Петима загинали при катастрофа на хеликоптер

Телата на петима души бяха открити в останките на хеликоптер, разбил се в четвъртък в планините на Уелс при лоши метеорологични условия.

Обратно в новината

Коментари - Петима загинали при катастрофа на хеликоптер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли не споменават марката на вертолета ? Ех, да беше МИ - 8,17,24,28. То тогава щеше да е новина 1 на България. Без значение дали са производство на Мотор сич - Украйна или Русия.

Обикновенна катастрофа, а СМРАД я превръща в новина?! Лошо, ама чак като главна новина, несериозно!

TIREX

ролята на про робовладелческите медии е да всява ужас и страх да създава паника робската психика се насажда с цел лесно управление. затова на протест на пенсионери има присмех и подигравки а на гей паради участват дипломати и има щедро финансиране.

Може би не е уместно, но честно казано, какво ни интересува? Като го написаха предположих, че става въпрос за България а то е било някъде в Мачу Пикчу. Защо ни съобщавате такива новини, и то на първа страница? Следващият път да вземете да ни осведомите за размножителния период на пуйките в САЩ! Хайде моля, дир, излагате се! Вместо тези помии, моля, намерете нещо хубаво, което се е случило днес. Сигурен съм, че има стотици приятни неща, които са се случили в България днес. Защо ни информирате за това?!?

тъжно е ... но си спомням как се ругаеше тук когато да речем подобно нещо стане в русuя ... човешкят живот няма граници !

Тамън реших, че са петима български депутати, а то в Уелс... Мъка, мъка....

Ха ха ха наистина оригинално :)

Защо подобна информация е новина? Съжалявам за хората, но има много акценти от България които трябва да са днес тук в това каре!!!

Кое каре? Тази новина е едновременно в Последни, в Главни и в По света. От Главни ще изчезне много бързо и известно време ще остане в Последни и в По света. В крайна сметка ако не Ви интересува просто я подминавайте и толкова - има предостатъчно съществени (за Вас) новини, които да четете.

Когато е дежурен Насю Ментата новините винаги са тъпи и шибани. Боли го някой в България .уя за Уелс и обратното!!!

oh dano da sa mestan borisov tzvetanov donchev i peevski

жалко за тях, но прекалената самоувереност до там води.

Не може да бъде .... такива инциденти стават само в Русия и никъде другаде - трябва да е саботаж на Путин.

е,може и БСП да има пръст в лошото време

Я вижте какви трагедии стават по света и то на пъпа на цивилизацията, а вие ББ магистралите, тунелит, мостовете, дупките и т.н. Ами трафик има и рискове ще има. Виждате дори и във Великобритания се случва.

най-добре е Бойко да не ремонтира нищо - и без друго пак ще се развали