Изселници искат да се потърси отговорност за провала на ДОСТ

Изселници от "Бултюрк" искат от Турция да потърси отговорност от ДОСТ за провала на изборите на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - Изселници искат да се потърси отговорност за провала на ДОСТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕДВИД ФАКТА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИЗМИШЛЪОТИНА КАТО БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ,А У НАС ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ ИЗПОВЯДВАЩИ ИСЛЯМА КАТО РЕЛИГИЯ,СЕ ЧУДЯ ТОЗИ ФЕС ЗА КАКВО ГОВОРИ???

да търсиш отговорност, че не си избран. Повечето не са избрани, вътре са само 5 партии, но не са се сетили да търсят отговорност от държавата. Голям смях.

Както се вижда, уйдурмата на турците излезе от всякаква секретност. Ясно и категорично си плещят за щети нанесни на Турция, на Ердоган. Те те са се намесвали открито във вътрешните работи на суверенна България трябва да промени избирателния закон закрие всякакви изборни секции извън дипломатическите представителства във вражески настроени държави. ДАНС спи ли, прокуратурата?! Тази партия трябва да бъде забранена по закон!

Дори да е имало някакви съмнения до момента, вече е ясно за всички - тоя е национален предател. Не заслужава даже разстрел, трябва да се люшне на някой клон.

Баш ми е драго. Каквото търсил, това намерил Местан. Ако не беше наглец от класа, вече да се е скрил в миша дупка. А изселниците не ги жалете. Това им е за урок.

А защо толкова много ( нерегистриран ) 31.03.2017 02:32 те интересува къде и какви ракети имаме бе, Хаарун? Айде "кротни" се на задника си и не задавай наивно спец-въпроси! Аман от "уж" непросветени, но усърдно разпитващи маниаци от чуждо разузнаване...Видяхме колко струват и Доган и Местан: или предават списъци, или се укриват в чуждо посолство! Отечество продажници! Никой не те е възпирал да изучиш военно дело във Военно у-ще, академия, ако си патриотар и си искал да защитаваш майка България! Не задавай повече въпроси по този тъп начин! И моля информираните от форума - да не му отговарят! ! pеплика вземи линк + гласувай- гласувай Haron Haron ( нерегистриран ) 31.03.2017 03:51 Да-може би си прав-сгреших,че зададох този въпрос.Но винаги съм мислел,че в този сайт съм сред приятели и наум не ми е идвало ,че недоброжатели на България,могат да следят написаното.Наистина сгреших и имам доблестта да си призная.

Към военния-прав си и получаваш моето извинение.

Достоен е всеки човек, който има доблестта да се извини. Само достойните се учат да не повтарят грешките, а грешат - всички. Мъже, никога не забравяйте, че сте мъже. Ние сме стълба на семейство, фамилия, село, град, род и родина!Нашите пра-деди са били истински пазители и най-добрите воини.

Абе тези достове да не са взели парички назаем от турция и сега да се чудят дали бизнес се прави с пари или с ду..

Види се и Местан ще става " патриот"!Единия като Левски,другия като Бенковски или като Димитър Общи ,та ще става тя! Е дано поне оставят изселниците на мира,то бива,бива,но ги ползват само за политически цели,че и тук! Ето на самото име на организацията е " Бултюрк" или български турци,това е показателно за връзката която носят в себе си!

Проблемите на българските турци,турските българи,изселници,турско население или каквото и да сте,се създават от вашите си политици,замислете се...

Да се забрани вота за хора от Турция докато : 1.Хора, които не владеят български език се опитват да управляват съдбата ни! 2.Турция не признае геноцида над тракийските българи само преди век и не изплати заграбените с лихви 20 милиарда. 3. Докато Турция не върне българските имена на българите, основно населяващи европейска Турция. Щом тук има турски имена, ЗАЩО ТАМ НЯМА БЪЛГАРСКИ ИМЕНА???? ЗАЩО в турските статистики и преброяване НЯМА БЪЛГАРСКИ ЕТНОС, а у нас - ИМА????? ДА СЕ СТЯГАТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДИПЛОМАТИ И ДА ГО ИЗВОЮВАТ ТОВА В ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!

Както Ердоган се отказва и обръща гръб на Местан, свършил му мръсната работа да убеди мюсюлманите в България да гласуват за турска партия, за което Турция и Ердоган са платили 2 млн., ТАКА и един ден Ердоган и Турция ще се откажат от българските мюсюлмани и ще ги обявят за врагове на Турция с всички последствия по турските закони. Сега нека ги лъжат, а българските мюсюлмани да се радват, че тук щяло да настане турско. С КЪРВАВИ СЪЛЗИ ЩЕ ПЛАЧАТ ЗА БЪЛГАРИЯ И СЕГАШНИЯ СИ ЖИВОТ!!! И МЕСТАН ПЛАЧЕ СЕГА! ЗА ПРЕДИШНИЯ СИ СПОКОЕН ЖИВОТ!!!!

Е,щом пие ракия -значи е харен човек.По ме е страх от тия дето не пият и се правят на света вода ненапита.

Ердоганя явно си е поискал обратно от наш Владко Зидаров кинтите, дето му ги е дал за изборите! И сега нашето ДС се чуди откъде да ги вземе - България ли да съди, какво ли да прави, след като всичко вече е опоскано... Голям, голям смях! "Хитрата сврака - в капана с двата крака!", дето има една приказка...

Местане, евроатлантико и европеецо, Предлагам 1.Да основем с теб в Турция българска партия "ПОСТ" , за да върнем българските имена, права и свободи на българите там! Те поне знаят турски и ще си попълват документите на избори. 2. Ще заведем и ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ ДА ГЛАСУВАТ с безплатни автобуси, а ти ще им попълваш документите на турски! 3.Ще построим паметници на избитите българи в Тракия и ще организираме колективно поклонение пред паметта им, съвместно с български политици! 4. Ще съпровождаш нощно време по байрямите български политици и дипломати по одринските и кешанските села да пръскат пропаганда за етническо гласуване! Ще уреждаш площади и зали за митинги с мегафони и микрофони и речи на български език! 5. Ще се борим за новини в турската телевизия на майчин български език! 6. Ще построим църкви - ПО 1 НА 100 ДУШИ ОТ ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО. Ще преговаряш с турската държава и общини за парцели, разрешителни и с мюфтиите! 7.Ще се борим за изучаване на майчиния език в училищата! 8. Ще се борим за признаване на геноцида над българите през 1913 г.

9. Щще организираш авариен секретен план в случай на заплаха да се скрием в българското посолство. 10. След това ще организираш достъп до медиите да обясниш, че си турчин и мюсюлманин и НЕ застрашаваш националната сигурност. 11. Същевременно ще подработваш българите да мечтаят да се присъединят отново към исконните български земи! МЕСТАНЕ, ОТГОВОРИ МИ ОТКРОВЕНО, дали ни грози заплаха - арести, смъртно наказание на място...., според законите в Турция и нравите на Ердоган - проучи ги!

Ако загубим вота или има протести, ще алармираме всички световни институции ЗА НАРУШАВАНЕ НА ПРАВАТА НИ и ОСУЕТЯВАНЕ НА ВОТА- ООН, ЕС, Брюксел, Хага, Хелзинки, Страсбург, Арменския поп, Римския папа....А не дай Боже да ни арестуват - ще алармираме Космоса! НО ВИНАГИ, ВИНАГИ ЩЕ ТВЪРДИМ, че СМЕ ТУРЦИ И БРАНИМ ТУРСКАТА ДЪРЖАВА, ПРАВО И НАРОД! Имного, много, много църкви ще построим с теб двамата Местане!!!!!

Прави са хората. Всъщност тези две партии само говорят затова какво са преживели по време на комунизма, но 30 изобщо не са направили нищо за да подобрят положението им, и това на районите в които живеят. Само гледат да засилват тенденцията да общуват само на турски, все повече да се отдалечават и изолкрат от останалата част от обществото. И стига с този тютюн! Цяла Европа не пуши вече, нормално е тогава този сектор да е в криза. Трябва както арменци и евреи в България и те да се интегрират. Нека си общуват на турски в семействата и по между си, да си следват религията си и обичаите си, но и да владеят български както всички останали в страната и в развитието си да вървят напред, а не да се връщат назад.

И българите в чужбина си говорят в къщи на български и децата им са двуезични. И спазват всички закони. И се интегрират. А тук? Идват едни работници от кърджалийски и силистренски села и гледат малоумно, защото даже не разбират "изхвърлете боклуците и пометете". И всичко това с български канали по ТВ????? КЪДЕ ЖИВЕЯТ????

даже си имат тартор говорещ български, който ги бие и ги контролира, навярно и пари им взима от мизерните надници на чистачи и общаци.... тези хора са изолирани от живота защото не говорят езика, стават жертви и на злонамерени работодатели, не могат да се оплачат защото един документ или молба не могат да попълнят ... безправни роби в страната си заради неграмотност, комплекси и липса на самочувствие - има такива хора от най.забутаните села и са трайно безработни и бедни. е това ли иска местан за тях???? а той- с палати, имоти, пари, любовници???? това позволява ли го исляма????

Евгени Михайлов, ония Боздугана, още ли ще плямпате, че тая "партия" не е на служба на Турция? Май само вие двамата не сте наясно. Или паричките, които сте нагушили, са доста и няма мърдане вече.

Тези 2 партии,много мътят водата и бъркат в раните на хората.Трябва да ги няма за да го няма излишното напрежение

И има ли още някой, който да не вярва, че ДОСТ е опит на Турция да се намеси във вътрешната политика на България?

Хаха-едва ли има,но нали знаеш-все ще се намери някой ,като Дявола да чете Евангелието.По -важното е държавната власт да действа.

Попитайте кандидат М. Председателя от ГРОБ, как мисли да реши тоя проблем. За всичко е вещ и ръси мозък по цяла Европа, ама за това и думичка не обелва...ЗАЩО ЛИ????

КОЙ ЩЕ РЕШАВА съдбата на децата ни на всеки две от три семейства в България, имайки деца в чужбина. И внуци, говорещи български. И обичащи и копнеещи тук да се оправи и да се върнат? Да се забрани гласуването за неграмотните - видяхме циганите в директни репортажи, че даже думата "гласувам" не разбират,, нито парламентарни избори. И неграмотни българи да бъдат лишени от глас. Да се забрани вота за хора, които не владеят български и за турски граждани, докато Турция не признае геноцида над тракийските българи само преди век и не изплати заграбените с лихви 20 милиарда, както и докато Турция не върне българските имена на българите, основно населяващи европейска Турция. Щом тук има турски имена, ЗАЩО ТАМ НЯМА БЪЛГАРСКИ ИМЕНА???? ЗАЩО в турските статистики и преброяване НЯМА БЪЛГАРСКИ ЕТНОС, а у нас - ИМА????? ДА СЕ СТЯГАТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДИПЛОМАТИ И ДА ГО ИЗВОЮВАТ ТОВА В ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!

Все някой трябва да носи вина за провала! Като не е Ердоган ще е шпиончето Местан, че го е подвел !

Щом смятат че не са "гюленисти" нека да потърсят ...

МЕСТАН проглуши медиите да твърди, че на главата си носи евроатлантическа натовска каска, а червеният му фес кармазъ със златен пискюл, чак от Брюксел се вижда. И цяла Европа, и България го видя. И Родопите, Кърджали, Шумен, Разград го видяха как си мята златния пискюл до очилцата като парцалена кукла. САМО ЧЕ..... БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ с БЪЛГАРСКА КРЪВ, ПО БЪЛГАРСКИ НЕ МУ СЕ ВЪРЗАХА като им ОБЕЩАВАШЕ да са ЧАСТ ОТ ТУРЦИЯ и с АРЕСТИ и СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ПО ЕРДОГАНСКИ. ЗАПОМНИ, МЕСТАНЕ: БЪЛГАРИТЕ са мнителни хора. Всички турци тук СА БЪЛГАРИ, СПОРЕД ТУРСКИТЕ АРХИВИ НА СУЛТАНА, перфектно водени документи едно време в Османската империя. Имената и религията им може да са сменени, но КРЪВТА - НЕ !!!! Може ида имат някоя турска смес като ратаи, изнасилени, но са БЕЛОКОЖИ, СВЕТЛООКИ И РУСИ!!!!

Местане, провален си! Провален си от гласа на кръвта българска! В българските турци! А пък помаците са НАЙ-ЧИСТОКРЪВНИТЕ БЪЛГАРИ, за които преди 50 години още учителите ни разказваха и ги обичахме. Те са част от българския народ, плът от плътта ни, кръв от кръвта ни!Да живее и вечно жив ще е българският ген! ЖИВ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ! ДАЛ ГЕНИТЕ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!! Не можеш се пребори. ТАЗИ КРЪВ ИСКА ДРУГА КУЛТУРА, НЕ РОБСКА!!!!! НЕ ЖЕНАТА ДА Е ПОДЛОГА! НЕ МОЖЕШ ДА ПАСЕШ МЪЖЕТЕ И БАЩИТЕ!

Помаците са последните, които имат право на мнение. В България вие сте винаги обърнати към тези които са на власт..

в България това е съдбата на целия обикновен народ, живеещ в провинцията. Особено в бедните райони - никой не ги брои, никой не ги изслушва - Видин, Добричко, Силистренско, Плевенско, ямболско, странджанско-сакарските села.... няма разлика между помаци и българи. живот има в софия и няколко големи града. това е. осъзнайте го . всички сме подтиснати, бедни, невярващи. без значение на етнос, религия, възраст.

От напоисаното се разбира че ДОСТ е турска партия на Ердоган с единствена задача да позволи на Турция да се меси във вътрешните работи на Б-я. Тази партия трябва веднага да се забрани.

Ердоган да не се прави на ощипана вдовица, нито пък тия дето са писали. 1. КОЙ ДАДЕ 11 ДНИ ПЛАТЕНИ ОТПУСКИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО???? Кой ще им поеме НЕзаработените НАДНИЦИ? 2. КОЙ им осигури безплатни автобуси и храна? 3. Хората в ефир си казаха, че не знаят за какво гласуват и че всичко им е безплатно. Е, ТОВА ЗА ТУРЦИЯ и ТУРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ли СЕ ПРАВИ, или за БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ???????????? 4. МЕСТАН РАБОТИ ЛИ ЗА ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН???? И ЩО СЕ ПРАВИ НА ОБИДЕН????????Че и с МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ПЛАШИ!!!!!! 5. ЗАЩО другите европейски държави, Ггермания, Канада, САЩ... НЕ платиха НА БЪЛГАРИТЕ с ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ПЪТНИТЕ ДА ГЛАСУВАТ???? ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, МЕСТАНЕ, ЧЕ СИ ШПИОНИН и РАБОТИШ за ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ?????

Закривайте темата и спете спокойно: 1. Турция няма как да ни осъди в Страсбург, защото ние не сме нарушили нищо не сме ходили на нейна територия, а си бяхме в нащата, а дали сме сапечатали границата си е наша работа ,а не на съда! 2.Турция е смешно да има тереториални претенции, защото ракетите не са ни унищожени, а само з апред Е С и Нато не се говори за тях, а те знаят как Истанбул за 1 час мойеeee да е залят и потопен, ама иначе се правят на СУЛТАНИ! 3. Когато Сърбия загуби Косово, нямаше защита, която имаме ние още скрита в стара планина, кой луд ще си унищожи ракетите и ще чака сигурната смърт....Ако нямахме защита още преди 1989 Турция щеше с армия да ни направи Турска провинция! Спете спокойно и да не ви пука...псувайте си Дост, колкото ви е Кеф !

И друг път съм чел постовите ти-ти си умен човек.Не зная кой си,но имаш ум.

еи, абе ти си много умен човек, не зная кои си, ама се гордея с теб

Това не са разсъждения на цивилен,а на военен.Той не разтяга,като мене локуми,а говори ясно и точно.Такива хора харесвам-от които мога да науча нещо и да споря.

"издаваш" четата!

"Изселници искат да се потърси отговорност за провала на ДОСТ" Аз пък искам....колело!

Незабавно Експулсиране на етническия турчин местан и неговата клика извън България. Осъждане на всички български предатели служещи на чужди интереси. Стига сме си затваряли очите Родопите са се превърнали в ракетна площадка, навсякъде стърчат минарета а мюсюлманите не са толкова много. Искат да анексират тези изконни български земи , така както направиха с българска тракия.

Да така е. Обаче ако имате възможност прочетете в нета за така нареченич "Балкански полумесец" - Турция, Южна България, Македония (може и част от Гърция), Косово и Албания. Прават се опити за радикализация на мюсулманското население в този район. За сега Косово е най-податливо.

от нас зависи дали ще предадем в лапите на неоосманските интереси чистокръвното българско население от Родопите, независимо каква религия изповядва. ДЕМОНСТРИРАЙТЕ МУ ЦЯЛОТО СИ УВАЖЕНИЕ КАТО КЪМ ГЕННИ БЪЛГАРИ И СЪНАРОДНИЦИ! Засвидетелствайте обичта и националното си единство към тези тихи, работливи, комплексирани и забравени хорица там, в Родопите, по родопските пътеки. Платили правото си на живот преди векове, та даже и преди век със смяната на религията си. Защото в планината не е имало къде да избягат. И са приели исляма. Но запазили езика. И обичаите си. НЕ ВИ ЛИ БОЛИ ЗА ТЯХ? ПОНЕ МАЛКО? А ПОКАЗАХТЕ ЛИ ИМ ГО? ДОКАЗАХТЕ ЛИ ИМ ГО? ОСТАВИХМЕ ГИ ОТНОВО ТУРСКИ МИСИОНЕРИ И ШПИОНИ ОТНОВО ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ? БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ? ПАТРИОТИ ЛИ СМЕ?

Pesh0

уж не са турска партия , а наранили интересите на турция и Ердоган :) кое е вярното ???????????????????

хайде, Местан спечели гнева на Ердоган. Знаем какво го очаква. МЕСТАНЕ, СЕГА ЩЕ СЕ СКРИЕШ В БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО! ХАХАХХА! Предателите във всички времена ги убиват първи: 1.защото са предатели 2. свършили са мръсната работа и са ненужни 3. знаят неудобни тайни Затова била голямата гюрултия, която Местан Феса щял да вдига в Брюксел, Хага, Страсбург, Хелзинки - да се натегне на Ердоган и да оправдае неуспеха си.

В Турция изпоарестували всичко живо. Смъртни присъди иска Ердоган. А Местан дошъл тук на нашите ислямизирани българи да ги топли с приказки, че ще ставало турско. Ами, че те - обикновените бедни трудолюбиви хорица не са готови да ги арестуват и да ги плашат със смъртно наказание! Вече четвърт век ги насилват да гласуват и ги плашат, че няма да им дадат дърва.... пък сега и живота им щели да взимат!!!! КАКВА НЕЛЕПА ПОЛИТИКА!

Сам поне вярваш ли си - тук щяло са стане турско?

Не са се компрометирали в България, представяйки се за партия на Ердоган. Представяйки се за партия на Ердоган са компрометирали самия Ердоган. Дреме им кой какво мисли в България.

Правилно си забелязал, за съжаление организацията на изселниците е пробита от хора на Ердоган. Остава самите изселници да си решат дали това им харесва.

Много го закъса! Местан и теб те излъга

Местан трябва да бъде изритан от всякъде и да върне парите за изборите на излъганите!

Та той човекът си го е казал: "Проблемите на българските турци са в България, там трябва да се решават. Проблемите на изселниците се решават в Турция" - с други думи: какво работа имат изселниците пред урните в България? Те са направили преди години своя избор да се изселят в Турция и щом искат, нека там гласуват ЗА Ердоган. Тези хора са обърнали гръб на родината си България, децата им дори не могат да говорат и пишат на български. Та каква работа имат те повече в България?!? Останете си със здраве в Турция и не се бъркайте вече на тези, които са останали в България.

Статията е абсолютно манипулативна. Внушава се двоен стандарт, а именно, че хората са се блъскали в тесните коридори и са преживели униженията по границата заради блокадата заради ДОСТ, както и че ако ДОСТ не е бил припознат от тях и ДПС е бил без конкуренция сред това население, тези неща е било възможно да се избегнат. Тази организация крещи: Искаме ДПС да е единствената партия, която да представлява нашите интереси. Тя е приета в България и така няма да си имаме проблеви със комшиите!

другите турци явно вече не са... "Бултюрк" каза "Връщайте парите!"

Тези от статията са от ДПС! Иначе сега съотношението е било 17 хиляди към 13 хиляди за ДОСТ, което е нормален резултат!

Хайде Евгени връщай парите, може и по един кафез с канарчета .

Тази публикация отново доказва, че ДОСТ и ДПС са ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ ! А етническите партии са забранени в нашата Конституция! Питам - какво още чакат институциите, от които зависи, че да ги обявят за незаконни?

Защо в Турция не е така , каото тук за двойното гражданство, защото последните провели ВНС са за растрел, те са причината да има турски вмешателства у нас, но двойното гражданство създава проблеми и бъдещи войни, за това ТРЯБВА да бъде отменено !

защото решаваш съдбата на децата ни на всеки две от три семейства в България, имайки деца в чужбина. И внуци, говорещи български. И обичащи и копнеещи тук да се оправи и да се върнат. Да се забрани гласуването за неграмотните /видяхме циганите в директни репортажи, че даже думата "гласувам" не разбират/, да се забрани вота за хора, които не владеят български и за турски граждани, сокато Турция не признае геноцида над тракийските българи само преди век и не изплати заграбените с лихви 20 милиарда, както и докато Турция не върне българските имена на българите, основно населяващи европейска Турция. Щом тук има турски имена, ЗАЩО ТАМ НЯМА БЪЛГАРСКИ ИМЕНА???? ЗАЩО в турските статистики и преброяване НЯМА БЪЛГАРСКИ ЕТНОС, а у нас - ИМА????? ДА СЕ СТЯГАТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДИПЛОМАТИ И ДА ГО ИЗВОЮВАТ ТОВА В ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз обаче ти слагам МИНУС, защото въпреки всичко не разбираш ,че е ДОШЛО ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Жалко е за българите ,които са в други страни не в Турция, но закона трябва да е ЕДНАКЪВ за ВСИЧКИ. Забраната на двойното гражданство е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ на проблема и искаме или НЕ това ТРЯБВА да стане , за да я ИМА БЪЛГАРИЯ.

За да се отмени двойното гражданство и още един куп неща трябва Велико Народно Събрание. Последното от преди 27 години и приетата тогава Конституция на Република България се нуждае от промени. Проблема е, че сегашните партии ги е страх от едно ВНС.

Е стига с това гражданство,и една отседналост за последните 6 месеца може да реши въпроса с гласуването!

Чудно ми е Турция, какво може да ни направи, след като армията ни е премахната заради Е с и Нато, но руските ракети от соц. времето още стоят в стара планина и там не се допуска дори Бойко Борисов да припари, защото е строго секретно, а една ракета насочена към анкара е в състояние да ги потопи, защото ще ги залее босвора! А, Турция това го знае, ама иначе лудия Ердоган плаши, ама плаши гаргите, той ако можеше още преди 1989 щеше да ни направи турска провинция!

Това вярно ли е-всички ракети в Ст.Загора-"Земя.въздух" и "Земя-земя" бяха унищожени в Змеево.Наистина ли имаме още ракети или това е блъф.Ако е вярно-ще бъде макар и малка надежда за българите.Истина ли е ?

И да е и да не е никой няма да ти каже, но ако се чел историята трябва да знаеш, колко самолета и прочие сме скрили след Ньойският договор. Дори сме били производители на самолети.

Той, ако не е вярно, до сега 100 пъти да са ни превзели турците или откъснали територии от България, ама искат, но не могат

Първо - ракетите ги унищожиха, някъде си спал. Второ - ракетата може да долети до Анкара, но не е атомна така че все едно правиш бомбандировка със самолет. Ще събориш 10 сгради и толкова. Трето - за да потопиш Анкара с Босфора трябва да удари поне Халеевата комета или нещо по-мощно. Прегледай някоя карта на стари години да не се излагаш. Утре ще кажеш, че Черно море ще залее Виетнам.

Вярно е-но "Земя-земя" може да срути Истамбул-3 са достатъчни.Искам да чуя компетентен военен-този въпрос ме интересува.

ти отде знаеш какво са притежавали тогава съветските и българските армии? Всичко ли е било обявено пред света, ааааа????? Елементарен си. Че си и тъп, даже не се сещаш какви ги дрънкаш.... вонен съм.

секретно, щом безмозъчно го изръси тук!

"Изселници от "Бултюрк" искат от Турция да потърси отговорност от ДОСТ за провала на изборите на 26 март." Някои хора не са в час. Турция да търси отговорност за провал на българска партия!!! Ако политически сили в Турция са си правели сметката, че могат да употребят ДОСТ за техни цели, то тези сметки са без кръчмар. ДОСТ е българска патриотична партия, която има мисия да избави България от нейното Проклятие! За съжаление, българските политици на властови позиции са зависими и са контролирани от Проклятието, а останалите от демократичната общност нямат електорален ресурс. ДОСТ е спасението за България!

За интелигентните хора няма проклятие спасение и прочие. България е мъдра страна, бъди и фен. Колкото до Дост, Местан и Хафъзов са патриоти, но не български а "майчини". Няма лошо само да не се представят, за такива, каквито не са .

Аз съм много голям фен на България! ДОСТ има влияние сред религиозните среди, от които е Хафъзов. Без тях обаче каузата за отстраняването на ДПС от феодалните им позиции над мюсюлманското население е невъзможно. Не смятам, че те са патриоти, но те са полезни за българската кауза. При Местан случаят е друг. След Демокрацията той не влезе в ДПС, а в СДС. Това е показателно, предпочете българска партия на идейна основа пред масовата турска партия! Аз също съм намирал за безумно твърдението, че Доган има някакви свръхестествени сили. Той със сигурност ги няма, но огромна сила му дава монопола над мюсюлманите. Повтарям се, но Борисов каза, че е заплашван от Доган, а след това се замълча. Информацията от масивите на МВР някой я източи и се замълча!!!

В момента, в който ДОСТ влезе във властта, ще поиска официален турски език и разкъсване на България.

Има си конституция. И да влезнат във властта, искането им за промяна на конституцията няма да е с по-голяма тежест, отколкото ако не влезнат.

Само преди един живот време, Германия бе опиянена от харизматичен (за тях) лидер, мечтаеха, за Третият Райх. Знаем какво стана след това. Днес историята се повтаря със закъснение (нали сме си един живот назад) само, че в Турция. Подлъгва много хора с приказки, за Османската империя. Разбира се, че никой няма да му позволи, но и много "бизнесмени", ще гледат да заработят, както в Сирия. Вярвам, че изселниците са по-умни от средният турчин, че курбан да стават, за глупави амбиции.

Cтотици изселници от Кърджалийско не могат да се върнат в Бурса, Измир и Истанбул безплатно, защото от партия ДОСТ не са платили за обратните рейсове. Това стана ясно след скандали в офиса на фирма Метро, където се тълпят избиратели, които изпълниха ангажимента си към партия ДОСТ, но бяха зарязани в България. От фирмата ми казват, че вече нямало безплатни автобуси. Трябвало да си искаме парите от ДОСТ и да си купим билет за редовните линии. За да пътуваме за България ни беше обещано да пътуваме безплатно и в двете посоки, а на връщане да си вземе до 20 кг месо, алкохол, цигари. Това беше неписаният ни договор с тази партия. Гарантираха ни, че на границата няма да имаме проблеми. Аз гласувах за ДОСТ, накарах и близките ми да го направят. Къде е моят безплатен билет? Кой ще ми гарантира, че багажът ми няма да бъде пребъркан на граничния пункт Капъ куле?, каза пред link Ахмед Еминов, който по изготвените списъци трябвало пътува във вторник и вече да е пристигнал в Гьорукле, Бурса.

ВЕРНО ЛИ БЕ???? КЪДЕ ГО ПРОЧЕТЕ????? Аз знам, че ЕРДОГАН плати пътните, уреди платените отпуски.

Местан замина. Ердоган по ердогански ще го опраска. Той опраска цялата си интелигенция в турските затвори и иска смъртното наказание да се върне. Същото чака и чакащите турски българи в България да дойде Ердоган и да обяви земите им за турски. РАДВАЙТЕ СЕ ДЖАГАЛИ, ЧАКА ВИ ЗАТВОР, АКО СТЕ ОБЯВЕНИ ЗА НЕПОСЛУШНИ ИЛИ "ПОД СЪМНЕНИЕ". И СМЪРТНА ПРИСЪДА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ! ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ МЕРАЦИТЕ!!! ХАХАХАХАХА Тогава ще мечтаете за България и мирния живот, и българската толерантност!

Аз не съм чувал другаде по света съседна държава да създаде своя пропартия и да се предсгавя за приятелска.ДПС се стегна яко и в този момент и място помогна за отблъскване на заплахата.Честно казано никога не съм чувал А.Доган да действа ,като Местан.Местан действа-твърдо,вади дълбокомислени мисли и се мисли за по умен от Сокола,но му би шут ДПС.В този момент ДПС е полезна за България.

партиите, не са полезни нито за българите, нито за Бг турците, нито за Бг циганите! Членовете на тези партии следва да се влеят в Бг партии и всички заедно да работят за общонационалните ни интереси? Що се цепят? Видяхме го Доган как "разпределя порциите"!Видяхме и Местан как се крие в турското посолство ...какви ги дроби и чии чужди интереси защитава, а за Рома - да не говорим...Всички тези партии - за нищо не стават! Самообогатиха се лично и толкова! Горепосочените етнически партии следва завинаги да изчезнат от българските реалности и от българската политическа сцена!

браво за коментара!!!! ++++++++++++++++++

Не каква да е отговорност, а аналнодолска.

Тоя е политически труп откакто го обезгавиха от сараите, но като всеки без грам чест и достойнство агонизира до последно без да се оттегли.Общо взето го кара на внимание със скандалност като долна чалга порно звезда само, че е долна политическа утрепка.

закрийте тази турска ПАРТИЯ В оТЕЧЕСТВОТО НИ.....

Халал да ви е противния и недоразвит ноДОСТатък Местан.

Според легендата султан Баязид/ако не бъркам/ превзел Търново след като предател им показал тайна врата за крепостта. След това го обезглавил с думите "Днес предаде тях, утре ще предадеш мен".

Търновград е предаден от еврейката Сара

"Представяха се сред българските турци като "партия на Ердоган" и фактически нанесоха вреда на турския президент и на Република Турция като цяло." - просто този който е съчинил тая фраза, трябва да го нарекат "БОГ на ПОДМАЗВАНЕТО"

Това е дипломация,и е умно,някой трябва да обере пешкира,но Местан си го заслужава!Изселниците не искат да си развалят отношенията с България,но и не искат повече да ги използват за политически цели!

Сега бат ни Бойко, бързичко да го ескортира до границата тоя мръсен гюленист, защото се видя, че е измамил Ердоган. Да му оправят малко анадолския евроатлантизъм.

Никой никого не е измамил. Просто не им се получи номерът...този път. Не заблуждавайте хората тъй елементарно, ясно е че баш Ердоган имаше мерак да си вкара протурска партия в нашия парламент.