Юнкер: Ще насърча Охайо или Тексас да напуснат САЩ

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер иронизира визията на президента на САЩ за Брекзита на конгрес в малтийската столица Валета.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Ще насърча Охайо или Тексас да напуснат САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как като организирагей парад ли?

Я да видим, кой не е чел новината, а само заглавието? :)))) Както винаги много хора... п.п. Юнкер е прав.

Той Тръмп затова връща въгледобива за да даде работа на мексиканци и индианци за да не се откъсне Тексас, че ако така продължава да се маргинализира населението в южните щати като нищо някой може да се отдели. Там и без това се говори основно на испански

Дядката се самозабрави и май съвсем се обърка кой е господар и кой е подчинен в тандема Европа-САЩ.Пак ще трябва да му бият канчето.

абе внимавай, че Тръмп ще те уволни бе, нещастник! Много гоуем! Аве нали си бил премиер на джуджето Люксембург, колкото Видинска област! Кво се праиш?

Глупаво изкадване.Неграмотно.Охайо посмъртно не може да напусне Федерацията.Единствено Тексас,има клауза в договора си със САЩ,че има право да гласува отделяне.

Този му трябва много гинко билоба. Защо държат такива дементни старци в ЕС?

Някой да каже нещо на място и категорично!!! Как може хора отвън да ви казват какво да ясете и къде да спите, какво да обличате и какво да гледате у дова ви?! Така се говори, когато си фактор и недоносени политикани ти се пречкат. Добре му го е казал. Даже може да подбутнем индианците /колкото са останали там/ да си искат цялата територия! А ? Абае този лош ЕС май пречи и е трън в очите на всички - и на изток, и на запад! Истината е, че им мъти водата и им е трън в очите, за да си установят статуквото без конкуренция.

Истината е , че е най-добре измислената система. Така или иначе ЕС е най-голямата икономческа сила в момента й най-платежоспособният пазар. За съжаление това не си личи в България и нашите управници не правят нищо, за да се възползват от това.

1369 ГОДИНА МНОГО БОЛЯРИ ПРИЕМАТ ИСЛЯМА А 1989 ПОТОМЦИТЕ НА БОЛЯРИТЕ ПРИЕХА ДЕМОКРАЦИЯТА :))

Това не са приказки дори и за селска кръчма. Вместо от истински лидери очевидно светът се управлява от откачалки!

ЕВРОГЕЙОВЕТЕ , ЕС И ЗАПАДНА ЕВРОПА СА КАТО ВЪВ ВИЦА " КАКТО И ДА ГИ СГЛОБЯ ТОВА ЛЕГО ВСЕ АК-47 СЕ ПОЛУЧАВА" ...??? .... "КАКТО И ДА ГО СГЛОБЯВАТ ТОЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ВСЕ 4-ТИ РАЙХ СЕ ПОЛУЧАВА ":))

източник дойче веле?

ЩЕ НАСЪРЧИШ ,ДЯДОВИЯ НА ДОНАЛД,ТОЙ С МЕКИ СОРОСОИДНИ КИТКИ НЕ СЕ ЗАНИМАВА

Основните ценности на Еврогейския съюз са педерастията и демагогията. Затова ще си отмре по естествен път.

СМЪРТ ЗА ЦИОНИСТКИЯ Е С

След брекзит на 29 март имате 20 дни почивка до 23 април, когато идва Марин Лио Пен и лудака Волен Сидеров да закопаят Е С окончателно, въздух няма да си вземете еврейската мафия!

То, Марин Лио Пен и Волен Сидеров, ще ви оправят, като застъпят в длъжност и управление след 20 дена и Е С отива в историята и небитието!

Болен да ми яде салама, малкият наркоман прост. И болен и Кабеларката Симеонов ще получат мощен шут в гъза и заедно с началника им Доган-Сокола ще гният по затворите на ЕРДОГАН

Тоя е луд, все едно София и Стара Загора да напуснат България.... Еврейче-Юнкерче, Е С не е Европа, а само организирана престъпна групировка в Европа за пропаганда и манипулация на страните членки....

ес е царството на еврейската мафия и бизнес,обслужвани от тях и марионетките им .

така ще го разсипят, че ще го оглозгат и разпарчосат неизбежно , след което ще го напълнят с африканци араби ,марсиаци и всякаква измет и ще унищожат германия. след това ще избягат в Русия яи я пазят за втора родина,щото и израел няма да устои на арабеските. С евроаншлуса е свършено, само незнающий глупак ганьовец може да вярва в глупостите за евросъюз ,ценности и подобни малоумия. На масовия ганьо е тъп като налъм и само повтаря тиквата ,че руснаците са му врагове. По пост и заблуден налъм в света няма.Дори самите евреи се чудят , що за прости тикви са ганьовците, да си рушат държавата и да си мразят единоверците. дори тия от папуа не показват подобен синдром.

така ще го разсипят, че ще го оглозгат и разпарчосат неизбежно , след което ще го напълнят с африканци араби ,марсиаци и всякаква измет и ще унищожат германия. след това ще избягат в Русия яи я пазят за втора родина,щото и израел няма да устои на арабеските. С евроаншлуса е свършено, само незнающий глупак ганьовец може да вярва в глупостите за евросъюз ,ценности и подобни малоумия. На масовия ганьо е тъп като налъм и само повтаря тиквата ,че руснаците са му врагове. По пост и заблуден налъм в света няма.Дори самите евреи се чудят , що за прости тикви са ганьовците, да си рушат държавата и да си мразят единоверците. дори тия от папуа не показват подобен синдром.

тоя човек 1989 е бил две седмици в кома и от тогава не е в ред а който го е уредил за тази служба е направил огромна грешка ...става ясно защо съюза се провали и англичаните избягаха

англичаните имат меркелофобия,а свободата за тях е от огромно значение .

Ами тя Меркел си го хареса и го наложи. Нима не си спомняте това?

Смех! Тоя си въобразява че както той изпълнява чинно американските заповеди, американците и те така ще изпълняват неговите. Голем клоун! Европа вече е боклук, подрината отвътре. Американските служби командват света.

Е евреино юнкер. Отново ръсиш простотии. Та все още никой не агитира за отделяне от бундес републиката княжества като Бавария, Лотарингия или например да се върне остров Руян на законните собственици, траките.

Какви са тия коментари бе драги сънародници? Ние като нация може да се считаме за незначителни, но тия на запад си знаят интереса и не се притесняват да кажат на Тръмп, че е лайно. ЕС е по-голям и като икономика и като население от САЩ, няма основания да им се снижаваме.

Зад Тръмп е Хабад бе, тикво проста. За ква америка говориш,нали тя се управлява от хабад, банкенски тиквеник,толкова ли си малоумен и прост .

За тези два щата не знам но Калифорния е готова.

Калифорния е във фалит и е невъзможно да се живее там понеже демократите дерат кожи и крадат като луди.....богатия Тексас е крепост на Републканците

пак е прекалил с алкохола

Един толкова жалък , продажен палячо е този !

Всичко е икономически интереси-другото е вятър и мъгла за будалите.

Ахахахахаха, ДИР, сложете го това като виц на деня, ахахахахахаха

nirvana

Режете оградата и пускайте хората към Германия.

Те само чакат Юнкер да ги насърчи, той им е пътеводната звезда...

Само дето Тръм е легитимно избран и думите му тежат, а люксембурското прано парично банкерче никой не е гласувал за него....

Да помислим малко, ако има с какво. Всичко държави се разделят и автоматично човечеството се връща във времената на ВСВ. Следват вечните военни конфликти за пазари, ресурси и т.н. До какво друго смятате, че води разединението? И до кога смятате човечеството може да живее в постоянни военни конфликти и олигофрения на тази малка планета? Какво следва, Сибир, кафез, бедност и мизерия, без перспективност за никъде? Вместо всички хора да се обединяват, да няма военни конфликти, хората да се занимават с наука и космоса. Юнкер е прав. Някои държави се състоят от много по-малко държави, като процеса на обединение е минал отдавна, но не без множество проблеми. И в крайна сметка, кой е в основата на вълните от бежанци и военните конфликти? Кой има най-голяма сметка от слаб ЕС или неговото разпадане?

Много хубаво пожелание е това което казваш.Остава да измислиш и как да се премахне и системата на парите и мечтите ти ще станат реалност.Но това няма да стане, винаги ще има хора, алчни за повече, все едно какво-власт=пари=власт.

Абе, офшоркаджийчо Юнкер, що не насърчиш Валония да напусне Белгия? Или Каталуния да напусне Испания? И в тази връзка, къде забрави правото на Донбас да напусне лениново-сталиновата структура, наречена "Украйна"? Иначе не е лошо различни щати, които имат необходимост, да напуснат САЩ, но това не е офшоркаджийска работа :)))

Странно нещо е живота ... и историята. Английската империя е безспорно най-мракобесната в цялата история на човечеството. Това е факт неоспорим, дори и Чингис Хан, който е заличил десет процента от световното население бледнее пред нея. Въпреки, че САЩ като нова държава след независимостта продължават геноцида над индианците, най-големите зверства са извършени точно от англичаните. В момента на бостънското чаено парти всичко вече е било ясно. САЩ ще са свободни. Но английските изроди вместо да приемат действителността сокротце соблаго са яли кютека, а докато го ядат са изтрепали сума ти и народ. Та ... САЩ, верно, не сегашната територия, но голяма част от нея, са били колония на Англия. Сега англичаните сами се навират да станат колония на САЩ. Поради някаква причина явно САЩ не успяха да прилапат целият ЕС, за това се задоволиха с Англия. Сега англичаните ще видят кон боб яде ли. Английските огромни корпорации като БАЕ, например могат да ядат пасти пред американския бизнес. Ще ги слеят и Англия ще стане второразрядна американска колония. Тежко им и горко. Честно казано, ако бях на мястото на българите там бих приключил с проекта. Сами се закопаха. Тези процеси са преходни, може би ще отнемат десетина години но Англия не я чака нищо добро!

покажи ми поне един аргумент за твърдението ти, че англия не я чака нищо добро. още повече след десетина години. можеш ли да ни кажеш къде ще бъдеш ти, след десетина години? М? а "профет".. :-)))

Инженерче

Къде ще бъда ... най-вероятно в Германия, където съм и сега. Ще се опитам да обясня и аргументите ми - САЩ са доказали нееднократно, че за тях търговията е приоритет. Те са държава, която подкрепя собствените си марки и компании за сметка на чуждите. Поради тази причина е видно, че лека полека ЕС се изтегля от САЩ, защото прекалиха. Когато едната от страните е прекалено настойчива и иска да профитира за сметка на другата обикновено нещата не се получават. Пример - преди 6 години аварира сондата Дийпуотър хорайзън. Нефта, бълван от нея унищожи половината живот в мексиканския залив. Само елиминирането на директните последици беше от порядъка на 5 милиарда долара. Още страдат. Глоба за компанията - 5 милиарда долара. За сравнение - при дизелгейт глоба за Фолксваген - 5 милиарда долара за реално никакви щети. Още примери - европейската централна банка беше глобена също с 5 милиарда долара за предполагаеми манипулации, докато американските банки откровено фалираха средностатистическия американец и глоба - нула. Още примери има бол. Данон ги глобиха защото не е било доказано, че активия спомага за отслабването и, и, и ... Ще извъртят англичаните и ще им вземат активите. Ще станат в техни ръце и те ще определят правилата. Това е дивия капитализъм в действие - и за това Англия не я чака нищо добро.

визията на юнкер, евреите зад врата му, меркел, оланд, шулц, зелените... за развитието на ес минава през разпада на сащ. няма какво да добавя повече. вие съдете! кой е популист, путинист и иска да променя резултатите на изборите. но и в чия полза.

Какво хубаво заглавие. Ако се разпаднат ФАЩ светът ще стане по-хубаво място за живеене. Нищо, че те плащат пряко или косвено на всички които ще сложите минуси на това мнение

Обещаваме - няма минуси , ама не е тоя палячо дето ще го направи това.Той разпада ЕС-то и служи на Хиларито и неолибералите.

Можеш са насърчиш Охуйо на някой африкански пришълец от ония дето ни ги каните с Меркел.

до кога юнкер ще си позволява да обявява война на америка от името на частната си колекция? и от чие име той обявява война? юнкер, като не те бива подай си оставката и бъди мъж, а не поредния горд "толераст" от америка за "свинщината"! и, обединената, европейска прокуратура, дето я няма, да те разследва... диктатори в ес. дира, нема ли начин да откриете тема в дойче веле : "дикатаорите ни, ненаказуеми, на съвремието ви!":-)))

От името на Хиларито и неолибералните мошеници.

...Nе искаи невазможни неща !...Tои не е маж !...Tои обича маже! ...Mа да са много мадички !

Тексас и Калифорния - че по-боли

...този извратеняк не го ща затворен....искам да страда много преди да пукне !!!...Mеркел сащo и подобните им сащо !!!

Щом ти казваш - веднага напускаме %:))))))

...няма ли някои загорял "мигрант" да го ощастливи този клоун та да спре да раси простотии ?!?

това са глупости! нямас ли прокуратура, която да спира незаконните действия на ек? това е въпросът. който трябва да се задава и скоро ще задави и меркел, и ротшилд, но и шулц - неграмотника пореден цоциалист, който нанесе повече вреди на ес, отколкото брейвик!!! доказателствата ще ги имате!

И що да напускат САЩ, не е ли по-лесно да уволнят Тръмп?

Да живее република Тексас !

Да живеее! с губернатор назначеният от американският щат на обама - европа - юнкер! (това разбира ли се? или да го преведа на турски, зарад гласуващите в тексас:-))) да речем. нещо като евро-визия. визия? у евреите? избрали сте погрешен номер! :-)))

ето ви типичен пример за обамово-ротшилдовщини: което на техен език се нарича: "толерантност". значи, следното: ако не ни играеш по гайдата, ние ще те разрушим, разцепим и майданим! да очакваме майдани в охайо и тексас е мечтата на всеки "русофил"! а кой ги предлага? човек на ротшилд, сорос и радан. най-после бумерангът на унищожението на света от еврейските -глобалглисти"се върна от посоката, от която е тръгнал. с помощта платените.... мога ли да кажа... педофили?

този ще е идеален за клоун в цирка!

Соросчо си насъсква пуделчето...джав-джав. Смешници. И тукашните соросчета квичкат, квичкат... Жалки уроди, утре ще се напъхате по дупките си от страх и ще се опитвате да се скриете в собствените си задници!

Аляска е за Русия , а Хавайските острови са за Япония

предизвиквам избрания за слуга на концерните - юнкер - социалиста, колега на шулц да отцепи охайо и тексас. инак, от сега в лицето ще го наричам вече: долен манипулатор, мръсен лъжец, гнусен популист и престъпник на собствените си закони и правила. юнкер, действай! давам ти срок до октомври, да успееш! инак ще трябва да влезеш за дълго, дълго в затвора! ако си блъфирал, както оланд, който каза, че тези дни е свършено с даеш... тежко ти и горко, сем. швулцови!!! бъзик, бъзик... ама вие прекалихте!