Путин е готов да се срещне с Доналд Тръмп във Финландия

Руският президент Владимир Путин заяви, че е готов да вземе участие в среща на Арктическия съвет във Финландия и да се срещне там с колегата си Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Путин е готов да се срещне с Доналд Тръмп във Финландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този никой никъде не го искат.една рубла е 3 стотинки.Първода си оправи икономиката

А някой пита ли я Финландия? Пак ли ще праща войски както през 40-та година там? Всички по цял свят го обичат, а в Полша и Финландия - най-много.

"Путин заяви, че Русия има много приятели в САЩ, че трудните в момента двустранни отношения ще се върнат в правия път и че антируските санкции вредят на икономиките на САЩ и Русия." ================= Този път, по изключение, Путин е казал самата истина, че "има много приятели в САЩ", даже много повече, ОТКОЛКОТО МНОЗИНА ПРЕДПОЛАГАТ! Ето и някои от тях: Всъщност броженията и протестите на американците около разходите за охрана на Тръмп и семейството му са нищо в сравнение със скандала, който се заформя и все още не е получил пълна публичност, и който ще затъмни този със съветника на Доналд Тръмп по националната сигурност Lt. Gen. Michael T. Flynn, който лъга под клетва и то нееднократно, вкл. и вицепрезидента Mike Pence, когато е попитан дали е контактувал с руснаците след като са засечени и записани и негови телефонни разговори и съдържанието им с хора на Путин. Става дума за разкрити по предварителни сведения поне 23 агенти на руските служби и Путин на високи позиции в американската администрация, диломация, високи чинове сред военните, в академичната общност в Америка! Те оперират под защитата на имунитет и използвайки достъпа и връзките си с високите етажи на властта във Вашингтон, в Конгреса, Пентагона и топ университети, ДОРИ И В БЕЛИЯ ДОМ!!! Един от разкритите подобни агенти, много дълго и старателно, добре подготвян от КГБ е Jack Brasky, спечелил славата си на супер агент на КГБ, който обаче след това спасява живота си и доживотен затвор като сътрудничи на ЦРУ след разкриването му. Сензационно той решава да се разприказва и така издава други негови колеги от КГБ, както (по-важното) МЕТОДИТЕ И СРЕДСТВАТА ИМ, след като дълги години е предавал на руснаците едни от най-големите тайни на Америка, до които е успял да се добере!

Историята с разкритите руски шпиони на високи места в американската администрация, Конгреса, Пентагона и Белия дом ще затъмни и разследването на Комисията на Конгреса, създадена за разследване на връзките между кандидат-президентската кампания на Тръмп и намесата на Путин и службите му в негова полза! Става ясно колко дълбоко руските служби са проникнали в Америка и по най-високите етажи на властта и на практика във всички области на живота тук! Някогашният компютърен специалист е вербуван и подготвян от КГБ дълго време още като младеж - студент в Източна Германия, за внедряване във високите етажи на американската политика! Като младеж той е направил впечатление като умен и отличен ученик със забележителни и обещаващи качества и е имал планове да стане професор по химия, най-напред на Щази, която после го предава на КГБ като много перспективен. Той разказва много подробно как е бил подготвян за оперативна работа от КГБ, с най-малките детайли, които са много интересни между другото...През повечето от 10 години като агент на КГБ в Америка той получава достъп до личната информация на милиони американци като програмист в Metropolitan Life Insurance, като предава на руснаците много важна информация, вкл. важни кодове. Руски дипломат във Вашингтон изгражда неговата нова идентичност, като му дава името "Jack Barsky" на името на починал на 10 години младеж. Той е изпратен в Ню Йорк като руски шпионин с легендата на успешен бизнесмен, както много други руски агенти. Неговата задача е да се внедри и впише във висшето общество на Америка и политиката и да се сближи до лица, близки до най-високите политици и управници на Америка! Неговата измислена легенда е, че той е от New Jersey, роден в Orange, като американец!

След 10 години успешна дейност в Америка друг руски шпионин го предава на ФБР и той е арестуван. "Jack Brasky е много подготвен руски шпионин, който бе заловен от нас, но много сериозният проблем е, че се оказа, че ИМА МНОГО ДРУГИ КАТО НЕГО, ВНЕДРЕНИ ДЪЛБОКО ТУК ПРИ НАС, ВЪВ ВАШИНГТОН, НА ВИСОКИ ПОЗИЦИИ!!!", заявява предстявител на разузнаването...

Вий си го избрахте Тръмп, сърбайте сега попара.

Колко зговорливо е станало жужето Путин . да не повярва човек как се променят нещата когато икономиката буксува а хората в Русия започват да задават въпроси .

да те питам, верно ли некво джудже, не повече от лакът високо, било таковало соросите много лошо, и даже било назначило Президентът на най великата държава Ю ЕС ЕЙ ?

Първо ми отовори на въпроса: как си станал пилот без да си ходил на училище?

Малии..какъв вой ще настане сред неолибералните фашизоиди ,ако наистина се срещнат ! Чак няма да се търпят Гьобелсовите медии !

Финландия е хубава страна с чист въздух и превъзходна природа. Бивша руска губерния ... За Тръмп ще е полезно да се поосвежи малко и да разбере как стоят нещата от първо лице. Все пак Путин е най-влиятелен и популярен политик и държавник на планетата.

Само дано Ким Чен Ун не победи.Аз съм славянски патриот,все пак.

Русия има много приятели в САЩ. А преобладаващото мнозинство американци симпатизират на Владимир Путин и биха го предпочели за президент на САЩ. Една среща на Тръмп с него ще бъде много полезна за американския президент

Ха ха ха деньгите явно свършват, а? Само, че на Тръмп му е през оная работа да се среща с ботоксовото джудже. Явно Путин ще има да си почака.

ПРОДУКТ МЕЙДЕ ИН ЮСЕЙ

Демек подгответе се и ми се обадете.

"Тръмп очаква Русия да върне Крим на Украйна Президентът обвини предшественика си Обама, че е допуснал анексията "ТОЧКА.

НЕКА ДА СИ ЧАКА

Едно време Буш прати на Русия пилешки бутчета за да не измрат от глад. Явно и Тръмп ще трябва да праща нещо.

На тебе едно вреие даже и бутчета не ти пращаха, а само изгнила царевица!

а Путин дали ще бъде приет в "братска" Финландия?Руските варвари във Финландия 1939-1940 година са стигали до канибализъм.Зимната война между Финландия и СССР през 1939-1940 година е жестока и на живот и смърт за финландците. Както и навсякъде в Европа, руската армия се държи с цивилното население по лошо и от ордите на Чингиз Хан. Изнасилвания, убийства на деца, масови разстрели на цели семейства, кражби и вандалщина следват съветските части по финските земи. 70 години трябваха на финландското Министерство на отбраната за да разсекрети снимките от тези трагични събитията .Тези зверства на съветските войски предизвикват широк отзвук в общество. Настъпва невиждана мобилизация. Финландците разбират, че ако загубят тази война ги чакат ужасни събития. От всички части на страната започват да се стичат доброволци към фронта. Народът на Финландия се въоръжава:Зимата настъпва и агресорите започват да плащат сметката. Десетки хиляди руски войници, оставени без храна и комуникации от командването си замръзват по финските полета или са унищожени от финладските части:

Всъщност Филандскатаоперация показва, че Червената армия е в състояние да води успешни настъпателни действия при кошмарни условия, нещо което Вермахтът не отчита и за което си плаща по-късно на територията на СССР....

хахахахаха Това вече е "нов прочит" на историята. И ссср никога не се е стремял към съюз с Германия... И... Абе изобщо ссср-то си беше рай, ма мръсните империалисти го разпаднаха... товарищ, пий боярщника и бегом в Сибирь...

"Червената армия е в състояние да води успешни настъпателни действия"- като си хапвали печени финландски деца

Загиналите финландци - 25904 на брой - са описани човек по човек (кой, къде, кога, как), а данните за загиналите от страна на Съветския съюз варират от 120000 до 350000. Никой не знае колко са точно, никого не го е интересувало. Руснаците са били хвърляни в бой през зимата с летни униформи. Десетки хиляди са замръзнали. Финлански лели-снайперистки чакали в горите, където в тишината проехтявал изстрел и падал убит командирът на съветския полк. Проехтявал втори изстрел и падал и заместникът му. След това наставала паника и съветската войска ставала лесна плячка.

ТОВА ПРОДЪКТЪ - МЕЙДЕ ИН ЮСЕЙ - ХОДА БЕЗ УМ ЧЕСТ И СЪВЕСТ - ЗА ПОМИЯ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДЪДАТ - И ДВАТА ПОСТА ПО-ГОРЕ СА ТВОЙ НАЛИ БЕГЕЕЕЕЦ

НЕ ХОДА А ХОРА (МАКАР И ДА НЕ СА С РАЗУМ НО ВСЕ СА ХОРА- ИНАЧЕ МОГЪТ И ДА МЕ ТРИЯТ

Смисъл от такава среща безспорно има, но би била още по-продуктивна, когато Тръмп е готов да преговаря, т.е. след като се разправи с вътрешните си врагове, а това засега не е така...

Най-голямият (вътрешен) враг на Перуката си е ... САМИЯТ ТОЙ! И неговата Поразяваща уста, патологично его и безмерна глупост!

Май аз съм в цикъл ... лошо ми се получи

Нали уж Рассия и Ботоксичек нямаше да инициират среща, защото не били те на зор за такава среща. Ха-ха-ха! Не били на зор ли ...? :)))

Готов ли е Путин? Ама да не е в цикъл ..ха.ха.ха има ли това в предвид.

"... и че антируските санкции вредят на икономиките на САЩ и Русия. " (В.В.Путин) ---------------- Амся ко прайм? Ойде и таа опорна точка у ряката! Нали санкциите не вредяха на Рассия, а тъкмо напротив - помагаха за нейният икономически, военен, научно-технически и политически напредък? Ко стана ся?...

Как, к'во ся - получилось как всегда.

Путин ще моли за засилване на санкциите бе :)

Най вероятно Тръмп няма да има време за разговори с държавният глава на една изостанала, посредствена регионална сила, преживяваща като бензиностанция за района. Лидерът на света има далеч по значими дела.

Майната ти!

Ти оти пцуеш ве? Нема ли бан за такива прасета като тебе?