Проф. Пейчев се обесил на стълбище в заключена сграда

Тялото на океанолога проф. Веселин Пейчев вече е идентифицирано. Той се е обесил на стълбище в бившата сграда на Патентното ведомство във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Пейчев се обесил на стълбище в заключена сграда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Склонен съм да вярвам, че професорът се е самоубил. Не е пожелал да се обади на близките си, защото е бил дълбоко обиден от нещо. Има и такива хора, на които не им личат емоционалните разстройства или поне трудно се разчитат от околните или много умело ги прикриват. Имало е капка, която е преляла чашата. Почти съм сигурен, че е имал ключ от сградата, за което има обяснение. Той е знаел вероятно, че тя е празна и я е познавал много добре. Просто в деня Х човекът е отключил спокойно вратата и е влязъл. Нямало е насилие и затова на никого не му е направило впечатление. Близките, познатите, приятелите и науката определено са загубили ценен човек. Въпросът е, че някой не го е оценил навреме.

Разминавайки се по улиците с какви ли не хора никой не знае на кой колко му хлопа "дъската", във време на жесток стрес живеем всички !! Данни за над 3000 самоубийства годишно в Б-я бяха изнесени преди време !! Нещата са без контрол в това отношение, медиите се хранят само от негативите на живота ни, СЕМ спира шоуто на Слави, но не обръща внимание на гадостите, които ни сервират и травмират ежедневно ... Стресът е у всеки 2-3 българин ...

А ключа намерен ли е у него или още е у помогналите му?

какъв специалист-океанолог е бил, но беше майстор на възлите с въже!

Този човек не се е обесил сам...Това беше най-лесния начин да се прикрие всичко....

А мен друго ме притеснява- това е не е случай с гневна тинйнеджърка, нито нещастен наркоман, нито аутсайдер, който не може да изкара и един лев, нито изперкала бабишкера, нито неизлечимо болен човек, нито човек с психическо разтройство, нито беден или разорен неудачник!?Това е мъж в разцвета на силите си, професор, семеен човек, с приятели, социално интегриран, специалист в една от редките области на икономиката в страната?Защо ще го прави?

Ето тук вече е намесена мафията и т.н. Самоубил се е лично, но е бил дълбоко и продължително стресиран и е развил фобия от постоянни заплахи вероятно. В такива случаи човек сам слага край на живота си. Познавам една, която изперка, защото получаваше заплахи в един сайт за запознанство. Два пъти скача от балкона да се самоубива, но оцеля. Колкото до професора, вече писах, че от снимките му личи, че е психически потиснат и травмиран. МНОГО!

Пропуснах още един случай. Имахме колега умен, добър, финансово стабилен, любител на здравословния живот, възпитан и лъчезарен. само за 1 месец разви някаква психоза след четене на езотерична литература, при което получи мания, че навсякъде го преследва мъж със зли сини очи. Накрая се самоуби, скачайки от балкона. Та, въпросът е, че и професорът основателно или не, се е страхувал от нещо и е решил да сложи край на психическия тормоз.

Пак съм аз, с "депресираните очи" Е, умници, кой излезе прав? Казах,че се е самоубил и не питайте как ги правя тези анализи. Никога не допускам грешка! продължавайте да се надприказвате - Ама самоубили са го извънземните, ама заключили го отвътре мафиите, ама магически фокуси. Жал ми е за вас, толкова сте много....

Само малоумни индивиди могат да питат какви ключове за Областната дирекция на МВР е имал в себе си човек тръгнал на гости при дъщеря си!И защо му е скимнало да се беси!Де гея и полуидиотите!!!

...в най- бандитския град в ес...?...хм..., интересно...!

Такива Бесители няма, и на Боргъс, в затвора!

Лесна схема за некадърните и мързеливи полицай, които постоянно протестират за по високи заплати.

Съмнителна история, по-скоро са го обесили защото човекът едва ли би го направил по такъв начин.

ЗАКЛЮЧЕН ОТВЪТРЕ, продължавайте да оспорвате. Ето такова 99% мнозинство е тъпия ни народ.

Опитай да раздвижиш нещо в главата си ... Уотсън.

ДС си има държава

около въпросната сграда има 11 охранителни камери в радиус от 200 метра

е точно в тоя момент те не са работили , достатъчно дълго за да може човека да " влезне сам и да се самообеси " . как е влезнал , от първия път ли е успял да се " самообеси " , .....

ЗАЩО ТИ ТРЯБВА ДА СИ ВИНАГИ ПРОТИВ РОБСТВОТО Коментарът на dir.bg: Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Коментарът на WAKE & HELP AМ: Коментарът не е скрит, а голяма част от него е орязана и след това скрита. Коментарът не е извън темата и не съдържа спам. Коментарът на WAKE & HELP AМ: *Коментарът на dir.bg е извън темата или съдържа спам.

Океанолог! Търсете връзка с газовата мафия и находищата в морето!

КАКВО Е СЪДБАТА Никой НЕ е това, което е предназначен да бъде. Обществото, културата, религията, езикът (лингвистика - не забравяй, че умът ти, това е просто само една вербализация, това е просто една вербална ПАМЕТ вложена в теб от тях), образованието, представителната политика - ВСИЧКИ са в конспирация ПРОТИВ невинните деца. Те имат цялата власт, те имат цялата реална информация, те имат целият капитал, а детето е безпомощно и зависимо, ЗАТОВА каквото и да си поискат да направят от него, те успяват. Те НЕ позволяват на НИКОЕ дете да израсне до своята ЕСТЕСТВЕНА съдба. Всяко тяхно усилие е НАСОЧЕНО към това да ПРЕВЪРНЕ превърне хората в инструменти - БИОРОБОТИ. Ако детето бъде оставено да израства само, ще бъде ли или няма да бъде от някаква полза за факторите със запазени и наложени върху теб интереси. Обществото като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация") не е подготвено да поеме риска. То сграбчва детето и започва да го моделира в нещо, от което обществото има нужда. Това общество почти напълно убива душата на детето и му налага фалшива идентичност. Фалшивата идентичност е заместител. Но този заместител е от някаква полза САМО в същата тълпа, която ти го е дала. В момента, в който останеш сам, фалшивото ЗАПОЧВА да се разпада, а истинското, което е било потиснато, ЗАПОЧВА да изразява себе си. Оттук и страхът от това да не останеш сам. Защото ако останеш сам, естествено израства въпросът - кой си ти, къде си ти, а ти нямаш отговор сега за тези два въпроса, нали. А толкова години си живял уж със себе си. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ РЕАЛНО ТИ ТОВА ТУК И СЕГА.

Интересно становище. Всъщност не сме готови да приемем истината но и не осъзнаваме, че сме всъщност кукли на конци в добре манипулирана среда, където изкуствено ни е насадено усещането за свобода...

Самоубийците ВИНАГИ оставят следа (знаци) за да бъдат намерени. Дрехите и обувките на удавниците сочат мястото на влизане във водата. Тези които избират огнестрелната смърт, обикновено го правят на обществено място с лесен достъп и откриване на трупа - на улицата, в градинката, на площад или в къщи но оставят вратата отворена. Тези които слагат край на живота си с обесване също най-често избират обществени места с лесен достъп - дървета в квартални градинки, ако е на закрито то вратите винаги са отворени - на гаража, на тавана или дома. Приемащите сънотворни и отрови дори се обаждат по телефона. И ВИНАГИ ИМА ПИСМО!!! В него обясняват какво, защо или кой ги е довел до това им действие, което пишат доста преди самото самоубийство докато обмислят ситуацията и вземат РЕШЕНИЕТО. В редките случай когато липсва, то или е прикрито или не е забелязано въпреки, че обикновено е на най-видимото място (странно но е така). ВЪПРОС: ТОВА САМОУБИЙСТВО ЛИ Е ???

Тук ясно боде очите едно желание за скриване на акта на самоубийство и трупа, което е несъвместимо със суицидната психология.

Не е самоубийство, то е ясно. "Самозапаленото" момче от Варна също не беше оставило писмо, дори беше публикувало в социалните мрежи 1-2 дни преди "самоубийството" си съобщения с плановете си за участие в бъдещи събития...Търси дългата ръка на приятелчетата на Бойко Мутрата, дето управляват задкулисно цяла Варна...

Знам Приятелю. Просто изнасям доказателствата - ЗАЩО НЕ МОЖЕ ДА Е САМОУБИЙСТВО.

Самоубийците ИСКАТ ДРУГИТЕ ДА ЗНАЯТ за техните намерения. 2.Признаци за суицидно поведение Повечето от хората със суицидни тенденции съобщават за своите мисли или намерения пред обкръжението си. От тях могат да се чуят изказвания от типа: искам да умра, чувствам се безполезен (а)...думи, за невъзможността да се търпи физическа болка или душевно страдание, неспособност за справяне с преживяванията си във връзка с определена житейска ситуация. Подобни признаци са апели за помощ, които не бива да се игнорират, особено ако се регистрират често в поведението на лицето. В други случаи, когато лицето се намира в състояние на суицидна криза, то може да не вербализира мислите и преживяванията си, а да подава сигнали с пове3дението си, по които може да се съди за поява на риск от извършване на суицид. За психичното състояние на лицето, намиращо се в суицидна криза са характерни на първо място три особености: а/ Амбивалентност Повечето от хората изпитват смесени чувства по отношение на самоубийството. В душата им непрекъснато се води борба между желанието да продължат да живеят или да сложат край на живота си борба на мотиви. Много от самоубийците въобще не желаят да умират те просто са едни дълбоко нещастни и неудовлетворени от живота си хора. Ако те получат своевременно подкрепа, техния стремеж да живеят ще бъде усилен, а суицидният риск снижен. б/ Импулсивност Самоубийството нерядко е импулсивен акт. Като всяка друга внезапна подбуда, импулсът за извършване на суицид е преходен и продължава от няколко минути до няколко часа. Пусков механизъм за това поведение са ежедневните негативни събития. Когато на лицето бъде помогнато да преодолява тези кризи, то постепенно се отдалечава от желанието за самоубийство. в/ Ригидност (отсъствие на гъвкавост)

Когато човек се намира в суицидна криза, неговите мисли, чувства и действия са твърде ограничени и стеснени. Той постоянно е фиксиран върху мисълта за самоубийство и е неспособен да види какъвто и да е било начин за разрешаване на проблема. Неговите мисли са крайни на принципа всичко или нищо. Обикновено тези негативни, ограничени, фиксирани мисли и чувства за себе си, за другите, за света изобщо са доста сходни при тази категория хора. Ето някои примери: Пример-1 Чувства: Мъка, тъга Мисли: по-добре да умра Пример-2 Чувства:Отчаяние Мисли: Не мога да търпя повече това Пример-3 Чувства:Самота Мисли: На никого не съм нужен Пример-4 Чувства: Безпомощност Мисли: Нямам сили да направя каквото и да било Пример-5 Чувства: Самоунищожение Мисли: Всичко ще бъде по-добре, ако ме няма

Нали пуснахте публикация че тялото му е намерено в запустяла сграда на бивше РПУ, а сега пишете че е в запустяла бивша сграда на Патентното ведомство?!

От ТИМ съобщаваме,че нямаме нищо общо с професора и самоубиството му.

Един от начините да обесят някого без той да се съпротивлява и без да има следи от съпротивата, е да го обесят по време на изкачване на стълбище с качулка на главата, която после да свалят. Така прилича на самоубийство. Лошото е, че няма как да го накарат да напише прощално писмо, както повечето самоубийци!

да кажат КОГА се е обесил.

E, вече втори ден мулчат за това кога се е обесил. 20 дена го няма, ако е на втория третия ден тялото му тряба да е доста .......

Има много камери в района и телефона трябва да покаже маршрут време и мн.др

И с това спира ли работата по сероводорода като енергиен източник?

Интересно дали си е носил сам въжето в автобуса или са му го осигурили като бонус ?

Край морето повече се практикува самоудавяне, с лека външна намеса.

Е, има и случаи и на "самозапалване" - специално за Варна.Сега опциите за "самоубиеца" стават повече..., осигурени от едни добри хора - варненци, които помагат за разрешаване на екзистенциалните проблеми на някои станали публични личности...

Интересното е, че ако ще заключва вратата е логично да остави и предсмъртно писмо. Има нещо гнило в цялата история. Камбаните във Варна сега ще бият за професора - тим, тим, тим ...

Дълбоката държава...

Генерал Бойко Борисов веднага да отиде да среже плицейската лентичка около местопрестъплението! И да си направи селфи до тялото на човека, както се клати от тавана. Е, не е като в Хитрино.. да се снима хилнат пред взривени къщи дето са изгорели живи хората! ... ама все е нещо.

Бойко е възпрепятстван, сега е в Малта с EU семейството ... Предлагам да поканим Юнкер в разследването. Той е безкрайно щастлив от изборите. А ние си мислим, че мутрите се завръщат преди да са си тръгнали.

Убит е и самообесен!

Полицията веднага "РАЗКРИ" случая. Бравос! Поредното "самоубииство", защото престъпността вече е преборена и я няма. Също като за шефа на модна къща Агресия - пак веднага изкараха самоубииство: Щото човека се гръмнал ДВА пъти в главата и след това намерил гилзите, отишъл да ги скрие и чак тогава си умрял. Елементарно Уотсън. Такава полиция е удобна на нашите политици, затова и така ще продължават нещата. За купищата убити показно свидетели последните години нещо да се направи? Онази жена свидетел по делото Брендо дето я разтреляха в дома и тъкмо като щяла да отива на делото. Държавата = Мафия!

Сигурно го е направил от хубав живот, от висока заплата и изобщо от уважение към хората на научния труд в Чалгария...

Явно са го обесили.

А къде е ключът,с който е влязъл в сградата и се е самозаключил???!!!

Сигурно го е глътнал, отвратен от света, за да затрудни още повече органите на сигурността. Сега очакваме аутопсията да потвърди тази хипотеза.

...дори да няма аутопсия,пак очакваме твърдо потвърждение, че ключът е в стомаха на "самоубиеца".

Тъпак. ОТВЪТРЕ НА ВРАТАТА БЕ БАЛЪК. Че и плюсове са ти слагали ВСИЧКИ лелеееееееее...... Тук остана само плява.

лека му пръст на човечеца!!! конспирации много,но истината е винаги една...дали ще я разберем е съвсем друг въпрос! по отношение на заключената врата...ами много просто,заключил е я преди да увисне на въжето. ...и защо пък да не е самоубийство!? същото можем да се запитаме и за убийството!

В нолмалните държави има полиция, която да разследва и установи истината. Че и да заловят истинските виновни се очаква даже там. Представяш ли си. Ама ни си имаме един Генерал Супер-Батман Борисов. Полицаят мечта на мафията с НУЛА разкрити убийства. Манекена от местопрестъпленията, винаги спретнат да се снима с жертвите. Хитрино ли?! Селфи брат!

Горкия човек, убили са го няма спор

Защо решиха,че сам е отключил, заключил и се е обесил сам .А няма дори предсмъртно писмо.Ако го обявят за самоубийсто ,един убиец може да остане на свобода.

Всичко е ясно, има замесена нимфа и сестра й сирената! Те имат открай време навика да пеят омайни песни на моряци и океанолози и да ги завличат или на дъното социално, или да се бесят, ако са направили големи разходи, а жените им в къщи не знаят. Стара притча, питайте горкият Одисей, едва се е измъкнал, за да остане верен на Пенелопе Круз!

След като е споделил, че отива при дъщеря си, значи не е смятал да се беси и не се е обесил сам. Но се обзалагам, че виновни няма да има.

Някои се бесят на детски катерушки, други в заключени сгради. Какво ли ще е следващо ниво?

Всичко е точно! ТИМ нямат нищо общо!

Тимаджиите отдавна се отказаха от мутренските си похвати. А и е доста по-лесно да купиш някого, вместо да го очистваш и да си рискуваш империята. Не че някога не бяха мутри. Това по-скоро е работа на някоя дребна мутра или иманяр. Не се бойте. Тимаджиите нямат интерес във Варна да има несигурност. Все пак това си е техен град. Вероятно ще намерят пишман мутрата и тихо ще се погрижат, да не създава такива психози на варненци. Ще се погрижат както те си могат.

Абе кой знае кое е по лесно и кое е по-трудно! Може да се окаже, че е било по евтино, лесно и прочие да го свитнак отколкото да го купят!

От доста време се предполага, че под водите на Ч. море, в близост до бреговете на Варна (точното място е строго секретно) има подводна база, в която се складират останки от НЛО. Там е и оригиналът на Панагюрското зл. съкровище, а това което обикаля по световните изложби, е копие. Там има и няколко апокрифни евангелия, които разказват за връзката между христос и децата индиго, както и много други прелюбопитни артефакти. Явно професорът е знаел нещо по въроса и не е трябвало да го разпространява...

Още Цончо Родев твърди, че там се намира и съкровището на Лизимах. А напоследък там са стоварени и архивите на академията Хогоуорт. Дерзайте!!!

иди на лекар..

Ако един човек решава да сложи край на живота си доброволно, той поне ще се погрижи да уведоми близките си. най малкото за да се погрижат за тялото му. Никой няма да иска да остави тялото си да се разпада, като някое умряло куче. Поне ще се постарае да умре достойно. Особено ако е човек с някакъв авторитет и титли. Явно е, че са го убили и са го закачили. С идеята да не го намерят скоро и когато го намерят, уликите вече да ги няма. Явно си е чисто убийство. Ченгелите да си поразмърдат и да разследват убийство.

дааа,разбираш ги ти тези неща! явно доста си се самоубивал и то все успешно!

Това най - вероятно не е самоубийство. Сега новият човек като дойде на неговият пост и като му кажат искаме да тралим за потънали кораби/изследваме - е този район!! И ако каже не.... и пак самоунищожение сус самоизпаряване и самоудавяне докато те държат за крака...с водолазна екипировка...от чужбина...