Съд извърши държавен преврат във Венецуела

Председателят на венецуелския парламент обвини президента Никола Мадуро в държавен преврат.

Обратно в новината

Коментари - Съд извърши държавен преврат във Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ЗМИЯТА КОГАТО УМИРА,ХАПЕ НАЙ ЛОШО"!!!ТА ТАКА И С РЕВОЛЮЦИИТЕ ИЗНАСЯНИ ОТСАЩ ЧРЕЗ ЦРУ!!!ХУБАВОТО Е,ЧЕ СВЕТЪТ БЪРЗО СЕ ПРОМЕНЯ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА,КАТО САЩ ОСТАВАТ САМО РЕГИОНАЛНА СИЛА!!!

БРЦК

Във Венецуела през 6 месеца има опит за преврат иницииран от ЦРУ , щото се опитват да се отърсят от американското влияние. Миналата година пак имаше. Този път Мадуро отвърна на удара.

Айде попукаха го и това комунде!

Ционистката сган няма да миряса,докато не сложи ръка върху петрола на страната.

Венесуела е държавата рай за всички рубладжийски отрепки,опикани червени бастуни,изкукали фуражки, и атакаджийски бабуини ,фенове на курнела и келепирджийския фронт!

jingiby

Инфлацията във Венецуела през 2016 г. достигна над 350%, като политически противници на президента Мъдуро говорят за равнище от над 500 процента при свиване на икономиката с цели 12 процента. ВенСеремос, мурзилки...

през 90-те с помощта на мъртвата хватка на финансовата мафия от ФАЩ и Сорос инфлацията надмина хиляди проценти. Щото България трябваше да бъде ограбена.Същото е с Венецуела. И така ще бъде докато ФАЩ не пукнат от собствената си алчност.

Венецуела някой ден ща се оправи, защото имат огромни количества нефт, газ, обработваема земя. А на Тиквун езика вечно ще е в задника на баа Меркел.

Забравяш че Бокито е братче на Ердоганчо.

Ще се оправи,като савецкия саюз, който има още повече нефт, газ и обработваема земя.

Държавен преврат извършиха бандеровските контри в Украйна, къде бяха тогава "демократичните медии" ?

Как къде - подкрепяха превратаджиите.

Даже и безкръвен-лошо не знаете как да окрасите новината.Така изглежда много сбръчкана.Или чакаме О.Т

ДАЖЕ ПРИ НАС В АМЕРИКА ВЪРХОВНИЯ СЪД Е НАД ПАРЛАМЕНТА И ПРЕЗИДЕНТА ... ЗАТОВА ГИ КАНЯТ СЪДИИТЕ ОТ ВЪРХОВНИЯ СЪД НА САЩ ГИ КАНЯТ НА ВСИЧКИ СРЕЩИ НА БИЛДЕРБЕРГЕРИТЕ :))

Ти си в Детройт колкото аз съм Луната

Путин да гледа Венецуела и да се учи защото това го чака и него. Когато излапат и последните резерви ще спретнат една война за да не го обесят на някой стълб.

Румене, Румене... Я отиди във Венецуела да видиш, че е по-зле от Северна Корея в момента. Северна Корея е по-зле от Русия. А в Русия е по-добре от България. По-скоро ще стане тук отколкото в Русия.

Русия никога в Историята не е била по-добре от България, дори по турско!

егати логиката

Тянанмън е един от най-големите площади в света. Простира се на територия от 880 метра по посока север-юг и на 500 метра в направление изток-запад с обща площ 440 хиляди кв. метра. Събира около 1 млн. души. Толкова са измачкали китайските комунисти танкисти 1989 г. Слава, после КНР става пърнвата икономика в света.

Eдинствено главата са ти смачкали. Стават голяма икономика, защото китайците разбират, че руснаците са тъпанари и спират да ги следват. Разбират, че истината е в САЩ и се обръщат към тях и вземат от техния опит и модел за развитие.

и що имат все още Китайска комунистическа партия? Проблема на Венецуела е че Уго Чавес и неговоти сподвижници изгониха нефтодобивните фирми на САЩ. Сега врякат мекеретата които искат отново да се върне САЩ и Венецуала да е колониална държавица както сега сме ние! Неможе да имаш икономика ако ти пречат! Примера сме ние!

abasador

да живее, държавният преврат във Венецуела! Е не подкрепям съвсем станалото, защото един държавен преврат е завземане на властта в държавата чрез неконституционни средства от страна на участници в държавни структури. По принцип държа да се спазва Конституцията та дори и българската. P.S. Господин редактор Насименто, и в този коментар няма и най-малък намек за твоите способности, поради което искренно се надявам, че ще го пуснеш без печата спам и няма да бъде сппрян! Коментара ми от 23:23 часа е просто грешка на .... абе моя грешка и коментар дето няма нищо общо, абе спам, не е по темата, просто спам, срам и простотия. (жалко, че съм на парно и нямам пепел!) Сега благодаря вече много сърдечно.

където расте комунизъм, не достигат водните запаси че да расте и трева

Много жидове на този свят. Да е.. и презрените същества. И този от снимката е жид, служещ на главните жидове от масонерията- Евреонала. С токива жидове се говори само по техния начин.

тоа път верно от мивки направи песък и от рибите саларии, удоволстве е е че и някой друг страда, макар и враг :)

Гръмко,фалшиво заглавие ! В родната ти Бразилия съдът с Преврат Свали Избран от целият народ -Дилма Русев ! Заглавията бяха винаги в Полза на Превратаджиите !! Винаги ! Сега плачете пак ревете срещу ляв Избран Президент ! Quo vadis Дир.бг ?

Венецуела е нас-богатата на петрол южноамериканска държава, но населението гладува. Масово ровят по кофите за боклук, защото няма нищо по магазините. Да живее комунизЪма, дето СССР ни го натресе на всички нас.

Венецуела не е най-богатата на петрол южноамериканска държава, а най-богатата на петрол В СВЕТА ! Има два пъти повече доказани петролни залежи от втората след нея (Саудитска Арабия) ! Но на престъпни комунисти и цялото злато на света да им поднесеш, за няколко години ще го прахосат и ще тънат в мизерия!

ЗА РАЗЛИКА ОТ МАЛОУМНИ СОРОСОИДИ КАТО ТЕБ НОРМАЛНИТЕ ХОРА СЪБИРАТ ИНФО ПОНЕ ОТ 2 ИДТОЧНИКА И ТОГАВА МИСЛЯТ . ДА БЕШЕ ПРОЧЕЛНЯКОЯ КНИЖКА ИЛИ ПЪК ДА ГЛЕДАШ ЗЕЙДЕЛИСТ ...... СЪЗДАДЕН ОТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ РЕЖИСЬОРИ И ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ .

От името на Социнтерна призовавам всички членове на БСП да се опълчим против световния империализъм и ако имате стари броеве на Работническо дело да ги изпратим на венецуелския народ, защото няма толетна хартия и ходят с посрани задници. Венсеремос!

мадуро ще ходи при путин и чуркин!

Защо като е Толква Хубаво при Капитализма ... България ..след 27 години Капитализъм ..10 години в ЕС и НАТО ..8 години ГЕРБ ... ..България е Срината,Ограбена и Унижена !!! И Още продължават да Грабят Построеното при Комунизма !!?? ... При Комунизма Очевидно беше несравнимо по-добре ,спокойно а Държавата работеше за Всички а не само за 500 семейства .. ..имаше СПРАВЕДЛИВОСТ !!

Семейно!

Колега,недей така. И аз не съм съгласен с глупостите, които пише онзи по-горе, но по-леко с клетвите.

АЛЦХАЙЧЕР ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ДА ВИ ПОРАЗИ ИЗРОД СОРОСОИДЕН .

Сигурен ли си?

И 13 години БСП!

Бакшишът Мадуро беше избран през 2013г. след смъртта на Уго Чавес. След това от Венецуела изчезна храната, строителните материали, дори тоалетната хартия. Падането на цените на петрола ги довърши. Такава е съдбата на всяка държава - бензиностанция.

НА НИКОЛАС, ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПАК ШОФЬОР В ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ

И при нас в Украйна едни такива протестират срещу мене и властта, но по поръчка отвън пратих външни наемници срещу тях. За всеки случай облякохме наемниците в национална униформа, че да не е толкова очевидно.

Няма да коментирам защото редакцията много семпло трие мненията ми. Тази редакция е най-мотивираната. По понятни причини. Благодаря за поредната гума.

Доказателство,че такава Венецуела не е удобна на САЩ и глобалната и политика.Там има и нефт ,а компаниите за добив са държавни т.е. на венецуелският народ.

Да ядат нефт тогава.

Можеха да си го мажат на филийки, ама нямат хляб.

Тази държава за пореден път доказа че където е стъпила чумата комунизъм съсипва всичко. Венецуела е много богата на петрол, а е бедна като съветска въшка.

Айде пак комунизма ти виновен за твоите лични проблеми с възприятията :))

къде комунягите не са оср..али всичко, и има ли някъде да са признали поражението си и да са се оттеглили от властта без бой!?

ЦРУ-то наля маса пари срещу Чавес, веднъж му организираха преврат, но народа го върна на президентския пост, а бързо избрания нов президент забегна във ... САЩ. Днес въпреки, че Чавес вече го няма, ЦРУ-то продължават да спонсорират опозицията да работи срещу законно избраните управници.

Комундета. Бандити газещи в петрол, но резултата е купони за тоалетна хартия. Боклуци като навсякъде.

ДругарЮ данчо, ама много могъщо това ЦРУ! Много ги бива тези "кравари" Където се пръкне със сОвеЦка помощ комунизъм и тези войнолюбци им натресът глад!? Путя никакъв го няма! Аз за това съм За "краварите"...