ГЕРБ може да изключи от партията общинарите в Копривщица

ГЕРБ може да изключи от партията общинските си съветници в Копривщица, ако не прегласуват решението за статута на града като културно-архитектурен резерват.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ може да изключи от партията общинарите в Копривщица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БУНТ НА КОПРИВЩИЦА СРЕЩУ "МИТНИЦАТА" В Копривщица хората подложени ли са на нечуван тормоз от службата по културните паметници към министерство на културата, май печално известна в архитектурните среди като "Митницата"? Блокират ли въпросните бюрократи с непроизнасяне, бездействие и особено трудно изпълними изисквания практически всичко, дори ремонтите и битовите преустройства нужни на жителите? Докараха ли тези бюрократи с бездействията и действията си населението до там да иска собствения му град да не е паметник на културата? Това ли е причината за гласуването от ОС, този ли е проблема, убива ли Копривщица и всичко над което има власт въпросната служба? Трябва ли да се намери решение запазващо живите хора и селищата на културното ни национално наследство от ярема на бюрократите срещу които населението и Общинския съвет, явно след десетилетия тормоз, въстават?

на общинската маша Рашко Христов, подставеното лице на Йовков.

Рашко Христов, т.н. председател на общинския съвет на Копривщица и автор на тази безмислица, има строителна фирма и е пряко заинтересован да строи заедно с Йовков. Същият този Рашко Христов беше и злополучен кмет на Копривщица преди време, за щастие за кратко, принуден да подаде оставка поради абсолютна некомпетентност.

Собствените си майки ще продадат на инвеститори, ако могат.

При гробарите принципа е "ако мине": правят простотията и ако има голям отзвук демонстративно я отменят и се правят на възмутени. Ако ли не - следващата е на ред.

Копривщица не е на бизнесмените и общинарите и, а на цяла България, не може някакви местни тулупи да решават съдбата и, да се обиждат, че не били индианци да живеят в резерват. Ако не им харесва, да се преместят да живеят в София или Столипиново.

ми аз произвеждам дървен материал. едни трупи ги правя на дъски, греди ,талпи и летви. и много добре зная какви къщи кой къде как ги прави! можеш и в България да си поръчаш, и ще ти я направят, и монтират където кажеш! но недей да си мислиш, че може да се живее в нея 217 години!

копривщица е град, не е в г...а на географията. хората отдавна не серат във външни клозети

ГЕРБ не подкрепиха ли развитие на Банско ? Компенсират ли се достатъчно жителите на Копривщица ако им забранят да печелят повече от частната си собственост ?!

защо задаваш логични въпроси? това никой не го обича!

Днес и аз подписах петицията. За един ден 10 хлд. души я подписват и енергията на раята не отива в опасна посока. Вие усещате ли как Ви гъбаркат? Утре ще се появи новина: "Ликвидират Мадарския конник, ще правят барелеф на Фики Стораро". Пак народът ще се нервира. И някак никой не забеляза, че от днес вода и газ (т.е. всичко) ще е 30% по-скъпо. Това е. Те всички са учили в Симеоново и знаят как да управляват такива като нас. :(

да шием байрака, или кърваво писмо да пишем

ЧАЛГАДЖИЙНИЦА бре, айде спрете безумствата - доста надрискахте последно време, хората от общината не искат , ЮНЕСКО тоже !

ми аз какво ти казвам? щом ти е мила, на тебе, на ония или на другия, отиваш, купуваш я , и като стане твоя си късай билети да ти я гледат ако искат и папуасите от нова гвинея! но докато е моя, няма да ми казваш какво да я правя!

Неуважаеми господа кой ви дава право да рушите това безценно богатсво създавано с поколения.

времето! неумолимият ход на времето! 1800 тната година е много отдавна за къщи градени с кал, камъни и дърво!

Джулия

Ох милото! Ти ще построиш по-качествени сгради с китайско желязо и цимент от най-евтиния, отнамайната си! Бе от къде се пръкнахте такива прости, диви и алчни анти-човеци! Не пипайте Копривщица!

какво прегласуване, какъв герб бе? та какво ще става в копривщица е работа само на хората живеещи там! тези къщи са строени 1800 година!които са музей, държавата да си ги прави каквото си иска, които са частни, собствениците им могат да ги правят каквото си щат! кой от вас иска да живее в дървена къща без баня и тоалетна, без тераса и гараж? неможеш даже скапаната дограма да смениш! на който му е мила такава къща, отива, купува я , и си я гледа още сто години , ако иска!

деер

Г-жа Масларова бе оневинена, както и ЦЦ!? С поредните 240 проститутки на мафията ни чака скоро столица да ни е Анкара.

ВСИЧКИ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА , А НЕ ДА КРАДАТ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ

сезирай прокурора!

предлагам бай Х.й да отиде лично в Копривщица, да се провери и тогава да прецени кого да изпрати за съвети

Какво значение има някакъв статут на града? Какво, някой ще дойде да събаря къщите в Копривщица ли, какво? Поредния измислен проблем!

Ахааа, значи наистина въпросните общинари били от ГЕРБ. Снощи не съобщиха в новините и аз гадаех, но със силно убеждение, че най-вероятно са мафиотските далавераджии от Борисовата кохорта...

От 11 общински съветника 4 са от ГЕРБ, останалите явно не са смъмрени......

точно тези 4 са причинили проблема, без тях само 3-ма нямаше да са достатъчни. И защо ГЕРБ реагира чак след тоталния им партиен резил по въпроса, а не предварително? Няма как в една 'дисциплинирана партия като ГЕРБ' (както сами се хвалят за себе си), ръководството да не е инструктирало тези 4-мата как да гласуват.....

Баро трябва да бъде изгонен с тояги от града, всичко е заграбил и иска още.

и на кол нанизан изодзадзе

Този Радослав Йовков е дерибея на Копривщица, всички треперят от него, бие хората, където ги свари. Нека журналистите да отидат и да разследват всичко, да питат хората със закрити лица кой е Баро?

популизъм ясно е, че щом Вождът е казал - ще прегласуват.

ЕС иска да се запази и БХ е за успеха на ЕС. Супер лозунг. А, като как ЕС да се запази, като БХ дето го привестваха на български език ( щото сега учат езика ) 27 държавни ръководители не може да запази културата, духа на България ? Решението е едно ЕС се бори за запазване на България, като водеща държава за запазване на ЕС - хахахаххахааххахх

Ще има забележки по Общия устройствен план, ски пистата няма да е в рамките на града готвят за ски писта уж било неволно .Мале правят се на света вода ненапита гербавите .Едни друг си спасяват кожите и заедно нагазили в калта .

"ГЕРБ може да изключи от партията общинските си съветници в Копривщица, ако не прегласуват решението за статута на града като културно-архитектурен резерват. " Демокрация в действие, с четал на врата. А ако не прегласуват, ще ги отлъчат, те ще се прилепят към друга партия и ще си строят.В този вандализъм трябва да се намеси държавата с цялата си сила.( колкото и е останала)

Коя държава, друже? Моля да уточниш, защото аз както виждам държава НЯМА! Тотално абдикирала е. Президентът ми е надеждата, но май няма правомощия! Инак от ГЕРБ и останалите мафии не очаквам нищо добро. Бойко бил говорил с кмета...много важно! От министерството на културата имали надежда, че намсиквоси - много важно! В край на сметка се оказва, че нЕкакъв местен дерибей от мафията ГЕРБ е над националните интереси и е недостижим! Всички, от президент до миснистри само изразяват "надежди", че идиота му с идиот, ще го осени моментно, патриотично осветление! Не вярвам...

И като ги изключат от Партията,какво от това?Други подобни чутури ще ги заменят.Изпълнявайки стриктно Генералния План за крадене от ОП.И работейки по Генералната Партийна Повеля на ББ ООД-"Бетониране,асфалтиране,саниране до дупка".

Да прекръстим глутницата герб в БАС ООД - бетонират ,асфалтират и санират?

Точно.

Добре казано. А още по-точно е БАС ЕАД - еднолично акционерно дружество. Всички акции са на...знаем на кого.

Страхотни сме последните години! Посегнаха на Батак, окепазиха каквото можаха, сега и Копривщица! Тук вече ще е краят на "реставраторите" на България! Защото Копривщица е преживяла още по-голяма агресия от "наши и чужди изедници", всеки опит да посегнат на българщината тук ще ги отнесе!

Човекът с най голяма заслуга мутрите да не окепазят и Копривщица се казва НУРДИН и е от Крумовград !!!!!!!!!!!!!!

"Инвеститора" Радослав Йовков или там който и да е! Туризъм ще се прави със музеи и сергии за сувенири!Трябва, каза човека, ски писти, лифтове, хотели, басейни и молове, разбира се...Какво лошо има в това, излизат, значи туристите от Каравеловата къща, , пред тях веднага кабинковия лифт, мятат се на него, беж до пистата, която пък излиза направо до къщата на Бенковски...Ето ти посетени два обекта с едно спускане със ски...!Може и увеселително влакче на площада да се построи....и виенско колело! Възможностите за инвестиране са безкрайни! Ама какво ти разбира българина от туризъм!?

копривщенските къщи в списъците за саниране. Така ще ги облепят с стиропор и ще изкарат едни кинти.

Я не се занасяйте щом са ваши герберски шматки,а ги натупайте с бухалките или ги заплашете с някое компроматче.Вие сте спецове в тази насока.

Забравил да напише , че Станишев е виновен

Giorgi Binkovski (Gavrail Vla4kov moe istiskoto ime) e bil od Koprifshtitza. Noe imal farkuvata 4eta. I e padnal obit slet pridatelstvoto na diado Valio.

Инсталирай си кирилица на телефона или на компютъра и пиши граюотно. Не е толкова трудно за средно образовсн човек. Това, че пишеш от Мюнхен не те оправдава, даже напротив.

Кухото си е кухо дори с телефон.

Това е неин начин, неин стил да си показва идиотизма!

не пише от Мюнхен, а от някоя "тиха спалня" както казваше един политик...!

като отказват Делчо Спасов, така се получава.

Няма ГЕРБ, няма БСП. Всичките са жадни за власт и за пари. Ама народа като ги търпи, защо да не гласуват и цялата държава да затрият.

тия откъде са се пръкнали...да унищожат Копривщица???

Чиста пиарска акция!

Браво на ГЕРБ , ама ''АКО'' свършат това .

Кое му е бравото, бре кретe-н?! Затова, че гробарите са гласували в общинския съвет и сега ги хванаха "на калъп"?!

Какво браво ти е в главата. Те всички от ГЕРБ, гласували и са готови да строят ти браво. Единствения шанс на това място е че се разшумя в медиите.

Поредното доказателтво, че мутрите от герб ги е страх само от публичност ! И общинските съветници от герб, и Инвеститора от герб, и контролиращите органи от герб и ... някак си са проспали застрояването ! Сега обаче се разграничавали ! Ах мили демократчета ... колко сте жалки ... НАРОДЕ ???

И каква е поуката ... живота ни е такъв, защото не ни пука и си мълчим, когато нещо не ни засяга лично. За да се подобри положението в тази страна, трябва да се научим 1. да се обединяваме и подкрепяме; 2. да изискваме от политиците, който ние сме избрали за да ни служат; 3, да отстояваме правата си.

Инвеститора е изключен от ГЕРБ преди 2 години. Другите партии изключват само когато членовете им не са съгласни с тях. Така, че трябва да отбележим достойното поведение на ГЕРБ, а не да бъдем слепи за подобно поведение, само защото например не е от нашите.

И защо са го изключили? Заради далаверки? Ако е заради това, защо принципните герберски общинари са допуснали да вземат решение в негова полза? Май, май са играли доста от любимите играчки на герберите - паричките ....