са яли бой, не и такъв какъвто е бил в Европа, Азия и особено в Близкия Изток. Никога не са се стряскали, пропити са с имиграция => индивидуализъм, такова нещо като национално мислене там би следвало да е или изкривено или да го няма. Мислят си, че тези войни са голяма компютърна игра, натискат някви бутони, ракети хвърчат и мирът идва на земята. Просто особено на политиците им, няма нужда на хората, им тр един мн здрав шамар да си отворят малко очичките за реалността. Не може една държава да се управлява от ЦЕО-та на корпорации, държавата тр стои над всичко, САЩ са изтървали капитализма отдавна. Мн е тъжно, че западна Европа като СССР-ски сателит повтаря всяка думичка след щатите, тотална липса на хуманност и мисъл.

Моля се извънземните да кацнат в Америка.. Ако са дружески настроени - американците ще ни представят.Ако са враждебно... пак американците ще го отнесат първи.

Ако някой си мисли, че руснаците не са предвидели тази провокация с обгазяването/за чиито сценарии имаше медийни публикации още миналата година/ и последвалата американска атака, значи много наивно ги подценява...

те краварите така са се блъснали, та мучат без причина

какъв сбълъсък ??? Американците навряха 59 ракети под "заключеното небе" на Путьо.Прехвалените С400 не видяха нищо. Америка може да изтреля и 200 томахавки ако реши.Какво ще направи Путоь точно?А ако се включат и СА ,Турция и Израел -какво ще стане?

С-400 видяха всичко, но замълчаха за да не предизвикат война

Ти сериозно ли мислиш, че бившит ръководител на КГБ какъвто е Путин не може да организира на своите американски приятели хубав отговор ?? Само гледай близките седмици внимателно. Целият свят се надява да се избегне световна война. той тръгнал да троли как американците били много по-добри от руснаците. Наротив - същите лна са , дори много по-лоши!

Какво ще им организира и как? Ако иска пак с 1000 рубли човек да си купува пакетче семки ще се напъне да организира нещо. Ама знае, че ще му е за последно...

типегьос - ТАКА ТЕ НАРИЧАТ бегееец всички аалкопо умните от (исках да нпиша от теб нотине заслужаш и това даже - и смърдиш много

Какъв експерт ! Какъв точен анализ ! Що не се ......?

Моля, не публикувайте мнения на мними "експерти"

С400 удари 36 от 59 ракети. Другия път, ако го има, ще е 59 от 59, и съответен ответен удар.

Лъжел. Удари 100 от 59 :)))

Aмериканските боклуци маи са забравили последиците от Bиетнам.

А руските боклуци Афганистан! Щото след Виетнам САЩ са си САЩ, а СССР потъна в небитието! Къса памет, а?

Mаи паметта ти изневерява.

Сега Русия е в 3 милиарден БРИКС, който е в пъти по голям от който и да е друг.

Сблъсък между Слон и проскубан помияр! Резултатът е предизвестен! Защо в цял свят пратестират срещу американските бомбардировки в Сирия а в Русия се кефят и всякакви протести са забранени!

да така е, проскубания помияр Tръмп.

Много е проскубан, с 800 милиарда военен бюджет, срещу 70 милиарда на Путин!

Къде е легендарната руска военна сила? Сигурно са я скрили дълбоко под земята....дано да не е много ръждива вече. Въпреки че като гледам по разни документални филми какви оръжия има запада, малко ще се очудя ако чисто технологично руските биха били сравними? А какво се случи със споразумението против използването на ядрени глави? Въобще много въпроси мога да задам, дано обаче не бъда свидетел на отговорите им, защото е тъжно да гледа човек самоунищожението си.

Въпрос, война между САЩ и Русия ли искаш ?

Ако някой иска война е малоумен. Това и платените тролове не трябва да си позволяват да правят.

сблъсък между Русия и САЩ няма да има. Ще има такъв между натовските съюзници на САЩ под давление на еврейското финансово лоби и Русия. Плевнелиев и Радев ще събират "доброволци" за задължителна служба на натовската ни армия.

да не забравяме , че и руснаците имат локален съ\зник в лицето на иран така че твърде вероятно ще предпочетат да не се замесват. Интересно е обаче какво може да стане ако Путин извади някой съюзник в 'задния двор' на САЩ както Куба преди време. Нещо Венецуела и подобни - да не се понасерат великите печатари от Федералния резерв - нищо не се знае.

Асад си оплете въжето! Канализацията няма да го спаси както не спаси нито Содома нито Кадаифа!

Прехвалените С400 даже не са разбрали за атаката ;) Ханде мурзилките да започват да хвалят С500 или най добре С1000 ;))

а къде са отишли 36 ракети томахоук, ааааа?

Руснаците ги свалиха без да използват ракети. Просто новите им системи за радио-електронна борба като тази която използваха срещу "Доналд Кук" приземи предсрочно американските ракети. Колкото и да се бият в гърдите американците са губещи от цялата тази история. И във военно и в политическо и в геостратегическо отношение.

Няма как да стане - хамериканците ги е страх, а и са заети да правят свирки...

Две години и дотам Дойде Тръмп и започна да раздава шамари ... Смешното е че някои си въобразяваха че ТръмпНаш ;)))

БЪЛГАРИЯ ДА СИ ГЛЕДА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ ДА НЕ СЕ МЕСИ НА ДРУГИТЕ СТРАНИ.

Хайде да не казваш какво да прави България !

Е съобщил първо на Китайският президент за намерението си да удари Башар Големите се уважават и разбират. А на на Путя е дал два часа да си обере крушите.

РЕПТИЛИЯТА КАКТО ВСИЧКИ ЕВРОВАСАЛИ ОЩЕ НЕ СА АНАЛИЗИРАЛИ КАКВО Е СЪТВОРИЛ ТРЪМП И КАКВО НАПРАВИ РУСИЯ С ТЕЗИ КРИЛАТИ РАКЕТИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ НА КЪВ ПЪТ ДА ГИ ТЪРСЯТ !!!!И КЪДЕ СА ДОСЕГА 36 ТОМАГАВЧИ?!???!?!

В задния двор на Путин са И не са 36 ами 59 ;) И другия път като ви кажат да бягате - бегайте братушки ;))

ЗАЩО НАТО МЪЛЧИ - ПОЛУЧИХА КРАСТАВИЦА В ГОВОРИТЕЛНИЯ АПАРАД ЛИ? ЩЕ ИСПАЩАТЕ ЖЪЛТИ ТАНКОВЕ В ЗЕЛЕНА РУСИЯ !!!! А СЕГА СЕ ПРАВЕТЕ ОЩЕ И НА УМНИ ! ДЕМОКРАТИ С ПРЪСТ В УСТАТА

У нас даже и циганите не къркат битова химия... Къде сме ние, къде сте вие;)

Дал е два часа на мужиците да си съберат мешките и самоварите и да се пръждосат... Само великите хора са и великодушни!

В ИНТЕРЕСНА ИСТИНАТА РУНАЦИТЕ СИ НАПРАВИХА ГАРГАРА СТИЯ КР-ТИ РАКЕТИ ТОВАГАВКИ -НИТО ЕДНА Е Е ПОПАДНАЛА В ЦЕЛ ВСИЧКИ РАКЕТИ СА БИЛЕ КОРЕКТИРАНИ ТАКА КАКТО СА ИСКАЛИ УСТА МАЙСТРИТЕ НА КР-ТИТЕ РАКЕТИ !! ЗАПАД Е В НЕ СВЕС 59 И КРЪГЛА О ПОПАДЕНИЯ И НЕ ЗНАЯТ ОЩЕ КАКВО И ДА КОВОРАТ -ОСТАНАХА И БЕЗ ГОВОР И БЕЗ КАРТИНА !

В интерес на истината знаменитите С-400 се накъкаха яко! След като са се натряскали с "Боярышник", братушките не са успели даже да ги надуят, не са уцелили цицките!

При един евентуален сблъсък между Русия и САЩ, българския народ ще е на страната на правдата и доброто, на страната на Русия.

При един евентуален сблъсък между Русия и САЩ, българския народ ще е на страната на правдата и доброто, Европа и Цивилизацията.

И аз това казвам, на страната на Русия.

Защо ли Европа не ти е помогнала, когато БГ е била спасена от турско присъствие (така наречено) от руснаци с цената на много живота..Какво тогава правила Европа?Проявявала съчувствие.

Султанът си вкара аскера в Сирия, Израел бомби чалмите в Сирия напук на прехвалените С400 Тръмп дава два часа на мужиците да изчезнат Ако Путин не беше се забъркал със Сирия щеше да изглежда силен...поне с очите на слепите ;))

Заводът който щеше да прави Армата фалира За Букавите нямат двигатели защото Украйна спря да им ги прави Кузя СамолетоТрошача предизвиква повече смях отколкото страх И за капак кадъните свалят руски тенекета за закуска ;))

Русопроституцията ликува!Путин щял да ни изпепели само за нчколко минути!Сигурно вашите майки бащи и деца и жени ще останат живи да се радват на лунният пейзаж?Или вие щреостанете живи и заедно с Радев и Нинова че строите путинизъма! Истината обаче е ,че Путин е безсилен пред американската мощ!И тази мощ не е само военна,но е и икономическа.Само да реши конгреса да замрази авоарите на путиновите приятели и за Вовката започва обратното броене

БЕГЕ ВИЖ БЕГЕЕЕЕЕЦ КАКВА МЪЛЛА СИ - ПОМИЯТА ПАК ЛИ СВЪРШИ

Помията е за руснаците!Боярищникът също!Гладът,мизерията,ниският стандарт и корупцията също!

Целия цивилизован свят е с братска Русия срещу американските империалисти и техните подлоги.

Сълтан Ердо , аятолахът и шей х Насрала ;)) това за вас е цивилизован свят ?!! Няма край Рушката мъка!

Целият свят въобще не е брат с Империалистическа Русия! Беше, докато днешните руски империалисти и фашисти не осъществиха съкровенната мечта на другаря Хитлер, да ликвидира СССР! Днес никой не бръсне Русия, която се обкръжава от всякакъде с врагове, за кюстендилска слива! Даже Кетай обяви вечна дружба със САШ!

И това ще стане някой ден.

Я ясно че Башар ще бъде обесен, заради пррстъпленията срещу народа си. Единственият въпрос е дали Путин ще е му е съсед по килия в Хага...

БЕГЕЕЕЦА ПАК Е ЗА КАРЛУКОВО

Руснаците ще бъдат третирани като терористи в България и следователно ликвидирани по всякакъв възможен начин, като със тях ще бъдат утилизирани и техните мекерата, наричащи се българи.

След като се разбра, че прехвалените С400 са толкова безопасно и колкото и аналогичните марки дърводелско лепило С200 вероятността руснаците да продадат тез безполезни неща е една голяма нула;)

Да го събудят посреднощ и да му кажат да си обира крушите, че Томаховките идат ;)

САЩ - 660 милиарда докара военен бюджет Россия - 60 милиарда долара ----------- На всеки ми е ясно че едните са Мерцедеса на въоръжението, а другите в най добрия случай Фиат....

в щатите има наеми по 5000 долара, и у нас по 100 лв, та това кой колко изразходва абсолютно нищо не значи, в случая руските оръжия се оказаха по ефективни. 59 излетели томахавки, само 23 пристигнали. Къде мислиш са отишли останалите ? Ясно е, поразени са от руското ПВО !

Това показва колко са жалки американските империалисти. Със десет пъти по-голям военен бюджет Русия ги направи смешни пред целия свят. И още нещо показва този бюджет, как източват джобовете на американците разни частни фирми от военнопромишления комплекс.

Ма този бюджет влизат доста парички за НАТО дефакто за педерастите от ЕС дето ще се насерът при вида на малко кютек:-) А на руснаците бюджета само за тях.

Сесе сере се спомина преди 30 години заради индиректен сблъсък с американската мощ Днешна питинова рассия диша на акумулатори след драстичния спад на цената на петрола. На всеки му е ясен изходът от подобен сблъсък ... и най вече на Путин който е доказал че не е глупак

Американски тридесет годишни ракети показаха руската военна неМощ. Никой не се съобразява със слабаците...