Кольо Колев: Революционният плам на БСП стресна много хора

Дир.бг продължава да търси оценките на анализатори за изборите и очакваното политическо развитие. Днес разговаряме със социолога Кольо Колев, агенция "Медиана".

Обратно в новината

Коментари - Кольо Колев: Революционният плам на БСП стресна много хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Кольо предполагам колко щастлив щеше да бъдеш ако БСП беше спечелила... То щеше да има едни хвалби едни чудесии ама реалноста е друга така че извади си пръста от контакта и се огледай около тебе....

Абе червен Кольо, кой те има теб за нещо? Нали знаеш отлично, че инерцията спира да действа, веднага щом угасне мотора? А червеният мотор не е угаснал. Той е разрушен, стопен.

ОПита след 1989 година на мръсни предатели менкащи на власт нарочно създадени групировки маскирани като 'партии" е трагичен за нашия народ. Нарочно създадената вече доказано престъпна групировка ГЕРБ смени от власта БСП която бе използвана за нанасяне на тежки непоправими щети завинаги на БЪлгария.

Правописът Ви, драги, е като на циганче-оставач в 3-то отделение. Срамота!

НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА ЗА ТОВА, ЧЕ Е ДОВОЛЕН ! ИЗБИРАМЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ ПО-МАЛКАТА!

Г-н Колев не бъркай социологията с червените ти пристрастия. Двамата с Райчев заблуждавахте хората колко малка е разликата между ГЕРБ и БСП, даже че БСП води. Това което правите си е комунистическа пропаганда с опорни точки от Кремъл. Вие сте предсказуем, елементарен и посредствен. И много червен, че могат да ви окачат на мястото на червения сигнал на светофара.

за пореден път народа Ви показа къде Ви е мястото - винаги зад ГЕРБ. Не, че са най-добрите, но Вие и Вашата дърта партия не заслужавате доверие. Такива революционери като Червен Кольо могат само да Ви чешат егото. Нали за това му плащате. А сега дерзайте...тролчета нещастни !!!

В розово...

Революционен плам... ааах какви глупости плещят. Оставяйте политиката и бегайте при комиците.

ДА ПРАВИЛНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАНКЕРИ КАТО ЕМИЛ К\ЛЕВ ИЛИ ПЕТЯ СЛАВОВА ВСИЧКИ ГУБЯТ ПАРИТЕ СИ .

Лъжливата партия БСП/БКП/. Г-жо Лъжа ,само с оптимизъм,усмивки и агресия не става ! До тук с лъжите !Чупката !

Защо така бе,те гробарите изобщо не лъжат нали!

не се пеняви де. Той така гьобелс се пеняви като пропагандира фашизма. Драги герб си крадат и то здравата, назначават некомпетентни хора, в земеделието е пълен погром. А ти си тръгнал да църкаш. Недей така я виж БГ армията на какво мяза 9 години на цървулкото не му стигнаха да оправи 5 самолетчета! Виж и външната ни политика!

Към 8:51 - БСП-то така много сте свикнали да обвинявате, че някой си краде, че хвърляте такива обвинения много преди това да се случи. Например: Когато ми одобриха европейски проект, чиновничката ми каза: "Ето сега имате възможност да крадете колкото си искате". За ваше сведение,не всички крадат. Има хора които полагат много усилия, енергия, рискове и здраве за да създадат нещо и никога през живота си не са посягали да крадат. Друг е въпросът, че тия, които лесно обвиняват, че някой си краде, през живота си всичко са получавали на готово и хабер си нямат как се правят парите. Пример: Нинова. Когато тя създаде предприятие с 4 хил. работника, подсигури им европейски заплати и редовно си внася данъците ще и повярвам. Така само да лаеш е лесно.

Няма ли най после млади фиданки, които да задушат такива плевели, като този смърдящ ДЕБЕЛОСЕР КОЛЬО ?????????????????????

Внушения само, революционен плам, ще си загубили работата значи....а бе на кого ги продаваш тия мурафети стари, които ги слушаме от години.

КОМУНИЗМА МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОИ САМО ОТ ХОРА С МОРАЛА НА ХРИСТОС ... ОБАЧЕ ВСЕКИ ГО Е УДАРИЛ НА ГРЯХ И РАЗВРАТ ... НЕ ОСТАНАХА ХРИСТИЯНИТЕ .. ДОРИ В ЦЪРКВАТА :))

християн комунист!!!! хахахаха че тогава защо не и християн фашист? то е същото!

я ги виж кой е измислил инквизицията?

А защо най-големите гонения на християните са дело именно на КОМУНИСТИТЕ? Кой разрушаваше църкви в СССР? Кой следеше хората по християнските празници дали посещават църква? Кой говореше, че религията е опиум за народа? Кой? Такова безочие имате само вие комунягите. Аморални сте именно вие -крадци на идеи, защото това, което наричате социализъм е именно учението на нашия бог Исус. Тези морални ценности, които "проповядвате" са известни на хората преди повече от две хиляди години. Долни и мръсни крадци - това сте "комунистите". И коя от десетте божи заповеди не сте нарушавали, че говорите за морал? А защо не си Ленинград, ами Детройт?

АЛО КОНЧИТА ...... ТРИПОЛОВАТА ..... СПАЗВАШ ЛИ ПРЕДПИСАНИЯТА НА СВЕТОТО ПИСАНИЕ ИЛИ СИ ДОШЪЛ ТУК ДА СПАМИШ ?

драги едно е Вяра друго е религия! За дявола то е измислица на попчетата да маматя хората! Добре е да се запознаеш що е то "християнска община". Па тогава църкай! Ако толкова много се грижеха за нас поповете те трябваше да са ежедневно на улицата и да викат АНАТЕМА НА ПОЛИТИЦИТЕ И КАПИТАЛИСТИТЕ!

Това комунизЪма си е нЕкаква зараза! НЕкаква религия, по злокачествена от радикалния ислям! Погледнете ги тях, погледнете и ДПС. Ами тия наште, дет се пишат Българска Соц Партия, та те горките са по зле от турците! Те са готови да ни продадат на руснаците не за 30 сребърника, а за 30 копейки! Само руски да са монетите! Всичко руско е свещенно за тях! Имали сме партия на етническа основа! Не една , а най-малко две си имаме! И ако ДПС е протурска, то БСП е 100 пъти по-руска от отколкото ДПС - турска!

Верно си Ленин - същият тъпак!

за другаря на снимката не бих дал и един ляв педал, от дървена кола(ж). време ти е да се измитате. не ти ли стигнаха парите, които окраде за девалвиращите си прогнози. нямаш шансове вече! тъпотиите ти не трябва да бъдат слушани от никого бе, мухъл! аре джа! подай оставка към живота! няма да тъжим и за теб!

вижте, другарю! вие социолозите доказахте, че за нищо не ставате. Аз ви казвам: ако лежите под мостовете, сгушени в кашон от севернокорейски телевизор, който приема по ефира същата пропагандна повръщня - то знай! потъваш, заедно с цялата ви сган бе! мухъл порочен! :-))) или си мислите, че като продължавате да очерняте света на нормалните, ще се спасите? :-))) NO WAY! BYE-BYE!!!

Кольо, много лъжете ба. Всички са наясно, че си продажен, но на Позитано това се търси. Затуй не познахте, не ви е народът виновен че много лъжете.

Вече е ясна новата мантра за провала на БСП. Откриха я и дружно я повтарят - и червен Кольо, и "професор" Христов от Пловдив и още други от червената кохорта...750 хиляди държавни служители и ето ви победата на ГЕРБ...Простичко и ясно. И за най-скудоумните избиратели на БСП дори е разбираемо. А това, че в предизборната кампания на Курнелия й липсваше само наганът, за да е пълен "революционният" й плам? А реториката, при която и Гьобелс би се скрил гузно, а кофите с помия, а черният пиар?... Истината е една и тя е: народът не обича тоталното отричане, безогледното плюене и арогантният, гаменският език...Как едно, едничко нещо, комунистите не видяха в управлението на ГЕРБ! Само едно! Да кажат: това ГЕРБ направиха добре, но ние ще го надградим, това не е добре и ние ще го направим тата и така, това е отлично и ние ще гозапазим...Това е държавнически подход, който ще се хареса на хората - надграждането, а не рушенето, нова революция...Как едно добро качество у ББ не видя Курнелия, а 1,14 милиона българи видяха?! Тези, които избраха ГЕРБ идиоти ли са според Курнелия? Докато БСП не започнат да говорят нормално, а не като комунисти след девети септември, докато не станат сговорчиви, уважителни, толерантни и дипломатични, дотогава ще губят. А такива като червен Кольо ще си изсмукват витиевати обяснения из пръстите за поредната загуба...

Тоя мазен червей пак дрънка поредните си кретении.

Ми как да не стресне бе Кольо? Та те се наточиха да колят като през 1944. И внуците като дядовците - крадци и убийци.

Коко и ти не си добре от това стряскане. За партията гаранция ша се оправи ,но ти без лекарска намеса НЕ.

Ало, червен Коля, ти не даваше ли 2 % преднина за БСП 2 дни преди изборите?! Май пак не позна, този път със разлика от 7,5%!!! Вземи се скрий някъде, че вече ставаш смешен!

Страхът и работната книжка гласуваха. Не реформираната БСП и враговете с партиен билет Гоце, Петков, Дончева и Калфин помагаха да загубят. Припяването на Станишев допълваше. Корнелия да изчисти всичко старо и опетнено. Трябва и решителен курс на очистване, иначе няма да стане. Преоблекал се Илия.......

Тя първо трябва да се откаже от комунистическото си минало,да поиска от народа прошка за това и след това да се отърве от всички стари комунисти в нея,които я теглят на долу.

Абе, глупак, Нинова не е била член на бкп! Иначе все биши комунисти борите комунизма!

симо

Тук явно е е намърдала ,,протестна мрежа,,......Нищо чудно,тя е по-антибългарска дори и от Местан....Тя е поискала прокурорска проверка за ,,нарушени права,,, на ,,туристите,,....

Проблемът на Кури беше,че си въобрази,че се е качила на самолета на Радев и лети с него в небесата,но като се събуди-ни самолет,ни Радев,а само мокри сънища.

Червен Кольо се изходи и пак нищо ново. Можеше и да не се изхожда , всичко беше казано от г-жа Лъжа

Абе Ааланколю , къде видя революции пак бе? Кампанията на БСП беше перфектна!

КОЙ ГИ РАЖДА И ОТГЛЕЖДА ТАКИВА ЛЪЖЦИ И БЕЗДАРНИЦИ С КОМУНОИДИОТСКИ МОЗЪЦИ, ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА КАТО, ЧЕРВЕН КОЛЬО, ГАРЕЛОВ, ДЪРЕВА, НИНОВА, НАТРИВКАТА НА СТАНИШЕВ, И ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ ВСИЧКИ,ЧЕ НЯМА ДА СТИГНЕ СЕЛСКИЯ НУЖНИК !! В МОМЕНТА Е ГЕРДЖИКОВ НА ЕКРАН !!!

симо

Майка България...Даже и борсуци като теб ражда, пък те после специализират в НПО И САЩ.

Не подценявайте умението на Цецо да пазарува и шантажира депутати..

Ти така ли си обясняваш загубата на БСП?

симо

....и да унищожава всеки съюзник.

Този псевдосоциолог отдавна мъти мозъците на непредубедените българи.

За това му плаща БСП.

По голямата част от вашата партия са бивши членове на БКП или техни наследници. На кви се правите , камъните пак ще летят към правителството , неизбежно е

По-страшни,противни и нагли са настоящите членове на БКП/БСП.

Защо слагате минуси, та Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, а и доста други са били членове на БКП, имат и 16 доносника на ДС в редиците на депутатите си. Не забравяйте и, че Бойко Борисов през 2001 година стоя на стража до ремонтирания паметник на Тодор Живков в Правец.

Прекалил си с лосиона. Всички доносници са в редиците на БСП и ДПС.

Петрович, да ти обясня. В ГЕРБ може да са комунисти ,но отказали се от тази илюзия, по името ще ги познаеш ,не като бсп тесни бсп широки бкп и сеги бсп капиталисти.

За сведение на Кольо и др. пишман анализатори- и децата знаят, че който плаща си поръчва музиката. В случая определи, кой ще го председаелства в ЕС! Избор/и ли ???

Извинете уважаеми редактори, но защо не се прекръстите на "Работническо дело"?

симо

НЯМА работници!!!!!!!

Отива един работник-ударник на международното работническо движение на партиен конгрес от срама с майбаха, бентлито му хванало ражда, защото вече е на 2 месеца... Бива ли така товарищи???

Да. Определено очаквах значително по-малка разлика между ГЕРБ и БСП, от порядъка на един процент. В случая разликата е по-голяма. Червен Кольо даже даваше 2% преднина за БСП. АМА ТО Е ТАКА , КОГАТО БЪРКАШ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПРИСТРАСТИЯ СЪС СОЦИОЛОГИЯТА.

Какъв купен вот, какви 5 лева. Ако ГЕРБ бяха купили и 1 глас то червената преса щеше да гръмне. Тази теза на червен Кольо не издържа и той почна да говори, че хората си пазели работното място - пълни глупости. По-добре да каже, че е червен защото от там му поръчват и плащат. Очертава се като най-слабия социолог за пореден път. Заслужава още един скункс от господарите.

Поредния комунистически боклук. Хората се уплашиха че премиер ще стане една шизофреничка с революционен плам.Че въпросната приватизаторка и крадла ще съсипе страната с тъпанари като Киро Добрев доказан наркотрафикант,това недоразумение с изцъкления поглед Крум Зарков който има наглостта да се изгаври с паметта на убитите от техния престъпен режим.Да продължавам ли с наглата любовница на Сергей Станишев и десетки други.Не благодаря.

симо

Давай...То както си почнал остана ли един българин..

За сетен път алчните за власт бесепари доказаха че са тъпанари

Този Кольо на всяко изречение си личи че работи за БСП. Тая тактика да се плашат хората за работните им места си е на БСП, а не на ГЕРБ. Освен това му се ще да има избори по три пъти годишно, че му наливат доста да помпа процентите на БСП в прогнозите. 5 дни преди вота БСП води, на вота, БСП пак паднала с много...

и малките деца знаят кой плаща на червен Колю да дрънка..ха.ха

Добре, че не се стресна кончето на Нинова.

абе какво ти бсп. всичко е на гърба на тая самозабравила се синя комсомолка нинова. тя видя малко сиренце и помисли че е мандра.

Чак бузите му са червени!

Другари става въпрос за 24 милиарда евра. Дайте да си ги поделим бе толкова ли е трудно?

Колчо, Колчо-о-о, чуваш ли се въобще какви ги дрънкаш...