Тошко Йорданов: Гласувахме и сме отвратени от резултата

Делегираме права на хора, които не са достойни за това, каза пред Дир.бг сценаристът на „Шоуто на Слави” и един от инициаторите на референдума – Тошко Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Тошко Йорданов: Гласувахме и сме отвратени от резултата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на меркантилните типове като вас. Абе хванали сте нишката на останалия у нас видиотен народ, за което главно допринесохте и вие - цицайте и не се правете на интересни. Да, ама досадихте дори и на идиотите и сега си мислите - хайде у властта - там има повече далавера. Добре, ама мислете и заБареков, а най-вече и за Господ, който бави, но не забравя. Точно вашият водещ трябва да го има на ум.

oh oh ohhhhhhh , kolko mi e dobreeeee

как да се прочете тоз интервю без насочен автор ? като Milli Istihbarat Teskilati ?

Тошко на pay-roll за bulgarian Gladio ?

нали се изнесе,че изборите в БГ са били предопределени отвън/външни световни манипулатори ни диктуват.....

Тошко скрий се и повече не се показвай . Недейте да мислите ,че България се върти около вашето лигаво и платено предаване.....На БТВ препоръчвам не да ви цензурират, а направо да ви издухват от ефир...

Защо се активизирахте така яко?

Страх, бате, страх ги гони, да не изпуснат кокала....

Меркантилни, меркантилни типове - всичко могат да продадат - и народ и родина. А някои от тях даже и не разбират бизнес поръчката на Дългия. - Както на времето поръчката му за Жан Виденов.............. Всъщност Дългия тогава го играеше , че Костов му е враг. Спекулира с малодушето на хората и това , че не се замислят. Долен меркантилен тип .

и тази милозливост на БТВ - откъде ги намериха , грантаджииска телевизия и пълна с милозливи грантаджии

Докога БТВ ще се използва за безплатна целогодишна политическа пропаганда? Славчовият "продукт" се гледа от нискообразовани хора, които се поддават на лесна манипулация. А условията на референдума са измислени в чужда държава, която иска да ни управлява отвън. Славчо и славчовци са само маши. Да ходи да си пробутва просташкото предаване на 1 канал на руската телевизия, направи каквото можа за техния интерес.

Само за справка - ти гледаш ли Славчовият "продукт" или просто така си пишеш.

А какво ли ще стане, ако Слави вземе, че организира една партийка, с всичките му салтанати, концерти и шоута? Май не можете да си представите за какво става дума в нашата мила ЧАЛГАРИЯ? И кой ще бъде номер 1 на следващите избори в такъв случай? Ами ако обещае справедливост и възмездие, както Бойко обещаваше навремето? Я си кротувайте на крадливите задници и се молете да не се случва нещо такова....

Naroda ni e prost i negramoten! Malko sa svestnite!

Коя е тази госпожа?

Аман от пишман специалисти.

Тоше,първо отиди да се подстрижеш ,след това -не разбра ли че времот в БТВ-то на културата ви изтече ?

Абе, ти откъде изпълзя. Мислех, че вече са изчезнали ченгетата, които ни гонеха миналия век за дълги коси и къси поли, ама не, влачат се още плужеците!

Не бе, бръснарче, просто мина модата и на разплетената дамаджана и на простите чалгарски предавания!!!

тошко посерков, как е хавата? какво електронно гласуване ще ви оправи? като сам казваш, че не е имало избор. откъде ви вземат бе, ей... дееба тая ленинска зараза!!!

Най-лесно е да обиждаме и да гледаме сеира на другите.Тошко е прав, че ни управляват некадърници и няма излизане от блатото.

по-лошо е... народа е от лумпени, екзалтирани от некадърници...

Много объркан човек, уж не ще партии, пък му липсвала нова алтернативна политическа сила.

Не е объркан, просто ти не можеш да го разбереш. Проблема не е в партиите, а в партийците. Защото каквито са партийците, такава и партията.

Май не си гледал тъпото шоу.

е, гласувахме, загубихте, и естествено сте отвратени!

Тошко африкански с бели гащи дамски и фризура кат маруля! Тоз примат, защо е без вратовръзка? Какво ще му стягнете като почне да се люлее на полюлея?!

А пък ти си хубавец ли? Ха-Ха

Докато както се вижда Тошко е, даже и от името му се вижда!

Ядох едни кюфтета и нещо ма стягна KOPEMA. Иначе съм културен и грамотен.

Тошко си е много прав,ама не знам какво ще правим,със такива посерковци , като тоя. такива като тоя дърпат държавата назад,и съжалявам , че са много и скоро няма да одлепиме дъното.!!!!!

Що ли ми се вижда седнал? Или е гърбушко, гърбава, недъгава маймуна...

Неподготвени, не чели, не разбиращи, но с голяма уста и ефир - това е достатъчно да изпълнят поръчката. Губим войната не на бойното поле , а разядени от вътре

Тоя миринос от кошарата на бай Шиле ли е?Гледай го ти , избягал и интервю дава , а?Но нали мозъка му е шилешки, само блее ли блее и нищо не казва!Овча му работа !

Нямаш аргументи и коментираш външния вид на човека ли? Ами сложи си тогава една снимка, да те видим тебе, неграмотен хубавецо!!

Тошко, ще имаш много здраве, че поговорката "Не казвай хоп преди да си скочил" е на Слави. Остава да ни убедиш, например, че пак той е написал азбуката...

Написал я е, ама е пропуснал няколко букви, видела му се дълга за кукувците

Шоуто на слави е цинично.Говорят се много мръсотии.Няма нужда да ги учиш от улицата.На който му хареса да го гледа.

Това избра народа. Това ще се прави. Както и за техния референдум. Харесва или не- това е положението. Глас народен. ...Пък сульо и пульо какво мислят- си е техен проблем.

е наскачала тука да дращи и да създава впечатление за обществено мнение. Независимо прави ли са или не, екипът на Слави ни показват, че всеки от нас ИМА ПРАВО НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ и може да я отстоява. А вие, мижитурки продажни, дращите глупости, защото за това ви плащат. Кого ли толкова много го е втресло от страх сакън нещо да не се промени?

Хайде цъкайте, броим мижитурките. Само един ли се престраши да си признае?

по нахалствито ще ви познаят! Ем те гласували за Тиквоча, хем ние сме им виновни!

Този чичка и останалите от глутницата на селския се взимат много на сериозно - говорят от името на целия народ. Да, отвратени сме, особено от вас, неуважаеми "шоумени"!! Спрете да си врете муцуните по всички медии, нетърпими сте!!!

Тази чичка и онзи "селския", както се изразяваш са способни да изкарат над ЕДИН милион хора по улиците, помитайки всички дето му се вика политик!!! Не го правят или защото не им стиска или защото имат договорка подплатена финансово! Но пък историята помни, че това все пак се е случвало някога. А пък ти няма как да знаеш, бил си по това време в топките на кварталния алкохолик и местната курва!!!!

Ами, аде де! Сега му е времето, докато и Кукувците сте отвратени, а не пак презадоволени!

И след това какво? Точно тук ви е проблема на ибецилите, ОК утре ако изчезнат ВСИЧКИ политици какво ще стане? Ще се появявт честните и работливите от небето и ще те оправят ли? Затова ви се смеят хората, щото сте тъпанари.

Чалгализация на политиката - това ще се получи, ако следвате тези разбиращи от всичко шоумени. А това всъщност е бизнес проект на Трифонов, за който ще му се отблагодарят. Играта с БТВ , детоуж не дава излъчване също е меркантилизъм. Хора събудете се!!!!!

А на теб, господин некадърник-драскач -халтурник, кой ти делигира права да говориш като червен кхмер (комуняга) от името на другите хора. Ние, кадърните и ерудирани люде може да коментираме, без да искаме от поръчкови драскачи на сценарии да ни дават акъл.

Боже колко мъка има в повечето пост-ове тука... Аз съм съгласен за неграмотността на заемащите постове и като цяло за всичко. Мисля че Слави и екипът му един ден ще стигнат до извода че трябва да заемат мястото си в историята на България, като хора не само шоумени, музиканти и патриоти, ами и като хора възродили родината ни от пепелта, започнали процес на възход за нашата държава. Знам че това е много отговорно и трябва да е отдаден човек, но те могат да го направят. Принципно човек предпочита да си върши свойте си неща, вместо общите но Слави и екипа биха могли да дадът няколко години от личното си време, поне да почне процеса, да зададът посоката ни като държава. Нямате причина да не го направите, народа е деморализиран, беден, без посока и буквално загива поради отрицателния прираст. Народи са изчезвали от света, ще изчезват и за напред.. Слави и екипа, имате известност, имате си материални ценности и пари, но сега имате и шанс да обърнете хода на историята към който вървим сега, и завинаги да оставите следа в просперитета и развитието на българския народ и майка България.. Това е моето мнение..

тошко, лапай биберона на учиндолеца и трай..........

биберонът е мъртъв... може да се задоволи, ако седи сред другите мъртви биберони у пърлъментито!

"...няма защо да питат някои Кой, кой?, защото всички знаят кой е той и кого си имат в тая партия, кои фирми притежава Делян Пеевски формално или не, и т.н. Тоя човек затапва цялата икономика ..." Тошко Йорданов твърде надценява Делян Пеевски и подценява Боко Мутрата, която играе в тандем с Пеевски и др. подобни, както и задкулисните "сиви кардинали" у нас и по света, които създадоха и крепят този олигархично-мутренски модел на управление в България.

Ало , Дир, - много време сте му отделили на този индивид.

Доживяхме и Тошко тъпото да ни дава акъл от телевизора! Бойко бил прост, а Тошко тъпото е много умен, та за това има 75% подкрепа на малоумния референдум на селската учиндолска сбирщина!

момченце, това че не си доволен от изборите и си чак отвратен е твоя работа. Ние около 1 200 000 сме си екстра. Утре и мажоритарни избори да има пак ще е така, а на вас само ще се подиграват. Вечер ако случайно ви мерна по телефизията започвам да плюя и повръщам. Няма такава отврат и гнус като вас.

idvam s rqzaniq bozdugan i sha ta napravq da si oshte po ekstra.

Ние пък сме отвратени от вас, как един път не посмяхте да се подигравате с Гоце или червената паплач подлоги.

Nqkoj si

Ама ти сериозно ли?????

По точно даваме парите си на недостойни хора , които ги крадът!

не си доволен от резултата, защо спомогна да се случи? Стига сте поднасяли лицето Пеевски като виновник за всички злини в България. Като е така, защо вече осем години Боко и сие го търпят, защо назначеният от тях ГП не се самосезира и щом е вреден за България, да му се потърси съответстваща отговорност. Защо?

"Отвратени сте от Тошко". Аз пък отвратена от вас - във този форум всички само плюете: плюете, че хората гласувт /негласуват/, плюете, че гласували за този или онзи, но не посочвате някой подй.ходящ според вас, плюете всеки, който си позволи да изкаже някакво мнение, но вие не казвате нищо?????

Аз написах - резултата беше 6 минуса..... Апропо, не се ли озъзна българина за 27-28 години,че добро от бг управник нема да види....

Грешка господин Йорданов! ГЕРБ спечели изборите благодарение на тия 400 000 "калинки",които са на топли и добре платени местенца в държавната и общинската администрация. Те и техните членове на семействата осигуриха основната подкрепа за ГЕРБ. Там гласуването ставаше под строй. Тия хора не се интересуват накъде отива държавата. Те се интересуват само от едно; ДА ИМ Е ПЪЛНА ПАНИЧКАТА! Сега предстоят интересни събития. Ще видим какво ще се случи с пенсионерите и колко от тях ще оживеят при тия цени на газ, ток и парно. Не бива да се забравя,че увеличението няма да е символично и ще повлече цените на всичко нагоре. Живи ще бъдем,ще видим. Много обещания се дадоха на едро и сега трябва да се изпълняват!

Гледах случайно вчера шоуто. Занимават се да се подиграват с Радан, където той е един от малкото свестни, който се бореше срещу съдебната система, корупцията и неправдите. Погнусих се от мърлявото им шоу. Явно той им е проблема.

съответен на състоянието на социума в момента. Достатъчно потвърждение е писмеността по темата до тук. Който е отвратен от канибалите и смята да ги черпи с локум, за да ги превъзпита - а дано ама ...

този се готви за депутат ,ако стане мажоритарен вот заедно с другите си колеги и слави.парите ще изиграят роля.затова реват много за референдума.

във форума има пълна непоносимост към циркаджии- политици. Битивито таман намери и повод да ги свали, че то да се чудиш как да ги махнеш

Здравейте! През целия преход, коя нова политическа "Алтернатива" в България е донесла нещо ново и е променила из основи характера на управлението! И защо от шоуто на .... смятат, че биха могли да бъдат някаква полититечска алтернатива?

Ебати и комбинацията!Соло ташак на Славчо-славея и комунист.Ей такава комбинация никога не съм и си представял!Нагли селяндури!

бла-бла-бла ......... Личности, ярки и образовани - къде ги видя тия, бе чоджум?! Може би само себе си и учиндолския фалшиво-въздихателен, гневно-изобличителен "славей" (гарван грачещ грозно, зловещо ...) има предвид?! Или си въобразява, че един високо образован музикант, или актьор, свикнал да говори с чужди думи (на сценариста, драматурга ...) може да бъде пратен в парламента и да почне веднага да прави страхотни закони?! И как точно ще стане тоя номер, кой ще му повярва, какво ще насъчинява той в тия текстове, като никога не е учил право или икономика, или социология, и "закона" през крив макарон не го е виждал, а е ползвал юристи за договорите си, в които е видял само крайната сума на хонорара?! Управлението на държавата не е като да правиш чалга-вечери с кълчещи се "балерини" по 200 лв за пълна програма след записа! Много популярни били, не знам си какви проекти правили ... Е, политическите избори не са като един проект за нови смешки и възрожденски песновки под сурдинка със замечтан поглед към горните прожектори! Нещастници, които се взехте много на сериозно, изполъгахте народа неграмотен да гласува за популисткия референдум, а сега го навирате в дневния ред на парламента, като че ли е най-важното нещо в държавата ... Но с промяната на изборния закон икономиката няма да се възроди, нито с избора на музиканти, проститутки и чалга-изпълнители (които са най-известните имена в циганските махали - обиталищата на основната маса електорат) ще се възроди древната и горда нация ... Въздухари с много кинти от концерти с най-евтината музика и ефектите от черни кожени гащи и фанели на водещия ....

Чалгарите ги канят за баланс в шоуто. В това шоу са гостували много световни имена от всички музикални стилове. То и музиката на шоуто не е онази мазна чалга- нарича се етно рок:) И това пак е балансирана музика на фона на някои парчета от репертоара на новоизлюпените и позастаряващи ,, звезди,,.

Ти изобщо не бери кахър "кой ще му повярва".Много сме,не се съмнявай! Естествено,че за парламента е нужна компетентност и по икономика и право и...всъщност по всичко.А каква точно беше компетентността на досегашния ни премиер,че не си спомням? Тия ,които избирахме досега по тоя анонимен начин доказаха ли ,че са "перфектни"?/с някои изключения/. И защо коментарите са само за мажоритарния вот,а дума не се споменава за машинното гласуване,например? Бла-бла-бла...,за да си стоим в блатото,но затова не ни е виновен Слави.

само от ВИПОНД и ВИФ излизат готови министри.