Как би изглеждало следващото правителство?

Преди да са започнали официалните преговори за съставяне на следващото правителство, излъчено от 44 Народно събрание, се появиха прогнози за състава му.

Обратно в новината

Коментари - Как би изглеждало следващото правителство? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повечето некадърни, крадливи, лъжливи - боклуци от всякъде, семето на кратуната се е посяло навред

Гербаджийските министри са се доказали вече с успешната си работа... А на патриотите да дадат МНСП да баламосват пенсионерите...

Изборите спечели БОКО в последното си поевяване нощта преди изборите---глупавата и самонадеяна Корнелия допусна това -Боко сам да застане пред камерата Тогава Боко изплаши раята--- каза дабъдат послушни -кротки--щото ТУРЦИТЕ ще забият един байрак в Кърджали и ще викнат Ал Джазира и Си Ен Ен---а Корнелия и станало нещо в мозъка Като чу това от Боко--раята се изплаши дане чуе гръм от пушка и звън нацигански ножове и следващия ден мигом се хвърли в краката на Брюксел А пишман патриотите като чуха че има 4 министерства --забравиха за концесиите и борбата срещу колониалистите

Поръчахме си за 32 млн. пак същото. Нямам думи какво ни очаква, а то вече почна с цените на тока, парното и т.н.т.

Изборите са спечелени от Путлер и ще бъде составено Путлеристко правителство с руските агенти Каракачанката ,Сидеров , В.Симеонов с,подкрепата на руската партия ДПС и няма да има реформи а раздаване на пачки . Българският избирател това си заслужава.

Честно - не ги виждам заедно да управляват, освен ако ОП, в името на властта, не се откажат от програмата си за пенсиите, ... жалко за Каракачанов и за Джамбазки, ако направят това!

Следващото правителство ще бъде на БСП,ОП/орел,рак и щука/ и Воля,разбира се, и с активната подкрепа на ДПС.

КАК ЛИ???КАТО ФИЛМЧЕТО НА ДОНЮ ДОНЕВ"ТРИМАТА ГЛУПАЦИ!!!ДВАМАТА СА НА ИЗЧАКВАНЕ ДА ОХАЖВАТ ТРЕТИЯ!!!

Няма вече Белене, Няма КТБ, Няма корупция и далавери, Всичко е добре! Пенсиите се повишават, Младите се размножават, Още по-добре! Картелите съвсем измряха, реформите текат, сигурни сме и спокойни, Най сме си добре!

Кога се появи Южни ветре , кога започна да духаш?

От 20.04 поради "големия" зрителски интерес, ежедневно по всички медии следват последните, надявам се 1000 епизода от драмата "Витету & Тримата Му с китари".За феновете бейкролс Пица, безплатно.

Защо не чувам нищо за корупция ,за сигурност ,за КТБ ,всички тези проблеми трябва да се решат светкавично ,но нашия започва с ...оглушките !!!!

Стига сте мрънкали! Вие си ги избрахте, сега ще търпите и ще си траете! От утре шоково увеличение цената на газа с 30% за бита и индустрията, от там и цената на хляба и на всички останали стоки! Хак да ви е!

От 2007 година насам се менкат ГЕРБ и БСП. Вие каква разлика виждате? Болен, Валерката, Каракачанката, Ахмед и Лютви подкрепят ту едните ту другите Прост, прост, прост народ!

Тате, пак имам двойка по български... - Защо?! - Днес госпожата пита: Вече повече от 10 години българите избират или БСП, или ГЕРБ. Какво е българите?" - Как какво е...?! Идиоти... - И аз така отговорих... Ама тя каза, че било подлог...

ама наистина сте идиот! като баща си! на ден по пет пъти!!?! соприсе, юр..оде, или поразрови нета, и намери по свеж виц

Ще се сменят докато народа се откаже от комунизма. След това ще забележи и по-достойните кандидати,които вече се появяват ,но никой не им обръща внимание. Всеки народ върви по свой собствен път ,който никога не е лесен.

Задава се правителство, тип Pussy Riot.

ChatGPT

Как би изглеждало следващото правителство? - Като предишното

Още ще некоя и друга година БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕС. Но, капацитето на Тиквето е такъв

Как няма да е най-бедна като през две години докарваме престъпниците от БСП/ДПС на власт. Само последните години платихме 10 милиарда за далаверите на БСП/ДПС!!

От Седем години гледам ТИКВАТА на НЕГРАМОТНОТО от БАнкя. Резултат=0, ЗЕРО

Това лъжеца от Банкя ли казва, който само за година ни зароби с 20 милиарда дълг, които не са платени за някакви чужди далавери, а за къщи на любовниците в Барселона например!

на ОП с Герб трябва да е моментално актуализиране на всички пенсии. Без да се получи съгласие по това,никакво споразумение с Герб! Оснавят ли хората в третата възраст да умират от бедност нищо няма да помогне на нито едно правителство. Нека им е ясно от сега.

Добре си изиграха картите полковниците от ДС. Сега ако не искаме Борисов трябва да се наденем на Курнела. Само пишман-патриотите са ни гарантирани със скритата подкрепа на баш патриота Доган. Все едно да си избираме между чума и рак, но винаги гарнирани с разстройство!

"Все едно да си избираме между чума и рак, но винаги гарнирани с разстройство!" Много точно казано!

Те нали уж са нови, а пак са си същите, правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. И изведнъж става ясно, че са пълни с имоти. И изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тея кавали `щот така или иначе вече сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно?

Не завиждайте! Всеки има възможност да стане като тях, така че - дерзайте!

как тъй хем са идиоти, хем са пълни с имоти? и като те лъжат на дребно не си доволен?? искаш си да те лъжат на едро? по тая част си е нинова! тя лъже не на едро, ми направо за световно!

с такъв народ който уби българия като икономика ,страна,територи и най важното народ(и за тези уроди няма вече интелегеция .МАЙСТРИ НА ИКОНИ,СТРУГА МОЗАИКАТА И Т.Н. - А СТРАНА БЕЗ ТАЛАНТИ И РАБОТЕЩИ ЗНАЕЩИ ХОРА Е ОБРЕЧЕНА НА ПРОВАЛ - ТОВА НЕ Е ЦИГАНИЯ А ПРОСТОТИЯ НА НАРОДА КОЙТО ДАВА ДА ГО И=ЪТ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ДУПКИ - ПОЛУЧАВАИТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ

ти няма ли да си идеш и да ни оставиш на мира? россия мать завет! иди помагай на путин да трепе народа !

А защто не ГЕРБ и ДПС? Патриотите ще подкрепят пунктуално, за да се разграничат от БСП, а Марешки... тои ще си гледа бизнеса?

Няма картели, няма корупция, няма контрабанда, няма Пеевски, няма увеличение на всички цени, няма поголовно унищожаване на българската природа. Честито на всички, които гласуваха за ГЕРБСП, ПатрЕотите и Магарешки! Дано сте доволни от избора си! все пак сте почти 3 милиона гласоподаватели, които сега нямате право да се оплаквате! Онзи ден си ги избрахте! ПАК!

Отново само комунисти отново само айдуци

По-добре осъзнал се бивш червен, който МАЧКА боклуците от БКП/БСП, отколкото настоящ комунист, който демокрацията го е ограбила. Ако имаш сърце е нормално до 30 годишна възраст да си завладян от идеите на комунизма, но не е нормално да вярваш в него след това, ако имаш акъл.

Крум Зарков ли визираш ?

Хайде едно стабилно правителство и България да тръгне напред.

При герб няма напред. Само цените са напред

Точно това харесвам най-много - кефя се, когато цените се вдигат. Само така ще има диференциация между кадърни и можещи (умни и красиви) и колхозници-мизерници. Сега как е - всеки дрипльо може да си позволи луксозен автомобил, скъп телефон и ходене по кръчми и заведения. А е МНОООГО по-добре да има висок стандарт (като в Люксембург, Швейцария или Монако), за да могат САМО кадърните и можещите да си позволяват тези неща. Не е нормално келеши под 23 години, които нямат още нужното образование и кариера/доходи да пълнят заведенията и да тормозят останалите като правят трафик по улиците с техните автомобили. За келешите, колхозниците-мизерници, неграмотните и мързеливите няма място измежду нас - тяхното място е в кварталите като Люлин и Меден рудник, метрото и селските кръчми и чалготеки!!!

При всяко ново правителство цените тръгват напред, за съжаление. Ако и това стане ще има блокади и сблъсъци, протести и т.н.

от коли въже събирани по кръстовища и седенки!

Членовете и симпатизантите на БКП/БСП ли имаш предвид? Много си прав.

Волен Сидеров - председател на народното събрание Каракачанов - Министерство на труда и социалната политика Валери Симеонов - Външно министерство Само така ще се "оправи" България !!!

сидеров трябва да е министър на куртурата!

Съд за престъпника Борисов.

А кво да правим ние дето не щям нито Бай Х, нито г-жа Лъжа, нито Скатове, Фикуси, Каракачанки или аптекари-бензинджии?

За нас остават хапчетата на Марешки.

Абе, милооо, аз за кого га гласувам? Ми то никой не ми отива на прическата. А и то не се гласува в мола. Нямам кво да облека за изборите. Аз реших - няма да гласувам.

Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!

Да повърна.

Старата песен , на нов глас!!! И как Московски оправи транспорта???? - Никак Хак да ви е

Мафията пак ще управлява! Гответе се за още дране на кожите, нови заеми и мечти да стигнем стандарта на Албания!

Да гласуваш за човек който мрази народа си,който нищо добро не е направил за него,който ни върна с век назад,който е обграден с крадци и с образование под неговото,който се подиграва всеки ден и казва че живеем в Демокрация най бедни и най болни...какво да очакваш от такъв ,само грабищни паркове...?

30 милиона за избори, за да си начеше ББ крастата! Погледнал сеИлия и пак в тия! Срам и позор! Заслужихме си го!

Ми така, ще изглежда "Посрано" Един старшина, тука се обажда, и, предупедава!

Kлоуни веднага тичат в Mалта на гезме да харчат парите на BG че едва са седели докато има временно правителство липсваше им харченето да ние честито е то защоо в таз държава няма управия и хората се махат .

бе това руските бок..луци защо не си отидете да помагате на путин да потуши народният бунт в россия, а стоите в България и тормозите българският език и писменост? не научихте нито един човешки език !

По Нова телевизия обявиха че в Свищов си слагат 9 метров паметник на руския император . Задунайска губерния да видим как ще реагира.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Амчи те и на Путин ши турнат паметник на центъра на София

и на кой точно руски император ще е паметника?

Тоя дето е премахнал робството в Русия и е забранил да се продават хората

Този човек го мъчи запек! За здравен министър, най- добре, да вземе Лечителя, професора д-р Мердерски

Защо не коментирате милионите за пръстовия отпечатък, който нямало вече да се използва?! Прост народ-слаба държава!!!! Наистина е така!

Щом един милион глупаци са гласували за БХ, какво да е Правителството - хахахахахахахах

Прост народ, проста държава! Ти остави ами бая пенционери от селата гласуваха за ГРОБ!

Правителство с патриотите агенти иван и сава воле ,ще ви иэпрати при реформаторите при следващи иэбори,щом се съединявате с агентите,по добре с воля и който иска подкрепя ,или на малцинството на агентите кой не трябва да се дава министерство на военните и МВР ЕВРОФОННДОВЕ ВЪНШНИ МИНИСТРИ ,агентите са эависими и те служат на вербовчиците,няма с кого да преговаряге,эатова не губете време

Агент "Иван" от ДС вицепремиер? Може!

Не ми пука за правителството Ви, другари журналисти от Дир.бг, боеви авангард на Партията-кърмилница, нито за Парламента Ви, това интересува шепата тъпанари, пишещи тук, да се джавкат и да изпадат в умиление от Селянина с колелото от Банкя!!За вас е ясно, години наред зобите на герберастката ясла, но не мога да проумея една простичка истина, кое по-важно, как некадърният, прост,сервилен и неадекватен Пожарникар ще направи поредното недоносче правителство, от всякаква алчна измет, или ценовият шок, що за мазохист трябва да си, да им плащаш безропотно, а в същото време да получаваш в пъти по-малко от всички държави от ЕС и да коментираш кой ще е в правителството?!

бе ни ти пука, не ти пука, колко да не ти пука, щом си станал и си почнал да плюеш от зарана, вместо да се хванеш у работа?

Бях нощна смяна, дебил, за разлика от теб, безхабернико!!Гледай си в твоето канче ине плачи на чужд гроб, цървул!! А вие публикувайте, подлоги, колко пъти да го пиша!?

....от зарана, вместо да се хванеш у работа.....Това са избирателите и феновете на ГЕРБ, прости и неуки като Предводителя си, всяко изречение започва с главна буква, тъпанар, дано си изринал на добитъка в обора, смръдльо!!!

тъкмо тръгнаха враковете и хоп греда - Московски

Малко поопушен, но е автентичен! Хойко, го намери, в горите посечени

Браво курнелия!

а бе ти не си ли разбрал, че покрай карираното флагче на финала първи премина борисов?

Тъп,но упорит.Що е то?

имаш предвид курнелия?! объркал си се! тя е жена, нищо че не и личи!

ако Дариткова стане министър. Завършила някаква педиатрия в една от руските републики. По зле е от Десито.

Как ти се връзват в Европа бе нек...ко крадлив?Какво да се чуди човек,на тях въобще не им пука за този кенеф България.А и както е тръгнало ние пак последни ще останем в нея-бедни и озлобени от липсата на всякаква перспектива.Изселвай се народе накъдето ти видят очите.

Като досегашните.Кражби,корупция,нищо неработещо с "калинки"горе,бедност и пълно безхаберие и нарцисизъм.Нима ни чака нещо добро?Защо гласувах?Пак за тези пребоядисани комунисти крадци.

Вместо с една, както беше предишното, сега с две мутри, Бойко Борисов + Веселин Марешки!!!!