За Брекзит обсъждат и свободното движение на кучета и котки

Преговорите между Брюксел и Лондон за излизането на Великобритания от Европейския съюз ще включат и въпроса за свободното движение на кучета и котки.

Обратно в новината

Коментари - За Брекзит обсъждат и свободното движение на кучета и котки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кучета и котки може, а за българи и румънци не...

АНГЛИЧАНИТЕ СА ПЕДЕРАСКОКОТКОКУЧЕШКА НАЦИЯ А ВИЕ ГИ БОГОТВОРИТЕ. ОБИЧАМ ДЪРЖАВАТА СИ УВАЖАВАМ БЪЛГАРИТЕ ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е НАЙ ЦИВИЛИЗОВАНАТА НАЦИЯ. АНГЛИЧАНИТЕ СИГУРНО ПРАВЯТ СЕКС СЪС КУЧЕТАТА ИЗВРАТЕНА НАЦИЯ,.

Тогава ще настъпи такъв живот... Дано, дано дано! Ти лапата дай.

...АНГЛИЙСКО куче или котка, разбира се!

Бывший помощник президента США по национальной безопасности Майкл Флинн решил дать показания о связях предвыборного штаба Дональда Трампа с Россией в обмен на иммунитет от уголовного преследования. Об этом сообщает телеканал Fox News со ссылкой на его адвоката Роберта Келнера. Соответствующие переговоры, как отмечается, Флинн ведет с ФБР и представителям комитетов по разведке Конгресса.

медиите рисуват БРЕКЗИТ-а в апокалиптични краски еврочиновниците ги порази вълна от британски хумор...

хората няма кво да ядът, те кучета и котета шми мъкнат насам нататъче...

Ако някой има стока, трябва да плаща Мито и Данъци при внасянето и в друга държава... Така е с всички животни... А ако през границата нахлуят Маймуни, Слонове и Камили, и почнат да се разхождат из градовете, би трябвало или да ги избият, или да ги върнат в Африка, или да ги пратят в Зоологическата градина ( Затвора, а там слагат по едно две интересни животни). Както когато монголеца Тамерлан, когато побеждава османския Завоевател Турчина- Баязид ( превзел България и Сърбия, и победил западните рицари при град Никопол), го слага в клетка, да го показва по градовете. Намерил си майстора.. Хахаха

не бива да обиждат с такива сравнения сирийците и арабите

А с глиганите какво става? Как ще преминават те? Ще трябва ли да се съобразяват с евентуалните Жирафи? А, ко? Жираф? Такоа животну нема. :)))))

...нямам думи !..EP спешно се нуждае от масов напално превартял убиец !да влезе в този "парламент"...и да почне от входа та до покрива !....един жив и да рита да не остане !!!..после човека да го помилват !...каквото и зло да е направил...с това ще е изкупил греховете си !

Белите англичанки, дали владеят техниките, на Шветските тройки? Мога и само с едната, ако другата иска, поне Три часа, да ме изчака!

За кучета и котки може, за българи и румънци не може!

За кучета, котки, нигерийци и индийци може

как ще заспя сега :( толкова се развълнувах.

И ако го няма Знамето на ЕС върху паспорта на кучето - СТОП! Ще издават визи за кучета и котки ли? Да Здраствует Великому Европейскому Союзу!

А сигани обсъждат ли ?!)

Кучета. Котки. Прави краставици. Тоалетни казанчета с водни лимити. Боже,какви идиоти !

И аз така викам - Боже какви идиоти пишете тука!

Платен бездарник.

Забрави щастливите кокошки и прасета!

Но защо само свободно движение, защо ги ограничават да заработват нещо и там , я мишка да си хванат или някой крак да захапят.

Само да попитам за моето куче, ако случайно хукна с него по европата ще има ли поне едно кокалче, че нали ние сме на друга скорост, а то нали си е глупавичко не ще да стои гладно и ще се нареди барабар с техните да хапне нали сме си европейци все пак.

САМО КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАК ЩЕ ПЪТУВАТ ? НИЩО ДРУГО !

Аз

ЕСССР се опитва да прави проблеми на ВБ, но ВБ вече почва да мочи евротъпанарите. Засега само по английски елегантно, но ако евроизметта не си седне на гъза, ще пикае кръв.

А ти какъв си, а сетих се, седиш си на село, копаш чесън и репи и си много щастлив, че имаш възможността да плюеш Запада и никой нищо ти не прави ? Ако така можеше и навремето така свободно и безнаказано да плюеш и сесесерето, ама нали знаеш що се случваше, член 106 от НК ?

За кучета и котки може, за прасета не може. Добре че ЦСКА не се класира да играе по Европа.

Представители на медиите заедно с говорителя на ЕК правят поредната сценка театър с която да атакуват Брекзит по някакъв начин. В крайна сметка, медиите работят заедно с глобалистите срещу нормалните хора!

Да ти се сера у муцката па на тебе за платените коментари!